Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp nin Ön Panjuru çalındı:(
Yani buna kadar tenezül ediyolar diyecem o kadar küçümsencek bişey değil çünkü çalınan ön logolu panjur serviste dudak uçurtcak paraya geçiriliyor satılmıyor geçiriliyor.Mecburen panjuru almak lazımdı bende Oto ünlüden logosuyla birlikte 125 ytl ye sadece ön logolu panjuru aldım içim gitti yaa:mad:
Yaaa yok artık ya.Millet şuurunu kaybetti ne yapacağını bilemiyor ya.Sıkma canını diyecemde boşver artık nalet olsun cana gelen mala gelsin Allahda belalarını versin böyle sorunlu zihniyetlerin...
geçmiş olsun kardeş,
ne yapacaksa artık ön panjuru ? acaba logoyu mu götürmek istedi, sökemedi panjurla beraber aldı , garip iş doğrusu
tekrar geçmiş olsun... sıkma canını çalınan sadece panjur olsun
buyuk gecmıs olsun arabalar dısarıda her turlu tehlıkeye maruz kalıyor...
oha ya.
yuh artık.
buna kadar vardırdılar işi ya
çok geçmiş olsun.
umarım bir daha yaşanmaz böyle birşey. :(
alican gecmiş olsun kardeşim vadi'nin dediği gibi gp ler dışarıda allaha emanet
Geçmiş olsun.
Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.
Allah bildiği gibi yapsın bunları
hüseyincyber
24/05/2007, 18:02
Selam Ben Yeni üyeyim çok Geçmiş Olsun, Benimde Anten Gitti.napalm Sağlik Olsun
Beğendi heralde hayvan
odasına koyucak heralde.
ahergenc
24/05/2007, 18:05
merhaba .. geçmiş olsun ...yazın bizim de sağ dikiz aynasının altındaki plastiği çalmışlardı.. biz önce inanamadık düştü falan sandık ama eşim servise götürdüğünde ne kadar zor çıkarıldığını görmüş!! 20 YTL bisiydi ama insanlar nelere tenezzul ediyorlar!!
İbrahimKC
24/05/2007, 18:06
Daha neler ya..
Geçmiş olsun Alican..
hüseyincyber
24/05/2007, 18:06
Arkadaşlar Yeni üyeyim Gp Alali 1 Sene Olacak 9000 Km De 10000 Bakimi Gerektiriyomu Servis 20000 De Getir Diyor Kafam Karişti Ne Yapmaliyim Teşekkürler...
ne yapacaksa artık ön panjuru
Ben biliyorum ama ayıp olur :ph34r:...
Çok geçmiş olsun Alican...
bi ara bu komik resim sitelerinde resimler dolaşıyorlardı amcam çelik janttan arabayı direğe zincirlemişti.Şimdi güldüğümüze bakmayın yakında bizde o hale geleceğiz.Harbiden yuh artık ya.
Teşekkür ediyorum herkese valla bilmiyorum napacaksa neyse canımız saolsun kimsenin başına gelmesin
Ben biliyorum ama ayıp olur :ph34r:...
Çok geçmiş olsun Alican...
:s17: Ali abi sen yinede boşver söyleme :) ama biz anladık :)
artık eskiden arabaya binerken teybe veya jantlara da bakıyorduk şimdi önpanjuru da kontrol edecez, paranoya ettiler bizi ....
Geçmiş olsun valla böle küçük beyinli insanlardan korkmaya başladım her ne kadar GP kadar güzel olmasa da var bende de bi alet geçen biri üşenmemiş geçmiş başına far sinyal stop ne varsa kırmış geçmiş... :S ne diyelim lanet olsun hepsine ama bi yerden çıkar bunlar.. üstüne kalmaz o adamların
Alican geçmiş olsun.Bu tip olaylar maalesef oldukça fazla yaşanıyor ülkemizde...
mavi-punto
24/05/2007, 19:18
geçmiş olsun
Abi ön panjuru çalınca acaba çalanda bir punto sahibide arabayı bir yerlere çaktı ve panjur lazım oldu,o da çalayım bir yerlerden falanmı diye düşündüm ben ne dersiniz.
the_Algn
24/05/2007, 19:32
Geçmiş olsun üzücü ...
:o_o: vayy bee çerçeveletip duvara astırcak heralde :mad: geçmiş olsun bu arada
alican geçmiş olsun kardeşim
yuh artık. bigün sabah kalkınca arabanın sadece şasesinin kaldığını görünce şaşırmıcaz heralde.
geçmiş olsun..
Arkadaşlar Yeni üyeyim Gp Alali 1 Sene Olacak 9000 Km De 10000 Bakimi Gerektiriyomu Servis 20000 De Getir Diyor Kafam Karişti Ne Yapmaliyim Teşekkürler...
Alican kardeş geçmiş olsun eski tiponun da yan sinyalini çalmışlardı toplayıp yeni araba yapacaklar galiba:)
Hüseyin hoş geldin foruma..."bu arada Hüseyin'e forum adresini veren benim:)"soruna gelince benzinli modellerde bildiğim kadarı ile 10000 de yağ ve filtre değişimi oluyor ama bakım 20000de oluyor. servisteki ustam yağ için 10000i bekleme 8-9 binmde getir dedi bana istersen sende bi uğra zamanı gelmiş bence....
TEZEL PUNTO 45
24/05/2007, 21:23
yuh artık yanı on panjurda calındıysa yakında komple arabayı alırlar ufaktan neyse gecmıs olsun abı :(
shoparr_
24/05/2007, 21:54
yuh be kardeşim..geçmiş olsun yaw
gecmiş olsun kardes ben ayna için diyodum aynı seyi kusura bakmayında serefsiz dolu artık her yer
Geçmiş olsun Alican!.. :(
Geçmiş olsun kardeş.Millet iyice sapıttı artık.
gecmiş olsun ..
yaw universitedeyeeken abzı arkadaslar tuvalaetin bile yazısını calardı
kaldıki seninkini calmasınlar ben sana diyeyim onlar ünversiteli olabilir
bizim arkadastan biliyorum evde hersye avrdı sokak tabelası sola donus yasak levhası bir araba plakası aklına ne gelirse hepside duvardaydı ee ızgarada guzel duru hani
barraquda
25/05/2007, 00:14
büyük geçmiş olsun..valla bizimde başımıza gelebilir..
ümit yanardağ
25/05/2007, 00:42
geçmiş olsun arkadaşlar
anten ve diğer parça çalınan arkadaşların arabalarında alarm yok muydu ?
gpuntocgr
25/05/2007, 01:59
geçmiş olsun
Way be, ne kadar dikkat çekiyo GP' larımız dimi?
Adi herfiler...
Geçmiş olsun arkadaşlar.
Alarm var varda nasıl almışlarsa alıp gitmişler hemen kapının önünden belkide bizim dalgınlığımıza geldi
paradiseLost
25/05/2007, 15:52
Hoşgeldin aramıza
Bununla ilgili acıklamalar var ama yeni oldugunuzdan farkedemediniz herhalde .
Aracınız 1 seneyi doldurduğunda senelik bakıma götürmeniz gerekiyor aksi halde
garanti dşı kalıyor İstanbuılda Zincirlikuyu Birmot ta bizlere yıllık bakım 180 Ytl
Yıllık Bakımda aracın hemen hemen her yeri kontrol ediliyor 80 ytl işçi,lik alıyorlar ve klasik yağ yağ fitresi hava filtresi değişiyor toplam dediğim gibi 180 ytl..
Hoşgeldin aramıza
Bununla ilgili acıklamalar var ama yeni oldugunuzdan farkedemediniz herhalde .
Aracınız 1 seneyi doldurduğunda senelik bakıma götürmeniz gerekiyor aksi halde
garanti dşı kalıyor İstanbuılda Zincirlikuyu Birmot ta bizlere yıllık bakım 180 Ytl
Yıllık Bakımda aracın hemen hemen her yeri kontrol ediliyor 80 ytl işçi,lik alıyorlar ve klasik yağ yağ fitresi hava filtresi değişiyor toplam dediğim gibi 180 ytl..
Abicim yardımlaşmak iyi hoşta başlıkla sizin konuştuklarınızın ne alakası var allahınızı severseniz yaa:(
paradiseLost
25/05/2007, 16:04
Arkadaşım haklısın da arkadaş yeni yardımcı olmak lazım diye düşündüm.
Sanada tabiki geçmiş olsun umarım beteri başıma gelmez hiç kimsenin.
grande41
29/05/2007, 23:33
Geçmiş olsun.
Tahminim çıkma parça satan bi vatandaşın parça temin ekibinin kurbanı olmuşsundur. Çünkü adamlara bana şu parça lazım diyosun yarın getiriyolar...
Yoksa kim napsın GP nin ön panjurunu.
Misafir2
30/05/2007, 00:50
evet arkadaşım doğru söylüyorsun kım ne yapsın ama ayıpya bu 2 oldu 2 haftada arabaları zıncırlemı bağlasak ne???
Geçmiş olsun:(
Oha ya memleketin çivisi çıktı bu ne ya:(
Kusura bakmayın ama abilerim yalanmı bu kadarda olurmu ya:(
Yazık çook yazık:(