Ben bugün bayiye yine sordum.Aracım Bursadan sevkiyatı bekliyormuş.Muhtemelen TIR'ın dorsesinin dolması bekleniyor.Bu hafta içi yada en geç önümüzdeki hafta Salı buraya ulaşır dediler.
Ben bugün bayiye yine sordum.Aracım Bursadan sevkiyatı bekliyormuş.Muhtemelen TIR'ın dorsesinin dolması bekleniyor.Bu hafta içi yada en geç önümüzdeki hafta Salı buraya ulaşır dediler.
valla abi bana 7-8 mayıs dendi istanbul birmottan
Kenan sen ne zaman vermiştin araç siparişini ?
7 Nisan da sözleşme imzalamıştım,bana ay sonu dediler.Bakalım doğru çıkacak mı...
Yahu ben 31 Martta sipariş verdim hala arayacaklar, sabırsızlıkla bekliyorum, hayır kaç gündür emniyete uğruyorum, beklediğim çokta özel olmayan bir plaka var eğer o satılırsa araç almaktan vazgeçeceğim sonu 095![]()
24 Şubat'ta sipariş vermiştim, bugün aldığım bilgiye göre araç Bursa da.Tofaş fiat bayiye fatura kesecekmiş, batı ondan sonra sevkiyatı yaptiracakmis.Süreç böyle işliyormuş.Yüksek ihtimal bu hafta, olmadı önümüzdeki hafta teslim denildi.
Evet maalesef öyle oldu.Ama bu birazda benim araçta istediğim ek donanımdan kaynaklandı.Evo kit içersinde olmayan yan hava yastığını istemiştim.Bu arada araç geldi bayide.Ama tofaşın bayiye fatura kesmesi gerekiyormuş.Ardından plaka işlemleri başlatılacakmış.Bu da önümüzdeki haftayı bulur dediler.
benim plaka 079evodan değerli
![]()
TSİ Jetta.
Sizce bursaya gelen aracın istanbula gelmesi en geç ne kadar süre alır?
Bayimle görüştüm proforma faturayı gönderdiler, bende yarın kredi vs işlerine bakcam hemen ardından plaka tescil vs sonra plaka ruhsat çıkınca doğru istanbul kısmetse![]()
31 martta araç siparişimi verdim ve 8 haftada araç gelir diye konuşmuştuk,dün aracı sipariş verdiğim bayi ile (Medos Oto) görüştüm konuştuğum bayan aynı şartlar hala geçerli,gelmesine 1 hafta kala ben sizi arar haber veririm dedi.
Merhaba,
Araç alımı konusunda yada herhangi bir konuyla ilgili sorunuz var ise cevaplayabilirim.Hem puntocu hemde bir Fıat çalışanı olarak.
Saygılarımla...
31 Martta aracımızı sipariş verdik ne zaman alıcaz ? veya bayiye gelir
Beni bugün bayii aradı aracım bugün TIR'a yükleniyormuş.Ödeme yapmam için haber verdiler.Nasip olursa cuma günü aracımı teslim alacağım.Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına artık....
Hayırlı uğurlu olsun, Denizli de tek bayi varsa orda bir satış sorumlusu beyfendi var ismini şu an hatırlayamadım, Ben kastamonu dan araç için aradığımda fiyat almak için, şaşırdı neden taa ordan burayı aradınız veya uygunsa gelip alırmısınız diye sormuştu bende neden olmasın hem gezerim bahaneyle demiştim çok saygılı ve nazik bir satış sorumlusuydu aracınızı almaya gittiğinizde Kastamonu dan Emrullah AKCA var önceden sizden fiyat almış derseniz sevinirim Selamlar aracınızı güle güle kullanın...
Neden böyle bir açıklama yapma gereği duydunuz.Yoksa olumsuz bir şeyler mi oldu benim de bilmem gereken.
Birçok forumda sıfır araç teslimleri sırasında yaşanılan olumsuzlukları okuyunca alıcı olarak bir yaptırıma sahip olma zorunluluğu olmalı diye düşünüyorum.
Stop lambası çatlak olanlar,
Çiziği olanlar,
Ruhsatı yanlış çıkanlar,
Belirtilen özelliklerin eksik gelmesi
vb...
Aracın ücretini tamamen ödemezsem böyle bir durumla karşılaştığımda ya ücretten keserim yada sorunu daha hızlı hallettirebilirim diye düündüm.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri