ben bu paraya bundan hızlı, özellikli, modelli araç bulamadım diyorum...
Arkadaşlar arabay alalı 5 ay oldu. Görenler ilk günden beri önce ne kadara aldın diye soruyor sonra niye bunu aldın diye. Daha iyisini bulamadım diyorum ve bende soruyorum senin araba ne kadar yakıyor sonrasında benim aracın yakıtını söyleyince sanırım tatmin edici oluyor
Size soranlar oldu mu ? Siz ne cevap veriyorsunuz ?
ben bu paraya bundan hızlı, özellikli, modelli araç bulamadım diyorum...
bu fiyatlara en çok bunu beğendim o yüzden aldım diyorum. ve çokta memnunum iyiki almışım diyorum.
''Sanane arkadaşım keyfimin kahyası mısın?'' diyorum
Şaka bi yana anlatıyoruz şöyle şöyle diye tatmin oluyorlar![]()
Bi arkadaşımın başına gelen bir olay.
Arkadaşımda seat ibiza var, benzın almaya gıdıyor pompacı hayırlı olsun arac yenı galıba, ne kadara aldınız dıyor bızım arkadasta 1.2 tsi 105 copa donanımlı arac gayet guzel bır araba yanı 36 bıne aldım dıyor pompacı da leon alsaydın ya daha ıyı degıl mı dıyor.
Snra polosu olan bı arkadasım aynı sekılde benzın almaya gdıyor ne akdar aldın dıoy pompacı dıyorkı 35 bıne aldım. Pompacıda dıyor kı golf alsaydınız ya
Yanı dısardan soranlar ellerıne cebıne atıp o paraları vermedılerı ıcın polo ıle golfun arasındakı fıyat farkını ve ıbızayla leon arasındakı fıyat farkını bılemdıklerı ıcın atıp tutmak kolay oluyor onlar ıcınYarın sen 3.16 bmw alsan adam dıyecekı 3.20 daha ıyı nıye onu almadın. O yuzden soranlara ben bunu begendım o yuzden aldın dıyorum
![]()
Benim cevabım belli. Farkını verseydin almasını bilirdik merak etme diyorum![]()
Bana bu soruyu soran olmadı ama olsaydı eğer bende ona şöyle bir soru yöneltirdim; (kendi aracım için yazacak olursam) 1.4 turbo beslemeli 120 beygir güç, 206 nm torka sahip motorlu, abs,asr, esp, ebd, yokuş kalkış desteği, 4 disk fren, dijital klima, perde hava yastığına kadar dolu ve daha sayamadığım özellikleri olan (maserati'ye benzer tipini saymıyorum bile) 24-25 bine alınabilecek başka bir araba gösterebilirmisin? derdim![]()
tanıdık biriyse sürücü koltuğuna oturtup cam tavanı açıp, direksiyonu çevirtmem yetiyor![]()
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Bu paraya bu donanımda üstelik dizel muadili yok ....
sıkca söylenen laf bana neden polo veya fiesta almadın fiata neden bulaştın denıyor sanki çin malı aldık
Fiatın türk malı olduğunu düşünen insan o kadar cok var ki
Bursa da mı yapılmıs bu araç demişti bi arkadasım sonra arabaya bındıgınde heryerde ıtalyanca yazıalr uyarılar oldugunu gorunce oglum neden hersey ıtalyanca yazıyor dedı![]()
karışık, genelde e-5 yolunu kullanıyorum. normalde yol açıkken 5. vites sabit ama sabahları istanbul trafiğinde mümkün değil. korna yeme pahasına sabit bir hızla gitmeye, tamamen durmamaya çalışıyorum. sabah yola çıkmadan ibb trafik ve yandex'den kendime güzergah belirliyorum, artık ara sokak ana arter neresi açıksa. bu aracı almamın yegane sebebi ekonomik olmasıdır. mümkün olduğunca bende bunu başarmaya çalışıyorum.
Benim aracım şehiriçinde 10 litre civaro yakıyor. Devamlı dur kalk 1. ve 2. viteste 3 e zor takıyorum trafıkte. Sehırıcındekı yakıt tuketımını veren arkadaslar bence buna gore verseler daha guvenılır bır verı olur. Piyasadakı hiçbir arac devamlı 1. 2. vites ve butun ısıklarda durarak 5 ya da 6 lıtre yakamaz. En az yakan 1.3 dızel araclar bıle o trafıkte 7 8 lıtre arası yakıyor.
citroen c 3 var dızel arkadasımda mersın trafıgınde ( ıstanbul trafıgının bınde bırı) onun aracı bıle 7 ltre cıvarı yakıyor. Sehırıdısı 4 cıvarı yakmasına ragmen
ben soranları yarım saatte ikna ediyorum. sonra onlarada aynından aldırıyorum. (tam 3 kişi) en sonunda da ben soruyorum: oğlum hiçmi kafan çalışmıyor gidip fiata bu para verilirmi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri