değil arkadaşım babam yapsa onun başını oraya tutar gazeteyle başına vururum hayvan terbiye eder gibi![]()
İyi akşamlar;
dün akşam içkiyi biraz fazla kaçırmışızsabahınada çeşmeden dönerken otobanda arkadaş kusmaya başladı sağ şeride kendimizi atıp durana kadarda sağ ön koltukta nasibini biraz aldı. Tadım kaçta sabah sabah baya ama yakın arkadaş oluncada bişi diyemiyoruz,canı sagolsun. Koltugu güzel şekilde nasıl temizliyebilirim acaba? koku falanda sardı bayada,çözdüm gibi onu
![]()
değil arkadaşım babam yapsa onun başını oraya tutar gazeteyle başına vururum hayvan terbiye eder gibi![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Benim arkadas ta ayni sekilde arka koltuklari boyamisti sarap icip, neyse ki koltuk kirmizi pek belli olmadibi de krem renk filan olsa uff. Normal sildim suyla sonra leke cikarici ******dim serviste eve gidip kuru bezle sildim baya cikti. Ama koku yoktu bende, kokuya care ne olur bilemicem. Gecmis olsun sinir bozucu bi durum
Ne sovmusum bee, sıktırdım olcak ***lar![]()
Gecmis olsun Aykut
Sent my iPhone using
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
aykut kosla oxi ekşın kullan.köpürtücen abi bi güzel,köpüğü sürücen koltuğa ondan sonra 2 dakka bekleyip sildinmi nemli bezle tertemiz olur.ben köpeğin salyalarını temizlerken tecrübelendim baya.kokuyu nası çözersin onu bilemiyoum arkadaşının ne yediğine bağlı işkembe çorbası filan varsa zor![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hocam kipanın orada oluyor genelde beni yıka diye bir firma var onlar şimdi kampanya yaptılar bu koltuk tavan falan komple ve çıkarırlar diye düşünüyorum..
geçmiş olsun abi.
aykut halledilemeyecek mesele değil. olmadı haberleşelim birlikte uğraşalım. şimdiden geçmiş olsun
yaw onun kokusuda ne pistir babacan yaa sen bi kaç gün aracın kapılarını bagajını camlarını açık bırak araç havalansın sende aracın başında nöbet tut![]()
böyle bir durumda dirk döşemeyi sök makinada yıka derim onu temizlemeye çalışmaktan daha az uğraşırsın tertemiz olur..
sorma abiüniversitem deniz kıyısında ve daglık alanları var,çıktım en tepesine açtım heryeri bagaj dahil püfür püfür
sonra parfüm bastık habire,kolonyalı mendille sildim heryeri,birazdan gidip araç kokusu alıcam mis olucak inş
yapabilceğimi sanmıyorum
kolay gelsin şimdiden üstadım...
Şimdi bana kızacaksın ama niye bu kadar içiyorsunuz her türlü zarar veren bu mereti?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri