PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç naylon parçacıklarını nasıl çıkartırım

BLUEMAN
04/03/2011, 21:25
Arkadaşlar merhaba aracımı sıfır olarak aldığımda teyip çerçevesi bölümünde naylon parçalarının tam olarak çıkartılmadığını gördüm pek aldırış etmedim sonra çıkartırım diye, fakat bu gün denedim naylon bayağı kalın ve çıkarırken resmen yırtarak çıkarmışlar şimdi bende çekerek çıkarmak istiyorum ama zorlamak istemiyorum mikelajlar eğer atarsa çözüm olmaz diye düşünüyorum acaba karga burun penseyle felan yada cımbızla çeksem bir sorun olurmu yoksa birmot otoya gidip onlaramı çıkarttırsam kararsız kaldım bilgilendirirseniz sevinirim sizlerden sıfır araç alıpta böyle bir sorunla karşılaşanınız oldumu ?

skyline28
04/03/2011, 21:49
kurutma makinasıyla isıt yumuşayınca cıkar

BLUEMAN
05/03/2011, 00:04
Peki sizlerde nasıl oldu firmadan alırken firma tamamiyle temizleyerekmi verdi

onn.off
05/03/2011, 00:35
Kardeş aynı olay benim teyp etrafında vardı tutup çekilmiyecek kadar inceydi teybi söktüm sonra vidaları söktüm komple çerçeveyi çıkardım o sert naylonu tamanını kenardan çektim sonra yine yerleştirdim herşeyi yerine
Fakat sende edavat yoksa hiç uğraşma yaralarsın bazıları teypi tornvide ile sökmeye kalkışıyor sonrada yüzeyi çiziyorlar teyp sökme icin aparat var arkasında normal tornavida ile sökülemiyen vida kavaları var onun için servise yada tesisatçıya söktür elin ystkın değilse hiç elleme çizersen çok üzülürsün

BLUEMAN
05/03/2011, 00:57
Kardeş aynı olay benim teyp etrafında vardı tutup çekilmiyecek kadar inceydi teybi söktüm sonra vidaları söktüm komple çerçeveyi çıkardım o sert naylonu tamanını kenardan çektim sonra yine yerleştirdim herşeyi yerine
Fakat sende edavat yoksa hiç uğraşma yaralarsın bazıları teypi tornvide ile sökmeye kalkışıyor sonrada yüzeyi çiziyorlar teyp sökme icin aparat var arkasında normal tornavida ile sökülemiyen vida kavaları var onun için servise yada tesisatçıya söktür elin ystkın değilse hiç elleme çizersen çok üzülürsün

Bende öyle düşündüm yarın bir cımbızla çekmeyi deneyeceğim eğer çıkarsa sorun yok şayet zorlama gerektiriyorsa hiç uğraşmayacağım ,gerçi yorum pek yapmıyor arkadaşlar bu konuda demekki onların başlarına böyle bir sorun gelmemiş yorumun için kardeşş tşk ederim.

skyline28
05/03/2011, 01:03
tamamen temizdi benimki

USTA
05/03/2011, 01:39
Bizimkini aldığımızda tertemizdi,geçen gün akadaşın mjet Evo sunu kullandığımda dikkatimi çekti,ön panelde naylon parçaları doluydu,arkadaş baya temizlemiş ancak krom yerle birleşimde birçok naylon kalmış,çok çirkin bir görüntüsü vardı,aynı bayiden aldık araçlarımızı...

BLUEMAN
05/03/2011, 01:49
Bizimkini aldığımızda tertemizdi,geçen gün akadaşın mjet Evo sunu kullandığımda dikkatimi çekti,ön panelde naylon parçaları doluydu,arkadaş baya temizlemiş ancak krom yerle birleşimde birçok naylon kalmış,çok çirkin bir görüntüsü vardı,aynı bayiden aldık araçlarımızı...

Peki arkadaşınıza bu olayı nasıl çözümleyeceğini sorabildiniz mi ?

USTA
05/03/2011, 10:54
Devamlı eli orada,tırtıklayıp duruyor...:)

BLUEMAN
05/03/2011, 14:19
valla bende tırtıklıyorum ama bakalım cımbızla deneyeceğim çıkarabilirsem,yardımlarınız için tşk ederim çok sağolun .

hakguner
05/03/2011, 14:40
Sıfır aracında demek böyle sorunları varmış. :))

BLUEMAN
05/03/2011, 16:52
valla bu günü denedim cımbızla çekmeyi parçalar kopuyor içerde kalıyor yani olmuyor ya öylece kalacak yada servise gidince çıkarmalarını isteyeceğim, sıfır araçlarında böyle sorunları var.

JASMINE
05/03/2011, 16:54
Gökhan bey aynı soru için açtığınız konularınız birleştirilmiştir. Lütfen tek konu üzerindne devam ediniz. Keyifli ve aktif forumlar.

BLUEMAN
05/03/2011, 19:46
Gökhan bey aynı soru için açtığınız konularınız birleştirilmiştir. Lütfen tek konu üzerindne devam ediniz. Keyifli ve aktif forumlar.

çok pardon tşk ederim bi taraf heralde gölgede kaldı öbür taraftan cevaplar geliyor diye yapmışdım düzeltmeniz için teşekkür ederim .

JASMINE
06/03/2011, 00:38
çok pardon tşk ederim bi taraf heralde gölgede kaldı öbür taraftan cevaplar geliyor diye yapmışdım düzeltmeniz için teşekkür ederim .

Anlayışınız için teşekkürler.
Emin olun forumumuzda hiç bir konu gölgede kalmaz :) Mutlaka bir ilgilenen çıkar.

Tekrardan aramıza hoşgeldiniz ve keyifli forumlar :)

gunaykarakas
06/03/2011, 00:45
Bu konu iyi oldu aynı problem bende de mevcut en iyisi hiç uğraşmıyayım servise bir ara uğrar söktürürüm.

BLUEMAN
06/03/2011, 22:19
benim anlamadğımı bu evolarda neden böyle sıkış pıkış naylonla paketlerler herkes bununla uğraşacak teknolojiye sahip değil sonuç olarak bu kadar sıkı naylonla sarmak mikalaj etrafını serviste az çok bilen kişiler tarafından sökülürken bile çizebilir ,sanki çok kaliteli bir mikalaj kullanıyorlarmış gibi ben sökerken o kadar dikkatli davrandım ve cımbızım hafif mikelaja dokundu ve iz yaptı bu nedenle FİAT'ı çok kınıyorum şimdi mecburuz biz bu teyibi servise söktürmeye Allah bilir sökülürken ne zaiatlar verecekler bu da işin farklı bir yönü kendi dökülmesini beklesen naylonlar 150 yılda yok oluyor :=)))

sunlogan
19/04/2011, 18:03
benim anlamadğımı bu evolarda neden böyle sıkış pıkış naylonla paketlerler herkes bununla uğraşacak teknolojiye sahip değil sonuç olarak bu kadar sıkı naylonla sarmak mikalaj etrafını serviste az çok bilen kişiler tarafından sökülürken bile çizebilir ,sanki çok kaliteli bir mikalaj kullanıyorlarmış gibi ben sökerken o kadar dikkatli davrandım ve cımbızım hafif mikelaja dokundu ve iz yaptı bu nedenle FİAT'ı çok kınıyorum şimdi mecburuz biz bu teyibi servise söktürmeye Allah bilir sökülürken ne zaiatlar verecekler bu da işin farklı bir yönü kendi dökülmesini beklesen naylonlar 150 yılda yok oluyor :=)))

gökhan bey merhaba,
mesajınızı şimdi okuma fırsatım oldu. aracımı aldıgımda bende de aynı problem vardı. ilk gunler onemsemedim serviste yaptırırım diye dusundum. servise goturdugumde konsolu acmaları gerektigini soylediler bende kalsın dedim. sonra baktım dayanılacak gibi degil tırnaklarım hafif uzamıstı :) diskkatli bir sekilde tırnagımla kenarlarından yukarıya dogru ittirerek parcaları sıyırmayı basardım. az bir kısmı sıyırırken iceri dogru kactı ama su anda hic bir naylon parcası gorunmuyor. bi deneyin bence :) kazasız, keyifli surusler ...

alfo
20/04/2011, 00:11
Hocam benim araçtada vardı bayide t bıçağı ile kestik ama deriye zarar vermeyelim diye teyp kısımları kaldı dedi...tırnakla tırtıklaya tırtıklaya bir şey kalmadı..ama en iyisi cımbızla dikkatlice uğraşmak...

ozgurse
20/04/2011, 01:43
Benimde sağ ön çamurluğun bağlantı yerlerinde var. Bir ara temizleyeceğim ama şimdilik öyle duruyorlar.

Jege
21/04/2011, 02:01
benimde teyp kenarinda minik bi yerde var,pek kafaya takmamistim ama servise goturup bi baktirayim,teyp sokulmesi gerekirse katiyen sokturmem:)

akca37
21/04/2011, 13:17
Haydaaa zaten titizim, şimdi benim kafama iş verdi bu konu, araç gelince tenbih edeyim de benimkinde varsa güzelce özenerek çıkartsınlar bari, veya hiç çıkartmasınlar ben titizlikle uğraşır bir yolunu inş bulurum :) Teşekkürler bu konu için katkıda bulunanlarada tşkler