Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese merhabalar...
Selamlar arkadaşlar ben izmir enriko aliberti bornova şubesinden deniz,bizimle ilgili herhangi bir sıkıntınızda sizlere yardım etmekten memnuniyet duyarım.
benimle iletişime geçmek isterseniz enrikoaliberti@windows.com adresindende ulaşabilirsiniz.
hoşbulduk:)
sitemize reklam veren firmalar arasında mısınız???
Kriminal
19/02/2011, 17:00
Hoşgeldınız
sitemize reklam veren firmalar arasında mısınız???
hayır enriko aliberti en zor zamanlarımızda bile bu talebimizi red etti :)
Sitenize reklam veren bir firma değilim ancak gördüğüm kadarıyla bazı sıkıntılar yaşanmış bu sıkıntılara yardımcı olabilmek amacıyla buradayım.
ademtahir
19/02/2011, 17:11
hoşgeldiniz..
forumumuza üye olmak enriko alberti için büyük bir kazanç sağlayacaklartır çünkü izmir'deki arkadaşların şikayetleri çok fazla umarım yardımcı olursunuz herkes için kazançlı olur.
İnanın bu konu hakkında bilgim yoktu yalnız bundan sonraki sıkıntılarınızda sizlere yardımcı olabilmek amacıyla buradayım.
konuya direkt olarak reklam ile giriş yapılınca, sormak istedim... :)
hoşgeldiniz..
forumumuza üye olmak enriko alberti için büyük bir kazanç sağlayacaklartır çünkü izmir'deki arkadaşların şikayetleri çok fazla umarım yardımcı olursunuz herkes için kazançlı olur.
Enriko aliberti ailesi olarak 76 yıldır sizlerleyiz ve sizlerle olmaya da devam edeceğiz hizmet kalitemiz sizlerden gelen talepler doğrultusunda daha da iyi olacağına inanıyorum.
konuya direkt olarak reklam ile giriş yapılınca, sormak istedim... :)
kendimi tanıtmak amaçlıydı:)
Kriminal
19/02/2011, 17:25
Hadi bakalım hayırlısı..
herhangi bir sıkıntınızda
enrikoaliberti@windows.com adresinden de bana ulaşabilirsiniz.
hoşgeldin.. keyifli forumlar....
StrawBeeRy
20/02/2011, 00:20
hoşgeldiniz keyifli forumlar.
süper izmirli arkadaşlar sevinmiştir sanırım..hoşgeldiniz mekanınız izmirin tam olarak neresinde?
Sitenize reklam veren bir firma değilim ancak gördüğüm kadarıyla bazı sıkıntılar yaşanmış bu sıkıntılara yardımcı olabilmek amacıyla buradayım.
İnanın bu konu hakkında bilgim yoktu yalnız bundan sonraki sıkıntılarınızda sizlere yardımcı olabilmek amacıyla buradayım.
Aramıza hoşgeldiniz Deniz Hanım.
Bazı sıkıntılar kelimesi şirketinizin bize yaptıklarının yanında ne yazıkki çok hafif kalıyor. Umarım dediğiniz gibi yardımcı olursunuz.
hoşgeldiniz..
Adem'cim, biz sizler kadar iyimser olamıyoruz ne yazık ki. Yaşanmış o kadar çok kötü deneyim varken...
süper izmirli arkadaşlar sevinmiştir sanırım..hoşgeldiniz mekanınız izmirin tam olarak neresinde?
Yaa yaaa ne demezsiniz. O kadar çok sevindik ki. Sevincimizden ne yapacağımızı bilemedik. :) :)
Aramıza hoşgeldiniz Deniz Hanım.
Bazı sıkıntılar kelimesi şirketinizin bize yaptıklarının yanında ne yazıkki çok hafif kalıyor. Umarım dediğiniz gibi yardımcı olursunuz.
Adem'cim, biz sizler kadar iyimser olamıyoruz ne yazık ki. Yaşanmış o kadar çok kötü deneyim varken...
Yaa yaaa ne demezsiniz. O kadar çok sevindik ki. Sevincimizden ne yapacağımızı bilemedik. :) :)
süper yaa :)
Deniz hanım hoşgeldiniz :)
Aramıza hoşgeldin, keyifli, aktif ve çözümcü forumlar...