Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinir bozucu leke
aykut_1914
12/04/2012, 17:53
İyi akşamlar;
dün akşam içkiyi biraz fazla kaçırmışız :) sabahınada çeşmeden dönerken otobanda arkadaş kusmaya başladı sağ şeride kendimizi atıp durana kadarda sağ ön koltukta nasibini biraz aldı. Tadım kaçta sabah sabah baya ama yakın arkadaş oluncada bişi diyemiyoruz,canı sagolsun. Koltugu güzel şekilde nasıl temizliyebilirim acaba? koku falanda sardı bayada,çözdüm gibi onu :)
aykutisci
12/04/2012, 18:16
değil arkadaşım babam yapsa onun başını oraya tutar gazeteyle başına vururum hayvan terbiye eder gibi :D
Babana! Ben arabayı yakarım yahu?
değil arkadaşım babam yapsa onun başını oraya tutar gazeteyle başına vururum hayvan terbiye eder gibi :D
aykut_1914
12/04/2012, 18:32
karakter meselesi.
Benim arkadas ta ayni sekilde arka koltuklari boyamisti sarap icip, neyse ki koltuk kirmizi pek belli olmadi :D bi de krem renk filan olsa uff. Normal sildim suyla sonra leke cikarici ******dim serviste eve gidip kuru bezle sildim baya cikti. Ama koku yoktu bende, kokuya care ne olur bilemicem. Gecmis olsun sinir bozucu bi durum
Ne sovmusum bee, sıktırdım olcak ***lar :D
Gecmis olsun Aykut :)
Sent my iPhone using
aykut kosla oxi ekşın kullan.köpürtücen abi bi güzel,köpüğü sürücen koltuğa ondan sonra 2 dakka bekleyip sildinmi nemli bezle tertemiz olur.ben köpeğin salyalarını temizlerken tecrübelendim baya.kokuyu nası çözersin onu bilemiyoum arkadaşının ne yediğine bağlı işkembe çorbası filan varsa zor :D
hocam kipanın orada oluyor genelde beni yıka diye bir firma var onlar şimdi kampanya yaptılar bu koltuk tavan falan komple ve çıkarırlar diye düşünüyorum..
aykut_1914
12/04/2012, 22:46
Gecmis olsun Aykut :)
Sent my iPhone using
sagolasın abi :)
aykut kosla oxi ekşın kullan.köpürtücen abi bi güzel,köpüğü sürücen koltuğa ondan sonra 2 dakka bekleyip sildinmi nemli bezle tertemiz olur.ben köpeğin salyalarını temizlerken tecrübelendim baya.kokuyu nası çözersin onu bilemiyoum arkadaşının ne yediğine bağlı işkembe çorbası filan varsa zor :D
valla can anneme sordum,kadının gözleri parladı "kosla oksi ekşın kullanmalıyız"diye :D öle yapıcam sanırım haftasonu
aykut halledilemeyecek mesele değil. olmadı haberleşelim birlikte uğraşalım. şimdiden geçmiş olsun
caner_ege
13/04/2012, 00:11
yaw onun kokusuda ne pistir babacan yaa sen bi kaç gün aracın kapılarını bagajını camlarını açık bırak araç havalansın sende aracın başında nöbet tut :)
Tayfun-E30
13/04/2012, 11:27
böyle bir durumda dirk döşemeyi sök makinada yıka derim onu temizlemeye çalışmaktan daha az uğraşırsın tertemiz olur..
Misafir047
13/04/2012, 11:59
pişmiş tavuğun başına gelmemiş misali:D
aykut_1914
13/04/2012, 13:14
yaw onun kokusuda ne pistir babacan yaa sen bi kaç gün aracın kapılarını bagajını camlarını açık bırak araç havalansın sende aracın başında nöbet tut :)
sorma abi :) üniversitem deniz kıyısında ve daglık alanları var,çıktım en tepesine açtım heryeri bagaj dahil püfür püfür :D sonra parfüm bastık habire,kolonyalı mendille sildim heryeri,birazdan gidip araç kokusu alıcam mis olucak inş
böyle bir durumda dirk döşemeyi sök makinada yıka derim onu temizlemeye çalışmaktan daha az uğraşırsın tertemiz olur..
yapabilceğimi sanmıyorum
caner_ege
13/04/2012, 13:16
kolay gelsin şimdiden üstadım...
ykaya1983
13/04/2012, 15:07
Şimdi bana kızacaksın ama niye bu kadar içiyorsunuz her türlü zarar veren bu mereti?
aykut_1914
14/04/2012, 03:45
Şimdi bana kızacaksın ama niye bu kadar içiyorsunuz her türlü zarar veren bu mereti?
estafurrllah abicim niye kızayım,o mereti agzınla içince hiç bişey yapmıyor ama ölede bir şey var. Çıtır bi mutlulugu seviyorum :)
lekeller hallolmuştur,oxi ekşın önerisine teşekkürler,kokuda aldım bugün,mis:D