Orijinalini görmek için tıklayınız : Fethiye-Ölüdeniz
aliserhanuyar
23/06/2011, 07:45
Merhaba arkadaşlar,temmuz başında Fethiye Ölüdeniz'e gitmeyi planlıyorum, daha önceden hiç gitmedim, aranızda daha önce gidip de, konaklama için tavsiye edebileceğiniz yerler varmıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
Ben Fethiye'de yaşıyorum Çok fazla otel ve kamp şeklinde konaklama şeçeneği var Tabi bu seçenekler Çok değişken fiyatlar da ayırdığınız bütçe ve istediğiniz hizmetin boyutu hakkında bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim :)
PeterPAN
23/06/2011, 11:08
Babadağ yolunda apart villalar da kalmıştım 7 gün, 4 tane apart villa dan oluşan bir yerdi, kendi içinde havuzu dahi vardı. ölüdenize çok yakın yakında safari vs. gibi hazır turlar yapan firmalar var mutlaka safari ye ve tekne turu ile koylara gitmeni tavsiye ederim... ayrıca eğlence ve gece hayatına da yakın HİSARÖNÜ denen mekana 5 dk. yürüme mesafesindeydi...
PoLLiaNNa
23/06/2011, 12:09
Lykia Worldü tavsiye ederim ben gitmedim ama arkadaşım müdür orada, anlata anlata bitiremiyo :)) Her karşılaştığımızda bitmediği için hala anlatır :D Kamp gibi bişeyse şayet niyetiniz Lagundaki Sugar Beachi tavsiye ederim... Kafa arkadaşlarla mükemmel bi tatil geçirmiştik kampta...
ben birkaç kez gittim ama en keyifli mekan montana pine resort oteldi. tavsiye ederim.
ERDEM1907
23/06/2011, 13:59
bende bu cuma ETS ile Likya turuna çıkıyorum kısmetse:) Otel fethiyede 3 yıldız bişey ama tur olduğu için sürekli sağa sola gidecekmişiz. Ölüdeniz'i ve Kelebekler Vadisi'ni çok görmek istiyorum.
whitegold
23/06/2011, 14:07
arkadasım kısmetse bende temmuzun 2 sınde gıdıyorum ozelden numaramı msj atıcam goruselım,arkadasım pırlanta otel dıye bır otelden yer ayırttı ama ben hıc ılgılenmedım nasıl bır yer oldugunuda hıc bılmıyorum haberleselım.
aliserhanuyar
24/06/2011, 10:53
Sağolun arkadaşlar,valla gitmek istediğim ne büyük bir otel ne de küçük bir yer tam ortası şu butik dedikleri tarz olsun istiyorum, sabah kahvaltısı olsa yeter. zaten araba ile gidip gezeceğim için gerisi önemli değil. bakalım hala arıyorum bi yer.
ERDEM1907
24/06/2011, 18:27
Grand Vizon Hotel - Fethiye (https://www.grandvizon.com/tindex.asp) bu otele bir bak istersen ets bu oteli tavsiye etmişti hesaplı ve orta karar idare eder bişey sürekli otelde takılmayacaksan. Çünkü tur oteli millet sadece gece konaklama için kullanıyor.
para para para
kimse paradan bahsetmemiş ?
ne kaaa bu tavsiye edilen yerler?
valla nerede kalırsanız kalın ama balık halınde rakı balık yapmadan gelmeyın :D
Grand vizyon önermiyorum :) Balık hali bambaşka biryer :))) Bir çok önerim olacak gelecek arkadaşlara abilere ablalara :) bir bütçe ve istediklerinizi belirlerseniz Burdaki her otelde tofaş personeli indirimi yaptırabiliyoruz :) malum üst düzeyy yöneticilerinde tatil dönemi :)
erosistanbul
25/06/2011, 01:26
tafsiye edeceğim bölge ovacık bölgesi.fethiye ile ölüdeniz arasında.fethiyeye 4km, ölüdenize 3km. eğlence barlar sokağına 500metre. gece klima açmana bile gerek kalmaz. dağ havası, sivri sinek falan olmaz.2 otel tafsiye ederim. ikisinde de kaldım.1.cisi otel bena(5 kez), 2.cisi ümit apart otel(2 kez) kaldım. bena geçen sene yarım pansiyon 35tl den kaldım. ümit ise 45tl idi. küçük aile işletmeleri. temiz ve titiz çalışan yerler. araç ile gitmeyeceksen önünden minübüsler geçer. öğle yemeği için minübüs son durakların orda bahçe lokantası vardı. ucuz ve kaliteli biyer.(3çeşit 10tl, köfte ekmek ayran+sınırsız çay 5tl). hemen önünde de ölüdeniz halk plajı girişi var.sana tafsiyem sahile girişte sağa dönüp, dağ tarafındaki koya gitmen. denizi çarşaf gibi. yani meşhur yamaç paraşütlerin ters istikameti.
şunuda belirtmeden geçemeceğim. fethiye saklıkent arasında kadıköy var. köyün çıkışında solda sedirli aile bahçesi var.3 kişilik full menü yemek yedik. (1 er tereyağında ve kiiremitte alabalık, büyük sac kavurma., 1 sürahi ayran, 2 adet orta satala, demlik çay, yan bahçeden taze meyve, sac ekmeyi) toplamda 15tl verdik. adam aracımıza su tutup, bagajımıza 4 adet kavunda koydu.
istanbuldan fethiye bölgesine her gittiğimde mutlaka uğrarım buralara.saklıkentte dere üstü sedirlerde biramı içmeden gitmem. :)
dostum hangi otele gidersen git, otel çalışanlarla muhabbet et. sana nerde ucuz kaliteli yemek, nerelere gidilir, gezilir mutlaka öğren.
aliserhanuyar
25/06/2011, 12:09
Şimdiden tatil planı doldu gibi, verdiğiniz bilgiler sayesinde, umarım dolu dolu geçer gittiğimize değsin bari diyorum. Bu arada temmuzun ilk haftası orda olacak arkadaşlar ile bi buluşma yapalım diyorum hazır gitmişken, şimdiden 3 kişi olduk bile :D
barisunye
25/06/2011, 14:36
ölüdenizde nereye karar verdiniz....
aliserhanuyar
25/06/2011, 20:43
ölüdenizde nereye karar verdiniz....
Bekir arkadaşımdan haber bekliyorum, ama birkaç yer buldum hoşuma gitti, ama bilen birisinin ok vermesi daha iyi olur. Manaspark ve pinkpalace diye iki yer hoşuma gitti.
reklam olmazsa eğer internette bir link var isteyen kullansın derim uyguna geliyor çünkü; Fethiye'de Muhteşem Bir Tatil Sizi Bekliyor! Tatil Yolu'ndan Fethiye'de 8 Gün 7 Gece Konaklama, Kahvaltı, Tekne Gezileri Ve Son Model Araçlarla Gidiş/Dönüş, Ulaşım dahil 1.000 TL Yerine 399 TL. Şehriindirim farkı ile (30 Eylül 2011 tarihine kadar geç (https://www.firsatbufirsat.com/firsat/95059/fethiyede-muhtesem-bir-tatil-sizi-bekliyor-tatil-yolundan-fethiyede-8-gun-7-gece-konaklama-kahvalti-tekne-gezileri-ve-son-model-araclarla-gidisdonus-ulasim-dahil-1000-tl-yerine-399-tl-sehriindirim-farki-ile-30-eylul-2011-tarihine-kadar-gecerlid.html)
erosistanbul
25/06/2011, 22:40
fethiyede safari turuna çıkmayı unutmayın. tura çıkmadan birer su tabancaları alın. adetmiş. köylüler bile konvoyun geçiş saatinde ellerinde kova, hortumlarla ıslatmak için bekliyorlar.
bebek beklemeseydik kesin bu senede oradaydım.neyse birdaha ki sefere inşallah.gezi planını ben hazırlarım. pişman olmazsınız. :)
aliserhanuyar
26/06/2011, 00:05
fethiyede safari turuna çıkmayı unutmayın. tura çıkmadan birer su tabancaları alın. adetmiş. köylüler bile konvoyun geçiş saatinde ellerinde kova, hortumlarla ıslatmak için bekliyorlar.
bebek beklemeseydik kesin bu senede oradaydım.neyse birdaha ki sefere inşallah.gezi planını ben hazırlarım. pişman olmazsınız. :)
safari turu listemin ilk sırasında :D varsa bir gezi taslağı güzel olur aslında daha önceden gitdiyseniz eğer.
erosistanbul
26/06/2011, 00:40
1. safarı turu. (yüzeysel saklıkent den başlar, dalyan sahiline kadar sürer. tur rehberine dalyanda çamur banyosu için istekde bulunabilirsin. aksi halde son durak olduğu için millet yorgun uğramadan dönüyorlar)
2. saklıkent kanyon turu.(çobanın keçisi tesadüfen bulmuş, işletmeciliğini o çoban yapıyor. şelaleye kadar yürümeni tafsiye ederim.)
3. yakapark yolu üstünde kadıköy çıkışında sol tarafta öğlen yemeği.
4. yakapark (iddalı soğuk su havuzu var. içinde 2dakika durabilirsen 1 bira, 4 dakika durursan yemek hediye. ben biramı içtim haberin olsun.)-(alabalık tesisleri- büyük ağaçların üstünde merdivenle çıkılan oturma sedirleri var. 1 demlik çayı bitirmezsen kalanını bana gönder)
5. 12 adalar tekne turu (teknede içecek pahalı, çantana zulala)
6. katrancı koyu ( turistlerin pek bilmediği bakir bırakılmış alanlardan biri. ormanın arasında başlayan deniz sefası. hafta sonu sırf halkın kullandığı aile plajı. tafsiyem hafta içi gitmen.
7. günlüklü koyu (özel tesisli aile plajı. tüm imkanlar ve araç park müsait.)
8. ölüdeniz
acilde aklıma gelenler bunlar. ben hepsine de 4-5 kez gittim. çokta memnun kaldım.dikkat edersen ölüdenizi listenin en sonuna yazdım.bunların tadını alınca ölüdeniz kesmemeye başladı.
bunlara gidersen 8 günlük bi program olur. buralara araçla gidersen rahat edersin. minübüslerde çalışıyor.
nasıl program ama. unutmamak için tatil günlüğü tutarımda. :D
aliserhanuyar
26/06/2011, 00:45
1. safarı turu. (yüzeysel saklıkent den başlar, dalyan sahiline kadar sürer. tur rehberine dalyanda çamur banyosu için istekde bulunabilirsin. aksi halde son durak olduğu için millet yorgun uğramadan dönüyorlar)
2. saklıkent kanyon turu.(çobanın keçisi tesadüfen bulmuş, işletmeciliğini o çoban yapıyor)
3. yakapark yolu üstünde kadıköy çıkışında öğlen yemeği.
4. yakapark (iddalı soğuk su havuzu var. içinde 2dakika durabilirsen 1 bira, 4 dakika durursan yemek hediye. ben biramı içtim haberin olsun.)-(alabalık tesisleri- büyük ağaçların üstünde merdivenle çıkılan oturma sedirleri var. 1 demlik çayı bitirmezsen kalanını bana gönder)
5. 12 adalar tekne turu (teknede içecek pahalı, çantana zulala)
6. katrancı koyu ( turistlerin pek bilmediği bakir bırakılmış alanlardan biri. ormanın arasında başlayan deniz sefası. hafta sonu sırf halkın kullandığı aile plajı. tafsiyem hafta içi gitmen.
7. günlüklü koyu (özel tesisli aile plajı. tüm imkanlar ve araç park müsait.)
8. ölüdeniz
acilde aklıma gelenler bunlar. ben hepsine de 4-5 kez gittim. çokta memnun kaldım.dikkat edersen ölüdenizi listenin en sonuna yazdım.bunların tadını alınca ölüdeniz kesmemeye başladı.
bunlara gidersen 8 günlük bi program olur. buralara araçla gidersen rahat edersin. minübüslerde çalışıyor.
nasıl program ama. unutmamak için tatil günlüğü tutarımda. :D
valla hanımıda al gel bebişde olsun ne diyeyim :D liste doldu taştı zaten şimdiden çok sağol valla.
senin yerinede bi demlik çay içerim :D
soğuk havuza ayağımı bile sokmam üstüne ben bile veririm birayı :D
diğerleri listede :D
erosistanbul
26/06/2011, 00:49
şimdiden iyi eğlenceler, iyi tatiller dostum. ben ancak seneye bebişimle beraber gelcem. :D
aliserhanuyar
29/06/2011, 20:00
Bekir bir gelişme varmı konaklama yerleri olarak?
Beğendiğim tamam bu dediğim bütün otellerin günlüğü 120 den aşağıya değil :) hemde özel indirimle bu :(
bende agustos 14 de ordayım inşlh.. bilgileri şimdiden depoladım , teşekkürler :)
aliserhanuyar
30/06/2011, 13:47
bende agustos 14 de ordayım inşlh.. bilgileri şimdiden depoladım , teşekkürler :)
Akif konaklamayı nerde yapıyorsun belli mi, ben hala bulamadım da :D
Akif konaklamayı nerde yapıyorsun belli mi, ben hala bulamadım da :D
(reklama girmesinde :busted_b: ) noa sun city diye bir otelden 1 ay önce falan rezervasyon yaptırdım, internetten yorumlara bakarak karar verdim,herhangi bir tecrübem yok fethiye ile ilgili, bende ilk defa gtcem.
anladım kadarıyla antalya tarzı büyük oteller yada tatil köyleri pek yok, tamamen gezmeye ve keşfe dayalı bir tatil şansı var, o yüzde oda kahvaltı yada tam pansiyon çoğu.
whitegold
30/06/2011, 20:35
ali ne yaptın arkadasım kararını verdınmı bence bıraz karar ıcın gec kaldın arabada konaklamayasın:) ya sen gel ben hoteldekı yerımı verırım sana arkadasım,ben kısmetse yarın gece yanı cumayı cumartesıye baglayan gece 03,00 gıbı bısmıllah dıyıp yola cıkıcam telefonunu kaydettım sendede benım var haberleselım bıde hangı guzergahtan gıtceksın ben ılkkez gıtcem yol konusunda pek bılgım yok ılkkez gıtcegım ıcın aynı gun yolda olucaksak benım ıstanbul uzerıınden gelısımde ortak bı alanda bulusupta gıdebılırız eger yolu bılıyorsan? bu arada bekır bana hangı guzargahı tavsıye edersın arkadasım? bursa uzerındenmı kutahya uzerındenmı googleden baktıgımda kutahya yolu daha mantıklı geldı bana ama bılen tavsıyesı olursa sevınırım.
aliserhanuyar
30/06/2011, 22:59
Soner bu gidişle bodozlama gidecem fethiyeye :), yarın bi kaç yeri arayacağım buldum buldum, yoksa atlayıp gidecem arabaya. Çadırım var en kötü ihtimal bulana kadar idare eder :) değişik olur.
Yol konusunda daha bakmadım artık Allah ne verdiyse plan yapmaktan bıktım artık, bi şekilde gidilir nasılsa diye düşünüyorum. Galiba bu tatili zehir edecem karıma anlaşılan :) Ama orda kesin görüşelim. Ben 4 temmuzda yola çıkacam 11 temmuza kadar ordayım kısmetse.
aliserhanuyar
01/07/2011, 17:14
Sonunda yumurta dayandı ve Oba Motel ve Monta Verde Hotel diye iki otele karar kıldım, doluluktan dolayı böyle yapacaz mecburen. Bekir arkadaşım bu iki otel umarım iyidir. Cevabını bekliyorum. Sağol şimdiden.
Monta verde de yer varmıymış ? :hmm: Eğer varsa oba motel yerine tercihiniz monta verde den yana olabilir :)
aliserhanuyar
02/07/2011, 15:09
Monta verde de yer varmıymış ? :hmm: Eğer varsa oba motel yerine tercihiniz monta verde den yana olabilir :)
valla buldum 6-12 temmuz arası kişi başı 75 yarım pansiyon. Umarım memnun kalırız.
Valla fiyat iyi geçen sene orda çalışan akadaşlarım bile memnunlardı ki normalde otel çalışanları isyan eder :) inşallah memnun kalırsın abicim..
tafsiye edeceğim bölge ovacık bölgesi.fethiye ile ölüdeniz arasında.fethiyeye 4km, ölüdenize 3km. eğlence barlar sokağına 500metre. gece klima açmana bile gerek kalmaz. dağ havası, sivri sinek falan olmaz.2 otel tafsiye ederim. ikisinde de kaldım.1.cisi otel bena(5 kez), 2.cisi ümit apart otel(2 kez) kaldım. bena geçen sene yarım pansiyon 35tl den kaldım. ümit ise 45tl idi. küçük aile işletmeleri. temiz ve titiz çalışan yerler. araç ile gitmeyeceksen önünden minübüsler geçer. öğle yemeği için minübüs son durakların orda bahçe lokantası vardı. ucuz ve kaliteli biyer.(3çeşit 10tl, köfte ekmek ayran+sınırsız çay 5tl). hemen önünde de ölüdeniz halk plajı girişi var.sana tafsiyem sahile girişte sağa dönüp, dağ tarafındaki koya gitmen. denizi çarşaf gibi. yani meşhur yamaç paraşütlerin ters istikameti.
şunuda belirtmeden geçemeceğim. fethiye saklıkent arasında kadıköy var. köyün çıkışında solda sedirli aile bahçesi var.3 kişilik full menü yemek yedik. (1 er tereyağında ve kiiremitte alabalık, büyük sac kavurma., 1 sürahi ayran, 2 adet orta satala, demlik çay, yan bahçeden taze meyve, sac ekmeyi) toplamda 15tl verdik. adam aracımıza su tutup, bagajımıza 4 adet kavunda koydu.
istanbuldan fethiye bölgesine her gittiğimde mutlaka uğrarım buralara.saklıkentte dere üstü sedirlerde biramı içmeden gitmem. :)
dostum hangi otele gidersen git, otel çalışanlarla muhabbet et. sana nerde ucuz kaliteli yemek, nerelere gidilir, gezilir mutlaka öğren.
Erhan Bey,
3 kişi Toplam da 15 TL para verdim demişsin ben hala kişi başı olarak anlıyorum, eğer toplamsa, arabayı yıkayıp 4 te kavun atmışsa desene bu sene tatilimde hep ordayım Bu arada bu fiyat geçen sene mi? İple çekiyorum ölüdeniz i, ilk defa gidicem, yamaç paraşütüne bir gaza gelirsem bütçeye göre binerim belkide:) Bende hisarönünde apart daire kiraladım.
Bu arada tekne gezilerinde içecek pahalı demişsin içecekler ve yemekler dahil diye biliyorum. Haydaaa desene masraflar artıyor.
aliserhanuyar
05/07/2011, 13:08
Ümit sen ne zaman geliyorsun, bende yarın ordayım inşallah. Temmuzun 12 sine kadar ordayım,ufak bi buluşma yaparız sende ordaysan sonerle.
yapma yaa! ben 13 ağustosta orada olacağım, sanırım akif le aynı dönem de... aslında çok araştırdım en başta tabiat parkı içindeki tek hotel olan (reklam girermi bilmiyorum) hotel mer... yi düşünmüştüm, ancak fethiye bölgesinde o kadar çok gezilecek yer ve aktivite var ki, hotele verilen paraya acıdım bu sebeple hisarönü nde havuzlu apart kiraladım, 3-4 gün hisarönü bölgesinde kalıp likya turu, dalyan, saklıkent ve oniki ada kelebekler vadisi yat turları düşünüyorum devamında denize sıfır herşey dahil bir hotelde camış gibi yatmayı:) Şuan ölüdeniz belcekız mevkii işletmesi özel şirkette imiş. Zaten taibat parkı işletme olarak yanlış bilgilendirilmediysem Muğla valiliğinde imiş, dolayısıyla ölüdeniz belcekız bölgesindeki bir çok hotelin sahilde kendisine ait plajı yokmuş ve herşey dahilde olsa sahile girişi bilmiyorum ama şemsiye şezlong ücretliymiş. Tabiat parkı girişinde yaya ve araçlara sınıfına göre ayrı ücret talep ediliyormuş. Hotelden sahile indiğinde herhangi bir sebeple oteline gidip geri geldiğinde tekrar ücret verme durumunu göze aldığında bence en cazibi özel plajı olan otel bulmak yada kendi plajı olan Hotel Mer...yi tercih etmek, o tarihte orada olacak arkadaşlarla buluşup saklıkent safarisini puntolarımızla yapabiliriz, mesela Akif le yat turuna çıkabiliriz:) Ha bu arada yat turu firmalarından birisinin yatı aqualıymış, koylarda kaydırakla yat içinden denize atlıyormuşsun +1 :)
ERDEM1907
05/07/2011, 15:56
geçen hafta ETS turla fethiyeye geldim. Çok kapsamlı bir gezi oldu aklımda kalan yerler;Sedir Adası, Patara plajı ,Saklıkent, Dalyan,İztuzu, Kaş, Oniki adalar,Kelebekler Vadisi,Jeep Safari,Ölüdeniz,Kayaköy,Hisarönü,Babadağı Yamaç Paraşütü yaptım... 5 gece 6 gün kişi başı 512 TL 2 KİŞİ toplamda 1024 TL sabah ve akşam yemekleri dahil. Çok güzel yerlermiş çok da uyguna geldi. Seneye tekrar gidicem.
aliserhanuyar
05/07/2011, 16:13
Baya giden var anlaşılan Fethiye'ye. Temmuz ayında soner'le ben, ağustosta akifle ümit. Bakalım nasıl geçecek, soner'le bi buluşayımda fotoları haberleri yazarım burdan.
ERDEM1907
05/07/2011, 16:18
evet çok yer var benim çıktığım Grand Likya turuydu bayağı da grand oldu:) çok yer dolaştık yüzde 50 si teknelerde geçti. Kekova tarafındaki koylar müthiş. Bireysel gidilirse bu koylara gidilebilir sanırım ama nek kadara patlar bilemiyorum. Mavi yengeç tadı da damağımda kaldı:)))
Bodruma falan arabayla gitmeyinde nereye giderseniz gidin. Oturup ağladım arabamın haline 3 kere çok ciddi kaza atlattım bu yolları "yapamayanı" allah bildiği gibi yapsın
Bodruma falan arabayla gitmeyinde nereye giderseniz gidin. Oturup ağladım arabamın haline 3 kere çok ciddi kaza atlattım bu yolları "yapamayanı" allah bildiği gibi yapsın
Aslında bodrum u düşünüyordum ölüdeniz in ardından, bu yorumu okuyunca tekrar düşünücem... teşekkürler bilgilendirme için, neyse ucuz atlatmışsın geçmiş olsun...
geçen hafta ETS turla fethiyeye geldim. Çok kapsamlı bir gezi oldu aklımda kalan yerler;Sedir Adası, Patara plajı ,Saklıkent, Dalyan,İztuzu, Kaş, Oniki adalar,Kelebekler Vadisi,Jeep Safari,Ölüdeniz,Kayaköy,Hisarönü,Babadağı Yamaç Paraşütü yaptım... 5 gece 6 gün kişi başı 512 TL 2 KİŞİ toplamda 1024 TL sabah ve akşam yemekleri dahil. Çok güzel yerlermiş çok da uyguna geldi. Seneye tekrar gidicem.
Erdem;
Tekne turları,Jeep safari ve yamaç paraşütü ücretleri ne kadar bilgi verebilirmisin.
Teşekkürler.
aliserhanuyar
07/07/2011, 18:19
Arkadaşlar geldik sonunda fethiye ölüdenize, güzel sakin bir yer gördüğüm kadarı ile. Ölüdeniz turistlere hitap eden bir yer çoğunlukla, fethiye daha bir yerel. Bir daha gelirsem galiba fethiye merkezde bir yer tercih edebilirim. Baya bir gezdim otellerin arasında. Sürüsüne bereket yer var, rezervasyon yapmadan gelip yer mutlaka bulunur. Hatta ben güzel bir yer buldum oraya geçiyorum yarından itibaren. Tavsiye isteyen yada nette otel görüpte merak eden bana ulaşsın gidip bakayım nasıl bir yer diye hazır burdayken.
Cep telim: 0544 427 77 60
Görüşmek üzere.
Erdem;
Tekne turları,Jeep safari ve yamaç paraşütü ücretleri ne kadar bilgi verebilirmisin.
Teşekkürler.
Ümit tekne turu 20 TL, Safari turu 40 TL , yamaç paraşütünü bilmiyorum.
Muhabirimiz Ali Ölüdeniz'den bildiriyor,
Eeee, Ali sorarmısın tekne turlarına yiyecek (balık ızgara) dahil mi? Yukarıda bahsetmiştim tabiat parkına girişte otelden faydalandığın halde yine de ücret ödüyormusun veriyorsan ne kadar, yada senin olduğun belcekız plajında otellerde konaklayanlardan şezlong şemsiye ücreti isteniyor mu? Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Eee sendeyiz Ali...
Bu arada araştırmalarıma göre Ölüdeniz Belcekız mevkii nde herşey dahil çocuk 0-6 yaş ile sınırlı, 0-12 için biraz daha Çalış taraflarını tercih etmek gerekiyor.
Şöyle puntonla ölüdeniz manzaralı bir resmin forumu güzelleştirir he ne dersin:)
Tekne turlarına balık ızgara dahil safar turları için geçen whitegold(şenol) için 35 lira fiyat aldım. öyle gönderdim. Ölüdeniz kumburnuna giriş nerde kalırsanız kalın ücretli. + Şezlong ve şemsiye için ücret ödüyorsunuz :)
ERDEM1907
09/07/2011, 16:02
ben turla gittim için bunlar paketin içersindeydi. tekne turları jeep safari ne kadardır bilemiyorum. bazı şeylerde pazarlık payı var anladığım kadarıyla yani 35 Tl diyorsa 30 tl ye indirebilirsin. ben 5 gece 6 gün 512 tl ödedim tüm yat jeep safari ücretleri ölüdeniz giriş ücreti vs fiyata dahil. Öğle yemekleri ve içecekler ekstreye giriyor.Yamaç paraşütü yaparsan 140 tl. Öğle yemekleri tekne de oluyor yemeklerde balık+makarna+salata ve tavuk makarna salata ortalama 15 tl. İçecekler 3-3,5 tl arası. Ben ETS ile gittim memnun kaldım. 5 yıldızlı otele kişi başı gecelik 250 tl vermketense tura katılmak çok daha iyi. cevap biraz geç oldu sanırım kusura kalma.
bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar. ne kusuru erdem çok sağol bizimle paylaştığın için...
Tatilde sürprizler iyi olmuyor o sebeple ön bilgi her zaman iyidir.
aliserhanuyar
13/07/2011, 13:52
Muhabirimiz Ali Ölüdeniz'den bildiriyor,
Eeee, Ali sorarmısın tekne turlarına yiyecek (balık ızgara) dahil mi? Yukarıda bahsetmiştim tabiat parkına girişte otelden faydalandığın halde yine de ücret ödüyormusun veriyorsan ne kadar, yada senin olduğun belcekız plajında otellerde konaklayanlardan şezlong şemsiye ücreti isteniyor mu? Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Eee sendeyiz Ali...
Bu arada araştırmalarıma göre Ölüdeniz Belcekız mevkii nde herşey dahil çocuk 0-6 yaş ile sınırlı, 0-12 için biraz daha Çalış taraflarını tercih etmek gerekiyor.
Şöyle puntonla ölüdeniz manzaralı bir resmin forumu güzelleştirir he ne dersin:)
Merhaba Ümit, cevap geç oldu kusura bakma, yeni geldim evime :D
Cevaplara gelinceeee,
- Tekne turunda yemek dahil (balık yada tavuk,salata, makarna, ekmek), içeçekler ekstra, ben yanımda götürdüm genelde teknede pahalı oluyor içeçekler. Dondurmacı, gözlemeci falan yata yanaşıyor koylarda mola verildiğinde.
- Tabiat parkına araba ile girersen 15 TL, yaya girersen kişibaşı 4.5 TL, şemsiye+2 şezlong= 18 TL, totalde ölüdenize giriş 33 TL :D , tekli kano 8 TL, çiftli kano 12 TL, yunus 25 TL gibi ücretleri var, yiyecek olarak dışarda ne veriyorsan ölüdeniz tabiat parkında 2 katını veriyorsun.
- Jeep Safariye kesin katılın genelde otellerin anlaştığı firmalar var ordan ayarlayabilirsin benim katıldığım Cadianda Tur'du, güzel geçti tavsiye edebilirim tel numarasıda var bende. Jeep Safariye katılacaksan yanında kesinlikle 5 kiloluk yogurt kabı, dondurma kabı kesin götürmelisin sonra yana döne kap arıyorsun. Şu bi kesin denize girmiş gibi ıslanıyorsun, onun için telefondu foto makinasıydı deri bir cantada saklamanı tavsiye ediyorum.
* Otel olarakda ayarladın mı bilmiyorum ama Belceğiz mevkinde ayarlama bence, ya hisarönü,ovacık tarafı yada Çalış tarafında ayarla, benim tavsiyem Hisarönü-Ovacık mevkii. 0-6,0-12 otellere göre değişiyor, sorman gerekiyor, bende öyle bir dert yok daha :D
valla yoruldum yazarken :D kendime bi geleyim yazmaya devam edeceğim.
edabergen
13/07/2011, 15:14
eğer tatilim ucuz olsun ve herşeydahil de olsun istiyosan bir site var,gerçekden çok uygun fiyatlarda konaklama imkanları sunuyor.hem fethiye için hemde diğer akdeniz ve ege illeri için de geçerli bence bir bak..
Ucuz Tatil | Erken Rezervasyon | Uygun Tatil | Uygun Otel (https://www.dahafazlatatil.com/)
Merhaba Ümit, cevap geç oldu kusura bakma, yeni geldim evime :D
Cevaplara gelinceeee,
- Tekne turunda yemek dahil (balık yada tavuk,salata, makarna, ekmek), içeçekler ekstra, ben yanımda götürdüm genelde teknede pahalı oluyor içeçekler. Dondurmacı, gözlemeci falan yata yanaşıyor koylarda mola verildiğinde.
- Tabiat parkına araba ile girersen 15 TL, yaya girersen kişibaşı 4.5 TL, şemsiye+2 şezlong= 18 TL, totalde ölüdenize giriş 33 TL :D , tekli kano 8 TL, çiftli kano 12 TL, yunus 25 TL gibi ücretleri var, yiyecek olarak dışarda ne veriyorsan ölüdeniz tabiat parkında 2 katını veriyorsun.
- Jeep Safariye kesin katılın genelde otellerin anlaştığı firmalar var ordan ayarlayabilirsin benim katıldığım Cadianda Tur'du, güzel geçti tavsiye edebilirim tel numarasıda var bende. Jeep Safariye katılacaksan yanında kesinlikle 5 kiloluk yogurt kabı, dondurma kabı kesin götürmelisin sonra yana döne kap arıyorsun. Şu bi kesin denize girmiş gibi ıslanıyorsun, onun için telefondu foto makinasıydı deri bir cantada saklamanı tavsiye ediyorum.
* Otel olarakda ayarladın mı bilmiyorum ama Belceğiz mevkinde ayarlama bence, ya hisarönü,ovacık tarafı yada Çalış tarafında ayarla, benim tavsiyem Hisarönü-Ovacık mevkii. 0-6,0-12 otellere göre değişiyor, sorman gerekiyor, bende öyle bir dert yok daha :D
valla yoruldum yazarken :D kendime bi geleyim yazmaya devam edeceğim.
teşekkürler Ali, cevaplar süper evet dediğin gibi bende hisarönünde yer tuttum, tabiat parkı bayağı bir tuzlu oluyormuş. Şu 5 kg lık yoğurt dondurma kabının mantığı kafaya geçrmek için mi:) Huni bulsak:):-)
aliserhanuyar
15/07/2011, 13:33
teşekkürler Ali, cevaplar süper evet dediğin gibi bende hisarönünde yer tuttum, tabiat parkı bayağı bir tuzlu oluyormuş. Şu 5 kg lık yoğurt dondurma kabının mantığı kafaya geçrmek için mi:) Huni bulsak:):-)
Mekanın adı ne, merak ettim şimdi günlüğü nasıl?
O yogurt kabı falanda millete diğer jeeptekilere su atmak için, çünkü ne kadar kaçarsan kaç genede sırılsıklam oluyorsun, şöyle diyeyim yollarda köylüler hortumlarla, 20 kiloluk kovalarla seni bekliyorlar, şöförlerde bilerek yavaşlıyor ki millet ıslansın diye. bi yerden sonrada eğlenceye katılmak için yana döne kova kap bişiler arıyorsun. Boş gitme diye dedim, kesin al yanına birşeyler.
Ali,
Yağmur apart la görüştük, 2 aileyiz dedik, apartında 2+1 gideceğimiz dönem yer olmadığından bize bitişiğindeki, sahibi ingiliz olan bir kompleksten 2+1 yer ayarladı, havuzlu mekanmış. 1+1 yerinin olduğunu söyledi, Akşamları kendi mekanında türk geceleri aktivite eğlence vs. katılabileceğimizi söyledi. Hisarönü barlar sokağıda cabası...Günlüğü 150TL , 2 günlük ücreti peşin gönderip yeri rezerve ettik, biz 3 gün ölüdeniz in (tekne turu safari saklıkent turu vs.) altını üstüne getirip devamında 5 gün Antalya side cristal admiral hotelde tatilimizi devam ettirip, geri dönüşte izmir şirince , balıkesir akçay kaz dağları sütüven şelalesine uğrayıp biraz macera ile tatilimizi sonlandırmayı düşünüyoruz.
köylülerin ıslattığını biliyordum da kova esprisini şimdi anladım, ama süper bir eğlence...
tekrar iyi tatiller... sağol bilgiler için...
PeterPAN
15/07/2011, 17:27
Ben bu konuya ilk yazmıştım zzten :) hisarönü-ovacık 1 numara diye :D fethiyede kalcaksanız hisaönünde kalcaksınız, jeep safari yapmadan gelmeyeceksiniz :D
Ben balayına Antalya ya gidicem, sırf fethiye ye de oradan gecebilmek için 4 gün otel de kalıcam... ardından ver elini fethiye..
aliserhanuyar
15/07/2011, 20:59
Dediğin yeri bilmiyorum ama illaki güzeldir, İnşallah çok güzel geçer tatilleriniz, senenin yorgunluğunu 1-2 haftada atmak lazım. Safari turu içinde gider gitmez ayarla yoğun oluyormuş dediklerine göre.