Yaaa yok artık ya.Millet şuurunu kaybetti ne yapacağını bilemiyor ya.Sıkma canını diyecemde boşver artık nalet olsun cana gelen mala gelsin Allahda belalarını versin böyle sorunlu zihniyetlerin...
Yani buna kadar tenezül ediyolar diyecem o kadar küçümsencek bişey değil çünkü çalınan ön logolu panjur serviste dudak uçurtcak paraya geçiriliyor satılmıyor geçiriliyor.Mecburen panjuru almak lazımdı bende Oto ünlüden logosuyla birlikte 125 ytl ye sadece ön logolu panjuru aldım içim gitti yaa:mad:
Yaaa yok artık ya.Millet şuurunu kaybetti ne yapacağını bilemiyor ya.Sıkma canını diyecemde boşver artık nalet olsun cana gelen mala gelsin Allahda belalarını versin böyle sorunlu zihniyetlerin...
geçmiş olsun kardeş,
ne yapacaksa artık ön panjuru ? acaba logoyu mu götürmek istedi, sökemedi panjurla beraber aldı , garip iş doğrusu
tekrar geçmiş olsun... sıkma canını çalınan sadece panjur olsun
buyuk gecmıs olsun arabalar dısarıda her turlu tehlıkeye maruz kalıyor...
oha ya.
yuh artık.
buna kadar vardırdılar işi ya
çok geçmiş olsun.
umarım bir daha yaşanmaz böyle birşey.![]()
alican gecmiş olsun kardeşim vadi'nin dediği gibi gp ler dışarıda allaha emanet
Geçmiş olsun.
Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.
Allah bildiği gibi yapsın bunları
Selam Ben Yeni üyeyim çok Geçmiş Olsun, Benimde Anten Gitti.napalm Sağlik Olsun
Beğendi heralde hayvan
odasına koyucak heralde.
merhaba .. geçmiş olsun ...yazın bizim de sağ dikiz aynasının altındaki plastiği çalmışlardı.. biz önce inanamadık düştü falan sandık ama eşim servise götürdüğünde ne kadar zor çıkarıldığını görmüş!! 20 YTL bisiydi ama insanlar nelere tenezzul ediyorlar!!
Daha neler ya..
Geçmiş olsun Alican..
Arkadaşlar Yeni üyeyim Gp Alali 1 Sene Olacak 9000 Km De 10000 Bakimi Gerektiriyomu Servis 20000 De Getir Diyor Kafam Karişti Ne Yapmaliyim Teşekkürler...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
bi ara bu komik resim sitelerinde resimler dolaşıyorlardı amcam çelik janttan arabayı direğe zincirlemişti.Şimdi güldüğümüze bakmayın yakında bizde o hale geleceğiz.Harbiden yuh artık ya.
Teşekkür ediyorum herkese valla bilmiyorum napacaksa neyse canımız saolsun kimsenin başına gelmesin
Geçmiş olsun valla böle küçük beyinli insanlardan korkmaya başladım her ne kadar GP kadar güzel olmasa da var bende de bi alet geçen biri üşenmemiş geçmiş başına far sinyal stop ne varsa kırmış geçmiş...ne diyelim lanet olsun hepsine ama bi yerden çıkar bunlar.. üstüne kalmaz o adamların
Alican geçmiş olsun.Bu tip olaylar maalesef oldukça fazla yaşanıyor ülkemizde...
geçmiş olsun
Abi ön panjuru çalınca acaba çalanda bir punto sahibide arabayı bir yerlere çaktı ve panjur lazım oldu,o da çalayım bir yerlerden falanmı diye düşündüm ben ne dersiniz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri