Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni gelecek araçlarınızdan haber var mı?
kartal3520
25/04/2011, 18:42
Ben bugün bayiye yine sordum.Aracım Bursadan sevkiyatı bekliyormuş.Muhtemelen TIR'ın dorsesinin dolması bekleniyor.Bu hafta içi yada en geç önümüzdeki hafta Salı buraya ulaşır dediler.
jrgakbulut
25/04/2011, 18:50
valla abi bana 7-8 mayıs dendi istanbul birmottan
Kenan sen ne zaman vermiştin araç siparişini ?
kartal3520
25/04/2011, 21:12
7 Nisan da sözleşme imzalamıştım,bana ay sonu dediler.Bakalım doğru çıkacak mı...
Yahu ben 31 Martta sipariş verdim hala arayacaklar, sabırsızlıkla bekliyorum, hayır kaç gündür emniyete uğruyorum, beklediğim çokta özel olmayan bir plaka var eğer o satılırsa araç almaktan vazgeçeceğim sonu 095 :)
jrgakbulut
25/04/2011, 22:26
Yahu ben 31 Martta sipariş verdim hala arayacaklar, sabırsızlıkla bekliyorum, hayır kaç gündür emniyete uğruyorum, beklediğim çokta özel olmayan bir plaka var eğer o satılırsa araç almaktan vazgeçeceğim sonu 095 :)
emrullahım emniyetten ayarliyabiliyormusun plaka işini ya?bide senin araba nld haber gelmedi mi
24 Şubat'ta sipariş vermiştim, bugün aldığım bilgiye göre araç Bursa da.Tofaş fiat bayiye fatura kesecekmiş, batı ondan sonra sevkiyatı yaptiracakmis.Süreç böyle işliyormuş.Yüksek ihtimal bu hafta, olmadı önümüzdeki hafta teslim denildi.
benim plaka 079 :D:D evodan değerli :D
Sizce bursaya gelen aracın istanbula gelmesi en geç ne kadar süre alır?
Bayimle görüştüm proforma faturayı gönderdiler, bende yarın kredi vs işlerine bakcam hemen ardından plaka tescil vs sonra plaka ruhsat çıkınca doğru istanbul kısmetse :)
puntolEVOli
26/04/2011, 20:38
31 martta araç siparişimi verdim ve 8 haftada araç gelir diye konuşmuştuk,dün aracı sipariş verdiğim bayi ile (Medos Oto) görüştüm konuştuğum bayan aynı şartlar hala geçerli,gelmesine 1 hafta kala ben sizi arar haber veririm dedi.
pehlivan.gamze
26/04/2011, 21:56
24 Şubat'ta sipariş vermiştim, bugün aldığım bilgiye göre araç Bursa da.Tofaş fiat bayiye fatura kesecekmiş, batı ondan sonra sevkiyatı yaptiracakmis.Süreç böyle işliyormuş.Yüksek ihtimal bu hafta, olmadı önümüzdeki hafta teslim denildi.
Normal süreye göre siparişiniz biraz uzamış gözküyor bilginize
pehlivan.gamze
26/04/2011, 21:59
Merhaba,
Araç alımı konusunda yada herhangi bir konuyla ilgili sorunuz var ise cevaplayabilirim.Hem puntocu hemde bir Fıat çalışanı olarak.
Saygılarımla...
31 Martta aracımızı sipariş verdik ne zaman alıcaz ? veya bayiye gelir
kartal3520
27/04/2011, 18:37
Beni bugün bayii aradı aracım bugün TIR'a yükleniyormuş.Ödeme yapmam için haber verdiler.Nasip olursa cuma günü aracımı teslim alacağım.Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına artık....
Normal süreye göre siparişiniz biraz uzamış gözküyor bilginize
Evet maalesef öyle oldu.Ama bu birazda benim araçta istediğim ek donanımdan kaynaklandı.Evo kit içersinde olmayan yan hava yastığını istemiştim.Bu arada araç geldi bayide.Ama tofaşın bayiye fatura kesmesi gerekiyormuş.Ardından plaka işlemleri başlatılacakmış.Bu da önümüzdeki haftayı bulur dediler.
Beni bugün bayii aradı aracım bugün TIR'a yükleniyormuş.Ödeme yapmam için haber verdiler.Nasip olursa cuma günü aracımı teslim alacağım.Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına artık....
Aracı görüp kontrol etmeden tümünü ödemeyin. Ben sipariş esnasında 3000, araç bayiye geldiğinde 10.000 ödedim.Kalan kısmı aracı kontrol ettiğimde ve plakasını tamamlanıp teslim aldığımda ödeyeceğim.
kartal3520
27/04/2011, 22:22
Neden böyle bir açıklama yapma gereği duydunuz.Yoksa olumsuz bir şeyler mi oldu benim de bilmem gereken.
Neden böyle bir açıklama yapma gereği duydunuz.Yoksa olumsuz bir şeyler mi oldu benim de bilmem gereken.
Birçok forumda sıfır araç teslimleri sırasında yaşanılan olumsuzlukları okuyunca alıcı olarak bir yaptırıma sahip olma zorunluluğu olmalı diye düşünüyorum.
Stop lambası çatlak olanlar,
Çiziği olanlar,
Ruhsatı yanlış çıkanlar,
Belirtilen özelliklerin eksik gelmesi
vb...
Aracın ücretini tamamen ödemezsem böyle bir durumla karşılaştığımda ya ücretten keserim yada sorunu daha hızlı hallettirebilirim diye düündüm.
kartal3520
28/04/2011, 15:29
:evet:Anladım,doğru haklısınız.Bu arada sabah tır gelmiş aracımda gelmiş.Biraz önce gittim baktım aracı inceledimistediğim gibi ilave paketler üstünde.Allah nasip ederse yarın akşama teslim alacağım.Darısı bekleyenlerin başına...
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kazasız belasız kullanın, benim aracım henüz bayiye gelmemiş ancak diğer işlemlerini başlattık fatura kesilip yarın vergisi yatacak bende o esnada kredi işlerini ayarladım ama plaka vs haftaya sarktı neyse hayırlısı olsun ama kafama takılan tek soru 20 günde İtalya dan özel siparişle getirilen araç neden 8 gündür Bursa dan İstanbul daki bayiye gitmiyor anlamış değilim hesabını soracam !!!
Hayırlı uğurlu olsun, Denizli de tek bayi varsa orda bir satış sorumlusu beyfendi var ismini şu an hatırlayamadım, Ben kastamonu dan araç için aradığımda fiyat almak için, şaşırdı neden taa ordan burayı aradınız veya uygunsa gelip alırmısınız diye sormuştu bende neden olmasın hem gezerim bahaneyle demiştim çok saygılı ve nazik bir satış sorumlusuydu aracınızı almaya gittiğinizde Kastamonu dan Emrullah AKCA var önceden sizden fiyat almış derseniz sevinirim Selamlar aracınızı güle güle kullanın...
hayalci79
28/04/2011, 21:35
25 Nisan Pazartesi siparişi verdik ama herhangi bir sözleşme imzalamadık, gerekiyor muydu bilmiyorum. Kredimiz onaylandı, onu imzaladım, 12 bin lira da bankaya yatırdım. 10 gün içinde gelir demişlerdi Pazartesi günü, bakalım nasıl olacak.
jrgakbulut
28/04/2011, 21:38
emrullah suprizim var sana bi araç boşa çıkmıs benimkide yuzde 70 haftaya cumaya kadar teslim :D
Tamam o zaman kardeşim güneş ; haftaya olmadı bir alırız ama hafta içi plaka işini çözersem gelirsem ben sana haber veririm, ben aracımı hemen gelse bile alamıyorum, ilave paketlerim var onları taktırcam olmadı seni beklerim cuma gününe kadar kafa kafaya gideriz şöle boğaza nazır bir yere hem kahvaltı yaparız hemde sonra kapıştırırız hehe
Bir araç boşa çıkmış derken İtalya dan gelecek siparişlerin içinden biri mi caymış tam olarak ne demek istedin ?
jrgakbulut
28/04/2011, 21:42
Tamam o zaman kardeşim güneş ; haftaya olmadı bir alırız ama hafta içi plaka işini çözersem gelirsem ben sana haber veririm, ben aracımı hemen gelse bile alamıyorum, ilave paketlerim var onları taktırcam olmadı seni beklerim cuma gününe kadar kafa kafaya gideriz şöle boğaza nazır bir yere hem kahvaltı yaparız hemde sonra kapıştırırız hehe
:) bırak abi kapişmayi eskidendi o işler şimdi hea dersen hangimiz az yakit yakcaz gel kapişalim:D:D gideriz bağdat caddesine denk gelirsek beraber senle :) ben geçerim o tarafa dostum inş belli olsun hersey erken knusmaktan nefret ederim :D bakalim kısmet haberlesiris zaten
:) bırak abi kapişmayi eskidendi o işler şimdi hea dersen hangimiz az yakit yakcaz gel kapişalim:D:D gideriz bağdat caddesine denk gelirsek beraber senle :) ben geçerim o tarafa dostum inş belli olsun hersey erken knusmaktan nefret ederim :D bakalim kısmet haberlesiris zaten
Ya benimkisi latife, ayrıca ben istanbulun belli başlı yerlerinin dışında daha bağdat caddesinden geçmişliğim yok, oke az yaktırma konusunda kapışalım, bu arada şekil mi yapcaz diyosun yani bağdat c de :D Erken konuşmak elbetteki değil nasip kısmet hayırlısıyla buluşursak diyorum zaten bende :)
jrgakbulut
28/04/2011, 21:58
Ya benimkisi latife, ayrıca ben istanbulun belli başlı yerlerinin dışında daha bağdat caddesinden geçmişliğim yok, oke az yaktırma konusunda kapışalım, bu arada şekil mi yapcaz diyosun yani bağdat c de :D Erken konuşmak elbetteki değil nasip kısmet hayırlısıyla buluşursak diyorum zaten bende :)
yok abi zaten şeklimiz var ya sen kartaldan alcan ya anadolu yakasına ben gelirim diye dedim sana ondan orda sahil yolunu takip et dumduz :D bostancının ordan alirim seni:Dolursa
yok abi zaten şeklimiz var ya sen kartaldan alcan ya anadolu yakasına ben gelirim diye dedim sana ondan orda sahil yolunu takip et dumduz :D bostancının ordan alirim seni:Dolursa
Eyvallah CanımsıN ya ben GP üyesi ve nerdeyse kankam olan bir arkadaşım için karşıdan karşıya bile geçerim , amacım zaten araç almak ve gezmekki, abimde zaten başımın etini yiyor, boğaza karşı kahvaltı yapalım diye , al sana vesile işte, hayırlısı bakalım , kısmet Eyvallah sağolasın
jrgakbulut
28/04/2011, 22:02
sen saol usta nolcak gelsin gorusrus inş aksilik olmassa hadi ii aksamlar keyfli forumlar :) behlul kaçar nargileye:D
kartal3520
28/04/2011, 22:37
Emrullah kardeşim selamını tabiiki söylerim ama YÖN otomotifte 6-7 satış danışmanı var;dolayısıyla ismi lazım.
anladım peki senin görüştüğün kimdi ?
Dostum araç alırken aradığım tüm bayi ve satış görevlilerinin isimlerini almıştım, ismini buldum, Yönden Tarık bey , epey bi uzun konuşmuşsunuz ve siz ertesi gün ona telden dönmüşsünüz, hatta deki benim aradığımda yeni shoowroom larına taşınıyonlardı bi gün sonra hesaplayıp indirimini yapıp aramıştı sağolsun çok kıymetli birileri onlar diye düşünüyorum...
kartal3520
29/04/2011, 00:23
Yarın arabayı almaya gideceğim .Arabanın heyecanına kapılıp untmazsam selamını söylerim.