bir motor koruma eksik![]()
Merhaba arkadaşlar nette gezerken şöyle bir link gördüm, faydalanmak isteyenler için paylaşıyorum.
"Tunalı Garaj Oto Kuaför'de Meguiar's Ürünleriyle Pasta Cila + Boya Koruma + Su ve Toz Tutturmaz Hızlı Cila + Detaylı İç Temizlik + Jant Temizliği ve Koruması + Vinil Aksan Temizliği" 94.90 TL
Kaputtan Jantlara Kadar Işıl Işıl Bir Otomobile Kavuşmak Elinizde! Tunalı Garaj Oto Kuaför'de Meguiar's Ürünleriyle Pasta Cila + Boya Koruma + Su ve Toz Tutturmaz Hızlı Cila + Detaylı İç Temizlik + Jant Temizliği ve Koruması + Vinil Aksan Temizliği v
Ankara Procar Bosch Car Service'de Boya Koruma, Motor Koruma, Jant Temizleme ve Cam Su İtici uygulamalarından oluşan Araç Bakım Paketi 325 TL yerine %76 grupfoni fırsatıyla sadece 79 TL!
Ben aldım Bakalım nasıl çıkacak
Bahsedilen yerle ilgili sıkıntılı bir durum mu var? Öğrenirsem iyi olur İptal etme şansım var Randevu aldım Bayramdan sonraki cumartesi götüreceğim aracı Sabah 9 gibi bırakacaksınız akşam 17 gibi alırsınız dedi Başında bekleme ihtimalim yok sanırım
Bu arada sonuç konusunda aslında hiç tecrübem yok Daha önce hiçbir aracıma boya+motor koruma uygulatmadım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri