Arkadaşlar burda BENİ YIKA şubesi açıldı. Avealılara özel kampanyası varmış. Yararlanayım dedim ama önce bir danışmak istedim. Nasıl bilirsiniz?
Beni Yıka
güzel kampanya hiç beni yıkada yıkatmadım![]()
hiç duymadım![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bende ilk defa duydum, giderseniz yorumlarınızı bekliyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yarın önemli bir işim çıkmazsa kampanyadan yararlanıcam![]()
Malasef antepte şubesi yokmuş.Şubelerin yarısı istanbul'da.
ben şimdi görüştüm telefonla avealılara iç-dış oto yıkama+boya koruma 39 tlymiş. denemeye değer bende uygun bi zamanda yaptırayım bari...![]()
kampanya çok iyi,izmirede açsalarmış iyiymiş
valla süper kampanya,deniycem en kısa sürede.
gitme arkadasım yıkamacılar gitme ne olursa olsun gitme ....kendin yıka kafan rahat olsun..kırlı gez yıne yıkamacıya gıtme su vurdur çamurunu akıttır ama bez vurdurma ...
onrky
1.4 starjet 95hp
Arkadaşlar boya koruma değil boya koruma cilası atıyorlar bildiginiz koruma degil yani teknik olarak ayrıntısını bilmyorum ama 3 asamalı olanboya korumanın bir asmasını yapıyorlar banada teklif etmistia racımı yıkatırken de ben dusunmemiştim
Az önce gittim. Hava yağmurlu daha sonra yapalım dediler. Etrafa bi baktım açıkçası gözüm tutmadı hiç. Etrafta profesyonel bi ayrıntı göremedim. Daha da gitmem oraya. Daha önce detaylı iç-dış ve motor temizliği yaptırdığım ve çok memnun kaldığım NANOWAX vardı. Ya oraya devam ya da sonax ikisinden başka gidilecek yer yok burada...
aracın boyası uzerindeki zamanla olusan matlaşma ve çiziklerin %80 nini oto yıkamacılardaki bilinçsiz kurulama meydana getirir.bu durum siyah ve lacıvert araclarda dahada belırgınleşir.kırlı bır bezle ıyı durulanmamıs bir aracı silmek kadar aracın boyasına zarar veren bir şey yok.bu ılk yıkamada bellı olmaz ama zamanla her kurulamada cızılen yuzey zamanla parlaklağini yitirmiş ve uzerinde binlerce çizik meydana gelmiş bir yuzey olorak araç sahibinin gözüne batar.aracınızı eger gerçekten kendiniz yıkayamıyorsunuz mumkun olduğunca araclarınızız yıkamacıda az yıkatın emın olunkı bu sızın artınız olur.herseyın bır trknıgı oldugu gıbı arac yıkamanında teknıgı vardır.ve bu gercekten hiçte basıt değildir.ben bu işin içinde uzun yıllar turkıyenın ve dunyanın en ıyı bır kaç fırmasından bırınde çalıştım ve bu işin almanyada egıtım aldım..kırlı gezın iç temizlık yaptırın yıkamacıda aracınızı yıkatmayın...
onrky
1.4 starjet 95hp
Eyvallah kardeşim sağolasın...
onur bey'in dediklerine sonuna kadar katılıyorum.ben de kolay kolay yıkamacıya gitmem kendim yıkarım.hemde büyük zevkle.
FIAT LINEA 1.3 EASY
sonaxtan başka oto yıkama tanımam araba ilk günki gibi oluyor. Ben arabayı aldığımdan beri Bahçeşehir sonaxtan başka hiçbir yerde yıkatmadım 20 tl veriyorum ama aldığı paraya deyiyo be![]()
bilgiler için teşekkürler
o kadar para vereceğime kendim yıkar kendim cilalarım geri kalan parayada mazot koyar misss gibi gezerim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri