PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Oto Kuaför Şehir Fırsatı

aliserhanuyar
24/08/2011, 16:08
Merhaba arkadaşlar nette gezerken şöyle bir link gördüm, faydalanmak isteyenler için paylaşıyorum.

"Tunalı Garaj Oto Kuaför'de Meguiar's Ürünleriyle Pasta Cila + Boya Koruma + Su ve Toz Tutturmaz Hızlı Cila + Detaylı İç Temizlik + Jant Temizliği ve Koruması + Vinil Aksan Temizliği" 94.90 TL

Kaputtan Jantlara Kadar Işıl Işıl Bir Otomobile Kavuşmak Elinizde! Tunalı Garaj Oto Kuaför'de Meguiar's Ürünleriyle Pasta Cila + Boya Koruma + Su ve Toz Tutturmaz Hızlı Cila + Detaylı İç Temizlik + Jant Temizliği ve Koruması + Vinil Aksan Temizliği v (https://www.firsatbufirsat.com/firsat/137481/kaputtan-jantlara-kadar-isil-isil-bir-otomobile-kavusmak-elinizde-tunali-garaj-oto-kuaforde-meguiars-urunleriyle-pasta-cila-boya-koruma-su-ve-toz-tutturmaz-hizli-cila-detayli-ic-temizlik-jant-temizligi-ve-korumasi-vinil-aksan-temizligi-ve-kor.html)

Misafir047
24/08/2011, 16:09
bir motor koruma eksik:)

ozay06
24/08/2011, 16:17
Ankara Procar Bosch Car Service'de Boya Koruma, Motor Koruma, Jant Temizleme ve Cam Su İtici uygulamalarından oluşan Araç Bakım Paketi 325 TL yerine %76 grupfoni fırsatıyla sadece 79 TL!

Ben aldım Bakalım nasıl çıkacak

Misafir047
24/08/2011, 16:21
Ankara Procar Bosch Car Service'de Boya Koruma, Motor Koruma, Jant Temizleme ve Cam Su İtici uygulamalarından oluşan Araç Bakım Paketi 325 TL yerine %76 grupfoni fırsatıyla sadece 79 TL!

Ben aldım Bakalım nasıl çıkacak

özgür bey sonucunu bende çok merak ediyorum burda paylaşırsanız sevinirim
oraya giderken siz yine başında durun tavsiyem:)

ozay06
24/08/2011, 17:53
özgür bey sonucunu bende çok merak ediyorum burda paylaşırsanız sevinirim
oraya giderken siz yine başında durun tavsiyem:)

Bahsedilen yerle ilgili sıkıntılı bir durum mu var? Öğrenirsem iyi olur İptal etme şansım var Randevu aldım Bayramdan sonraki cumartesi götüreceğim aracı Sabah 9 gibi bırakacaksınız akşam 17 gibi alırsınız dedi Başında bekleme ihtimalim yok sanırım

Bu arada sonuç konusunda aslında hiç tecrübem yok Daha önce hiçbir aracıma boya+motor koruma uygulatmadım :)