Orijinalini görmek için tıklayınız : T-jet sport fiyatları
Romeo_er2
17/01/2012, 21:55
Arkadaşlar bildiğiniz üzere araçlarımız saçma bir şekilde değer kaybına uğruyor 2. el satışında..örneğin benim aracımın faturası 37.000tl civarı..fakat zamanında ucuza,acele satılmış araçlar sebebiyle piyasa 19-24 arasına düşmüş..eğer aracı satılık olan arkadaşlarımız varsa biraz fiyatları yukarı çekmeyi teklif ediyorum herkese =) araçlarımız en dolu punto oldukları halde değerleri verilmiyor..98 model yıkık hondalar hala 20-30.000tl arasına satılıyor..araçlarımızın değerlerini düşürmeyelim derim =) insanlar düşük fiyat sebebiylede çekinir oldu araçlardan..acaba sorunlumu-kalitesizmi-çok mu yakıyor yoksa vs vs..bu önerime katılan varmıdır?
t jet im yok ama kesinlikle katılıyorum...ülkemizde ki fiat değil mi o para etmez yargısını yıkmak lazım...özellikle tek kapı ve turbo benzinli olunca çok yakar imajı oluşmuş..
Ayberk0616
17/01/2012, 22:02
Ertuğ dur kardeşim ben alıyım araba ondan sonra fiyatları yukarı çekelim :D
tonymontana
17/01/2012, 22:05
Benim de t-jet'im yok. Ama maddi kaygım olmasa bir t-jet almak gönlümden geçerdi. Bence de t-jet'ler bu kadar öldü fiyatına gitmemeli.
disconnected
17/01/2012, 22:44
kesinlikle katiliyorum ama ben aldiktan sonra yapsak su isi :D soyle mart gibi falan hem o zaman piyasa da canlaniyor
aykut_1914
17/01/2012, 22:55
bilgisizliğime verin bişey sormak istiyorum,t-jet ler showroomlarda sıfır araçlarda satılıyor mu hala?
Romeo_er2
17/01/2012, 22:57
bilgisizliğime verin bişey sormak istiyorum,t-jet ler showroomlarda sıfır araçlarda satılıyor mu hala?
yok malesef 2010 da bitti satışı =) evo multiair sport lar çıktı avrupada 1.4 turbo 135hp ama türkiyeye gelmedi..
dayanamayıp burda açıklııcam :) t-jet'imden önceki puntom 2006 model 90.000 km de dynamıc modeldi. ben bu aracı 23.000 ty'ye satmıştım. :) t-jetteki güvenlik paketi , konfor paketi ve sayamayacagım bir çok özellik.... t-jet 77 lik dynamıc paketle kıyaslanamaz bile. ayrıca yakıt konusunda 1.4 fire 77 ile t-jet arasında cok bir fark yok. t-jetin zaten torku yüksek. ben sollamalarda t-jet'le hızlanmak için yüklenmeme gerek kalmıyo bile. ama 77 lik dynamıcte arabanın ivmesi düsük oldugundan kullanım şekli itibariyle pedala fazla bastıgımdan daha cok yakıyordum. 77 lık , t-jet e göre cok yakıyor demiyorum ama yakıt sarfiyatı açısından her iki motoru kullanan biri olarak arada neredeyse hiç fark yok diyebilirim. t-jet torku ile sürücüye cok güzel performans ve yeri geldiğinde de tasarruf saglayabilir. tabi kullanan kişinin plotajına da baglı. ertug da daha önce 77 lik kullandı ve benle aynı fikirde olacagı kanısındayım :) ben o kmdeki dynamıc aracı 23.000 tl ye sattıysam. t-jet'lere ertugun dediği gibi ortalama 20.000-23.000 tl cok acımazsız ve saçma rakamlar geliyo bana..
Romeo_er2
17/01/2012, 23:09
dayanamayıp burda açıklııcam :) t-jet'imden önceki puntom 2006 model 90.000 km de dynamıc modeldi. ben bu aracı 23.000 ty'ye satmıştım. :) t-jetteki güvenlik paketi , konfor paketi ve sayamayacagım bir çok özellik.... t-jet 77 lik dynamıc paketle kıyaslanamaz bile. ayrıca yakıt konusunda 1.4 fire 77 ile t-jet arasında cok bir fark yok. t-jetin zaten torku yüksek. ben sollamalarda t-jet'le hızlanmak için yüklenmeme gerek kalmıyo bile. ama 77 lik dynamıcte arabanın ivmesi düsük oldugundan kullanım şekli itibariyle pedala fazla bastıgımdan daha cok yakıyordum. 77 lık , t-jet e göre cok yakıyor demiyorum ama yakıt sarfiyatı açısından her iki motoru kullanan biri olarak arada neredeyse hiç fark yok diyebilirim. t-jet torku ile sürücüye cok güzel performans ve yeri geldiğinde de tasarruf saglayabilir. tabi kullanan kişinin plotajına da baglı. ertug da daha önce 77 lik kullandı ve benle aynı fikirde olacagı kanısındayım :) ben o kmdeki dynamıc aracı 23.000 tl ye sattıysam. t-jet'lere ertugun dediği gibi ortalama 20.000-23.000 tl cok acımazsız ve saçma rakamlar geliyo bana..
ne güzel yazmışın kanka eline sağlık =) en doğru açıklama budur..
lionT-JET
17/01/2012, 23:30
acikcasi millet bu arabaya sorunluymus gozuyle bakiyor.yok benzinli turbo yaramazmis yok cok yakarmis vs.vs..ben 5 kapili modelini kullandim,cok memnun kalmistim.neredeyse fire ile ayni paraya gidiyor.
Tayfun-E30
17/01/2012, 23:51
kardeşim t-jet ayarlı bir araba ama ulkemizde kimse farkında değil bu yüzdende memur arabası olmadığı için değer kaybediyor... ben sırf 1 sene okula gidip gelicem diye mj aldım ama çok pişmanım... arabam olabilicek en dolu gplerden birisi ama koltuğu bile farklı tjetten benim pişmanlığım dizel araba aldım diye gerçi oda ayrı.. işin özü eşek hosaftan ne anlar diyorum sadece...
Ertuğ dur kardeşim ben alıyım araba ondan sonra fiyatları yukarı çekelim :D
Ayberk, korkma seni fiyat artışına karşı koruruz ;)
emrahisilti
18/01/2012, 00:36
bende şuna bakıyorum bu araçlar bu fiyat aralığında gitmese ben alamazdım.Ucuz alıp ucuz satıyorum.0 alanlara allah yardım etsin tabi..
Ayberk0616
18/01/2012, 00:39
Ayberk, korkma seni fiyat artışına karşı koruruz ;)
Arda abi para toparlıyorum 1-1.5 ay içinde alırım.Ankaraya geldiğimde ilk iş gelip aracını görücem abi zaten aracının kriterleri çok iyi abi boya yok 35bin kmde bizim iş olur hayırlısıyla :) ama pazarlık kısmı önemli çünkü bende 6 aydır para biriktirdim kendi aracımı sattım dahada üstüne koyuyorum bakalım zaten şubatın 5inde ankarada olucam geldiğimde seninle irtibata geçip gelip görücem aracı abi sonrasıda kısmet :)
engincantan33
18/01/2012, 02:20
valla beyler haklısınız...değerler çok düşük kı bırgun fıat markasından vazgececegım aklımdan gecmezdı...nasılmı?bravo almaya nıyetlendım herkes elınde patlar satamazsın dedı...kı baktım bıcok bravo 6 aydır satılamıyor...vazgectim...haklı olarak araba satılmak ıcın alınmaz dıyeceksınız ama para kolay kazanılmıyor...bence bunda FIAT markasınına sucu var!!! gercekten guzel araba yapıyorlar ama arkasında durulmuyor!!! bakın punto evo ya bana gore reklamlar sayesınde hemen piyasada tutunmayı başardı!!! şimdi bravo üretilmeyecek denıyor!nedır bu beyler??? tutup 45 bın tlye bravo alan arkadasım var 35 bıne satamıyor 43 bın tlye focus alan var 40 bın tl hergun verıyorlar...
hal boyle olunca fıat marka arac dedınızmı amann amann ıyı degıl denıyor cunku marka tutunması yok!!!bunu sadece grande punto ıle başardı...ama nedır FIAT markası hala kötüdür...kımse kusura bakmasın arkadaslar bence boyle yorumlar yapanın haklılık payı mevcut...yada bende onlara katılıyor gıbıyım neden mı?
fıesta-polo ıkısınınde 1.6 dızel secenegı mevcut punto yok!!!!
lıneada kullanılan motor neden puntoda yok??1.6 105 lık dızel...
urunlerınde ceşıtlılık yok bıkeresınde bı galerıcı arkadasım hyundaı bıle cok fazla araca sıkarıyor fıat hala bı kactane cıkartır arkasında durmaz alanada zarar ettırır dedı dusundumde dogru bence....
konumuza donelım t-jet on numara aractır ve bu aracın bu fıyatlara gıtmesı gercekten cok yazık coook!!!ama bunu saglayan bence fıat markasıdır...sımdılerde bravo gorunce ıcım sızlıyor almadım dıye...yada fıat markası hala savunuyorum dıger ortamlarda...ben 95 model uno ıle araba kullanmaya basladım ve sureklı olarak fıat marka arabaya bındım...avrupa dedıklerı vw opel reno bılmıyorum cok mu daha ıyı ama FIAT kotu arabalar cıkarmamasına ragmen tamamen pazarlama başarısızlıgıyla bu hallere sokuyor modellerını ve musterılırını...
bıraz konu dağıldı farkındayım ama bende sanırım içimii boşalttım...SONUÇ OLARAK BENIM T-JETIM OLSA bu rakamlara kesınlıkle vermezdım...yazık cok yazık...KEYIFLI FORUMLAR...
Arda abi para toparlıyorum 1-1.5 ay içinde alırım.Ankaraya geldiğimde ilk iş gelip aracını görücem abi zaten aracının kriterleri çok iyi abi boya yok 35bin kmde bizim iş olur hayırlısıyla :) ama pazarlık kısmı önemli çünkü bende 6 aydır para biriktirdim kendi aracımı sattım dahada üstüne koyuyorum bakalım zaten şubatın 5inde ankarada olucam geldiğimde seninle irtibata geçip gelip görücem aracı abi sonrasıda kısmet :)
Konuşuruz tabi Ayberk..
valla beyler haklısınız...değerler çok düşük kı bırgun fıat markasından vazgececegım aklımdan gecmezdı...nasılmı?bravo almaya nıyetlendım herkes elınde patlar satamazsın dedı...kı baktım bıcok bravo 6 aydır satılamıyor...vazgectim...haklı olarak araba satılmak ıcın alınmaz dıyeceksınız ama para kolay kazanılmıyor...bence bunda FIAT markasınına sucu var!!! gercekten guzel araba yapıyorlar ama arkasında durulmuyor!!! bakın punto evo ya bana gore reklamlar sayesınde hemen piyasada tutunmayı başardı!!! şimdi bravo üretilmeyecek denıyor!nedır bu beyler??? tutup 45 bın tlye bravo alan arkadasım var 35 bıne satamıyor 43 bın tlye focus alan var 40 bın tl hergun verıyorlar...
hal boyle olunca fıat marka arac dedınızmı amann amann ıyı degıl denıyor cunku marka tutunması yok!!!bunu sadece grande punto ıle başardı...ama nedır FIAT markası hala kötüdür...kımse kusura bakmasın arkadaslar bence boyle yorumlar yapanın haklılık payı mevcut...yada bende onlara katılıyor gıbıyım neden mı?
fıesta-polo ıkısınınde 1.6 dızel secenegı mevcut punto yok!!!!
lıneada kullanılan motor neden puntoda yok??1.6 105 lık dızel...
urunlerınde ceşıtlılık yok bıkeresınde bı galerıcı arkadasım hyundaı bıle cok fazla araca sıkarıyor fıat hala bı kactane cıkartır arkasında durmaz alanada zarar ettırır dedı dusundumde dogru bence....
konumuza donelım t-jet on numara aractır ve bu aracın bu fıyatlara gıtmesı gercekten cok yazık coook!!!ama bunu saglayan bence fıat markasıdır...sımdılerde bravo gorunce ıcım sızlıyor almadım dıye...yada fıat markası hala savunuyorum dıger ortamlarda...ben 95 model uno ıle araba kullanmaya basladım ve sureklı olarak fıat marka arabaya bındım...avrupa dedıklerı vw opel reno bılmıyorum cok mu daha ıyı ama FIAT kotu arabalar cıkarmamasına ragmen tamamen pazarlama başarısızlıgıyla bu hallere sokuyor modellerını ve musterılırını...
bıraz konu dağıldı farkındayım ama bende sanırım içimii boşalttım...SONUÇ OLARAK BENIM T-JETIM OLSA bu rakamlara kesınlıkle vermezdım...yazık cok yazık...KEYIFLI FORUMLAR...
fıatı bilmeyenlerin aklında brovolar evolar doblolar halen doğan şahin gibi görülüyorlar.tek diyeceğim fiorino 7 ci fıat marka aracım.nasip olursa şartlar ne olursa olsun 8 ci bravo....
evet arkadaslar haklı kesınlıkle nasıl grandeden puntoya bınınce cok buyuk bır hava olusuyormus gıbı gorunuyorsa t-jetde o sekilde kesınlıkle peugeot rc,polo gti bunları herturlu alabılecek arac ama kullanmayan tabı laf soyluyor emın olun caddelerde scırocco katili oldugunu cok gordum ozellikle bagdatta beyaz bır t-jet var o kımınse :D
birkaç tane pert ayarındaki araçlar piyası mahfetti uzun zamandır.ertuğun teklifi çok mantıklı.sorunsuz araçların çok daha yüksek fiyatlara gitmesi lazım.zaten araçların ederi 25-30 arası bence.eee hayata geçirin o zaman bakalım :)
Bencede hakkı verilmiyor(araçlar gergin :D )
CesSpOoL
18/01/2012, 13:53
Benim araca 21 teklif eden oldu.. :) Şaka gibi... Gerçi içimden çok fena saydım.. Cevap mesajımda da ima ettim..
CesSpOoL
18/01/2012, 13:55
evet arkadaslar haklı kesınlıkle nasıl grandeden puntoya bınınce cok buyuk bır hava olusuyormus gıbı gorunuyorsa t-jetde o sekilde kesınlıkle peugeot rc,polo gti bunları herturlu alabılecek arac ama kullanmayan tabı laf soyluyor emın olun caddelerde scırocco katili oldugunu cok gordum ozellikle bagdatta beyaz bır t-jet var o kımınse :D
Cam tavanlı Take offlu ve YB plakalıysa benim : ) Caddeyyi ve sahil yolunu sık kullanıyorum: )
Misafir047
18/01/2012, 14:32
benim araç 2011 model actice 1.3 multijet en az 28.000 tl ye satarım esinlikle daha aşağıya düşürmem
Cam tavanlı Take offlu ve YB plakalıysa benim : ) Caddeyyi ve sahil yolunu sık kullanıyorum: )
yok kaptan senın arac degıl 18 o.z turısmo beyaz jant var aracta :D ama kesın modlu araç çünkü bir kac defa yuruyusunu gordum caddede gercekten saglam :D
5 kapılısını kullanıyorum ben de, aracımdan çok ama çok da memnunum. lpg ile hiç de öyle denildiği gibi çok yakmıyor. uzun yolda şehir içinde her türlü koşulda her türlü ihtiyacımı sıkıntısız karşıladı.
Bence de araçlar hak ettiği değeri görmüyor, özellikle skydome olduğu için de çok isteyerek aldım ama bir bakıyorsunuz ki normal activeler, dynamiclerle aynı kefede ve neredeyse aynı paraya gidiyor.
Bu şartlar altında ben arabamı satmam ki ama :)
yok kaptan senın arac degıl 18 o.z turısmo beyaz jant var aracta :D ama kesın modlu araç çünkü bir kac defa yuruyusunu gordum caddede gercekten saglam :D
Shadow Dancer'in arac olabilir o. Eger oyle ise TJEt degil o araba.
Shadow Dancer'in arac olabilir o. Eger oyle ise TJEt degil o araba.
yok o aracıda bılıyorum o da degıl beyaz sarı sıslerı var aracın cıkan motor sesıne bakılırsa arac benzınlı dıye dusunuyorum :D
fiorinoyu satarsam masaya oturalım kaptan niyet varsa
CesSpOoL
19/01/2012, 15:02
niyet var bu gün biri gelicekti görmeye.. kısmet, bakalım..
SchweppeS
19/01/2012, 20:00
Usta yapma yahu hiçbir stock tjet dediğin arabaların hiç birini alamaz :) ne 206 rc ne polo gti nede scirocco türlerini :)
Usta yapma yahu hiçbir stock tjet dediğin arabaların hiç birini alamaz :) ne 206 rc ne polo gti nede scirocco türlerini :)
ama kesın modlu araç çünkü bir kac defa yuruyusunu gordum caddede gercekten saglam :D postları bıraz daha dıkkattlı okursak sevınırım ;) stock punto 122lik sciroccoylada gayet net yurur uygulaması mevcut :D
Semih Kurtulmus
20/01/2012, 00:17
O kadar güzel bir noktaya değindin ki bak ben açıklamasını kendimce yapayım .. Ben her zaman tek kapı spor araba severim şuan gittim sıfır 5 kapı GP aldım .. Bu aracı almadan önce forumdaki üyemiz var 07 bhd 66 plakalı araç (t jet sport) .. Evet araç bence mükemmel ötesi yani gp olarak alınabilecek en güzel araç ama şöyle bir durum var ülkemizde.. (BENZİN KOL GİBİ) en büyük problem benzin .. Ve insanların şöyle bir ön yargısı var mesela gp nin 5 kapısı varya adam gidip onu alırım satışı kolay olur diyor .. Örnek vereyim bmw z4 eskisi dahi çok para ediyor neden araç sadece spor araç olarak yapılmış sadece o amaçla üretilmiş .. Bu yüzden üniversiteyi bitirene kadar 5 kapı dizele bineceğim bitirdikten sonra scirocco ya da z4 ten birine..
Kendi gözümde açıklamam bu :)
niyet var bu gün biri gelicekti görmeye.. kısmet, bakalım..
km kaç kaza boya birde fiyat benim arabayı isteyen çok kişi var senin fiyatı beyenirsem fioyu sattığım gün alırım...
SchweppeS
20/01/2012, 14:37
ama kesın modlu araç çünkü bir kac defa yuruyusunu gordum caddede gercekten saglam :D postları bıraz daha dıkkattlı okursak sevınırım ;) stock punto 122lik sciroccoylada gayet net yurur uygulaması mevcut :D
Bir tek 122 lik ile yürür diğerleri yer ayrıca 206 rc polo gti da yer :) o değilde fiatın niye güçlü arabası yokki 2000 motor üstü falan her markanın varken reno vw pejo citroen honda opel bmw bi bizim fiatın yok :D
Bir tek 122 lik ile yürür diğerleri yer ayrıca 206 rc polo gti da yer :) o değilde fiatın niye güçlü arabası yokki 2000 motor üstü falan her markanın varken reno vw pejo citroen honda opel bmw bi bizim fiatın yok :D
Fiatın da var ama başka markalar altında çıkarıyorlar o modelleri ;)
122'lik TSI'lari tokatlar evet