gp gynamiclerin en büyük iki sorunundan direksiyon derisi soyulmasını deri kaplatarak hallettikten sonra diğer bir sorun olan koltuklardaki kir ve lekelere el atmanın zamanı gelmişti sonax döşeme temizleyici ve aspirinle yaptığım iki amatör denemeden sonuç alamayınca daha iyi sonuç alabileceğimi düşündüğüm makineyle yıkatmaya yöneldim.bunun içinde biraz araştırma yapınca Antalyada Uğur halı yıkamada karar kıldım bunun sebebi ellerindeki makinenin yıkamayı 80 derece sıcak suyla ve özel şampuanıyla yapması.toplam işlem(koltukların,kapı içlerinin yıkanması ve plastik aksamların özel bi temizleyiciyle silinip parlatılması) yaklaşık 1.5-2 saat sürüyor tabi tam kurama için işlemden sonra 2-3 saat kurumaya bırakılması gerekiyor.fiyatı toplamda 100tl tuttu.benim hoşuma gitti zaten çıkan kiri ve tozu görünce memnuniyetim bir kat daha arttı.şöyle bir videoları var işlemi merak edenler için...
araç koltuk yıkama antalya.mp4 - YouTube
önce kirli hali...
Konu kadir07 tarafından (09/10/2012 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.
....
çıkan kire inanamadım ve silmekle bu kirin kesinlikle çıkmayacağını anladım...
Güzel iş çıkarmışlar.
Ücret?
fiyat uygun olsa bende yaptırırdım
Güzel olmuş güle güle kullanın
açık renkli koltuklar öyle silme vs ile çıkmaz geçmez anca ilaç püskürtülüp vakumlanması gerek
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
pahalı mı diyorsun bence fiyat gayet uygun yaklaşık 2 saat sürüyor işlem hemde göstermelik değil yaptıkları iş...
evet dediğim gibi silmekle hiçbir sonuç alınmıyor ben kaç sefer denedim sonuç sıfır.en iyi çözüm güzelce temizleyip makineyle kalan kirlerin koltuktan çekilmesi...
Bence de süper.
Çok temiz olmuş, işçiliğe göre fiyatı fena sayılmaz ama koltukları çabuk yıpratmazmı böyle uygulama, videodaki eleman sanki bıçakla kazıyo gibiydi.Aslında en iyisi kılıfları çıkartıp makineyle veya kuru temizlemeye vermek ama zor iş tabii ..
Abi bu aralar yine yardırışa geçtin Punto'da![]()
TSİ Jetta.
kılıfları yıkasanda esas kir süngerde olduğu için yine sağlıklı olmaz benim araçtan çıkan kiri gördüysen bu kadar kirin sadece kılıfta olmasına imkan yok.ayrıca döşemede en ufak bir deformasyon yok makine önce sicak suyla ve köpükle kumaşı yumaşattığı için vakumlama yaparken kılıfın üzerinde kayıyor hemen..
ne yapalım Oğuz kaşıntımız geçmiyor bi türlü...![]()
İlk günkü gibi olmuş maşallahGüle güle kullanın
![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Güzel temizlenmiş ama o renk koltuk kullanmak çok zor 2 günde eski kirli haline dönecekmiş gibi bir renk.
Videodaki koltuk ile resimlerdeki koltuk farklımı banamı öyle geldi?
video firmaya ait benim aracımın içi yıkanırken çekilmedi.sanırım bi peugeot 307 araca ait...videoyu merak eden arkadaşların yıkamanın nasıl yapıldığını görmesi açısından koydum...
zaten videoyu paylaşmadan belitmiştim "şöyle bir videoları var işlemi merak edenler için..." diye sanırım gözünüzden kaçmış...
Konu kadir07 tarafından (02/08/2012 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.
güzel olmuş.
Hayırlı olsun güle güle kirletin...Gayet başarılı sonuç almışsınız bence... Aynı koltuklardan bende de var...Sizinki kadar kirli olmasada yine de kirli ve lekeler var...Herhangi bir halı yıkamacı da vakumlatsak iyi sonuç alınır mı acaba? Yoksa bu tip bir makina mı gerekli? Halı yıkamacılarda yıkatıp memnun kalan arkadaş var mıdır acaba?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri