Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık StarJet FuN 2009 Model Siyah
Arkadaşlar Merhaba.. Severek kullandığım 2009 model 47500 KM deki aracım satılıktır..
StarJet Fun model aracım satılıktır.. 16v 95 bg 6 ileri vitesli temiz bir araçtır. Son bakımları yapılalı 500 km kadar oldu.. masrafsız sizi üzmeyecek bir araçtır.. Araca hiç LPG takılmadı. Motoruyla yürür aksamıyla hiç oynanmadı. Araçla birlikte ekstra olarak eski starjetimden kalma orjinal 4 adet sac jant ta forum a özel hediyedir. Malum kış lastiği zorunlu olacakmış jant aramazsınız.. Aracımı bilenler vardır forumda.. Fiyatım biraz yüksek gelecektir fakat forum üyelerine gerekli kolaylık ve indirim sağlanacaktır.
https://image.cdn.sahibinden.com/photos/15/36/46/8415364622b.jpg
Orjinal 47500 de
Kesinlikle sigara içilmemiş
Muayenesi yeni
Sınıfının Az yakan araçlarından. Fotoğraflarda şehir dışı değerlerini görebilirsiniz.
Orjinal fabrika çıkışı ekstra spor aksesuarlı
- Orjinal Marşpiyer
-Orjinal Spoyler
-Egzos ucu
-Orjinal lazerle karartılmış arka 3 cam
-Orjinal Karbon görünümlü konsol
-Krom göstergeler
-Orjinal Füme farlar
-Orjinal Füme sisler
-Orjinal 16" geniş tabanlı lastikler (bridgestone ER300 turanza)
-Deri Direksiyon ve deri vites topuzu (spor tarzda)
-Orjinal Fun iç koltuk döşemeleri
-Mp3 çalar özellikli Teyp
Sonradan eklenen aksesuarlar
- Türkçe konuşan Cenmax Park sensörü (yetkili serviste takıldı)
- Orjinal kol dayama (2 yıl garantili yetkili servis te takıldı)
- Gövde Rengi kapı çıtaları (Yetkili serviste takıldı - 2 Yıl garantili)
- Full fonksiyon orjinal kumandaya entegre alarm
- Ön 2 cam için kumandadan aracı kapatınca cam kaldırma modülü ,( camlar açık mı diye düşünmeyeceksiniz.)
-Aux Kablosu (telefon mp3 player iphone vs bağlayabilir araç teybinden dinleyebilirsiniz)
-Krom Bagaj Çıtası
-Punto logolu ayak dayama
Aracım 6 ileri vitesli gerçek 16 v 95 bg Starjet motordur.. 5 vites 8v Fire funlara bile sizleri yanıltmak için 16v denmektedir. İtibar etmeyiniz. 5 Vites 77 bg fun paketlere 23-24 bin tl fiyat istenmektedir. Bu koşullarda aracımın fiyatı gayet uygundur. Muayenesi yenidir 30 aralıkta yapılmıştır.
Aracın son bakımı 47116 Kmdeyken Bostancı sanayiinde Ensar otoda yapılmıştır. Yağı(castrol) - filtreleri(opar) - Balataları (opar) değişmiştir.
Aracımın kazası kesinlikle ama kesinlikle yoktur.
Tramerde gözüken hasar kaydı ön sağ çamurluğa kendini bilmez şahıslar tarafından küfür yazılmasından dolayı 180 TL karşılığında ön sağ çamurluğa yetkili serviste yüzeysel boya yapılmasındandır. 2ay kadar önce de ön camım çatladı yine yetkili serviste değişti. Hepsinin kaydı ve fotoğrafı yetkili serviste de bende de mevcuttur. Sağ ön kapı da bir ezik vardır arka kapıya yakın kısmında.. Otoparkta çizilmiş rahatsız etmediği için ve orjinalliğini bozmamak için elletmedim.
Araca güvenim sonsuzdur. Yedek anahtarı teyp kodu kullanma klavuzları ilk yardım çantası.. Kısaca aracı ilk aldığım anda üzerinde araçla gelen herşey ve fazlası verilecektir.
Takas düşünmüyorum - Vade olmaz - Pazarlık yalnızca araç başında..
sahibinden de ilanı mevcuttur. Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Fun 2009 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 84153646 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yetkiliservis-bakimli-muayenesi-yeni-sigara-icilmems-6-vites-fun-84153646/detay/)
ilgilenenler benimle 5318478842 no lu hattımdan gün içerisinde mümkünse sabah 9 akşam 7 arası irtibata geçebilirler..
Ziyaretci032
19/07/2012, 15:18
çok güzel araba, sahibindende görmüştüm hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar diyeyim ama cok üzüldüm cok sevidigin aracını nasıl satıyorsun benim drumum farklı idi yoksa mümkünü yok satmazdım ben aracımı rüyalarıma giriyor beni geri aldiye bini cagırıyor sende boyle olma sakın
WiSTaRiA
19/07/2012, 22:47
Hayırlı satışlar aytuğcum... Hayırdır yeni bir projemi geliyor ne :D
Ziyaretci037
19/07/2012, 22:58
Foruma da koyduğuna göre artık demekki bi yenilik kesinleşmiş kafanda :)
Hayırlı satışlar Aytuğ abim inşallah değerini bilicek birine gider..
çok güzel araba, sahibindende görmüştüm hayırlı satışlar.
teşekkür ederim..
hayırlı satışlar diyeyim ama cok üzüldüm cok sevidigin aracını nasıl satıyorsun benim drumum farklı idi yoksa mümkünü yok satmazdım ben aracımı rüyalarıma giriyor beni geri aldiye bini cagırıyor sende boyle olma sakın
3 adet kendi paramla aldığım aracım oldu ilkini bile hala arıyor gözlerim.. araçlarımızı severek kullanınca böyle oluyor maalesef.. ayrılmak zor geliyor.. ama şartlar bazen ayrılıkta gerektiriyor..
Hayırlı satışlar aytuğcum... Hayırdır yeni bir projemi geliyor ne :D
Kafamda yeni bir proje var abim daha büyük.. performans aramadığım.. kamyonet ya da sedan tarzında bir araç alacağım.. Navara ya da A4 2008 kafamda canlanan seçenekler.. bakalım hayırlısı.. önümüzdeki yaza evlilik hazırlıkları da var her gün herşey değişiyor.. ben bile yetişemiyorum hıza :)
Foruma da koyduğuna göre artık demekki bi yenilik kesinleşmiş kafanda :)
Hayırlı satışlar Aytuğ abim inşallah değerini bilicek birine gider..
inşallah kardeşim.. aynen kafada ve cepte kesinleşen bazı şeyler oldu artık ve kesin satışa koyduk arabamızı hayırlısı bakalım.. forumdan birine gitsin isterim..
forum üyelerine ekstra kolaylıkta sağlayacağım.. indirim ve kredi kartı seçeneği de dahil..
WiSTaRiA
20/07/2012, 10:09
Kafamda yeni bir proje var abim daha büyük.. performans aramadığım.. kamyonet ya da sedan tarzında bir araç alacağım.. Navara ya da A4 2008 kafamda canlanan seçenekler.. bakalım hayırlısı.. önümüzdeki yaza evlilik hazırlıkları da var her gün herşey değişiyor.. ben bile yetişemiyorum hıza :)
Çok sevindim aytuğum hayırlısı olsun... Allah tamamına erdirsin... Allah gönlüne göre versin canım...
Çok sevindim aytuğum hayırlısı olsun... Allah tamamına erdirsin... Allah gönlüne göre versin canım...
Sağol abim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
Haftabasi gunceli..
Sparco34
23/07/2012, 16:35
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar
tesekkürler..
FeyyazYavuz
24/07/2012, 00:17
hayırlı satışlar araç mis gibi yakından görülmeye değer
hayırlı satışlar araç mis gibi yakından görülmeye değer
sağol Feyyazım..
Yeni hafta günceli.. aracın vergisi tarafımdan yatırılmıştır.
gorkem kaan
30/07/2012, 18:37
hayırlı satışlar abi. almayı düşünen kaçırmasın :)
hayırlı satışlar abi. almayı düşünen kaçırmasın :)
Eyvallah kardeşim sağol :)
celenlee
06/08/2012, 23:01
Hafta başı günceli :)
Mesajı her gördüğümde ilana girip fotolarına bir daha bakıyorum :)
Şu aracın hala elinde durması çok enteresan :)
Gelen mi olmuyor, yoksa fiyatta hiç mi oynama yapmıyorsun?
KorayAkca
06/08/2012, 23:10
İyi satışlar :)
Mesajı her gördüğümde ilana girip fotolarına bir daha bakıyorum :)
Şu aracın hala elinde durması çok enteresan :)
Gelen mi olmuyor, yoksa fiyatta hiç mi oynama yapmıyorsun?
Arayan çok hatta kısa sürede 25 favori aldı ilan ama herkes ağız birliği yapmış 23 taş çatlasın 23.250 teklif ediyor.. bende fazla değil az birşey üzerine kadar iniyorum ama 23 e fire fun lar satılırken bu aracı bu fiyatlara vermek zoruma gidiyor biraz..
Kardesim hayirli satislar, allah gonlune gore versin.
Araci yakindan bilen biri olarak dusunenlerin kesinlikle kacirmamasini oneriyorum. Gayet temiz kullanilmis, diri bir aractir.
Sent my GT-I9100 using 2
aykut_1914
07/08/2012, 01:28
abicim hayırlı satışlar :)
edit: link saglam,araba canavar :)
Carolita1907
07/08/2012, 16:08
Arayan çok hatta kısa sürede 25 favori aldı ilan ama herkes ağız birliği yapmış 23 taş çatlasın 23.250 teklif ediyor.. bende fazla değil az birşey üzerine kadar iniyorum ama 23 e fire fun lar satılırken bu aracı bu fiyatlara vermek zoruma gidiyor biraz..
Bende 04'Astra vardı. Enjoy-easytronic. Satarken bende de senin sorunun aynısı vardı.
Millet ağız birliği yapmış gibi hepsi aynı fiyatı verelim diye arıyorlardı.
Kardesim hayirli satislar, allah gonlune gore versin.
Araci yakindan bilen biri olarak dusunenlerin kesinlikle kacirmamasini oneriyorum. Gayet temiz kullanilmis, diri bir aractir.
Sent my GT-I9100 using 2
Cüneyt abim eyvallah sağol.. :)
abicim hayırlı satışlar :)
edit: link saglam,araba canavar :)
Sağol kardeşim teşekkürler :)
Bende 04'Astra vardı. Enjoy-easytronic. Satarken bende de senin sorunun aynısı vardı.
Millet ağız birliği yapmış gibi hepsi aynı fiyatı verelim diye arıyorlardı.
Kısmet bu işler herkes haklı olarak daha iyisini daha ucuza alma peşinde.. bizde malımız ederinde gitsin peşindeyiz.. eski aracımda da aynı şey olmuştu.. sonra biri geldi baktı aldı gitti.. kısmetimizde varsa olur..
Carolita1907
09/08/2012, 11:59
Şu Fun Edition'lar dizel olsa bi dak. düşünmeden gider alırım.
Hayırlı satışlar..
Şu Fun Edition'lar dizel olsa bi dak. düşünmeden gider alırım.
Hayırlı satışlar..
Dizel funlarda var ortalama 27.500 civarında piyasaları var..
güncel 24.250 ye düştük forum üyelerine ekstra bir indirim daha yapılacak..
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Fun 2009 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 84153646 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yetkiliservis-bakimli-muayenesi-yeni-sigara-icilmems-6-vites-fun-84153646/detay/)
Ziyaretci032
13/08/2012, 09:34
böyle temizlikte aracın satılmaması ne acı. ya bayram üzeri diye kimse yanaşmıyor ya da bizim puntoların piyasası öldü iyice.
böyle temizlikte aracın satılmaması ne acı. ya bayram üzeri diye kimse yanaşmıyor ya da bizim puntoların piyasası öldü iyice.
bence genel olarak piyasa da bi durgunluk var.. ben 1 yıl kullanacağım diyerek geçen yıl bu aracı 25.5 e aldım.. kol dayama kapı çıtaları egsoz ucu vs 26 ya geldi bana aracın ham fiyatı.. şimdi 24 istiyoruz hala 23 olmaz mı deniyor.. demek ki ya araç aniden değerini fazla yitirdi ya da piyasa çok durgun.. 28 kişi favorisine eklemiş bir o kadar adam telefon açmış.. bakmaya gelen 1 kişi var o da 22.5 a biteceğini düşünmüş :) fiyatta anlaşamadığımızdan gitti..
Ziyaretci032
15/08/2012, 09:28
bence genel olarak piyasa da bi durgunluk var.. ben 1 yıl kullanacağım diyerek geçen yıl bu aracı 25.5 e aldım.. kol dayama kapı çıtaları egsoz ucu vs 26 ya geldi bana aracın ham fiyatı.. şimdi 24 istiyoruz hala 23 olmaz mı deniyor.. demek ki ya araç aniden değerini fazla yitirdi ya da piyasa çok durgun.. 28 kişi favorisine eklemiş bir o kadar adam telefon açmış.. bakmaya gelen 1 kişi var o da 22.5 a biteceğini düşünmüş :) fiyatta anlaşamadığımızdan gitti..
araçlarımız değer yitirecek araçlar da değil, piyasadaki çoğu arabaya göre çok çok iyi gerçekten puntolar. ama nedense ölücüler sarmış dört bir yanımı :)
bu temizlikteki ve donanımdaki bi araç için fiyat gayet uygun.gerçekten piyasa biraz durgun akaryakıta üst üste yapılan zamlar özellikle 2. el piyasasını olumsuz etkiliyor...
Carolita1907
15/08/2012, 09:43
2.el satamamanın 0 araçlara yapılan kampanyalarında büyük etkisi var ama bu işler şans işi.
araçlarımız değer yitirecek araçlar da değil, piyasadaki çoğu arabaya göre çok çok iyi gerçekten puntolar. ama nedense ölücüler sarmış dört bir yanımı :)
aynen öyle çok komik teklifler geliyor maalesef..
bu temizlikteki ve donanımdaki bi araç için fiyat gayet uygun.gerçekten piyasa biraz durgun akaryakıta üst üste yapılan zamlar özellikle 2. el piyasasını olumsuz etkiliyor...
kesinlikle benzin zammı piyasayı dondurdu resmen.. 2. el çok durgun.. pazarlar bile durgun..
2.el satamamanın 0 araçlara yapılan kampanyalarında büyük etkisi var ama bu işler şans işi.
0 araç olsun boş olsun diyerek sıfır araç alan da çok tabi.. ben 2. elciyim :) 0 araç alınca ertesi gün değerini yitiriyor.. ama en azından 2. el de değer kaybetmesi uzun sürüyor.. :)
Carolita1907
15/08/2012, 17:42
aynen öyle çok komik teklifler geliyor maalesef..
kesinlikle benzin zammı piyasayı dondurdu resmen.. 2. el çok durgun.. pazarlar bile durgun..
0 araç olsun boş olsun diyerek sıfır araç alan da çok tabi.. ben 2. elciyim :) 0 araç alınca ertesi gün değerini yitiriyor.. ama en azından 2. el de değer kaybetmesi uzun sürüyor.. :)
Bende de benzinli-otomatik Opel vardı. Satmam çok uzun zaman aldı. Belki piyasa altına oldu ama gerçekten benzin fiyatlarından dolayı kimse yanaşmıyor.
Ziyaretci032
15/08/2012, 17:44
Bende de benzinli-otomatik Opel vardı. Satmam çok uzun zaman aldı. Belki piyasa altına oldu ama gerçekten benzin fiyatlarından dolayı kimse yanaşmıyor.
köprüleri bedava yaptılar, bayram da otoyollar da ücretsiz.. bu paranın bi yerden çıkması lazım tabi :)
Carolita1907
15/08/2012, 17:51
köprüleri bedava yaptılar, bayram da otoyollar da ücretsiz.. bu paranın bi yerden çıkması lazım tabi :)
Başka nerden çıkartacaklar emekliye erken verdikleri maaşları ?
Ziyaretci032
16/08/2012, 09:03
neyse konuyu çok dağıtmayalım hayırlı satışlar sedini.
Bayram gunceli..
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi - @Bozcaada
Bayram sonrası gunceli.. forumdan arkadaşlara 4adet sac jant kapaklariyla birlikte ve bakım urunleride hediye..
Ağustos ta bitti günceli :)
Ziyaretci032
31/08/2012, 11:40
bu arac icin ne kadar uzun sure kaldi bu ilan. bi an once satilir ins.
bu arac icin ne kadar uzun sure kaldi bu ilan. bi an once satilir ins.
piyasa çok durgun maalesef.. anlam veremedim bende.. gerçi otopazarına çıkaracak vakti bulsam eminim 1 ya da 2 seferde satılır ama çıkamıyorum.. umudum kısa sürede satılması yönünde.. kısmet..
https://img4.imageshack.us/img4/4998/imag0129u.th.jpg (https://img4.imageshack.us/i/imag0129u.jpg/)https://img201.imageshack.us/img201/7401/imag0003pv.th.jpg (https://img201.imageshack.us/i/imag0003pv.jpg/)https://img407.imageshack.us/img407/747/imag0002h.th.jpg (https://img407.imageshack.us/i/imag0002h.jpg/)
https://img443.imageshack.us/img443/4466/imag0156sf.th.jpg (https://img443.imageshack.us/i/imag0156sf.jpg/)https://img526.imageshack.us/img526/5402/imag0149pr.th.jpg (https://img526.imageshack.us/i/imag0149pr.jpg/)https://img716.imageshack.us/img716/6431/imag0147s.th.jpg (https://img716.imageshack.us/i/imag0147s.jpg/)
Yepyeni fotoğraflarla aracın son hali günceli :)
Evet arkadaşlar bugün aracim için el sıkıstım.. yarın kismetse aracimi verip punto maceramizi bitiriyoruz.. içimde buyuk bir burukluk var kucukyali sahilde aracimla boş boş oturup vedalasiyorum su an.. meğer ne çok baglanmisim arabama..
Sent my HTC Sensation Z710e using 2
seastar1905
10/09/2012, 22:09
hayırlısı neyse o olsun abi takma kafana tabi aracından ayrılmak zor olucak ama ilerde daha iyileri nasip olur inşallah..
şuan kendimi senin yerine koydum herhalde bende aracımla sohbet eder onunla yaptıklarımızı konuşur veda hazırlıgı yapardım bizim için ask 5 harf PUNTO:)
Bir starjet kullanıcısı daha elveda diyor. Önceki aracınızı ne kadara satmıştınız? Bende de 2006 GP 1.4 Starjet Dynamic varda o yüzden soruyorum..
hayırlısı neyse o olsun abi takma kafana tabi aracından ayrılmak zor olucak ama ilerde daha iyileri nasip olur inşallah..
şuan kendimi senin yerine koydum herhalde bende aracımla sohbet eder onunla yaptıklarımızı konuşur veda hazırlıgı yapardım bizim için ask 5 harf PUNTO:)
Sorma kardeşim önceki araçlarıma bu kadar
baglanmamisim onu farkettim.. bu araçla anım çok..
Bir starjet kullanıcısı daha elveda diyor. Önceki aracınızı ne kadara satmıştınız? Bende de 2006 GP 1.4 Starjet Dynamic varda o yüzden soruyorum..
Geçen yıl 20.750 ye satmistim.
Sent my HTC Sensation Z710e using 2
hayırlı olsun simdi kaca gitti
Ziyaretci032
10/09/2012, 22:58
kardesim cok sevindim alana da satana da hayirli olsun yeni maceralarla bekliyoruz seni ;)
hayırlı olsun simdi kaca gitti
abi yarın resmi satışı verelim ondan sonra yazayım.. ama çok uygun verdim.. bu kadar uygun fiyata aynı arabayı bulamam..
kardesim cok sevindim alana da satana da hayirli olsun yeni maceralarla bekliyoruz seni ;)
sağol kardeşim.. darısı başına inşallah.. ben fiyat kırdım sıkıldığımdan seninde başına aynı şey gelmeden istediğin fiyata satarsın inşallah :)
Temiz bir araçtı hayırlı olsun.Yenisi ne ? :)
Temiz bir araçtı hayırlı olsun.Yenisi ne ? :)
yenisi belli değil oğuz cum.. 1 ay önce satılsa belliydi Seat EXEO şu an belli değil.. oturup düşünücez ya ileri daha iyi bir şey alıcaz ya geri gidicez ucuz bir şey alıcaz bakalım , kısmet :)
volume23
11/09/2012, 10:20
Hayırlısı olsun hocam.
Hayirlisi olsun.Umarim gonlunuze ve butcenize uygun bir arac bulursunuz.
Hayırlısı olsun hocam.
Hayirlisi olsun.Umarim gonlunuze ve butcenize uygun bir arac bulursunuz.
sağolun arkadaşlar teşekkürler.. inşallah.. şu an o kadar karmaşık ki kafam ne tarz bir araca yönelmeliyim net değilim 1 hafta oturup düşüneceğim daha sonra bir araç alırız kısmetse :)
devrettiğim arkadaşımda muhtemelen forum a üye olur.. o nedenle logomuzu sökmüyorum :)
:rip:
Aracım artık resmen Akın kardeşimin.. Kendisi de yakın zamanda foruma üye olacaktır.. Artık resmen puntosuzum.. hatta arabasızım.. :( :(
Ziyaretci036
12/09/2012, 18:07
hayırlı olsun elinde nakit olduktan sonra her araba senin.
hayırlı olsun elinde nakit olduktan sonra her araba senin.
aynen.. alıcaz bişiler bakalım.. araştırmadayız.. bi süre toplu taşıma candır :D
lionT-JET
13/09/2012, 00:16
hayirlisi olsun.
can-asan
13/09/2012, 00:34
hayırlı olsun abi ne var şimdi sırada :)
hayırlı olsun abi ne var şimdi sırada :)
sağol kardeşim.. kısmet.. daha iyi birşeyde alabilirim daha kötü birşeyde gidip geliyorum 1 hafta düşünücem :)
can-asan
13/09/2012, 13:51
sağol kardeşim.. kısmet.. daha iyi birşeyde alabilirim daha kötü birşeyde gidip geliyorum 1 hafta düşünücem :)
hangisi daha hayırlı olucaksa o olsun tabi ama gönlümüz iyisinden yana :)