Orijinalini görmek için tıklayınız : ücretsiz kontrol kampanyası
arkadaşlar dün gaziantep topçuoğlu servisten telefon geldi aracınıza ücretsiz kontrol yapılacaktır diye, uygun bir zamanda servise uğramamı istediler. ctsi 11 e randevu yazdırdım. sizleri arayan soran var mı? Merak ediyorum acaba birşeyler çıkar mı :) daha 1 buçuk ay oldu bakımdan çıkalı. bir de ne kadar sürer acaba o gün saat 12 de başka bir yerde olmam lazım da ..
WiSTaRiA
25/02/2011, 11:18
Ne kontrolü yapılacağını bilemediğim için nekadar süreceğini kestiremiyorum ama taahminime göre yarım saatte biter işiniz sonuçta aracınızda problem yok kontrol yani... Yarın gittiğinizde ne kontrolü olduğunu öğrenin yada aracınız 1.5 ay olmuş bakımdan çıkalı ona istinaden belki kontrol yapılacaktır... Topçuoğlu servisin çalışma şekli buda olabilir müşteri memnuniyeti açısından...
kampanya diyorlar... yarım saat bilemedin 1 saat sürer... atıyorum fren hortumlarını yada direksiyon torkunu kontrol ederler...
Ali hoca benide aradılar,abs ile ilgili kontrol yapılacakmış, belli dönemde üretilen evoların abs fren sisteminin sorun teşgil edip etmediğiyle ilgili,tedbir amaçlı kontrol yapılacakmış.
gözle muayene edilip sorun varsa bakıma alınacakmış oda 3 saat civarı sürer dediler.
hmmm umarım birşeyler çıkmazda işimiz aksamaz. ama sevmeye başladım bu fiatı giderek :)
beni aramadılar ama sanırsam o sorun bende var, çünkü bazen yavaş ilerlerken frene yumuşak bir şekilde bastığımda abs devreye giriyor(pedal titriyor ve küt küt diye ses geliyor) aracı ilk aldığım zamanda da vardı servise söyledim balatalar kontrol edildi biraz zımparalandı sorun yok dendi. sonra bu sorunu fazla yaşamadım ama bu aralar yine yapmaya başladı. lastik kilitlenmediği halde ABS devreye giriyor. Servis yoları beni bekler sanırım :)
beni aramadılar ama sanırsam o sorun bende var, çünkü bazen yavaş ilerlerken frene yumuşan bir şekilde bastığımda abs devreye giriyor(pedal titriyor ve küt küt diye ses geliyor) aracı ilk aldığım zamanda da vardı servise söyledim balatalar kontrol edildi biraz zımparalandı sorun yok dendi. sonra bu sorunu fazla yaşamadım ama bu aralar yine yapmaya başladı. lastik kilitlenmediği halde ABS devreye giriyor. Servis yoları beni bekler sanırım :)
ben 1 yıldır frenlerde sertlik ABS devreye girmesi tutmama ses hiç bir sorun yaşamadım hatta çok memnunum. lastiklerin havası az gibime geliyor onlarıda kontrol ettireyim bari gitmişken.
telefonla görüştüm,anladığım kadarıyla ABS'nin şase bağlantısıyla ilgiliymiş. üretilen belli şaselerde sorun olma ihtimali varmış.
arkadaşlar dün gaziantep topçuoğlu servisten telefon geldi aracınıza ücretsiz kontrol yapılacaktır diye, uygun bir zamanda servise uğramamı istediler. Ctsi 11 e randevu yazdırdım. Sizleri arayan soran var mı? Merak ediyorum acaba birşeyler çıkar mı :) daha 1 buçuk ay oldu bakımdan çıkalı. Bir de ne kadar sürer acaba o gün saat 12 de başka bir yerde olmam lazım da ..
ali, kontrol yapıldımı,bir problem varmı aracında?
ABS kontrolü yaptılar sorun çıkmadı iç dış motor yıkamaya zamanım yoktu sonra yapacaklarmış sağolsunlar :) sizlerde var mı bir sorun
istanbul da var mı böyle birşey arkadaşlar?