Hoşgeldiniz...
Selamlar arkadaşlar ben izmir enriko aliberti bornova şubesinden deniz,bizimle ilgili herhangi bir sıkıntınızda sizlere yardım etmekten memnuniyet duyarım.
Hoşgeldiniz...
benimle iletişime geçmek isterseniz enrikoaliberti@windows.com adresindende ulaşabilirsiniz.
hoşbulduk![]()
sitemize reklam veren firmalar arasında mısınız???
Hoşgeldınız
I ' m c a p u l i n g . . .
Sitenize reklam veren bir firma değilim ancak gördüğüm kadarıyla bazı sıkıntılar yaşanmış bu sıkıntılara yardımcı olabilmek amacıyla buradayım.
hoşgeldiniz..
forumumuza üye olmak enriko alberti için büyük bir kazanç sağlayacaklartır çünkü izmir'deki arkadaşların şikayetleri çok fazla umarım yardımcı olursunuz herkes için kazançlı olur.
Konu JASMINE tarafından (23/02/2011 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Hadi bakalım hayırlısı..
I ' m c a p u l i n g . . .
herhangi bir sıkıntınızda
enrikoaliberti@windows.com adresinden de bana ulaşabilirsiniz.
hoşgeldin.. keyifli forumlar....
hoşgeldiniz
hoşgeldiniz keyifli forumlar.
süper izmirli arkadaşlar sevinmiştir sanırım..hoşgeldiniz mekanınız izmirin tam olarak neresinde?
hoşgeldiniz
Yaa yaaa ne demezsiniz. O kadar çok sevindik ki. Sevincimizden ne yapacağımızı bilemedik.![]()
![]()
Hoşgeldiniz..
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri