PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlandaki araçla ilgili

wosswoss
29/01/2011, 19:18
2006 Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ihtiyactan-acil-satilik-41611367/detay/)

tramerda kaza kayıt yok diyor..(fakat kaskosuda olmayabilir ondan tramerda bişi çıkmıyodur)
adamı aradım 2.sahibiymiş.önden arkadan kaza yok, benden önceki sahibi olan kadın geri geri park ederken arka sağ ve arka sol kapıların altında göçükler var diyor.istediğiniz servise götürebilirsiniz diyor..
90hplik modeller 20-22bn tl satılırken acil para ihtiyacından ötürü bile taş çatlasın 19a fln düşmesi gerekirken adam 16'ya kdr bırakıyor..kafam karıştı..adam servise götürebilirsiniz diyor ama o göçüklerden götürü serviste biliyorsunuz bir sürü masraf çıkartıyolar fln diyor..hani arabanın motorunda fln sorun yoksa kaporta lokal düzeltme 100-200tl ozmn alınır ama işte ben 3.sahibi olacam ve ilk sahibi kadın acaba arabayı nasıl kullandı?devir olayına dikkat ettimi motoru açmak için vb..bide fiyat çok komik..kesin bişeyi vardır..hiç servise bile sokmasammı yada

WiSTaRiA
29/01/2011, 19:24
araç güzel gözüküyor ama fiyat şaşırtıyor insanı.... Aracı alıp a götürmeni öneririm... O neyi var neyi yok söyler sana... Yalnız kmsi yüksek gibi geliyor bana... çekilmiş olabilir...

izoci
29/01/2011, 19:27
araba dağılmış gibi yav ya iyi bakılmadı yada kaza ypmş fiyatta blli ztn :)

TORnADO
29/01/2011, 19:27
"temiz bakımlı.motoru sorunsuz olup 107000 km dedir..4 airbag, abs , dijital klima mevcuttur ve çalışır durumdadır. ağır hasarı kesinlikle yoktur."

Ben bu cümlelerden, arabada bir anormallik olduğunu çıkardım. Neden "çalışır durumdadır. ağır hasarı kesinlikle yoktur." yazma ihtiyacı duydu acaba?

sedini
29/01/2011, 19:29
orçun abi haklı otoya götürün sıkıntısı yoksa kaçırmayın..

Du Hast
29/01/2011, 19:29
dostum bu araba 75 hp

edit:
90 hp de olabilir
o arabanın önden kazası var gibi arkadaşlar

wosswoss
29/01/2011, 19:32
adam kendisi diyor serviste göçüklerden ötürü 4000bn masraf çıkabilir diye..biliyorsunuz servisler ücreti abartıyor diyor komple kapı değiştiriyor fln diyor..yaa varya kimseye güven olmaz boşu boşuna servise git 100tl ver bile istemiyom artık gına geldi bu işten..resmen paramızla rezil oluyoruz arkadaş

abulbul08
29/01/2011, 19:39
Sakın kapora göndermeyin.
aracı servise yada iyi bir ustaya gösterin

WiSTaRiA
29/01/2011, 19:44
Bir problemi var o aracın...

takres
29/01/2011, 19:45
ya araçta bir sorun var ya satıcıda kapora falan vermeyin bir daha alamazsınız...

ahmet_erzurumlu
29/01/2011, 19:47
km si çok gibi bence ayrıca mutlaka bir sorunu vardırki bu fiyata verilsin yoksa ucuz aldım derken başın ağrıyabilir dikkat...

wosswoss
29/01/2011, 20:04
ben vazgeçtim arkadaşlar...geç olsun güç olmasın..

ahmet_erzurumlu
29/01/2011, 20:15
kesinlikle güzel bir karar

pdr42
29/01/2011, 20:51
simdi piyasaya bir bakın en kotu punto bile o fiyata yok. belkide adam soyle bir arstırma yapıyor en guzel arabaya en kotu fiyatı yazsam bile almaya gelenler mutlaka bir kusuru vardır diyerek almayacaklar diye iddaya girdi:)) olabilirmi olabilir belki ama normal olarak dsunursek bu paraya bu arac bedava ve insan ister istemes supheleniyor birde goocuk mocuk dneiyor ben goremedim var mı bi gocugu

ahmet_erzurumlu
29/01/2011, 20:56
[QUOTE=pdr42;459644]simdi piyasaya bir bakın en kotu punto bile o fiyata yok.

biz kendi kendimize piyasa düşürüyoruz zaten ayrıca ben kesinlikle inanmıyorum temiz bir araç olduğuna o kadar fiyat düşüklüğü olmaz. zaten adam ağır hasarı yok demiş. yani araç kesinlikle hasarlı

pose744
29/01/2011, 21:41
"temiz bakımlı.motoru sorunsuz olup 107000 km dedir..4 airbag, abs , dijital klima mevcuttur ve çalışır durumdadır. ağır hasarı kesinlikle yoktur."

Ben bu cümlelerden, arabada bir anormallik olduğunu çıkardım. Neden "çalışır durumdadır. ağır hasarı kesinlikle yoktur." yazma ihtiyacı duydu acaba?
çalışan araba değil dijital kliması, araba hakkında iyi yada kötü yorum yapmıyorum ama klima ile ilgili yapılan bu yorumda arabanın kötü olduğu anlamı da çıkmaz...

Kronokrator
29/01/2011, 21:49
biz kendi kendimize piyasa düşürüyoruz zaten ayrıca ben kesinlikle inanmıyorum temiz bir araç olduğuna o kadar fiyat düşüklüğü olmaz. zaten adam ağır hasarı yok demiş. yani araç kesinlikle hasarlı

bence aracın yürüyeninde sıkıntı yoksa alınabilir. fiyat çok iyi.

geçenlerde benim kazalı aracıma servisten çıktığı an 18 bin lira verdiler. satmadım. bence 16 bin iyi fiyat.

zaferdurukan
29/01/2011, 22:15
servise götürmeden ilk başta iyi bir kaporta boyacıya götürüp kontrol ettir. ben servisten çok sanayide ki kaportacılara çok daha fazla güveniyorum. adamlar araca dokunmadan seceresini çıkarıyorlar. bir siftah parası atarsın 5-10 lira yeter. belki de araç temizdir nerden bilirsiniz ki. türkiyede kaç tane hasarsız araç vardır ki? bana göre tek şüpheli yanı km si. en son servis kaydı ne zamansa o km ye bakıp tahmin yapabilirsiniz

Ziyaretci046
29/01/2011, 22:19
bu arabaya çok ii bakmak lazımbence bu fiyata galeri alır otokente getirsin bu arabayı galeriye ben satayım ama bir numara vardır 16 milyar dizel 2006 palio active bile vermiyolar 1.3 bu devirde arabasının kaç para yaptığını bilmeyen mi var

ayrıca araba sevimli durmuyo farların rengi kaçmış bi de yeni baskı plaka ver istanbul arabası olabilir active olsa direk rentacar çıkması dicem de multijet kapağı da kırık 200 tl ses yapar

femoli
29/01/2011, 23:40
Agir hasari yoktur cok celiskili bir kelime ben olsam gidip bakar baktiririm bellimi olur burasi turkiye :)

ahmet_erzurumlu
30/01/2011, 00:00
[QUOTE=pose744;459666]çalışan araba değil dijital kliması, araba hakkında iyi yada kötü yorum yapmıyorum ama klima ile ilgili yapılan bu yorumda arabanın kötü olduğu anlamı da çıkmaz...[/Q

klima değil bence araba için denilmiş bence

TORnADO
30/01/2011, 00:00
çalışan araba değil dijital kliması, araba hakkında iyi yada kötü yorum yapmıyorum ama klima ile ilgili yapılan bu yorumda arabanın kötü olduğu anlamı da çıkmaz...

Kardeş, bu cümlede anlam belirsizliği,anlatım bozukluğu,noktalama yanlışlığı...vb hatalar çok. O cümlede bozukluk var.Adam oraya arabanın özelliklerini sıralamış: "temiz bakımlı.motoru sorunsuz olup 107000 km dedir..4 airbag, abs , dijital klima mevcuttur ve çalışır durumdadır- aradaki noktaların çoğunun virgül olması lazım. Bir de "4 airbag, abs , dijital klima mevcuttur ve çalışır durumdadır" cümlesinden sadece dijital klimanın çalışması değil,airbag ve absnin çalıştığı anlamı da çıkar. Ayrıca o cümlede çalışır durumda olan araba mı,airbag mi,abs mi yoksa dijital klima mı açıkça belirtilmemiş,ben araba anladım,sen dijital klima anlamışsın,başkası da hepsini anlayabilir.Türkçede cümleler açık ve net olmalıdır.Saygılar...:Ç

mix
30/01/2011, 00:23
önceki sahibi bayanmış bu bile almama sebebi.. bence hiç acele etmeyin sonra ya acaba iyimi ettik kötümü demeyin hiç

WiSTaRiA
30/01/2011, 00:27
yaniiii :D:D:D

opexturk
30/01/2011, 00:30
bu fiyata galericiler anında kapardı bu aracı zaten içinize hiç sinmemiş hiç uğraşmayın derim ben

HasanAliz
30/01/2011, 00:33
adamın o kadar acelesi varsa nette neden uğraşıyor ki. galericiler o fiyata saniytesinde kapar bu aracı :)

reddragon
30/01/2011, 02:40
Ucuz etin yahnisi diye bir deyim var. Adam enayi mi koskoca dijital klimalı multijeti 16 ya bıraksın. Bayiye gitse araç sorunsuzsa en az 16.250 bayi verir zaten.

wosswoss
30/01/2011, 03:09
valla insanlar ne uyanıklık yapmaya çalışıyor.hayret bişey..

Kerasus
30/01/2011, 03:27
Satıcının diğer ilanları kısmına baktığınızda aracın satan kişinin Çiğli'de Atatürk Org. San.'de çıkma parçacısı olduğu anlaşılıyor. Bu durumda aracında toplama olduğunu düşünüyorum. Uzak durmanızı tavsiye ederim.
Bu sadece benim fikrim, kişinin satışını engellemek yada sizi yanıltmak istemem ama bu zamanda araba alırken çok dikkat etmek gerekli. Ben aracımı iş arkadaşımdan aldım bildiğim bir araba olduğu için 2006 1.3 Act. model Punto'ya 19.000 TL verdim. Çok vermişsin v.s diyenler oldu ama içim rahat olsun 1000 TL fazla olsun düşüncesindeyim. O yüzden bekleyin derim, forumda zaman zaman aracını satan arkadaşlarımız oluyor, daha güvenli bir alışveriş olur diye düşünüyorum.

Du Hast
30/01/2011, 03:35
Satıcının diğer ilanları kısmına baktığınızda aracın satan kişinin Çiğli'de Atatürk Org. San.'de çıkma parçacısı olduğu anlaşılıyor. Bu durumda aracında toplama olduğunu düşünüyorum. Uzak durmanızı tavsiye ederim.
Bu sadece benim fikrim, kişinin satışını engellemek yada sizi yanıltmak istemem ama bu zamanda araba alırken çok dikkat etmek gerekli. Ben aracımı iş arkadaşımdan aldım bildiğim bir araba olduğu için 2006 1.3 Act. model Punto'ya 19.000 TL verdim. Çok vermişsin v.s diyenler oldu ama içim rahat olsun 1000 TL fazla olsun düşüncesindeyim. O yüzden bekleyin derim, forumda zaman zaman aracını satan arkadaşlarımız oluyor, daha güvenli bir alışveriş olur diye düşünüyorum.
güzel tespit
çıkmacı kardeşlerimiz aynı renk çıkma parçalar kullanıp arabaları topluyorlar arabada boya yok yada tamponda boya var diye satıyorlar oysaki şasesi bile eğridir çoğunun..

Kerasus
30/01/2011, 03:39
güzel tespit
çıkmacı kardeşlerimiz aynı renk çıkma parçalar kullanıp arabaları topluyorlar arabada boya yok yada tamponda boya var diye satıyorlar oysaki şasesi bile eğridir çoğunun..

Bir önceki arabamın ki ilk arabamdı 1 yıl sonra km.sinin düşürülmüş olduğunu öğrendiğimde yaşadığım hayal kırıklığını, üzüntümü ve arabaya oluşan istemsiz nefretimi kimsenin yaşamasını istemem. O yüzden ince eleyip sık dokumak lazım :)

34 HKN 37
30/01/2011, 23:29
Aracın ön ve arka görüntüsüde zaten hoş durmuyor tamponlar yerli yerinde değil birleşim çizgilerine bakınca çok iyi anlaşılıyor.Araç diri değil