Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntolarda CD derdine son. İşte CAR AUDİO SYSTEM ve montaj

Sayfa : 1 [2]

alixxx
22/02/2013, 16:42
Teşekkürler Ali bey, soket konusu tamam birde soketin yanından çıkan iki ayrı kablo var, onları bir yere takmam gerekir mi? (biri dar biri geniş ağızlı)
O konuda takıldım.
Onu bilmiyorum Mehmet bey bende aux yaptım mavi soket vardı fakat yanındakinden yok fotograflardan sanki birbirine takılacakmış gibi görünüyor bir boş bırakın öyle deneyin bakalım cihaz çalışacak mı. Çalışmazsa ben olsan onları birbirine takar denerdim ama siz bilirsiniz o konuda bir bilgim yok.

aykut_1914
22/02/2013, 17:28
Teşekkürler Ali bey, soket konusu tamam birde soketin yanından çıkan iki ayrı kablo var, onları bir yere takmam gerekir mi? (biri dar biri geniş ağızlı)
O konuda takıldım.
onları birbirine takın,sıkıntı yok :)

magneta
22/02/2013, 18:03
Konunun ilk mesajındaki resimde belirtilen yere takacağım galiba,
benim resimdeki ters kısım sanırım.

https://forum.grandepuntotr.com/attachments/ses-goruntu-sistemleri/18622d1330450357-evom-da-cd-derdine-son-iste-car-audio-system-ve-montaj-ekran-alintisi.jpg

magneta
22/02/2013, 19:54
Montajı yaptım resim ve videolarını eklemeyi düşünüyorum.
Bu arada bahse konu iki kabloyu birbirine bağlayınca alet çalışmıyor. ve bir üst mesajımdaki resimde görülen kırmızı kısma uyuyor soket tam olarak.

Cd varken radyoya, cd changer'a ve tekrar cd ye geçişler sorunsuz.

recepagdas
22/02/2013, 21:40
biraz daha ucuz olamazmıydı bu alet :( nedense biraz fazla fiyat gibi geldi. alet güzel düşünce güzel ama fiyatı görünce :(

shellcininabisi
22/02/2013, 21:48
Montajı yaptım resim ve videolarını eklemeyi düşünüyorum.
Bu arada bahse konu iki kabloyu birbirine bağlayınca alet çalışmıyor. ve bir üst mesajımdaki resimde görülen kırmızı kısma uyuyor soket tam olarak.

Cd varken radyoya, cd changer'a ve tekrar cd ye geçişler sorunsuz.

vallaha kusuruma bakma hocam daha yeni girdim foruma. hayırlısı olsun GERÇEKTEN AZİZ BİR CİHAZ vesselam :) aklınıza takılan bir soru olursa her konuda yardımcı olmaya çalışırım

biraz daha ucuz olamazmıydı bu alet :( nedense biraz fazla fiyat gibi geldi. alet güzel düşünce güzel ama fiyatı görünce :(

aslında çok ta pahalı değil ya bence değer hele bir de sürekli yeni şarkıları takip ediyorsanız sırf o derdi çekmemek için bile değer.

aykut_1914
23/02/2013, 00:58

valla 12 taksit aylık 10 lira gibi çerez parası bir ödemesi var, bence değiyor

shellcininabisi
23/02/2013, 01:14
valla 12 taksit aylık 10 lira gibi çerez parası bir ödemesi var, bence değiyor

kesinlikle

magneta
24/02/2013, 02:25
Kısa bir video çektim taktığım aletin kullanımı ile ilgili.

==> VİDEO <== (https://youtu.be/ql9jl4QDpos)

Aparat gayet pratik ve hızlı. işini fazlası ile yapıyor. herkese tavsiye ederim.
Cd derdinden kurtulmak çok rahatlatıcı :)

shellcininabisi
24/02/2013, 12:17
Kısa bir video çektim taktığım aletin kullanımı ile ilgili.

==> VİDEO <== (https://youtu.be/ql9jl4QDpos)

Aparat gayet pratik ve hızlı. işini fazlası ile yapıyor. herkese tavsiye ederim.
Cd derdinden kurtulmak çok rahatlatıcı :)

güle güle kullanın :)

motor delisi
25/02/2013, 09:52
Merhabalar,

Cihazımı sorunsuz kullanıyordum fakat artık çalışmıyor :( Nedenini bilmiyorum ama çok alışmıştım usb ye ve artık cihaz kafayı yemiş durumda 01 bölümünde 52 şarkı var fakat geri yapınca 99 diyor ve şarkı çalsa dahi 5 sn. çalıp donuyor ileri geri basınca kaldığı yerden devam ediyor fakat 5 6 sn sonra yien donuyor niye bilmiyorum başka usb le deniycem bugün belki usb dendir diye düşündüm inşallahta öyledir :(

shellcininabisi
25/02/2013, 17:52
Merhabalar,

Cihazımı sorunsuz kullanıyordum fakat artık çalışmıyor :( Nedenini bilmiyorum ama çok alışmıştım usb ye ve artık cihaz kafayı yemiş durumda 01 bölümünde 52 şarkı var fakat geri yapınca 99 diyor ve şarkı çalsa dahi 5 sn. çalıp donuyor ileri geri basınca kaldığı yerden devam ediyor fakat 5 6 sn sonra yien donuyor niye bilmiyorum başka usb le deniycem bugün belki usb dendir diye düşündüm inşallahta öyledir :(

hocam usb ye format atıp bir dene

07VE296
26/02/2013, 20:38
arkadaşlar bu ürünün bir linki falan yokmu nereden temin edebilirim aradım taradım bulamadım.

magneta
27/02/2013, 00:19
arkadaşlar bu ürünün bir linki falan yokmu nereden temin edebilirim aradım taradım bulamadım.

Şöle bir sayfayı örnek olarak verebilirim. bu tarz muhtelif sitelerde satışı yapılıyor.
audio system yada cadence markaları var sanırım piyasada.

Link için : Tıklayınız... (https://www.sanalpazar.com/urunalin__kywAudio-System-Fiat-Punto-Evo%20-Usb-Sd-Aux-Aparati)

khanunl
27/02/2013, 00:48

Buradan bakabilirsiniz.
Audio System Fiat 1999 - 2012 Punto Teybine Usb Aparatı 135 TL Sanalpazar.com'da (https://www.sanalpazar.com/Audio-System-Fiat-1999-2012-Punto-Teybine-Usb-Aparati__isp5858613)

magneta
10/03/2013, 02:36
Aracıma Cadence marka ürünü taktığımı bahsetmiştim.
İlk haftalar sorusuz kullandım fakat aracımdaki anfi ve ön hoparlörleri söktürüp yerine yeni hoparlör taktırma işlemi yaptıktan sonra ürün ile ilgili sıkıntılar başgösterdi.

Sıkıntı şu,
aracı çalıştırıyorum; Cd Changer bazen çalışıyor, bazen ise media tuşuna basınca "no source avaible" diyor. 5-10 kontak açıp kapattıktan sonra bazen tekrar çalışmaya başlıyor. vs vs.
böyle bir durumla karşılaştınız mı acaba. yada bu konu hakkında bilginiz var mıdır?

Bu arada bizim araçlar için gelen kablodaki o ekstra iki kabloyu boş bırakarak yada birbirine bağlayarak çalıştırabiliyormuşuz. denemek gerekliymiş.

Fiat için genel bağlantıları gösterir ürün ingilizce sayfası...
Link: TIKLAYINIZ (https://www.ycarlink.com/pd_10526_Car-MP3-Bluetooth-Interface-for-Fiat-8-Pin-Alfa-Lancia-Maserati-Blaupunkt-USB-SD-AUX-CD-Changer-adaptor-.htm)

+not: Bazıları eğer teybimiz TEXT özellikli ise bu ürünler ile şarkı ismini ekranda gösterebilmiş.

shellcininabisi
10/03/2013, 03:12
Aracıma Cadence marka ürünü taktığımı bahsetmiştim.
İlk haftalar sorusuz kullandım fakat aracımdaki anfi ve ön hoparlörleri söktürüp yerine yeni hoparlör taktırma işlemi yaptıktan sonra ürün ile ilgili sıkıntılar başgösterdi.

Sıkıntı şu,
aracı çalıştırıyorum; Cd Changer bazen çalışıyor, bazen ise media tuşuna basınca "no source avaible" diyor. 5-10 kontak açıp kapattıktan sonra bazen tekrar çalışmaya başlıyor. vs vs.
böyle bir durumla karşılaştınız mı acaba. yada bu konu hakkında bilginiz var mıdır?

Bu arada bizim araçlar için gelen kablodaki o ekstra iki kabloyu boş bırakarak yada birbirine bağlayarak çalıştırabiliyormuşuz. denemek gerekliymiş.

Fiat için genel bağlantıları gösterir ürün ingilizce sayfası...
Link: TIKLAYINIZ (https://www.ycarlink.com/pd_10526_Car-MP3-Bluetooth-Interface-for-Fiat-8-Pin-Alfa-Lancia-Maserati-Blaupunkt-USB-SD-AUX-CD-Changer-adaptor-.htm)

+not: Bazıları eğer teybimiz TEXT özellikli ise bu ürünler ile şarkı ismini ekranda gösterebilmiş.

hocam tam hatırlamıyorum ama o - ne işe yaradığını da bilmediğimiz - 2 kabloyu ya takınca ya da takmayınca - hiç hatırlamıyorum şu anda takılı mı değil mi - bende de NO SOURCE AVAİBLE diyordu... bir de kullandığım bir flash bellek vardı hatta cihazı 2 - 3 farklı flash bellekle kullandım ara ara gidip geldiği olmuştu bazen CD 05 te takılı kalıyordu. hemen hemen aldığımın 2. haftasından beri 4 gb kingston SD kartla kullanıyorum hiç okumama gibi bir sorunu yok...

dostum önerilerim ise

1) o bilmediğimiz kabloları söküp - takıp dene derim
2) imkanın varsa SD KART la bir dene.
3) cihaza giren kablonun iyice sıkılmış olsun. bazen gevşeyebiliyor.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

magneta
10/03/2013, 03:27
baya bi söktüm taktım,
sd flash vs denedim,
çalışan alet kafasına göre takılmaya başladı:)
çalıştığı zaman takılma vs hiçbirşey olmuyor ama
her zamanda çalışmıyor.
arkadaki kabloları ilk montajda birbirine bağlayınca görmemişti aleti, o şekilde duruyor.
yarın birbirine takıpta deneyeceğim bakalım.

aykut_1914
10/03/2013, 03:31
o arkadaki 2 adet kablo birbirine takılıcak abiler, zaten 1 i dişi 1 i erkek

magneta
10/03/2013, 03:38
o arkadaki 2 adet kablo birbirine takılıcak abiler, zaten 1 i dişi 1 i erkek

yukarıdaki mesajımda belirttiğim sitede yazan yazı:
"May requires hooking up the two black wires(Ground wires) together,which are attached on the 8pin or"
kabloları birbirine bağlamak gerekebilir denmiş.
keza ben bağlayınca hiç çalışmadı alet.

erenemre
10/03/2013, 03:46
iyice şaşırmışlar bu cihazın ederi 25-30 milyon ama maşallah sitelerde 135-140 dan aşağı fiyat veren yok o parayı verene kadar gider cd den dinlerim.

shellcininabisi
10/03/2013, 03:56
yukarıdaki mesajımda belirttiğim sitede yazan yazı:
"May requires hooking up the two black wires(Ground wires) together,which are attached on the 8pin or"
kabloları birbirine bağlamak gerekebilir denmiş.
keza ben bağlayınca hiç çalışmadı alet.

sanki benimki de takılı duruyordu ya hatırlamıyorum. ama bağlantıdandır ya başka bir sebebi yoktur bence... ha cihazdan şüpheleniyorsan hocam aldığın kişiyle irtibata geç burdan da senin mesajlar silinir değişim istersin

aykut_1914
10/03/2013, 12:28
benimde birbirine geçili durumda

magneta
11/03/2013, 00:45
valla bu alet benle dalga geçiyor sanırım.
bugün öğlen sökmek için indim baktım çalışıyor alet.
gün boyu sorunsuz kullandım.
az önce eve gelmek için araca bindiğimde yine; "no source avalibe" :P
bu arada kablolar baştan beri boşta bende. bağlayınca çalışmıyo alet hiç :P
sanırım aldığım yere yollayacağım bakalım.

aykut_1914
11/03/2013, 02:24
yollayın bencede, çalışmadıgı durumda geri alma garantisi veriyorlar :)

moonspell01
02/04/2013, 17:19
Bu ürünle ilgili bir yazılım hazırlandığını okumuştum Teypte parça isimlerini göstermesi için.Varmı acaba böyle birşey?

kimber
02/04/2013, 17:22
ne kadar pahalıymış,

10 tlye radyo frekansı ile çakmaktan bağlantı yapıp mp3 dinlenebiliyor

lektonstar17
02/04/2013, 19:21
ne kadar pahalıymış,

İstanbul da biraz zor dinlersiniz. Ben de bir ara niyetlendim ama frekans aralıkları çok sık olduğundan İstanbul da pek verim alınamıyor malesef. Temiz ses gelmiyormuş , cızırtı oluyormuş.

shellcininabisi
02/04/2013, 20:39
ne kadar pahalıymış,

İstanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerde çok zor bu radyo frekansı işi.. birincisi boş bulman çok zor çünkü hemen hemen birçok eski model arabada var ve yolda giderken aynı frekansı kullandığın adama denk gelirsen onun şarkıları ile senin şarkılar karışır. :) istersen al bir dene derim ben :)

kimber
02/04/2013, 21:39
İstanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerde çok zor bu radyo frekansı işi.. birincisi boş bulman çok zor çünkü hemen hemen birçok eski model arabada var ve yolda giderken aynı frekansı kullandığın adama denk gelirsen onun şarkıları ile senin şarkılar karışır. :) istersen al bir dene derim ben :)

bende vardı gerçekten s.arasında sorun yoktu. ş.içi kullanmaya başladım cızırtı yapmaya başladı ben de antende sorun var diye bir daha kullanmadım...

yorumlar için sagolun

motor delisi
15/04/2013, 22:13
Arkadaşlar lütfen yardım edin çıldırmak
üzereyim usb ile müzik
dinleyebiliyordum fakat son zamanlarda
teybın medıa tuşuna bastığımda muzığe
geçerdi fakat artık teypte " no source
available " yazısı geliyor ve usb yi
görmuyor teybi söktüm arkadan soketi
çıkarıp taktım vs ama hiç bi şekilde
düzelmedi bunu nasıl düzeltebilirim acil
yardım edin :/

shellcininabisi
15/04/2013, 22:47
Arkadaşlar lütfen yardım edin çıldırmak
üzereyim usb ile müzik
dinleyebiliyordum fakat son zamanlarda
teybın medıa tuşuna bastığımda muzığe
geçerdi fakat artık teypte " no source
available " yazısı geliyor ve usb yi
görmuyor teybi söktüm arkadan soketi
çıkarıp taktım vs ama hiç bi şekilde
düzelmedi bunu nasıl düzeltebilirim acil
yardım edin :/

başka usb lerle denemişsindir muhtemelen... ama şunu farkettim en ufak bir kasiste usb den okumama durumu olabiliyor. eğer varsa imkanın bir de sd kart ile dene derim ben

motor delisi
17/04/2013, 09:10
başka usb lerle denemişsindir muhtemelen... ama şunu farkettim en ufak bir kasiste usb den okumama durumu olabiliyor. eğer varsa imkanın bir de sd kart ile dene derim ben
yok anlatamadım kendimi yeni usb aldım fakat MEDIA tuşuna basınca aux a geçiyodu ya teyp o bölüme geçmiyor medıa ya basınca no source tarzınza birşey yazıyor ve radıo ya geri atıyor

mitix
09/05/2013, 22:52
sd karrtan müzik dinleyen varmı . bende micro sd kart vardı adaptör ile sd ye çevirdim fakat okumadı . atladığım yada dikkat etmem gereken özel bir durum varmı .

shellcininabisi
09/05/2013, 23:42
sd karrtan müzik dinleyen varmı . bende micro sd kart vardı adaptör ile sd ye çevirdim fakat okumadı . atladığım yada dikkat etmem gereken özel bir durum varmı .

bende adaptör + mikro sd kullanıyorum müzik atıp ilk taktığımda biraz zor okuyor ama 2-3 sök çıkar ve 1 dakika falan beklemeden sonra açıyor genelde.

motor delisi
10/05/2013, 09:17
sd kart daha yavaş oluyor en sağlıklısı usb oluyor gayet hızlı ve başarılı

fethican
10/05/2013, 09:31
arkadaşlar bu aparattan bende almak istiyorum ama grande puntolarda kullanabiliyor muyuz. birde nereden temin edebilirim_?

shellcininabisi
10/05/2013, 09:52
arkadaşlar bu aparattan bende almak istiyorum ama grande puntolarda kullanabiliyor muyuz. birde nereden temin edebilirim_?

puntolara uyumlu hocam gittigidiyor , sanal pazar gibi sayfalarda var hatta biraz fiyatı fazla da olsa hepsiburada da bile vardı. almadan aracınızın modelini söylersiniz

ilyas87
10/05/2013, 11:04
ne cd'si bu ben anlamadım. cd'den müzik dinlemem ama zaten cd girişi v.s var bizde..

fethican
10/05/2013, 12:49
puntolara uyumlu hocam gittigidiyor , sanal pazar gibi sayfalarda var hatta biraz fiyatı fazla da olsa hepsiburada da bile vardı. Almadan aracınızın modelini söylersiniz

teşekkür ederim.

aykut_1914
10/05/2013, 13:33
usb de şarkı geçişlerinde cızırtı durumunuz nasıl??

shellcininabisi
10/05/2013, 15:37
usb de şarkı geçişlerinde cızırtı durumunuz nasıl??

hiç bir cızırtı vs bir ses yok benimkinde ilk mesajımda video var bakabilirsin.

aykut_1914
10/05/2013, 18:00
hiç bir cızırtı vs bir ses yok benimkinde ilk mesajımda video var bakabilirsin.

ses seviyesi kaç peki abi? 30 da mesela aynı şekil mi?

shellcininabisi
11/05/2013, 02:23
ses seviyesi kaç peki abi? 30 da mesela aynı şekil mi?

30 da açamazsın o derece diyeyim ben sana... cd nin 20 si bunda 12 - 13 falan.. kalite olarak sorarsan benim araçta standarttır 24 te duruyor hep sistemim fabrika çıkışı orjinal kolonlar tabiki de bir düzeyden sonra bozulma oluyor ama tatmin edici sesi alıyorum ben

aykut_1914
11/05/2013, 04:07
abi bı arada cihaz var bende biliyon demi? :)

shellcininabisi
11/05/2013, 22:02
abi bı arada cihaz var bende biliyon demi? :)

e ozaman neden sorup duruyon :) hayırdır gece gece MİLLİ İÇKİYİ (ayran ayran hemen yanlış anlamayın) mi fazla kaçırdın? ben de ayeni alacaksın sandım

aykut_1914
11/05/2013, 23:02
yahu sende durum nasıl onu soruyorum :D Sarkı geçişlerinde çok cızırdıyo benim :D

ptif
04/07/2013, 22:51
Arkadaşlar bu cihazı ben de 4-5 aydır kullanıyorum ancak son zamanlarda teyp cihazı görmemeye başladı. Teyp üstündeki cd tuşuna basınca önceden cd changer diyip 2 sn sonra usb yi okuyordu. ancak şimdi cd tuşuna basınca aux yazıyor cihazı görmüyor. Bazen görüyor bazen görmüyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor?

arenas
04/07/2013, 23:06
ayni sorun bende de var,arabayi tekrar calistirinca duzeliyor. cozumunu bilen var mi?

ktpunto
05/07/2013, 01:00
büyük ihtimalle kablolardan kaynaklı bende de bir kere yaptı. kablosuyla oynadım biraz düzeldi :)

mitix
24/07/2013, 15:54
evet arkadaşlar bu ürüne olurmu bilmiyorum ama BT çıkışımı varmı ürünlerinizin ??

aşağıdaki modül BT portuna girerek cihazınız buetooth üzerinden haberleşmeye başlayacaktır .

Bluetooth Hands Microphone Car Kits for Yatour Music CD Changer iPod Adaptor | eBay (https://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Hands-Microphone-Car-Kits-Yatour-Music-CD-Changer-iPod-Adaptor-/330833186391?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d0731ce57)

cemdogu
24/07/2013, 16:07
bu üründe BT yok.Bu modül yerine bluetooth ile çalışan şu minik aparatlardan alıp, aracın aux girişine bağlarsanız eğer bluetooth'unuz da olur.

Bi ürün vardı.Araç için tasarlanmamış ama monte edilebilir. Ürün hafıza kartı, usb kartı ve mikrofon girişine sahip ve Bluetooth'u var..Bunu Aux'a bağlarsınız.Torpidoda biyere de gizlersiniz, hatta lehim işçiliği vs. varsa eğer usb ve aux'u kolçağın içine ya da ön konsola kadar çıkarabilirsiniz.Bluetooth'u da bağlarsınız.Böylece sadece Aux modu içinde hem bluetooth, hem usb hem de sd card özelliklerine sahip olursunuz...

arenas
26/07/2013, 01:35
bu üründe BT yok.Bu modül yerine bluetooth ile çalışan şu minik aparatlardan alıp, aracın aux girişine bağlarsanız eğer bluetooth'unuz da olur.

Bi ürün vardı.Araç için tasarlanmamış ama monte edilebilir. Ürün hafıza kartı, usb kartı ve mikrofon girişine sahip ve Bluetooth'u var..Bunu Aux'a bağlarsınız.Torpidoda biyere de gizlersiniz, hatta lehim işçiliği vs. varsa eğer usb ve aux'u kolçağın içine ya da ön konsola kadar çıkarabilirsiniz.Bluetooth'u da bağlarsınız.Böylece sadece Aux modu içinde hem bluetooth, hem usb hem de sd card özelliklerine sahip olursunuz...

bahsettiğiniz hangi ürün acaba?bi link falan verebilir misiniz?iphone u bluetoothla bağlayıp müzik dinlemek görüşme yapmak istiyorum.zaten bu car-audio cd changer denen alet sorun çıkarmaya başladı

mitix
26/07/2013, 10:29
benim bahsettiğim sistem car audio yaa entegre yada öle olduğunu düşünüyorum . riske girip alayımmı diyede düşünmüyor değilim hani . bende audio aldım cihazlarda BT portu var . bir başka link daha buldum .:
Aliexpress.com : Buy Yatour Bluetooth Hands module car kit(YT BTM)+Remote Control Unit(YT REMO) Hands cell Mobile phone car Reliable bluetooth car kit suppliers on See-me (Top seller Yatour) (https://www.aliexpress.com/store/product/Yatour-Bluetooth-Hands--module-car-kit-YT-BTM-Remote-Control-Unit-YT-REMO/607693_650691732.html)

hem tel görüşmesi hemde telden müzik aktarımı yapıyor .

buda audionun BT portu :

cemdogu
26/07/2013, 11:49
bluetoothlu ses bombası. casper'in da var sanirim..

MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi

daldaozgur
26/07/2013, 17:10
Çok güzel bir paylaşım hep merak ettiklerim vardı hepsini giderdiniz sağolun

Una Italiana Rossa
26/07/2013, 17:15
Bu ürün neden bukadar rehabet görüyo acaba? ben bikaç ay önce arabanın auxuna kablo baglattım arkadan, torpidodan da çıkıyo ucu iphone a bağlayıp kolonlardan gelen sesle telefon görüşmesi de yapabiliyorum müzikte dinleyebiliyorum çok iyi kalitede.. ve arkadaşım para da almadı benden 8-10 liralık bi kablo işçilik gerektiriyo zaten.. bu ürünün daha bi artısı var mı?

cemdogu
26/07/2013, 17:17
Bu ürün neden bukadar rehabet görüyo acaba? ben bikaç ay önce arabanın auxuna kablo baglattım arkadan, torpidodan da çıkıyo ucu iphone a bağlayıp kolonlardan gelen sesle telefon görüşmesi de yapabiliyorum müzikte dinleyebiliyorum çok iyi kalitede.. ve arkadaşım para da almadı benden 8-10 liralık bi kablo işçilik gerektiriyo zaten.. bu ürünün daha bi artısı var mı?

usb takılabiliyor bu aparata.sd card da okuyor.artıları bunlar.

mitix
26/07/2013, 18:14
sizin kablonuz dan farklı olarak
harici verileri teyp üzerinden okuyor .
yani siz dış kaynak sesi aktarırken bu cihaz kaynak okuyor.
yani direksiyon kumandasında şarkı değiştirebilir ken sadece aux kablosu ile bağlantı da iphone üzerinden şarkı değiştirebilir siniz.

ayrıca arkadaş söylemiş sd + usb desteği var ..

otoritec
29/07/2013, 14:33
28/07/2013 03:34:54 tarihinde aksoytuning isimli üyeden 6233521 kodlu, Fiat 1999 – 2010 Punto Usb-Sd-cevirici Audio system sipariş verdim... bekliyorum... paylaşım için teşekkürler.

otoritec
31/07/2013, 22:18
Cihaz geldi 5 dakikada kendim montajını yaptım. Flashbelleklede uğrasmiyorum 3.5luk kablo ile mp3 player takip dinliyorum suan icin sıkıntı yok.

s_can
12/08/2013, 16:26
teyip nasil sokuluyor bi foto koysaniz veya anlatsaniz

frkngkdmr
19/08/2013, 20:11
müthiş bişey bu bnu düşünenden allah razı olsun cd derdine artık son :)) cd çaları sökemedim bende şiş çivi vs herseyi denedim ama olmadı gittim teypçiye söktrdüm :))

shellcininabisi
23/08/2013, 10:46
müthiş bişey bu bnu düşünenden allah razı olsun cd derdine artık son :)) cd çaları sökemedim bende şiş çivi vs herseyi denedim ama olmadı gittim teypçiye söktrdüm :))

iyi günlerde kullanın hocam :)

teyip nasil sokuluyor bi foto koysaniz veya anlatsaniz

aslında çok bir zorluğu yok 4 tane deliğine girebilecek bir galvaniz tel bulup deliklerden sokup (dördünü de ) hafif içeri doğru kastırınca tellerle çıkıyor.yani sökmeye çalışırken telleri dik konumda sokup çekerseniz çıkmıyor tam sokup hafif bir şekilde telleri içeri doğru bükün açılacaktır.

ibooovn
02/10/2013, 06:37
hocam konu biraz eskimiŞ ama bir kac sorum olucak. bende bu usb çevirici var bir kaç ay önce almıştım passat aracıma yalnız onu fazla sürmediğim için cihazı 2010 puntoma transfer etmek istiyorum.ozaman teyipçiye 30 liraya taktırmıştım onu. yalnız soketin yanında birde siyah kablo vardı masa için sanırım onuda teybin arkasına vidalamıştı o soket puntodada aynısı mı acaba kendim takabilirim aslında ama teybi çıkarmak sorun biraz aparat olmadan...ve passatta gaza bastıkça gaz sesi geliyordu hoparlorlerden..elektrik sesi yani..acaba bundada aynısı olur mu sizde varmı böyle bi problem?

arenas
02/10/2013, 09:05
nalburdan 4 tane 6lık çivi alın,çok rahat çıkar

ibooovn
03/10/2013, 04:33
iyi fikir denicem saolun

Heraklit
26/10/2013, 22:55
zımbırtı elime 2 gün önce ulaştı yarın takmaya çalışacağım bakalım, bugün vatam bilgisayara uğramıştım, kaliteli aux kablosu da aldım, ama aux var mı yok mu bilmiyorum teyipte
benim araç 2005 shine modeli , eski yani, bakalım nasıl olacak

BaranSelo
26/10/2013, 23:20

Şöyle bir artısı var, atıyorum içine 10 adet klasöt yapıp 100'er tane şarkı atıyorsunuz. Ve şarkı geçişlerini teyp ve direksiyon üzerinden yapabiliyorsunuz. Bir nevi, teybe 500 tane CD'yi aynı anda takıyorsunuz. Mağlum, iPhone falan bağlayınca şarkıları telefondan değiştirebiliyoruz... Tek artısı bu, o fiyata değer mi orasını bilemem :)

Heraklit
27/10/2013, 19:34
nalburdan 4 tane 6lık çivi alın,çok rahat çıkar
ben de çivi ile çıkardım:) aleti taktım cd changer yazısı çıktı, ama flashı görmüyor, 8 gb ve 32 gb denedim ikisinde de tırt
klasörleri oluşturdum CD01 CD02 diye
CD01 yazısı çıkmıyor
sıkıntı nerde acaba

shellcininabisi
21/03/2014, 23:15
11/11/2011 de açmışım bu konuyu :) benim cihaz hala tık demeden çalışıyor 2,5 yıldır hem de hergün :) sorun yaşayan var mı?

telal64
28/05/2014, 17:06
Merhabalar. Konu baya bir eski farkındayım. Benim aracım 2012 Fiat Punto 1.3 Multijet Easy. Aux yazısı falan da yok. Söküp arka tarafını da kontrol etmedim. Yazının 2011 yılında yazılmasından dolayı soruyorum. Bu cihaz benim araca da uyar mı? Teşekkürler.

msi
28/05/2014, 17:55
Merhabalar. Konu baya bir eski farkındayım. Benim aracım 2012 Fiat Punto 1.3 Multijet Easy. Aux yazısı falan da yok. Söküp arka tarafını da kontrol etmedim. Yazının 2011 yılında yazılmasından dolayı soruyorum. Bu cihaz benim araca da uyar mı? Teşekkürler.
uyar kardeşim aynı araçtan bende de var geçenlerde teybi çıkarttım aux menüsünü aktif hale getirip aux kablosu taktım teybin arkasında bütün pinler mevcut :)

telal64
28/05/2014, 18:15
Merhabalar. Konu baya bir eski farkındayım. Benim aracım 2012 Fiat Punto 1.3 Multijet Easy. Aux yazısı falan da yok. Söküp arka tarafını da kontrol etmedim. Yazının 2011 yılında yazılmasından dolayı soruyorum. Bu cihaz benim araca da uyar mı? Teşekkürler.[/QUOTE
uyar kardeşim aynı araçtan bende de var geçenlerde teybi çıkarttım aux menüsünü aktif hale getirip aux kablosu taktım teybin arkasında bütün pinler mevcut :)

Eyvallah kardeşim. Peki nereden hangi ürünü aldığını da sorabilir miyim?

cdogu
29/05/2014, 00:03
Eyvallah kardeşim. Peki nereden hangi ürünü aldığını da sorabilir miyim?

Aux kablosunu kemaloto.com dan alabilirsiniz.

Eğer istediğiniz bu başlıktaki Audio System ise,dilerseniz yine kemal oto'dan Sato ile görüşebilirsiniz. Belki ellerinde vardır. Onun dışında sanıyorum Hepsiburada'da vardı ama bu pahalı bir çözüm. Aux kablosu sade olarak güzel iş görüyor.

telal64
29/05/2014, 01:44
Aux kablosunu kemaloto.com dan alabilirsiniz.

Eğer istediğiniz bu başlıktaki Audio System ise,dilerseniz yine kemal oto'dan Sato ile görüşebilirsiniz. Belki ellerinde vardır. Onun dışında sanıyorum Hepsiburada'da vardı ama bu pahalı bir çözüm. Aux kablosu sade olarak güzel iş görüyor.

Çok teşekkürler bilgi için.

cdogu
29/05/2014, 01:48
Çok teşekkürler bilgi için.

Ne zaman ihtiyacınız olursa paylaşım yapılır bu forumda. Umarım üyeliğiniz uzun ve daimi olur. Yeni dostlar edinmeyi çok severiz :Ç Buluşmaya da mutlaka bekleriz

telal64
29/05/2014, 10:57
Ne zaman ihtiyacınız olursa paylaşım yapılır bu forumda. Umarım üyeliğiniz uzun ve daimi olur. Yeni dostlar edinmeyi çok severiz :Ç Buluşmaya da mutlaka bekleriz

İnşallah. Teşekkürler görüşmek üzere..

shellcininabisi
29/05/2014, 17:35
amacım kimsenin işine çomak sokmak değil tabiki de ama bu cihaz pahalı dahi olsa aux kablosuyla aynı değil...

aux için 2. bir cihaz bağlayıp ( telefon vs gibi) cihazdan çalarsınız..

2. si ise AUX ile direksiyondan sadece ses açıp kapatabilirsiniz. ŞARKI DEĞİŞTİREMEZSİNİZ

ki burası benim için önemliydi bazen yolda canın bambaşka şarkı dinlemek ister CD CD ararsın ... aramayalım kolay olsun diye AUX aldım BU SEFER DE DİREKSİYON BAŞINDA MESAJ YAZAR GİBİ ŞARKI ARARKEN BULDUM KENDİMİ :)dedim lan bu tehlikeli olacak

bu cihaz pahalı biraz evet ama USB belleğinizi takıp direksiyondan şarkı da , klasör de değiştirebilirsiniz.

ben satıcı değilim :) ama evet 2011 den beri kullanıyorum gerek rahatlığı , gerek ses kalitesi, gerek sağladığı RAHATLIK, gerekse de 3 yıldır her gün TIK demeden çalışması sonucu tek kelimeyle

VERDİĞİM PARAYA HELAL OLSUN diyorum..

edit : TÜM PUNTOLARA uyumludur... teyp bu cihazı CD CHANGER olarak görüyor.. doyısıyla ARKASINDA CD CHANGER OLAN TÜM teyplere uyumlu...

varadero
29/05/2014, 20:59
ikinci el bölümünde bu parçadan satıyorum kendi aracım için almıştım teybi değiştirince boşa çıktı isteyene satabilirim.

ibooovn
30/06/2014, 19:14
lanet olsun bende taktım çalıştıramadım bir türlü diğer passattan söktüm soketler uyuyor ama çalmıyor aux falanda var ...30 lira veripte taktırmakta istemiyorum boşuna ..cd yapıyorum devam..o siyah kablo soketin yanında teybe bağlanmıyor mu bilen varsa yardımcı olabilir mi

ercan60
20/08/2014, 15:15
Ben de biraz önce sahibinden'den aldım. Toplamda, 155 + 5 TL kargoya mal oldu. Ben cihazı torpidoya saklamak istiyorum, ancak teypten torpidoya kablo çekmek zor oluyor mu acaba?

Bu arada forumda gezinirken bu ürünü farketmemi sağlayan arkadaşlara ve montaj aşamasını açıklayan shellcininabisine teşekkürler.

arenas
20/08/2014, 19:19
Ben de biraz önce sahibinden'den aldım. Toplamda, 155 + 5 TL kargoya mal oldu. Ben cihazı torpidoya saklamak istiyorum, ancak teypten torpidoya kablo çekmek zor oluyor mu acaba?

Bu arada forumda gezinirken bu ürünü farketmemi sağlayan arkadaşlara ve montaj aşamasını açıklayan shellcininabisine teşekkürler.

Teybin arkasında torpidoya kablo sokacak kadar yer var,el yordamıyla çok kolay bi şekilde halledebilirsin

ercan60
20/08/2014, 20:29
Direksiyondan klasör değiştirme ve ileri sarma işini tam olarak nasıl yapıyoruz arkadaşlar? Ya da yapılıyor mu?

arenas
20/08/2014, 22:36
direksiyonun sağ tarafındaki oklardan sadece parçayı değiştirebiliyosun,klasör değiştirme teyp üzerindeki aşağı-yukarı tuşlarından yapılabiliyor

iPad 'den aracılığı ile gönderildi

ercan60
22/08/2014, 11:25
Arenas hocam teşekkürler. Fat32 formatinda 4 gblik flas diske 10 klasor actim ama sadece 5ini gordu cihaz. Onun haricinde hersey beklendigi gibi calisiyor.

shellcininabisi
22/08/2014, 20:18
Arenas hocam teşekkürler. Fat32 formatinda 4 gblik flas diske 10 klasor actim ama sadece 5ini gordu cihaz. Onun haricinde hersey beklendigi gibi calisiyor.

5. kalsorun son sarkisina gelin sonuna kadar dinleyin 6 ya geçecektir.

hakangim
26/08/2014, 16:36
Bence çok güzel satmayı düşünmesem kesin taktırırdım.

heretic
09/09/2014, 19:56
2,5 yıldır bu ürünü kullanıyorum torpido gözünde duruyor ayda yılda bir sd kartı söküp takıp şarkı güncelliyorum lakin son zamanlarda saçma sapan davranmaya başladı bazen cihazı tanımıyor bazende şarkıları duraklatıyor bekliyor veya şarkıyı kafasına göre değiştiriyor. Muhtemelen torpidoda aşırı ısındığı için oluyor çünkü en son kontrol ettiğimde araç güneş altında pişince malum bu parçada nasibini almış , biraz soğuttum tekrar çalışır hale geldi ama eskisi gibi değil yine de güzel ve kullanışlı bir ürün.

kalite kontrol
09/09/2014, 23:03
2,5 yıldır bu ürünü kullanıyorum torpido gözünde duruyor ayda yılda bir sd kartı söküp takıp şarkı güncelliyorum lakin son zamanlarda saçma sapan davranmaya başladı bazen cihazı tanımıyor bazende şarkıları duraklatıyor bekliyor veya şarkıyı kafasına göre değiştiriyor. Muhtemelen torpidoda aşırı ısındığı için oluyor çünkü en son kontrol ettiğimde araç güneş altında pişince malum bu parçada nasibini almış , biraz soğuttum tekrar çalışır hale geldi ama eskisi gibi değil yine de güzel ve kullanışlı bir ürün.

bu malzemenin aynısı benim aracımada monte edilmiş fakat bazen arabyı ilk calıstırınca calmıyor. drek cd de calıyor sonra tekrar deniyorum calışıyor acaba bir yerinde temassızlıkmı söz konusu ben anlayamadım 3 girişi var birinde aux yazıyo o ne işe yarar bide bi kablo var 30cm uzunlugunda iki ucuda bir yere giriyo o kablo bu cihazın kablosumu ne işe yarar teşekkürler.

arenas
09/09/2014, 23:48
O 30 cmlik kablonun bitarafını aux yazan yere,öbür tarafını da telefonunza veya mp3 çalarınıza bağlayıp müzik dinleyebilir,telefon görüşmesi yapabilirsiniz.
Bahsettiğiniz sorun bende de vardı,aleti çift taraflı bantla sabitledikten sonra düzeldi

iPhone 'dan Gönderildi...

kalite kontrol
11/09/2014, 18:15
O 30 cmlik kablonun bitarafını aux yazan yere,öbür tarafını da telefonunza veya mp3 çalarınıza bağlayıp müzik dinleyebilir,telefon görüşmesi yapabilirsiniz.
Bahsettiğiniz sorun bende de vardı,aleti çift taraflı bantla sabitledikten sonra düzeldi

iPhone 'dan Gönderildi...

tamam anladım nereye sabitlediniz aleti bende sabitliyim deniyim teşekkürler kolay gelsin

arenas
11/09/2014, 19:02
torpido gözünün içinde ,üst tarafa , çift taraflı bantla sabitledim.

ibooovn
16/01/2015, 15:51
soketin yanındaki siyah kabloyu nereye bağlıyorsunuz benim elimde cihaz var yalnız çalıştıramadım bir türlü....vw aracımdan söktüm puntoya takıyım dedim olmuyor olmuyor...biri yardımcı olsa..o kabloyu teybe değditiyorum falan masa alsın diye yine olmuyor cihaz mı bozuldu acaba

arenas
16/01/2015, 16:27
O siyah kablonun,yine kendisine bağlı bi soketi oluyo,onu birbirine takıyoruz.
Cd-changer girişine bağlıyosunuz di mi,aux girişinden çalışmaz.
Bi de benim arabada takarken denedim denedim olmadı,en son pes edip teybi yerine yerleştirdim,o zaman çalıştı,sinir mi olsam sevinsem mi,.

Sent my iPad using

kalite kontrol
16/01/2015, 23:26
bu aletlerdemi yoksa kablodamı sıkıntı var bilemiyorum ama benim aracımda bu aletten takılı bazen cd changere geçiyo bazen geçmiyo. cd calıyor sadece neden oldugunu anlamış değilim bence tam uyumlu değil bizim teyplere bir kaç kişidende bu sorunu duydum.

Barisdmrts
23/01/2015, 10:56
aynı üründen bende aldım ve kısmetse yarın motnajını yapacağım punto evolarda en iyi nereye monte edebiliriz (torpido hariç) çift taraflı bant ile yapıştıracağım hem ortalıkta sallansın istemiyorum hemde güzel göze batmayacak aracla bir bütün gibi duracak bir yer bulamadım henüz cihaz için daha önce kullanan arakdaşlar öneride bulunurlarsa sevinirim.

@arenas @shellcininabisi

arenas
23/01/2015, 11:00
aynı üründen bende aldım ve kısmetse yarın motnajını yapacağım punto evolarda en iyi nereye monte edebiliriz (torpido hariç) çift taraflı bant ile yapıştıracağım hem ortalıkta sallansın istemiyorum hemde güzel göze batmayacak aracla bir bütün gibi duracak bir yer bulamadım henüz cihaz için daha önce kullanan arakdaşlar öneride bulunurlarsa sevinirim.

@arenas @shellcininabisi

Aletin dizaynı bizim arabaların dizaynını pek tamamlayacak gibi değil,gizlemek en iyisi.çok el altında olmasına da gerek yok.
Torpidoya koyabilirsiniz,zaten teybin arkasından torpidoya doğru boş yer var kabloyu geçirebilmek için.torpido içinde de çift taraflı bantla sabitleyebilirsiniz.

Sent my iPhone using

shellcininabisi
26/01/2015, 11:43
Aletin dizaynı bizim arabaların dizaynını pek tamamlayacak gibi değil,gizlemek en iyisi.çok el altında olmasına da gerek yok.
Torpidoya koyabilirsiniz,zaten teybin arkasından torpidoya doğru boş yer var kabloyu geçirebilmek için.torpido içinde de çift taraflı bantla sabitleyebilirsiniz.

Sent my iPhone using

+1 katılıyorum en uygun yer torpidonun en arkasına yatay olarak çift taraflı bantla bantlamak ama siz bilirsiniz yine de

mrbleeeed
26/01/2015, 12:02
radyoyu kapayıp açınca kaldığı yerden devam ediyor.
ancak kontağı çıkartıp tekrar takınca kafasına göre bir klasör ve şarkıdan başlıyor, ya da bana mı öyle geldi? benzer şekilde mi sizdekiler de?

Ekrem06
04/02/2015, 00:53
Ankara'da bu ürünü satan yer biliyor musunuz? İlla internetten mi almak lazım?

murtyk1963
18/02/2015, 22:57
2012 punto pop var bnde bunu nerden alabilirm ?

Ekrem06
18/02/2015, 23:23
Ben buna 170 tl verene kadar kemal otodan aux girişine kablo taktırdım onun ucunada bluetooth taktım şu an gayet güzel görüşmelerimide yapıyorum video ve şarkılarımıda dinleyebiliyorum

erenemre
19/02/2015, 00:11
Ben buna 170 tl verene kadar kemal otodan aux girişine kablo taktırdım onun ucunada bluetooth taktım şu an gayet güzel görüşmelerimide yapıyorum video ve şarkılarımıda dinleyebiliyorum

ucuna nasıl bluetooth taktınız cihazın varsa linkini verebilir misiniz ?

arenas
19/02/2015, 00:50
ucuna nasıl bluetooth taktınız cihazın varsa linkini verebilir misiniz ?

Bluetooth telefon kulaklıkları var.onların kulaklık kablosu girişine teybin aux kablosunu takınca işlem tamam.
Mesela nokia bh-214
40 lira gibi bi fiyatı vardı ben aldığımda

ibooovn
19/02/2015, 02:21
Bluetooth telefon kulaklıkları var.onların kulaklık kablosu girişine teybin aux kablosunu takınca işlem tamam.
Mesela nokia bh-214
40 lira gibi bi fiyatı vardı ben aldığımda

müzik nasıl çalıyor kaliteli mi cd gibi

arenas
19/02/2015, 02:54
Gayet iyi,iphone 4-5s te kullandım.orjinal teybin verdiği sesten daha kaliteli

Ekrem06
19/02/2015, 12:44
Evet arkadaşın dediği gibi ses baya iyi bende yeni çıkan samsung https://images.hepsiburada.net/assets/Telefon/500/Telefon_854151.jpg

modelinden aldım. Görüşmeler ve müzik oldukça net akşam resimlerini çeker atarım.

Ekrem06
19/02/2015, 22:37
Aux kablosu teybin altından diz airbagının yanından çıkıyordu onu alttan geçirip sol konsolu söküp içinden geçirip direksiyonun oraya yerleştirdim istenirse başka yerede konulabilir. Telefon görüşmeleri rahat olsun ses dağılmasın diye tam önüme koydum birde telefon çaldığında cevaplamakta kolay oluyor.Her defasında soruyorum ses gayet net geliyor deniliyor.Oturduğum yerden rahatça konuşuyorum keza müziklerde öyle telefon çaldığında ses kısılıyor yine bluetooth üzerinden tek tuşla cevap ve arama yapabiliyorsunuz. Kısacası rahatlığı 10 numara

acemi
12/05/2015, 23:12
Aux kablosu teybin altından diz airbagının yanından çıkıyordu onu alttan geçirip sol konsolu söküp içinden geçirip direksiyonun oraya yerleştirdim istenirse başka yerede konulabilir. Telefon görüşmeleri rahat olsun ses dağılmasın diye tam önüme koydum birde telefon çaldığında cevaplamakta kolay oluyor.Her defasında soruyorum ses gayet net geliyor deniliyor.Oturduğum yerden rahatça konuşuyorum keza müziklerde öyle telefon çaldığında ses kısılıyor yine bluetooth üzerinden tek tuşla cevap ve arama yapabiliyorsunuz. Kısacası rahatlığı 10 numara

bunun şarjı bitmiyor mu mp3 çalarken?

gurhany
30/05/2015, 21:16
bir şeyi merak ediyorum. bu cihazlarda klasör geçme imkanınız oluyor mu yoksa bir sonraki klasör için tüm şarkıları tek tek atlıyor muyuz?

arenas
30/05/2015, 23:31
Klasör geçme imkanı var,üst-alt ok tuşlarıyla klasör değişiyor

omer ozenir
19/05/2016, 12:59
herkese slm arkadaslar ben yeni kayltiliyorum 2011 evo model bi arac satinaldim ve teyp duble teyp denilenlerden media tusuna basili tuttugumda ekranda cd mp3 aux yaziyor ama arasinda secim yapamiyorum ve teyp uzerinde aux girisi yok buna kablo ile usb aparati takabilirmiyim teybin kendi aux girisi neresinde bilen varmi

Smile
31/05/2016, 19:01
Resimler görünmüyor. Güncel montaj görüntüleri var mıdır acaba?

oguz92
16/08/2016, 15:33
ürünün satışı devam ediyor mu acaba bulamadım ben

shellcininabisi
07/12/2016, 01:24
Benim resimler uçmuş ancak şöyle bir şeyler mevcut

https://forum.grandepuntotr.com/ses-and-goruntu-sistemleri/48513-punto-orj-cd-calarima-usb-sd-aux-aparat-uygulamam.html

hakaniko
04/01/2017, 14:03
Ben şu linkteki ürünü satın aldım. Bluetooth olan ürünlerde var ancak 20 dolar eklendiği için ve çok sık kullanmayacağım için almak istemedim.

https://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-USB-SD-AUX-MP3-Music-Adapte-CD-machine-change-For-Blue-8PIN-interface-Fiat/32659148357.html?spm=2114.13010608.0.0.UCG28G

Ek olarak da alttaki linkte bulunan ürünü sipariş verdim. Sigara içmediğim için çakmaklık kullanmıyorum. Çakmaklığı çıkartıp içine bu ürünü monte edeceğim. Orjinal bir görüntü elde edeceğim. Toplam maliyet güncel kur ile 150TL civarı.

https://www.aliexpress.com/item/New-1m-Car-Dash-Board-Mount-3-5mm-USB-2-0-AUX-Socket-Extension-Lead-Panel/32587457906.html?spm=2114.13010608.0.0.UCG28G

hayr16
04/01/2017, 16:58
Benim resimler uçmuş ancak şöyle bir şeyler mevcut

https://forum.grandepuntotr.com/ses-and-goruntu-sistemleri/48513-punto-orj-cd-calarima-usb-sd-aux-aparat-uygulamam.html
Hakan bey cihazın montajını yaptınız mı. Verim aldınız mı. Çakmaklık kısmı sonradan aldınız herhalde onda durum nasıl. Varsa foto paylaşırmısınız.

Redmi Note 3 cihazımdan gönderildi

hakaniko
04/01/2017, 17:21
Hakan bey cihazın montajını yaptınız mı. Verim aldınız mı. Çakmaklık kısmı sonradan aldınız herhalde onda durum nasıl. Varsa foto paylaşırmısınız.

İkisini aynı anda sipariş verdim. Şuan transfer sürecinde. Emin değilim ancak sanıyorum haftaya gelmiş olur. Geldiği gibi de montajını yapacağım. Yaptığımda fotoda paylaşırım. Amacım ortalıkta sonradan takıldığı bariz belli olmayan, görselliği bozmayan ve el altında kullanabileceğim şeylerdi. USB ve AUX u torpidoya veya bardaklığın oraya koymak pek pratik gelmiyor bana.

SinanTR
04/01/2017, 19:38
İkisini aynı anda sipariş verdim. Şuan transfer sürecinde. Emin değilim ancak sanıyorum haftaya gelmiş olur. Geldiği gibi de montajını yapacağım. Yaptığımda fotoda paylaşırım. Amacım ortalıkta sonradan takıldığı bariz belli olmayan, görselliği bozmayan ve el altında kullanabileceğim şeylerdi. USB ve AUX u torpidoya veya bardaklığın oraya koymak pek pratik gelmiyor bana.

cihazı bende kullanıyorum gayet başarılı çokta memnunum ve paylaştığınız kablo sistemi çok güzelmiş bi an dedim bende aliym ama o çakmaklık bana lazım telefonu şarj ediyorum yoksa hemen bi tanede ben sipariş ettirirdim

hayr16
04/01/2017, 23:48
Lonleap USB AUX Araba MP3 Çalar CD Adaptörü Araba VW Beetle Polo Golf Skoda Koltuk için-styling 8PIN Arayüzü araba Parçaları
Lonleap USB AUX Car MP3 Player CD Adapter Car styling for VW Beetle Polo Golf Skoda Seat 8PIN Interface Car Parts-in Cables, Adapters & Sockets Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://s.aliexpress.com/IneyqQJr)
( AliExpress Android)

Böyle bi ürün var fiyat daha ucuz. Bu ürün ile sizinki arasında ne fark var acaba

hakaniko
04/01/2017, 23:59
Lonleap USB AUX Araba MP3 Çalar CD Adaptörü Araba VW Beetle Polo Golf Skoda Koltuk için-styling 8PIN Arayüzü araba Parçaları
Lonleap USB AUX Car MP3 Player CD Adapter Car styling for VW Beetle Polo Golf Skoda Seat 8PIN Interface Car Parts-in Cables, Adapters & Sockets Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://s.aliexpress.com/IneyqQJr)
( AliExpress Android)

Böyle bi ürün var fiyat daha ucuz. Bu ürün ile sizinki arasında ne fark var acaba

VW grup araçları için olduğu yazıyor. Seat Skoda VW 1998-2008 arasındaki bazı modeller için. Detaylar içerisinde yazıyor.

hayr16
07/01/2017, 10:56
Aynısının fiat olanı da var. Şunu merak ettim sizin aldığınız la bu ürün arasında fiyat farkı var. Ama işlevi aynı gibi duruyor.

hakaniko
26/01/2017, 22:54
34451

Cihazlar geldi ve montajını yaptım gayet güzel oldu.

emirr
27/02/2017, 19:04
Bu ründen ben de bağladım daha önce Blaupunt Alfa'da kullanılmış ürün. 2006 grande puntomo bağladım AUX girişi şıkır şıkır çalışıyor fakat USB'deki şarkıları okumuyor. Bilgisi olan var mıdır? Yol bilgisayarında NO CD yazıyor. teybin ekranında CD 05 yazıyor saniye 09'a kadar gidip tekrar başa dönüyor.

arenas
27/02/2017, 23:05
Usb deki klasör isimlerini CD01,CD02.... şeklinde yapmalısınız.

Sent my iPad using

SinanTR
27/02/2017, 23:15
Bu ründen ben de bağladım daha önce Blaupunt Alfa'da kullanılmış ürün. 2006 grande puntomo bağladım AUX girişi şıkır şıkır çalışıyor fakat USB'deki şarkıları okumuyor. Bilgisi olan var mıdır? Yol bilgisayarında NO CD yazıyor. teybin ekranında CD 05 yazıyor saniye 09'a kadar gidip tekrar başa dönüyor.

dosyaların isimlerini CD01 CD02 diye açmış olmanız lazım bunu yaptıysanız kabloların uyumlu olduğuna emin olun bide bendeki cihazda kırmızı led var o yanıyor mu hepsi tamamsa (cihazınızın benimki ile aynı olduğunu sanarak söylüyorum) cihaz üzerindeki aux a bi cep telefonu bağlayın müzikaçın sese bakın ses geliyormu aklıma gelen bunlar

emirr
28/02/2017, 17:46
dosyaların isimlerini CD01 CD02 diye açmış olmanız lazım bunu yaptıysanız kabloların uyumlu olduğuna emin olun bide bendeki cihazda kırmızı led var o yanıyor mu hepsi tamamsa (cihazınızın benimki ile aynı olduğunu sanarak söylüyorum) cihaz üzerindeki aux a bi cep telefonu bağlayın müzikaçın sese bakın ses geliyormu aklıma gelen bunlar

TEşekkür ederim cevap için USB bellekten kaynaklıymış. Sandisk'in son çıkan minik 8gb flash belleğini almıştım onu okumuyormuş. Sandisk'in bir önceki parmak boyutunda olan belleği okudu. Demekki teknoloji farkı ya da yazılımsal bi fark olabilir. USB bellek de önemli. Bilginize.

SinanTR
28/02/2017, 22:54
ben kart yuvasını kullanıyorum aslında ama bu dediğiniz mantıklı geldi banada aklımızda olsun yarın kart bozulursa falan çok teknolojik bişey almayayım

Esra59
04/03/2017, 11:19
aracıma bu multimedia ürününü taktırmayı düşünüyorum. uyumu ile ilgili bilgisi, kullanışlı iyi olup olmadığı hakkında bilgi veya önerisi olan var mı acaba

ORJİNAL GERİ KAMERASI+TV ANTENİ+GPS KARTI HEDİYE
Digital Dokunmatik Ekran
Navigasyon Desteği
Bluetooth Desteği
USB/SD Kart Girişi
Mp3/Mp4/DVD/VCD/CD/CD-R/Divx Format Desteği
RDS Özellikli FM/AM Radyo
Canbus / Direksiyon Kumanda Desteği
Video Giriş / Çıkış
4x50Watt Ses Çıkışı
Tv Özelliği
Mirror Link / Android / İphone

34555
34556

nordikbalina
16/03/2017, 10:41
güncel link verebilecek var mı ? Almak istiyorum ama ne bir ad var ne de bir link ?

earendil05
11/05/2017, 08:40
Merhaba, bilen bir arkadaş güncel link verebilir mi?

Kadyr
11/05/2017, 14:25
Merhaba, bilen bir arkadaş güncel link verebilir mi?

https://forum.grandepuntotr.com/ses-and-goruntu-sistemleri/63195-2012-fiat-punto-easy-aracima-bluetooth-modulu-taktim-maliyet-20tl.html

azmop
07/08/2017, 06:55
bende arabama auxu kendim yapmayı düşünüyorum. sadece video linkleri var. teybi de aynı bu teyp

puntoevo2012
18/09/2017, 13:15
Bahsedilen ürün tam olarak nasıl bir ürün göremedim de birde nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

SinanTR
18/09/2017, 22:15
Bahsedilen ürün tam olarak nasıl bir ürün göremedim de birde nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fiat-grande-punto-usb-sd-aux-aparati-251099617?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252887*22324021047*583758 72447*%7btype%7d*251099617*aud-393702509967:pla-79002696327&gclid=CjwKCAjw3f3NBRBPEiwAiiHxGNl4pyEwLYV3SYo0Jfl4 ZdYv7llSZST8MqR-PO0y4X8upUq1u1GR5RoC9tMQAvD_BwE&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

tariksogut1126
18/01/2020, 19:36
bu cihazı teypte nereye takıyoruz resim bulamadım bir türlü nedense

hurratec
19/01/2020, 11:40
Teypten gelen aux fişini bu cihaza takıyorsun. Cihazın çalışması için de usb girişi olan çakmak adaptörüne takıyorsun. Cihazın adı Powermaster 15152. Farklı marka olarak da satılanlar var.

tolgaguc
22/10/2020, 17:13
elıne saglık dostum