araç güzel gözüküyor ama fiyat şaşırtıyor insanı.... Aracı alıp a götürmeni öneririm... O neyi var neyi yok söyler sana... Yalnız kmsi yüksek gibi geliyor bana... çekilmiş olabilir...
2006 Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
tramerda kaza kayıt yok diyor..(fakat kaskosuda olmayabilir ondan tramerda bişi çıkmıyodur)
adamı aradım 2.sahibiymiş.önden arkadan kaza yok, benden önceki sahibi olan kadın geri geri park ederken arka sağ ve arka sol kapıların altında göçükler var diyor.istediğiniz servise götürebilirsiniz diyor..
90hplik modeller 20-22bn tl satılırken acil para ihtiyacından ötürü bile taş çatlasın 19a fln düşmesi gerekirken adam 16'ya kdr bırakıyor..kafam karıştı..adam servise götürebilirsiniz diyor ama o göçüklerden götürü serviste biliyorsunuz bir sürü masraf çıkartıyolar fln diyor..hani arabanın motorunda fln sorun yoksa kaporta lokal düzeltme 100-200tl ozmn alınır ama işte ben 3.sahibi olacam ve ilk sahibi kadın acaba arabayı nasıl kullandı?devir olayına dikkat ettimi motoru açmak için vb..bide fiyat çok komik..kesin bişeyi vardır..hiç servise bile sokmasammı yada
araç güzel gözüküyor ama fiyat şaşırtıyor insanı.... Aracı alıp a götürmeni öneririm... O neyi var neyi yok söyler sana... Yalnız kmsi yüksek gibi geliyor bana... çekilmiş olabilir...
araba dağılmış gibi yav ya iyi bakılmadı yada kaza ypmş fiyatta blli ztn![]()
TSİ Jetta.
"temiz bakımlı.motoru sorunsuz olup 107000 km dedir..4 airbag, abs , dijital klima mevcuttur ve çalışır durumdadır. ağır hasarı kesinlikle yoktur."
Ben bu cümlelerden, arabada bir anormallik olduğunu çıkardım. Neden "çalışır durumdadır. ağır hasarı kesinlikle yoktur." yazma ihtiyacı duydu acaba?
orçun abi haklı otoya götürün sıkıntısı yoksa kaçırmayın..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
dostum bu araba 75 hp
edit:
90 hp de olabilir
o arabanın önden kazası var gibi arkadaşlar
Konu Du Hast tarafından (29/01/2011 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.
adam kendisi diyor serviste göçüklerden ötürü 4000bn masraf çıkabilir diye..biliyorsunuz servisler ücreti abartıyor diyor komple kapı değiştiriyor fln diyor..yaa varya kimseye güven olmaz boşu boşuna servise git 100tl ver bile istemiyom artık gına geldi bu işten..resmen paramızla rezil oluyoruz arkadaş
Sakın kapora göndermeyin.
aracı servise yada iyi bir ustaya gösterin
Bir problemi var o aracın...
ya araçta bir sorun var ya satıcıda kapora falan vermeyin bir daha alamazsınız...
km si çok gibi bence ayrıca mutlaka bir sorunu vardırki bu fiyata verilsin yoksa ucuz aldım derken başın ağrıyabilir dikkat...
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
ben vazgeçtim arkadaşlar...geç olsun güç olmasın..
kesinlikle güzel bir karar
simdi piyasaya bir bakın en kotu punto bile o fiyata yok. belkide adam soyle bir arstırma yapıyor en guzel arabaya en kotu fiyatı yazsam bile almaya gelenler mutlaka bir kusuru vardır diyerek almayacaklar diye iddaya girdi) olabilirmi olabilir belki ama normal olarak dsunursek bu paraya bu arac bedava ve insan ister istemes supheleniyor birde goocuk mocuk dneiyor ben goremedim var mı bi gocugu
[QUOTE=pdr42;459644]simdi piyasaya bir bakın en kotu punto bile o fiyata yok.
biz kendi kendimize piyasa düşürüyoruz zaten ayrıca ben kesinlikle inanmıyorum temiz bir araç olduğuna o kadar fiyat düşüklüğü olmaz. zaten adam ağır hasarı yok demiş. yani araç kesinlikle hasarlı
bence aracın yürüyeninde sıkıntı yoksa alınabilir. fiyat çok iyi.biz kendi kendimize piyasa düşürüyoruz zaten ayrıca ben kesinlikle inanmıyorum temiz bir araç olduğuna o kadar fiyat düşüklüğü olmaz. zaten adam ağır hasarı yok demiş. yani araç kesinlikle hasarlı
geçenlerde benim kazalı aracıma servisten çıktığı an 18 bin lira verdiler. satmadım. bence 16 bin iyi fiyat.
servise götürmeden ilk başta iyi bir kaporta boyacıya götürüp kontrol ettir. ben servisten çok sanayide ki kaportacılara çok daha fazla güveniyorum. adamlar araca dokunmadan seceresini çıkarıyorlar. bir siftah parası atarsın 5-10 lira yeter. belki de araç temizdir nerden bilirsiniz ki. türkiyede kaç tane hasarsız araç vardır ki? bana göre tek şüpheli yanı km si. en son servis kaydı ne zamansa o km ye bakıp tahmin yapabilirsiniz
bu arabaya çok ii bakmak lazımbence bu fiyata galeri alır otokente getirsin bu arabayı galeriye ben satayım ama bir numara vardır 16 milyar dizel 2006 palio active bile vermiyolar 1.3 bu devirde arabasının kaç para yaptığını bilmeyen mi var
ayrıca araba sevimli durmuyo farların rengi kaçmış bi de yeni baskı plaka ver istanbul arabası olabilir active olsa direk rentacar çıkması dicem de multijet kapağı da kırık 200 tl ses yapar
Konu Ziyaretci046 tarafından (29/01/2011 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.
Agir hasari yoktur cok celiskili bir kelime ben olsam gidip bakar baktiririm bellimi olur burasi turkiye![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri