PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni evo aldım bilgi

ecosi26
13/03/2011, 18:08
merhaba arkadaşlar;

pazartesi günü evo yu inşallah kullanmaya başlayacağım donanım olarak çok hoşuma gitti full donanımlısını aldım açılır tavanından curise control e kadar herşey var ama sizden tecrübelerinizi dinlemek isterim... yeni sattığım aracım 2007 ford c-max ghia idi satma sebebim yakıttı ve büyüklüğü şimdi daha iyisini kullanacağıma inanıyorum...

gunaykarakas
13/03/2011, 18:29
Forumda yeterince tecrübe kazanmış arkadaşlarımızın yorumları mevcut göz gezdirmeni tavsiye ederim..

yunus kahraman
13/03/2011, 18:44
sorması ayıp; ne kadar verdiniz araca??

takres
13/03/2011, 18:59
hayırlı olsun güzel araç...

mix
13/03/2011, 19:17
full bir multijet evo daha ne olsun ya hayırlı olsun

Ardevo
13/03/2011, 19:36
1 aydır kullanıyorum,renk,döşeme,donanımı sanırım safety kit hariç aynı.Ben doğru tercih yapmışım diyorum. Hayırlı olsun size de..

asil
13/03/2011, 19:54
pişman etmez hayırlı olsun

ecosi26
13/03/2011, 22:15
sorması ayıp; ne kadar verdiniz araca??

35.800 tl ye aldım aynı segment teki diğer araçlara göre donanım iyi geldi bana liste fiyatı 42.634 tl idi.

tayfux
13/03/2011, 22:50
süper süper süper tam benim istediğim araç gerçekten full olanı güle güle kullanın inşallah bir ara incelemek isterim yav gel istanbul buluşmasına :)

tborsaci
14/03/2011, 15:18
35.800 tl ye aldım aynı segment teki diğer araçlara göre donanım iyi geldi bana liste fiyatı 42.634 tl idi.
selam araç otomatik mi?
duglotic mi?

yunus kahraman
14/03/2011, 17:37

bu kampanyalı fiyatı mı yoksa özel bir indirim mi yaptırdınız?? Birde araç dizel mi, dualogic mi? ve paketleri nelerdir??

ecosi26
15/03/2011, 09:09
bu kampanyalı fiyatı mı yoksa özel bir indirim mi yaptırdınız?? Birde araç dizel mi, dualogic mi? ve paketleri nelerdir??

Araç dizel dualogic değil ilk gittiğimde herşey dahil 36.800 tl dediler almaya karar verdiğimde gittiğimde tekrar baktılar ve 35.800 tl rakam çıktı kontrol ettiler yanlışlık mı var diye kendileride şaşırdılar bu rakamın çıkmasına ama programları bu fiyatı verdi. Kendileride çok fazla bilgiye sahip değiller araç hakkında kendim baktım bir sürü özelliğine... açılır tavan var güvenlik paketi var evo kit var asist kit var ESP,ASR,MSR,HBA,Hillholder birde bunlar var araç çok donanımlı ve bu fiyata olması mükemmel navigasyon hazırlık var ama navigasyon aleti ve kiti (tom tom ) 970 tl dediler bir bu pahalı onuda hediye ettirmeye çalıştım ama başarılı olamadım bir kaç yere baktım ama aracın yuvasına oturacak bir kit bulamadım e doğal olarak kendileri satmak için bu yolu bulmuşlar hi-fi müzik sistemi var focus c-max da sony vardı mükemmeldi bu da onun kadar süper çıktı ses sistemide güzel blue&me var ayrıca. usb soketi ve aux girişi var kısaca herşey var desek daha doğru olacak sanırım. bir tek aaraç tam dört kişilik 5. arkaya rahatsızlık veryor eğer bu dertse tek sorunu bu...

circassiancomis
15/03/2011, 09:49
hayırlı olsun, tabiki kendi klasmanındaki araçlara göre oldukça donanımlı, vergisi 436, yakıtı cimri, ben euro diesel in litresini 4.60 tl den fulledim depoyu, full şehir içi kullanımda 0.153kr yaktı

Ardevo
15/03/2011, 10:24
hayırlı olsun, tabiki kendi klasmanındaki araçlara göre oldukça donanımlı, vergisi 436, yakıtı cimri, ben euro diesel in litresini 4.60 tl den fulledim depoyu, full şehir içi kullanımda 0.153kr yaktı

3.60 yazacaktınız sanırım. Kaç km. den sonra bu değerlere düştü aracınız?

USTA
15/03/2011, 10:29
PopKit de olsa tadından yenmezmiş,kazasız belasız kullanın...

isuldor
15/03/2011, 10:34
evo kit de pop kit var diye biliyorum öyle değil mi?

USTA
15/03/2011, 10:36
evo kit de pop kit var diye biliyorum öyle değil mi?
Fotoğrafta kapı çıtası göremedim,bende var biliyordum...

https://forum.grandepuntotr.com/attachments/garaj/12661d1300028675-yeni-evo-aldim-bilgi-28022011-jpg

zafermutlu
15/03/2011, 11:13
hayırlı olsun en güzel rengi bence.. 95 bg niye tercih etmediniz performans olarak size eski aracınıza göre az gelebilir.. onun dışında full bir araç ne denebilir güle güle kullanın. ben çok memnunum, hava da güneşli bu sıralar temizleyip gezmek çok güzel oluyor, cam tavan açık:)

Ardevo
15/03/2011, 11:36
EVO KIT (YAĞMUR SENSÖRÜ, PERDE HAVA YASTIKLARI, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇİ DİKİZ AYNASI,BLUE&ME, HI-FI SES SİSTEMİ*, BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, TAMPONLAR ÜZERİNDE KARBON GÖRÜNÜMLÜ KORUMA BANDI)

Kapı çıtaları neden yok? Temsili bir resim eklemişsiniz sanırım, sizin araçta fazladan gövde rengi yan çıtalar ve karbon görünümlü koruma bantlı tamponlar yer alıyor olmalı.

KaMiKaZe
15/03/2011, 14:22
güle güle kullanın bu segment karasör boyutları dışında üst segmentleri baya zorluyor.

ecosi26
20/03/2011, 15:19
EVO KIT (YAĞMUR SENSÖRÜ, PERDE HAVA YASTIKLARI, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇİ DİKİZ AYNASI,BLUE&ME, HI-FI SES SİSTEMİ*, BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, TAMPONLAR ÜZERİNDE KARBON GÖRÜNÜMLÜ KORUMA BANDI)

Kapı çıtaları neden yok? Temsili bir resim eklemişsiniz sanırım, sizin araçta fazladan gövde rengi yan çıtalar ve karbon görünümlü koruma bantlı tamponlar yer alıyor olmalı.

yok resim aldığım araca ait kapı çıtaları yoktu bende çok dikkat etmedim alırken...satışta evo nun kataloğu kalmamıştı internetten bulduğumla okudum ama kapı çıtalarını kaçırmışım arada hemen pazartesi servise sorucam bunu ayrıntı için teşekkür ederim

ecosi26
20/03/2011, 15:26
hayırlı olsun en güzel rengi bence.. 95 bg niye tercih etmediniz performans olarak size eski aracınıza göre az gelebilir.. onun dışında full bir araç ne denebilir güle güle kullanın. ben çok memnunum, hava da güneşli bu sıralar temizleyip gezmek çok güzel oluyor, cam tavan açık:)

o gün fiat a bir arkadaşımın doblosu için gittiştik, bende aracımı değiştirmeyi düşünüyordum öylesine bakınırken ona aracı satan tesmsilci evo dan bahsetti, bende bi bakalım dedim donanım için özellikleri saymaya başlayınca inanılmaz derecede beni almam konusunda ikna etmiş oldu. daha sonra sırası ile citroen opel renault baktım fakat aynı özelliklere sahip diğer araçların fiatları fazla ve evo da bulunan bazı donanımlarda eksikti karar evo idi. hemen ellerindekini almak istedim çünkü istek yaparsam araç ancak nisan sonu teslimdi. birde iki kişiyiz çok ender 4 kişi yolculuk ediyoruz eskisi gibi hız ve performansa dikkat etmiyorum bunun yanında 75 bg az yakmada kolaylık sağlar düşüncem vardı (bilmiyorum bu düşüncem doğru mu acaba?) size ve diğer arkadaşlarada teşekkür ederim daha iyileri kazasız belasız sizlerin olsun

tayfux
20/03/2011, 15:36
o gün fiat a bir arkadaşımın doblosu için gittiştik, bende aracımı değiştirmeyi düşünüyordum öylesine bakınırken ona aracı satan tesmsilci evo dan bahsetti, bende bi bakalım dedim donanım için özellikleri saymaya başlayınca inanılmaz derecede beni almam konusunda ikna etmiş oldu. daha sonra sırası ile citroen opel renault baktım fakat aynı özelliklere sahip diğer araçların fiatları fazla ve evo da bulunan bazı donanımlarda eksikti karar evo idi. hemen ellerindekini almak istedim çünkü istek yaparsam araç ancak nisan sonu teslimdi. birde iki kişiyiz çok ender 4 kişi yolculuk ediyoruz eskisi gibi hız ve performansa dikkat etmiyorum bunun yanında 75 bg az yakmada kolaylık sağlar düşüncem vardı (bilmiyorum bu düşüncem doğru mu acaba?) size ve diğer arkadaşlarada teşekkür ederim daha iyileri kazasız belasız sizlerin olsun
hayırlı uğurlu olsun hocam güzel tercih..75 lik te kullandım 90 lıkta 75 lik tatmin etmiyor ama gerçekten az yakıyor ama o da 6. vitesi istiyor..90 ık tatmin ediyor fakat ş.içi biraz fazla yakıyor 75 liğe göre..