çok güzel araba, sahibindende görmüştüm hayırlı satışlar.
Arkadaşlar Merhaba.. Severek kullandığım 2009 model 47500 KM deki aracım satılıktır..
StarJet Fun model aracım satılıktır.. 16v 95 bg 6 ileri vitesli temiz bir araçtır. Son bakımları yapılalı 500 km kadar oldu.. masrafsız sizi üzmeyecek bir araçtır.. Araca hiç LPG takılmadı. Motoruyla yürür aksamıyla hiç oynanmadı. Araçla birlikte ekstra olarak eski starjetimden kalma orjinal 4 adet sac jant ta forum a özel hediyedir. Malum kış lastiği zorunlu olacakmış jant aramazsınız.. Aracımı bilenler vardır forumda.. Fiyatım biraz yüksek gelecektir fakat forum üyelerine gerekli kolaylık ve indirim sağlanacaktır.
Orjinal 47500 de
Kesinlikle sigara içilmemiş
Muayenesi yeni
Sınıfının Az yakan araçlarından. Fotoğraflarda şehir dışı değerlerini görebilirsiniz.
Orjinal fabrika çıkışı ekstra spor aksesuarlı
- Orjinal Marşpiyer
-Orjinal Spoyler
-Egzos ucu
-Orjinal lazerle karartılmış arka 3 cam
-Orjinal Karbon görünümlü konsol
-Krom göstergeler
-Orjinal Füme farlar
-Orjinal Füme sisler
-Orjinal 16" geniş tabanlı lastikler (bridgestone ER300 turanza)
-Deri Direksiyon ve deri vites topuzu (spor tarzda)
-Orjinal Fun iç koltuk döşemeleri
-Mp3 çalar özellikli Teyp
Sonradan eklenen aksesuarlar
- Türkçe konuşan Cenmax Park sensörü (yetkili serviste takıldı)
- Orjinal kol dayama (2 yıl garantili yetkili servis te takıldı)
- Gövde Rengi kapı çıtaları (Yetkili serviste takıldı - 2 Yıl garantili)
- Full fonksiyon orjinal kumandaya entegre alarm
- Ön 2 cam için kumandadan aracı kapatınca cam kaldırma modülü ,( camlar açık mı diye düşünmeyeceksiniz.)
-Aux Kablosu (telefon mp3 player iphone vs bağlayabilir araç teybinden dinleyebilirsiniz)
-Krom Bagaj Çıtası
-Punto logolu ayak dayama
Aracım 6 ileri vitesli gerçek 16 v 95 bg Starjet motordur.. 5 vites 8v Fire funlara bile sizleri yanıltmak için 16v denmektedir. İtibar etmeyiniz. 5 Vites 77 bg fun paketlere 23-24 bin tl fiyat istenmektedir. Bu koşullarda aracımın fiyatı gayet uygundur. Muayenesi yenidir 30 aralıkta yapılmıştır.
Aracın son bakımı 47116 Kmdeyken Bostancı sanayiinde Ensar otoda yapılmıştır. Yağı(castrol) - filtreleri(opar) - Balataları (opar) değişmiştir.
Aracımın kazası kesinlikle ama kesinlikle yoktur.
Tramerde gözüken hasar kaydı ön sağ çamurluğa kendini bilmez şahıslar tarafından küfür yazılmasından dolayı 180 TL karşılığında ön sağ çamurluğa yetkili serviste yüzeysel boya yapılmasındandır. 2ay kadar önce de ön camım çatladı yine yetkili serviste değişti. Hepsinin kaydı ve fotoğrafı yetkili serviste de bende de mevcuttur. Sağ ön kapı da bir ezik vardır arka kapıya yakın kısmında.. Otoparkta çizilmiş rahatsız etmediği için ve orjinalliğini bozmamak için elletmedim.
Araca güvenim sonsuzdur. Yedek anahtarı teyp kodu kullanma klavuzları ilk yardım çantası.. Kısaca aracı ilk aldığım anda üzerinde araçla gelen herşey ve fazlası verilecektir.
Takas düşünmüyorum - Vade olmaz - Pazarlık yalnızca araç başında..
sahibinden de ilanı mevcuttur. Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Fun 2009 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 84153646
ilgilenenler benimle 5318478842 no lu hattımdan gün içerisinde mümkünse sabah 9 akşam 7 arası irtibata geçebilirler..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
hayırlı satışlar diyeyim ama cok üzüldüm cok sevidigin aracını nasıl satıyorsun benim drumum farklı idi yoksa mümkünü yok satmazdım ben aracımı rüyalarıma giriyor beni geri aldiye bini cagırıyor sende boyle olma sakın
Hayırlı satışlar aytuğcum... Hayırdır yeni bir projemi geliyor ne![]()
Foruma da koyduğuna göre artık demekki bi yenilik kesinleşmiş kafanda
Hayırlı satışlar Aytuğ abim inşallah değerini bilicek birine gider..
teşekkür ederim..
3 adet kendi paramla aldığım aracım oldu ilkini bile hala arıyor gözlerim.. araçlarımızı severek kullanınca böyle oluyor maalesef.. ayrılmak zor geliyor.. ama şartlar bazen ayrılıkta gerektiriyor..
Kafamda yeni bir proje var abim daha büyük.. performans aramadığım.. kamyonet ya da sedan tarzında bir araç alacağım.. Navara ya da A4 2008 kafamda canlanan seçenekler.. bakalım hayırlısı.. önümüzdeki yaza evlilik hazırlıkları da var her gün herşey değişiyor.. ben bile yetişemiyorum hıza
inşallah kardeşim.. aynen kafada ve cepte kesinleşen bazı şeyler oldu artık ve kesin satışa koyduk arabamızı hayırlısı bakalım.. forumdan birine gitsin isterim..
forum üyelerine ekstra kolaylıkta sağlayacağım.. indirim ve kredi kartı seçeneği de dahil..
Haftabasi gunceli..
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar araç mis gibi yakından görülmeye değer
Yeni hafta günceli.. aracın vergisi tarafımdan yatırılmıştır.
hayırlı satışlar abi. almayı düşünen kaçırmasın![]()
Hafta başı günceli![]()
İyi satışlar![]()
Konu sedini tarafından (06/08/2012 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri