Orijinalini görmek için tıklayınız : BENİ YIKA? Nasıl bilisiniz?
Arkadaşlar burda BENİ YIKA şubesi açıldı. Avealılara özel kampanyası varmış. Yararlanayım dedim ama önce bir danışmak istedim. Nasıl bilirsiniz? :D
Beni Yıka (https://beniyika.com.tr/index.php)
gorkem kaan
19/12/2011, 22:08
güzel kampanya hiç beni yıkada yıkatmadım :)
bende ilk defa duydum, giderseniz yorumlarınızı bekliyorum.
Yarın önemli bir işim çıkmazsa kampanyadan yararlanıcam :)
ykaya1983
19/12/2011, 23:29
Malasef antepte şubesi yokmuş.Şubelerin yarısı istanbul'da.
ben şimdi görüştüm telefonla avealılara iç-dış oto yıkama+boya koruma 39 tlymiş. denemeye değer bende uygun bi zamanda yaptırayım bari...;)
aykut_1914
20/12/2011, 00:35
kampanya çok iyi,izmirede açsalarmış iyiymiş
valla süper kampanya,deniycem en kısa sürede.
kara kız
20/12/2011, 14:34
gitme arkadasım yıkamacılar gitme ne olursa olsun gitme ....kendin yıka kafan rahat olsun..kırlı gez yıne yıkamacıya gıtme su vurdur çamurunu akıttır ama bez vurdurma ...
Arkadaşlar boya koruma değil boya koruma cilası atıyorlar bildiginiz koruma degil yani teknik olarak ayrıntısını bilmyorum ama 3 asamalı olanboya korumanın bir asmasını yapıyorlar banada teklif etmistia racımı yıkatırken de ben dusunmemiştim
Az önce gittim. Hava yağmurlu daha sonra yapalım dediler. Etrafa bi baktım açıkçası gözüm tutmadı hiç. Etrafta profesyonel bi ayrıntı göremedim. Daha da gitmem oraya. Daha önce detaylı iç-dış ve motor temizliği yaptırdığım ve çok memnun kaldığım NANOWAX vardı. Ya oraya devam ya da sonax ikisinden başka gidilecek yer yok burada...
gitme arkadasım yıkamacılar gitme ne olursa olsun gitme ....kendin yıka kafan rahat olsun..kırlı gez yıne yıkamacıya gıtme su vurdur çamurunu akıttır ama bez vurdurma ...
Bez vurdurmaktan kastınız ne acaba?
Misafir047
20/12/2011, 16:52
Arkadaşlar burda BENİ YIKA şubesi açıldı. Avealılara özel kampanyası varmış. Yararlanayım dedim ama önce bir danışmak istedim. Nasıl bilirsiniz? :D
Beni Yıka (https://beniyika.com.tr/index.php)
eyii bilurduk
nasıl bilirsiniz eyii bilurduk :D:D
kara kız
20/12/2011, 18:03
Bez vurdurmaktan kastınız ne acaba?
aracın boyası uzerindeki zamanla olusan matlaşma ve çiziklerin %80 nini oto yıkamacılardaki bilinçsiz kurulama meydana getirir.bu durum siyah ve lacıvert araclarda dahada belırgınleşir.kırlı bır bezle ıyı durulanmamıs bir aracı silmek kadar aracın boyasına zarar veren bir şey yok.bu ılk yıkamada bellı olmaz ama zamanla her kurulamada cızılen yuzey zamanla parlaklağini yitirmiş ve uzerinde binlerce çizik meydana gelmiş bir yuzey olorak araç sahibinin gözüne batar.aracınızı eger gerçekten kendiniz yıkayamıyorsunuz mumkun olduğunca araclarınızız yıkamacıda az yıkatın emın olunkı bu sızın artınız olur.herseyın bır trknıgı oldugu gıbı arac yıkamanında teknıgı vardır.ve bu gercekten hiçte basıt değildir.ben bu işin içinde uzun yıllar turkıyenın ve dunyanın en ıyı bır kaç fırmasından bırınde çalıştım ve bu işin almanyada egıtım aldım..kırlı gezın iç temizlık yaptırın yıkamacıda aracınızı yıkatmayın...
Eyvallah kardeşim sağolasın...
AYTEK AYDIN
21/12/2011, 16:47
onur bey'in dediklerine sonuna kadar katılıyorum.ben de kolay kolay yıkamacıya gitmem kendim yıkarım.hemde büyük zevkle.
sonaxtan başka oto yıkama tanımam araba ilk günki gibi oluyor. Ben arabayı aldığımdan beri Bahçeşehir sonaxtan başka hiçbir yerde yıkatmadım 20 tl veriyorum ama aldığı paraya deyiyo be :)
sehzadeamasya
22/12/2011, 23:53
bilgiler için teşekkürler
o kadar para vereceğime kendim yıkar kendim cilalarım geri kalan parayada mazot koyar misss gibi gezerim :D
En basitinden aracıma boya koruma yaptırdım sonrasında hızlı cila kullanmaya başladım aracımı hep ben yıkıyorum. Yıkamacıya gittim ve aracı yıkattım havalar çok soğuktu ve final dönemimdeydim zamanım olmadığı için gittim ve kurulamadan önce adama dedim ki " ben hızlı cilayı sıkayım sen kurula abi " dedim o da " olur " dedi sonuç ise rezaletti her tarafında leke kaldı aracın...
Ankarada olsa denemeyi düşünüyordum ama malesef..
skystar37
24/01/2012, 00:52
Güzel ülkemde iş bilmezlerin açtığı bir firma daha bu ülkede doğru düzgün bir altyapı ile bu işi yapacak kimse yok param olsa ben gireceğim bu işe ama bende de bu işe girecek para yok.
En basitinden kurulama için kullandıkları dandik bezler ile zaten çizik olmayan aracınızda incecik zamanla netleşip rahatsızlık verecek çizikler kaçınılmaz, kullandıkları köpüklerin asit değerinden dolayı aracınızın orjinal boyasındaki kaliteli vernik yüzeyini bile zamanla soldurmaları kaçınılmaz, içine dışına bir kullandıkları bezler ile torpido araç içi camları sildiklerinden zamanla oluşacak kokular keyifsiz...
Kendi aracımı kendim yıkıyorum bir kaç defa dışarda yıkatmak zorunda kaldım ama artık akıllandım ya giderim adam gibi meguiars da yıkatırım yada yıkatmam kirli gezerim.
can-asan
24/01/2012, 02:57
bende hiç dışarda yıkatmadım. son bir aya kadar amcamın yıkaması vardı orda hep kendim yıkadım, kapadıktan sonrada yine kendi imkanlarımla yıkadım. dışarının özensizliğindendi bu tavrım ama zarar konusunu hiç düşünmemiştim..
asıl soruya gelirsek, arkadaşım yıkatmıştı bostancıda, özen gösterdiler demişti hatta git orda yıkat başka yer arama diye tavsiyedede bulundu..