Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Niye bu arabayı aldın diye soranlara ne cevap veriyorsunuz ?

sinanuzun
08/05/2012, 15:16
Arkadaşlar arabay alalı 5 ay oldu. Görenler ilk günden beri önce ne kadara aldın diye soruyor sonra niye bunu aldın diye. Daha iyisini bulamadım diyorum ve bende soruyorum senin araba ne kadar yakıyor sonrasında benim aracın yakıtını söyleyince sanırım tatmin edici oluyor :)

Size soranlar oldu mu ? Siz ne cevap veriyorsunuz ?

rockforever
08/05/2012, 15:22
ben bu paraya bundan hızlı, özellikli, modelli araç bulamadım diyorum...

fuatcosar
08/05/2012, 15:22
bu fiyatlara en çok bunu beğendim o yüzden aldım diyorum. ve çokta memnunum iyiki almışım diyorum.

Mjet
08/05/2012, 15:23
''Sanane arkadaşım keyfimin kahyası mısın?'' diyorum :kicking0:
Şaka bi yana anlatıyoruz şöyle şöyle diye tatmin oluyorlar :)

Ziyaretçi034
08/05/2012, 15:29
şehiriçi 5,1 litre ortalamam var diyorum yetiyor :D

efe_erdem
08/05/2012, 15:34
Bi arkadaşımın başına gelen bir olay.
Arkadaşımda seat ibiza var, benzın almaya gıdıyor pompacı hayırlı olsun arac yenı galıba, ne kadara aldınız dıyor bızım arkadasta 1.2 tsi 105 copa donanımlı arac gayet guzel bır araba yanı 36 bıne aldım dıyor pompacı da leon alsaydın ya daha ıyı degıl mı dıyor.
Snra polosu olan bı arkadasım aynı sekılde benzın almaya gdıyor ne akdar aldın dıoy pompacı dıyorkı 35 bıne aldım. Pompacıda dıyor kı golf alsaydınız ya :D
Yanı dısardan soranlar ellerıne cebıne atıp o paraları vermedılerı ıcın polo ıle golfun arasındakı fıyat farkını ve ıbızayla leon arasındakı fıyat farkını bılemdıklerı ıcın atıp tutmak kolay oluyor onlar ıcın :D Yarın sen 3.16 bmw alsan adam dıyecekı 3.20 daha ıyı nıye onu almadın. O yuzden soranlara ben bunu begendım o yuzden aldın dıyorum :D

cemehmetbaran
08/05/2012, 15:51
Benim cevabım belli. Farkını verseydin almasını bilirdik merak etme diyorum :)

efe_erdem
08/05/2012, 15:52
Benim cevabım belli. Farkını verseydin almasını bilirdik merak etme diyorum :)

En güzeli :)

rbcn
08/05/2012, 16:05
şehiriçi 5,1 litre ortalamam var diyorum yetiyor :D

Şehir içinden kastınız 4. 5. vites aralığında seyretmekmidir yoksa dur kalklar sokak araları girip çıkmalar 3. vitese bile zor geçebilmekmidir

effect1903
08/05/2012, 16:07
Bana bu soruyu soran olmadı ama olsaydı eğer bende ona şöyle bir soru yöneltirdim; (kendi aracım için yazacak olursam) 1.4 turbo beslemeli 120 beygir güç, 206 nm torka sahip motorlu, abs,asr, esp, ebd, yokuş kalkış desteği, 4 disk fren, dijital klima, perde hava yastığına kadar dolu ve daha sayamadığım özellikleri olan (maserati'ye benzer tipini saymıyorum bile) 24-25 bine alınabilecek başka bir araba gösterebilirmisin? derdim :)

diesel32
08/05/2012, 16:13
tanıdık biriyse sürücü koltuğuna oturtup cam tavanı açıp, direksiyonu çevirtmem yetiyor :)

efe_erdem
08/05/2012, 16:16
Bana bu soruyu soran olmadı ama olsaydı eğer bende ona şöyle bir soru yöneltirdim; (kendi aracım için yazacak olursam) 1.4 turbo beslemeli 120 beygir güç, 206 nm torka sahip motorlu, abs,asr, esp, ebd, yokuş kalkış desteği, 4 disk fren, dijital klima, perde hava yastığına kadar dolu ve daha sayamadığım özellikleri olan (maserati'ye benzer tipini saymıyorum bile) 24-25 bine alınabilecek başka bir araba gösterebilirmisin? derdim :)

Ona bisey demiyorum zaten :D artı cam tavan bluetooth ve cruise control diyorum hatta :D

ahmet1980
08/05/2012, 16:33
Bu paraya bu donanımda üstelik dizel muadili yok ....

motor delisi
08/05/2012, 16:40
sıkca söylenen laf bana neden polo veya fiesta almadın fiata neden bulaştın denıyor sanki çin malı aldık

efe_erdem
08/05/2012, 16:43
Fiatın türk malı olduğunu düşünen insan o kadar cok var ki :)
Bursa da mı yapılmıs bu araç demişti bi arkadasım sonra arabaya bındıgınde heryerde ıtalyanca yazıalr uyarılar oldugunu gorunce oglum neden hersey ıtalyanca yazıyor dedı :D

Ziyaretçi034
08/05/2012, 16:44
Şehir içinden kastınız 4. 5. vites aralığında seyretmekmidir yoksa dur kalklar sokak araları girip çıkmalar 3. vitese bile zor geçebilmekmidir

karışık, genelde e-5 yolunu kullanıyorum. normalde yol açıkken 5. vites sabit ama sabahları istanbul trafiğinde mümkün değil. korna yeme pahasına sabit bir hızla gitmeye, tamamen durmamaya çalışıyorum. sabah yola çıkmadan ibb trafik ve yandex'den kendime güzergah belirliyorum, artık ara sokak ana arter neresi açıksa. bu aracı almamın yegane sebebi ekonomik olmasıdır. mümkün olduğunca bende bunu başarmaya çalışıyorum.

efe_erdem
08/05/2012, 16:48
Benim aracım şehiriçinde 10 litre civaro yakıyor. Devamlı dur kalk 1. ve 2. viteste 3 e zor takıyorum trafıkte. Sehırıcındekı yakıt tuketımını veren arkadaslar bence buna gore verseler daha guvenılır bır verı olur. Piyasadakı hiçbir arac devamlı 1. 2. vites ve butun ısıklarda durarak 5 ya da 6 lıtre yakamaz. En az yakan 1.3 dızel araclar bıle o trafıkte 7 8 lıtre arası yakıyor.
citroen c 3 var dızel arkadasımda mersın trafıgınde ( ıstanbul trafıgının bınde bırı) onun aracı bıle 7 ltre cıvarı yakıyor. Sehırıdısı 4 cıvarı yakmasına ragmen

rbcn
08/05/2012, 17:23
karışık, genelde e-5 yolunu kullanıyorum. normalde yol açıkken 5. vites sabit ama sabahları istanbul trafiğinde mümkün değil. korna yeme pahasına sabit bir hızla gitmeye, tamamen durmamaya çalışıyorum. sabah yola çıkmadan ibb trafik ve yandex'den kendime güzergah belirliyorum, artık ara sokak ana arter neresi açıksa. bu aracı almamın yegane sebebi ekonomik olmasıdır. mümkün olduğunca bende bunu başarmaya çalışıyorum.

biz o sekilde 4.9 yakıyoruz teşekkürler :) dur kalklar ve 3 vitese bile zor atarken 6.2 yakıyor araç

jakabo_ank
08/05/2012, 17:28
ben soranları yarım saatte ikna ediyorum. sonra onlarada aynından aldırıyorum. (tam 3 kişi) en sonunda da ben soruyorum: oğlum hiçmi kafan çalışmıyor gidip fiata bu para verilirmi?

Ziyaretçi034
08/05/2012, 17:48
biz o sekilde 4.9 yakıyoruz teşekkürler :) dur kalklar ve 3 vitese bile zor atarken 6.2 yakıyor araç

1-2. vitesli yolda giderken sıkılırım ben, o yüzden sabahları 6,30'da kalkıp 7'de yollara düşüyorum. 5 litrenin altına belki düşebilirim ama tepeüstü ve altunizade'deki köprü trafiğinden kaynaklanan trafiğe çözüm bulmaları lazım

frkan54
08/05/2012, 18:06
Şehir dışında 100 km 'yi yaklaşık 15 tl gibi bir rakkama gidiyorum tarzı bir cevap veriyorum ben. sorun yok :D

cihankardes
08/05/2012, 18:08
Dış görüntüsü yeter bence

BurakSerinbas
08/05/2012, 18:45
Arkadaşlar ben italyan marka bir beyaz eşyanın yetkili servisliğini

yapmaktayım bu soruyu bana soranlara italyan dan başka markaya binmem

diyorum

bora.sen
08/05/2012, 18:46
-abi fiata bu kadar para mi verilir
-abi 3k satamazsin bu araci
-abi siyah niye aldin cizik kir leke gosterir
(abicim hele sen gec yan koltuga kemerinide bagla)
-tobe tobe :))

Revenant
08/05/2012, 19:12
valla ben bi anlatıyorum birr anlatıyorumm arabasını sattırıppp punto aldırıyoruum o derece :D:D

Ayberk0616
08/05/2012, 19:24
Bu paraya bu modelde bu donanımda böyle giden araba bulsana diyorum :)

Ardevo
08/05/2012, 20:10
Niye Fiat diye soranların fikri gördüklerinde değişti genelde.
Bu sınıfta alınabilecek en iyi f /p oranına ve de en güzel tasarıma sahip araç bence..

ykaya1983
08/05/2012, 20:23
Bence bu sınıfta ne polo ne corsa ne de clio puntoya tercih edilebilecek araçlar değil.Corsa polo ve fiesta puntonun yanına parkedildiğinde bi alt sınıf gibi küçük gözüküyorlar.

Ziyaretci040
08/05/2012, 20:34
Bunu soran arkadaşlara yakıt parasından , ipucu verince eder lan diyolar :)

Evren
08/05/2012, 20:35
merhaba , punto dizel otomatik 'e çok yakınım. çevremdeki herkes "neden?" i soruyor. benzinli ya da dizel , manuel ya da otomatik , hiç fark etmez, punto çok keyifli bir araç. aynı parayı verip diğerlerine göre donanımlı bir araç alıyorsunuz, tasarımı çok güzel, yedek parçası yaygın, yedek parçası ucuz, kalitesi fiyatına göre güzel, daha ne olsun.
peki diyorum siz ne alırdınız? dedikleri arabaların hep bir yeri eksik, ya donanımı, ya servisi... hayırlısı ile 3.aracım da yine fiat olacak...

effect1903
08/05/2012, 20:38
Bence bu sınıfta ne polo ne corsa ne de clio puntoya tercih edilebilecek araçlar değil.Corsa polo ve fiesta puntonun yanına parkedildiğinde bi alt sınıf gibi küçük gözüküyorlar.

Aynen öyle, bizim burada bir arkadaşta yeni polo var o da siyah bazen yanyana duruyoruz hakikaten küçük duruyor benimki daha büyük ve gösterişli duruyor :)

mehmetvyz
08/05/2012, 20:39
yaşadığım yerde insanların pek tercih etmediği bir araç, daha çok sedan, çabuk satılacağını düşündükleri arabalar var, farklı olması hoşuma gidiyor, arabayı görünce "fiat mı:(" deyip burun kıvırıyorlar:), uzunyoldaki performansı hariç diğer herşeyini seviyorum:)

Nokta.
08/05/2012, 21:32
yerli malı yurdun malı

pusat
08/05/2012, 21:46
bana göre punto,polo dan,fiesta dan hele hele corsadan daha güzel ve deyim yerindeyse daha kalıplı bi araç,ara sıra benim aracın yanına fiesta park ediyor balkondan üsten baktığım zaman puntonun daha büyük durduğunu görüyorum,parasına baktığın zaman o araçlar bizim arabalardan daha pahalı,puntonun sürümü daha yumuşak fiestadan vede corsadan.polo kullanmadım.yani arabamı seviyorum ve isteyerek aldım çoook memnunum..

frkn1907
08/05/2012, 21:47
Param buna yettı bunu begendım aldım baskada laf yok :)

fhmnl
09/05/2012, 02:36
bin bi bak dedigimde fikirleri hep 180 derece değişiyor herkesin. 2009 golf u olan arkadaşımIn dediği laf aynen Şu. "Konfor sürüş keyfi freni rahatlığı şehir içi kullanımı golf ten her şekilde ustun"aynen bu benim birşey dememe bile gerek yok adam c sınıfı araçla kiyasliyor resmen.

ecosi26
09/05/2012, 07:52
Ben bu arabayı isteyerek ve bilerek aldım...İçine rahatça sığabildiğim donanım olarak hepsinden daha iyi amacıma hizmet eden bir araba görenler zaten bu soruyu soramıyo fiat süper araba yapmış diyorlar...İşlerim yoğun bakımını 1500km geçtim çok şükür tıkır tıkır gidiyo geçenlerde ustama bi beş dakika uğradım hemen bi yağına baktılar, ''ohoooo abi daha hiç yağ eksiltmemiş durumuda iyi vakit bulunca bakalım '' dediler o kadar ben çok memnunum kısacası...

ayaman
09/05/2012, 09:53
Bi arkadaşımın başına gelen bir olay.
Arkadaşımda seat ibiza var, benzın almaya gıdıyor pompacı hayırlı olsun arac yenı galıba, ne kadara aldınız dıyor bızım arkadasta 1.2 tsi 105 copa donanımlı arac gayet guzel bır araba yanı 36 bıne aldım dıyor pompacı da leon alsaydın ya daha ıyı degıl mı dıyor.
Snra polosu olan bı arkadasım aynı sekılde benzın almaya gdıyor ne akdar aldın dıoy pompacı dıyorkı 35 bıne aldım. Pompacıda dıyor kı golf alsaydınız ya :D
Yanı dısardan soranlar ellerıne cebıne atıp o paraları vermedılerı ıcın polo ıle golfun arasındakı fıyat farkını ve ıbızayla leon arasındakı fıyat farkını bılemdıklerı ıcın atıp tutmak kolay oluyor onlar ıcın :D Yarın sen 3.16 bmw alsan adam dıyecekı 3.20 daha ıyı nıye onu almadın. O yuzden soranlara ben bunu begendım o yuzden aldın dıyorum :D
çok güzel bir açıklama

ayaman
09/05/2012, 09:57
ben soranları yarım saatte ikna ediyorum. sonra onlarada aynından aldırıyorum. (tam 3 kişi) en sonunda da ben soruyorum: oğlum hiçmi kafan çalışmıyor gidip fiata bu para verilirmi?
vay seni gidi komplocu :D

Misafir047
09/05/2012, 10:13
valla benim arabaactive hiç bir özelliği yok soranlar olursada bunun üstüne motor yok diyorum onlarda haklısın diyorlar nede olsa kendini ispatlamış multijet

Moosty
09/05/2012, 14:06
Sahip olduğu donanımları söylüyorum, aldığım fiyatı söylüyorum, City mode açık, kırmızı ışıkta beklerken 'şu direksiyona bir dokunsana, parmağınla oynat bakayım' diyorum. (Direksiyonda boşluk mu var diyen bile oldu)

Ha, bir de 'Ama FIAT...' diyen olursa 'en alt modeli bu, diğerleri daha donanımlı' diyorum.

segin
09/05/2012, 14:21
bu sınıfta olan hangi araçta bu fiyata başını yukarı kaldırdığında oksijen alabiliyorsun diorum kıskanıyorlar:D

Ziyaretçi034
09/05/2012, 14:27
bu sınıfta olan hangi araçta bu fiyata başını yukarı kaldırdığında oksijen alabiliyorsun diorum kıskanıyorlar:D

olmayan biri olarak ben bile kıskandım :D

segin
09/05/2012, 14:36
olmayan biri olarak ben bile kıskandım :D
biz kardeşiz senin oksijenin benim oksijenim benim oksijende senin :D:D ama onlara oksijen yok :D:D

eexelanss
09/05/2012, 14:56
Bana şuana kadar kimse niye bu arabayı aldın diye sormadı.. Çünkü insanların dibi düşüyor arabayı görünce.. Daha çok karşılaştığım sorular ve muhabbetler şunlar.
Bunun markası ne? Gerçek abarth mı? scirocco ya benziyor, jantları spoileri maşpiyelleri eksozu kaça taktırdın? ( Hepsi orjinal fabrika çıkışı diyorum :) ) en çok şaşkınlık yaratanda beygirini sorduklarında 150 hp turbo motor diyorum ardına hemen dizel mi sorusu geliyor benzinli diyince şaşkınlık artıyor tabi.. İnsanların bir çoğu halen turbonun sadece dizellerde olduğunu sanıyorlar.

can-asan
09/05/2012, 17:25
yakıtı - fiyatı - şekli yeter diyorum :)

muhammedçelik
09/05/2012, 17:30
Aynı fiyata 2.EL lpg li honda veya toyota almadığım için çok pişman olduğumu ve temiz bir honda veya toyota denk gelmesi durumunda gözünün yaşına bakmayacağımı ciddi ciddi söylüyorum artık.Sebebi ise kapı gıcırtısı,direksiyon tıkırtısı servise git gel soğuttu beni kendinden..bide 99 corollası olan biraderimin arayıpta ''hayırdır birader genemi servistesin deyip gülmesi'' :D

motor delisi
09/05/2012, 18:27
Yağmur sensörü gibi bir özellik C sınıfta bile yok fakat puntoda var örnek verdim sadece diğer markalarda anca C sınıflarda oluyor hatta bazılarında oda yok :)

Ziyaretci036
09/05/2012, 18:29
sorana sende al anlarsın diyorum :)

34 HKN 37
09/05/2012, 18:48
Zevkime göre keyif alacağım bir arac olmasından dolayı aldım diyorum.

_FeRDi_
09/05/2012, 19:00
Bir gün Corsa sahibi bir arkadaş ile aramızda geçen dialog;
-Abi bundan alaydın daha iyiydi
-Hımmm demek daha iyi,du bakim,aynı motor dimi bu
-Evet aga aynı
-Hımmm City?
-?
-Yol bilgisayarı 2 satırda olsa ?
-?
-Buram buram karizma ?
-?
-Sana en yakın Opel servisi nerede ?
-Fizan da aga
-Hımmm demek ki neymiş?
-Bi s...... git yakarım lan bu arabayı bennn

:D

ykaya1983
09/05/2012, 20:48
Fıat mı diye burun kıvıranlara Ferrarinin de sahibinin Fıat olduğunu söyleyin.:D

cihankardes
09/05/2012, 20:52
Dodge, maserati, lancia ve alfa'nın da :)

GP Guigiaro
09/05/2012, 21:07
soran olsaydi. bu sinifta bu km de bu temizlikte ve bu fiyata baska araba göster derdim heralde.

fhmnl
09/05/2012, 21:14
soran olsaydi. bu sinifta bu km de bu temizlikte ve bu fiyata baska araba göster derdim heralde.

bu ayarda bi araba illaki vardır o da yine punto dur :)

SteinGP
09/05/2012, 21:29
geçen gün hyundai çakırlara uğradım gaziemirdeki. babamın arabanın kaskosunu yeniletmek ve çalışan arkadaşımı ziyaret amaçlı. yeni İ30 a baktım abiler araç harbiden bambaşka. herneyse arkadaşım diyor işte oğlum neden beklemedin ben dedim sana gelecek filan derken başka bi satıcı bayan atladı lafa. 41.000 TL ye aldım dedim geçtiğimiz ağustosta. Klasik Fİata o kadar para verilirmi muhabbetleri. Bana İ30 u anlatığp duruyor. Bende hanımefendi puntonun rakibi İ20 peki İ20'de cam tavan var mı?yok. Cruise control var mı? yok. 2 bölgeli otomatik klima var mı? yok. Bluetooth var mı? yok. Yağmur sensörü var mı? yok. Adaptif sis farı var mı? yok. Çelik jant? opsiyon. Diz havayastığı? yok. ESP? yok. Hi-Fi ses sistemi? yok. Led stop? yok. Daha da konuşmaya gerek yok dedim bende :)

fhmnl
09/05/2012, 21:43
geçen gün hyundai çakırlara uğradım gaziemirdeki. babamın arabanın kaskosunu yeniletmek ve çalışan arkadaşımı ziyaret amaçlı. yeni İ30 a baktım abiler araç harbiden bambaşka. herneyse arkadaşım diyor işte oğlum neden beklemedin ben dedim sana gelecek filan derken başka bi satıcı bayan atladı lafa. 41.000 TL ye aldım dedim geçtiğimiz ağustosta. Klasik Fİata o kadar para verilirmi muhabbetleri. Bana İ30 u anlatığp duruyor. Bende hanımefendi puntonun rakibi İ20 peki İ20'de cam tavan var mı?yok. Cruise control var mı? yok. 2 bölgeli otomatik klima var mı? yok. Bluetooth var mı? yok. Yağmur sensörü var mı? yok. Adaptif sis farı var mı? yok. Çelik jant? opsiyon. Diz havayastığı? yok. ESP? yok. Hi-Fi ses sistemi? yok. Led stop? yok. Daha da konuşmaya gerek yok dedim bende :)

iyi demişsin kardeş ağzına sağlık:) zaten kimse punto yu sınıfındaki araçla kıyaslamiyor bi üst sınıf araçlarla kiyasLIYORLAR. Çekemeyenler catlasın:)

hayalci79
09/05/2012, 22:45
"Fiat" marka bir araç aldıktan sonra gelen tepkiler deli edici derecedeydi.

"Fiat'tan araba alınır mı? Fiat'a bu para verilir mi? Bununla virajda devrilir gidersin.. Polo&Fiesta niye almadın? Neden otomatik aldın, bozulur bunlar. Ne gerek vardı sıfır araç almaya.." vesaire vesaire.. Beğenmişim ki arabayı almışım, parasını vermişim, bu saatten sonra moral bozmanın ne anlamı var anlamıyorum.

SteinGP
09/05/2012, 22:51
"Fiat" marka bir araç aldıktan sonra gelen tepkiler deli edici derecedeydi.

"Fiat'tan araba alınır mı? Fiat'a bu para verilir mi? Bununla virajda devrilir gidersin.. Polo&Fiesta niye almadın? Neden otomatik aldın, bozulur bunlar. Ne gerek vardı sıfır araç almaya.." vesaire vesaire.. Beğenmişim ki arabayı almışım, parasını vermişim, bu saatten sonra moral bozmanın ne anlamı var anlamıyorum.

memlekette herkes araba uzmanı zaten. ama bi kutup başı sökmeye bi ampul değiştirmeye servise giderler...

umit
09/05/2012, 23:09
skydome u görenler sormaya gerek bile duymuyorlar :)
aracıma gp emotion parası verdim, gp emotion özelliklerini sayıyorum ağızları :surprise: açık kalıyor :D

chemist52
09/05/2012, 23:52
banada hep aynı soru nıe fıat aldın dıolar bende dıom bu hosuma gıttı aldım dıorum.sonra bı gun arkdasın fıestasındayım gerçekten ıcı dar.o arkadası bıgun ben aldım puntoyla bana nıe bunu aldın dıyen arkadas skydome a hasta oldu aynen sunu dedı " abı takas mı etsek " dedım olmaz:) vw polo 2012 1.6tdı kullandım gercekten dehset bı motoru var ama bızım araçlar kadar rahat degıl.aracın az bı tıkırdaması gıcırdaması olmasa tadından yenmez:)

vek66
10/05/2012, 05:08
valla ne yalan söyleyeyim grande puntoma binen kişilerin ilk dedikleri aaa içi gerçekten dışından göründüğü gibi dar değilmiş güzel araba diyorlar helede city i deneyince içlerinde bir kıprdanmalar oluyor. ama gel gelelim yolda giderken sol önde veya arkada oturanların sürekli tavan tutamaçlarını araması ve yine sol öndekilerin güneşlikte ayna araması, akşam karanlıkta bagajı açanların ya bu arabada bagaj lambası yokmu demeleri ve en sonunda yine aynı kişilerin 2011 model arabanın el freni düğmesinin boyasının soyulmasını görmesi ve pis pis sırıtmaları sonra laf sokmaları beni deli ediyor.

uzuncocuk
10/05/2012, 05:14
arabası olmayan, son bındıgı arac makaslı granada olan bır abım eskı puntomu aldıgımda 2 metrelık adamın puntoda ne ısı var dedı:) sımdı bu adama ne denır.... smart mı sanıyor ne aracı...

punto_multijet
10/05/2012, 09:23
para bizim zevk bizim sana ne diyorum :D

segin
11/05/2012, 00:08
bazen arabanın üstündeki folyoyu kaça yaptırdın diyenler oluyo açıldığı gören yada duyanların surat ifadelerinin fotografını cekmek lazım :D:D

askin
11/05/2012, 00:38
:clapping::clapping::evet:
Bir gün Corsa sahibi bir arkadaş ile aramızda geçen dialog;
-Abi bundan alaydın daha iyiydi
-Hımmm demek daha iyi,du bakim,aynı motor dimi bu
-Evet aga aynı
-Hımmm City?
-?
-Yol bilgisayarı 2 satırda olsa ?
-?
-Buram buram karizma ?