Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Digitürk kampanyası hakkında..!!!

Kriminal
19/01/2011, 16:31
Bilgisi önerisi olan varmı arkadaşlar..Nasıldır sızce bu kampanya

Digiitürk (https://www.digiiturk.com/kampanya.php?id=10)

erosistanbul
19/01/2011, 20:26
Belgesel ve sinema kanallrı bu fiyatın içindeyse cazip gibi görünüyor. d-smartın kanalları daha fazla diyorlar. birde onlara bak istersen. ben normal çanak kullanıyorum ama yaza doğru düşünebilirm.

ZAK1980
19/01/2011, 20:58
Denızım 24 ay sonunda ekıpmanlar senınmıs 24 ay da 335 tl odeyeceksın toplamda, belgesel kanalları ve sınema kanalları dısındakı kanlların neredeyse tamamı normal uydudada var.Bence uygun fıyatı fakat su onemlı 24 ay sonra ıptal ettırdıgınde bu cıhazı normal bır uydu alıcısı gıbı kullana bılecekmısın ve alıcıda kart varsa belkı sonra sen kart takarsın.
Normal kalıtelı bır alıcıda 150-250 arası zaten

alperyonar
19/01/2011, 21:36
Lig tv istemiyorsan d smart almalısın bunlar normal çanakta da var zaten..

Kronokrator
19/01/2011, 21:55
yok iyi değil bu paketin adı hoş paket. hiç bi kanal yok. normal uydu çok çok daha iyi bu paketten. digiturk un en adam gibi paketi 60 tl civarında.

Scottie
19/01/2011, 23:15
ben kullanıyorum... çok memnunum.. ilk iki ay lig tv bedava..... mis gibi..

erdiyilmaz
19/01/2011, 23:23
ben kullanıyorum... çok memnunum.. ilk iki ay lig tv bedava..... mis gibi..
13luk pakette dogru durust hicbir kanal yok gibi, 2 ay cok kisa, daha lig baslamadi zaten :)) lig tv icin en uygun paket ekospor bence

Kriminal
20/01/2011, 09:57
Denızım 24 ay sonunda ekıpmanlar senınmıs 24 ay da 335 tl odeyeceksın toplamda, belgesel kanalları ve sınema kanalları dısındakı kanlların neredeyse tamamı normal uydudada var.Bence uygun fıyatı fakat su onemlı 24 ay sonra ıptal ettırdıgınde bu cıhazı normal bır uydu alıcısı gıbı kullana bılecekmısın ve alıcıda kart varsa belkı sonra sen kart takarsın.
Normal kalıtelı bır alıcıda 150-250 arası zaten

Canım ;
Zaten digiturk kartlı sıstemı bıtırmıs artık satılmıyomus..

Dedıgın gıbı cıhaz sonradan uyduyyu alacakmı onu bılmek lazım..

Teşekkur ederım

Scottie
20/01/2011, 10:03
13luk pakette dogru durust hicbir kanal yok gibi, 2 ay cok kisa, daha lig baslamadi zaten :)) lig tv icin en uygun paket ekospor bence

ben 2 ay izledim lig tv dahil tüm kanalları... bende istemedim ama hanım istedi. digitürkü. normal kanalların yanında 13 lük pakette çocuk kanalları yada belgesel kanlları bedava seçebiliyorsunuz. biz belgesel kanallarını seçtik...

Canım ;
Zaten digiturk kartlı sıstemı bıtırmıs artık satılmıyomus..

Dedıgın gıbı cıhaz sonradan uyduyyu alacakmı onu bılmek lazım..

Teşekkur ederım

kartsız diye bir olay yok. benim ki kartlı sistem kartı çıkarınca kanalların hepsi gidiyor. 2 sene sonunda cihaz senin oluyor. normal uydu gibi çalışmaz...

Kriminal
20/01/2011, 10:35
ben 2 ay izledim lig tv dahil tüm kanalları... bende istemedim ama hanım istedi. digitürkü. normal kanalların yanında 13 lük pakette çocuk kanalları yada belgesel kanlları bedava seçebiliyorsunuz. biz belgesel kanallarını seçtik...

kartsız diye bir olay yok. benim ki kartlı sistem kartı çıkarınca kanalların hepsi gidiyor. 2 sene sonunda cihaz senin oluyor. normal uydu gibi çalışmaz...

Çalışmaz ama şifrelerini çözerler dıye dusunuyorum..
Zaten 2 yıl izle at çöpe yıne bır kampanya baslar..

yolcu27
20/01/2011, 10:41
dsmart tercihimdir. belgesel ve sinema kanalları açısından d smart derim.

narkoz30
20/01/2011, 12:13
Digitürk Türkcell Yapıkredi Bankası.
Mehmet Emin Karamehmet e ait olan bilimum şirketlerin hepsi benim kara listemde neden mi?
Faturalamalarında hep yanlışlık yapıyorlar ve hep kendi taraflarından olaya bakıyorlar anlamsız kurallar koyup cebinizdeki parayı sülük gibi çekmek için alicengiz oyunları ile aklı kıt hesap yapamayan vatandaşı kandırıyor.
Dsmart kullanıyorum 4 yıldır. 3 yıl önce aldıgım HD uydu alıcıda hala bugün bedavaya izlediğim ve ömür boyun bedava garantisi verdiği bir dolu kanal var 5 kuruş para da istemiyorlar. (ancak yeni satılan HD uydularda bu yok discovery ve diğer kanallar hep paralı ulusal kanallar beleş tek)

alpimmm
21/01/2011, 00:02
Deniz 2 ay tüm kanalları seyrettikten sonra hemen hemen ilk 20 kanalın kapalı/karanlık ekran olduğunu görünce hemen paket değiştirmek istiyorsun emin ol:) taktik yapmış adamlar. lig tv istiyorsan eko paket öneririm bende. ama amaç digitürk olsun diyorsan bu paket doyurmaz söyliyim. uydu çok daha iyi.

Kriminal
21/01/2011, 09:30
Uydu daha mantıklı dıyosun oylemı...

2 ay sonra dıledıgınız bır paket hedıye falan dedı m.t

Sauron
21/01/2011, 10:15
En iyisi uydu fatura yok , derdi yok .. Teledünyayı tavsiye ederim hd yayınlarda fena değil fiyat 9 lira aylık . Bende normal uydu var yaklaşık 5 senelik kartlı sadece Lig tv üyesiyim 39 lira ödüyorum . Bence bu kampanya da fena değil . Ama bağlantıdaki site DT nin resmi sitesi gibi gelmedi bana ..

Kriminal
21/01/2011, 10:18
En iyisi uydu fatura yok , derdi yok .. Teledünyayı tavsiye ederim hd yayınlarda fena değil fiyat 9 lira aylık . Bende normal uydu var yaklaşık 5 senelik kartlı sadece Lig tv üyesiyim 39 lira ödüyorum . Bence bu kampanya da fena değil . Ama bağlantıdaki site DT nin resmi sitesi gibi gelmedi bana ..
İlk 2 ay bedava fakat ondan sonra klasık kanallar kalıyor sanırım bır mantıgı yok ...Uydu kalıcı hemde cok fazla kanal var

ibrahim06
21/01/2011, 11:05
Bahsi edilen kampanyayı Türksat üzerinden mi seyredeceksiniz yoksa Eutelsat üzerinden mi ?Digitürkün bütün kanallarının bulunduğu uydu Eutelsattır.

uzuncocuk
21/01/2011, 11:12
dıgıturk uydu alıcısını uyelık surenız bıtımınde dıgı canagınızı hangı uyduya cewırırsenız o uyduyu seyredersınız... dıgı kutu aynı zamanda receıwer gorevı gorur... arkada cıft gırısı vardır dıgıturk ıle beraber ıkıncı bır canak takıp aynı receıver uzerınden mesela hotbırd seyredebılırsınız..... menusundede ıncelersenız gorursunuz dıgı kutunun.... dıgıturk te olmayıp normal uyduda olan kanallarda bellı zaten ... ne kadar yerel kanal varsa, ne kadar ucube muzık kanalı gıbı takılan kanal varsa ne kadar dırek satıs ve ne ıdüğü belırsız kanal varsa hepsı uyduda mevcut.... 13 tl lık paket bır aıle ıcın yeterlı bence 24 ay sonrada cewır canagı turksata ızle yayınları.........

Kriminal
21/01/2011, 11:27
Ümit eminsin dimi digi cihazının uyduya uyumlu olduguna...Eğer öyleyse kesınlıkle alırım...mantıklı gelıyor bu sekılde bakınca

NyhatShu
21/01/2011, 11:51
Dsmart başka söze gerek yok 4 senedir digiturk kullandımda noldu bende ilk girdiğimde 9.90dı kanal yoktu dogru düzgün simdi 25 gibi bişey ödüyorum. ama dsmart'a geçiyorum tabi bi 1 ay lig tv bdava falan iptal ettirirken verelim dicekler bi düşünün dicekler :)

Kriminal
21/01/2011, 12:30
Beynim sulandı....

ibrahim06
21/01/2011, 12:32
Ümit eminsin dimi digi cihazının uyduya uyumlu olduguna...Eğer öyleyse kesınlıkle alırım...mantıklı gelıyor bu sekılde bakınca

Uyumlu. Bende 4 senedir digitürk var. Eutelsat uydusundan izliyorum.Vestelin digiturk için ürettiği dt 9001 receiver var. Bir ara başka bir anten takmıştım. İki uydu takılabiliyor. Hoş ben de ayrı bir odada Türksat var.

Digiturk alma sebebin ligtvmi yoksa bikaç belgeselmi veyahut uydu cihazı içinmi? Eğer uydu cihazı içinse değmez. Git bi tane Yumatu al 70-80 liraya. taş gibi çalışıyor. Benim diğer televizyonda Türksatı yumatuyla seyrediyorum

Kriminal
21/01/2011, 12:47
Abi lig tv pahalı gelıyor bana bıraz ben bırde her macı seyredemem çok gezenti oldugum için....

Aynen bır cıhaz ve çanak için giricem bu işe

uzuncocuk
21/01/2011, 14:34
deniz kardes emınım bugun eve ıkıncı dıgı ıcın dıgıturke gıttım sayet alırken bu sekılde bır receıver ıstedıgını soylersen verıyorlar:) ve ıstersen hemen dıgıturkle beraber baska bır uydu ıcınde canak takabılceklerını soyledıler dıgı kutuya

Kriminal
21/01/2011, 14:37
deniz kardes emınım bugun eve ıkıncı dıgı ıcın dıgıturke gıttım sayet alırken bu sekılde bır receıver ıstedıgını soylersen verıyorlar:) ve ıstersen hemen dıgıturkle beraber baska bır uydu ıcınde canak takabılceklerını soyledıler dıgı kutuya
Hmm o zaman alırken soylememız gerekıyor okey saol

Kronokrator
21/01/2011, 14:54
Deniz kardeş, alma bak pişman olursun. Son pişmanlıkta fayda etmez :)

Bak şimdi, zincirleme reaksiyon şöyle gerçekleşecek:

Bir sevinç alacaksın digiyi. 2 ay bütün kanalla var. 2 ay bitince "ana bu ne lan" diceksin, çünkü normal uydudu olan kanallar bile olmayacak digide. Bu sefer diyeceksin ki şu iki aydır izlediğim kanallardan birazını alayım. çünkü iptal şansın yok, taahhüt var. iptal edersen gelir 500 tl fatura nolduğunu anlamazsın.

En ortalama paketi almayı isteyeceksin. sinema paketi mesela. aylık ortalama 40-50 lira fatura ödiceksin.

Büyük sıkıntı digi. Sakın alma. Gerçekten çok pişman olursun.

erdiyilmaz
21/01/2011, 15:12
dream box dusunmustum bir ara ben, 3000 kanaldan bahsediyorlardi + lig tv de vardi, yillik sadece 200tl istemislerdi

Kriminal
21/01/2011, 15:12
:(

Evet erdi o hala devam edıyor...

erdiyilmaz
21/01/2011, 15:16
benim cogu arkadas dream box kullaniyor, receiverin icinde linux isletim sistemi var, ethernetten internete bagli sekilde, surekli yeni sifreleri guncelliyorlar. ama arada takilmalar oluyormus, o da servera bagli artik. digiturk sozlesmem bitsin ben de gecis yapmayi dusunuyorum

Kronokrator
21/01/2011, 15:20
yalnız bu dreambox olayının legal olmadığını ve önermediğimizi de hemen belirtelim değil mi? :)

Scottie
21/01/2011, 15:25
Dreambox alırken 600 lira veriyorsunuz sonra aldığınız servera senelik aidat ödüyorsunuz.. oda 150-200 arası değişiyor. HD yayınların hepsini alıyor.

ik77
21/01/2011, 23:25
dreambox dm 500 100 lira civarı. server 100 150 arası.hd cihaz olan ise 350 lira civarı.tabi cihaz klon.yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sorun yok denecek kadar az.