Belgesel ve sinema kanallrı bu fiyatın içindeyse cazip gibi görünüyor. d-smartın kanalları daha fazla diyorlar. birde onlara bak istersen. ben normal çanak kullanıyorum ama yaza doğru düşünebilirm.
Bilgisi önerisi olan varmı arkadaşlar..Nasıldır sızce bu kampanya
Digiitürk
I ' m c a p u l i n g . . .
Belgesel ve sinema kanallrı bu fiyatın içindeyse cazip gibi görünüyor. d-smartın kanalları daha fazla diyorlar. birde onlara bak istersen. ben normal çanak kullanıyorum ama yaza doğru düşünebilirm.
Denızım 24 ay sonunda ekıpmanlar senınmıs 24 ay da 335 tl odeyeceksın toplamda, belgesel kanalları ve sınema kanalları dısındakı kanlların neredeyse tamamı normal uydudada var.Bence uygun fıyatı fakat su onemlı 24 ay sonra ıptal ettırdıgınde bu cıhazı normal bır uydu alıcısı gıbı kullana bılecekmısın ve alıcıda kart varsa belkı sonra sen kart takarsın.
Normal kalıtelı bır alıcıda 150-250 arası zaten
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Lig tv istemiyorsan d smart almalısın bunlar normal çanakta da var zaten..
yok iyi değil bu paketin adı hoş paket. hiç bi kanal yok. normal uydu çok çok daha iyi bu paketten. digiturk un en adam gibi paketi 60 tl civarında.
ben kullanıyorum... çok memnunum.. ilk iki ay lig tv bedava..... mis gibi..
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
ben 2 ay izledim lig tv dahil tüm kanalları... bende istemedim ama hanım istedi. digitürkü. normal kanalların yanında 13 lük pakette çocuk kanalları yada belgesel kanlları bedava seçebiliyorsunuz. biz belgesel kanallarını seçtik...
kartsız diye bir olay yok. benim ki kartlı sistem kartı çıkarınca kanalların hepsi gidiyor. 2 sene sonunda cihaz senin oluyor. normal uydu gibi çalışmaz...
dsmart tercihimdir. belgesel ve sinema kanalları açısından d smart derim.
Digitürk Türkcell Yapıkredi Bankası.
Mehmet Emin Karamehmet e ait olan bilimum şirketlerin hepsi benim kara listemde neden mi?
Faturalamalarında hep yanlışlık yapıyorlar ve hep kendi taraflarından olaya bakıyorlar anlamsız kurallar koyup cebinizdeki parayı sülük gibi çekmek için alicengiz oyunları ile aklı kıt hesap yapamayan vatandaşı kandırıyor.
Dsmart kullanıyorum 4 yıldır. 3 yıl önce aldıgım HD uydu alıcıda hala bugün bedavaya izlediğim ve ömür boyun bedava garantisi verdiği bir dolu kanal var 5 kuruş para da istemiyorlar. (ancak yeni satılan HD uydularda bu yok discovery ve diğer kanallar hep paralı ulusal kanallar beleş tek)
Deniz 2 ay tüm kanalları seyrettikten sonra hemen hemen ilk 20 kanalın kapalı/karanlık ekran olduğunu görünce hemen paket değiştirmek istiyorsun emin oltaktik yapmış adamlar. lig tv istiyorsan eko paket öneririm bende. ama amaç digitürk olsun diyorsan bu paket doyurmaz söyliyim. uydu çok daha iyi.
Uydu daha mantıklı dıyosun oylemı...
2 ay sonra dıledıgınız bır paket hedıye falan dedı m.t
En iyisi uydu fatura yok , derdi yok .. Teledünyayı tavsiye ederim hd yayınlarda fena değil fiyat 9 lira aylık . Bende normal uydu var yaklaşık 5 senelik kartlı sadece Lig tv üyesiyim 39 lira ödüyorum . Bence bu kampanya da fena değil . Ama bağlantıdaki site DT nin resmi sitesi gibi gelmedi bana ..
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
Bahsi edilen kampanyayı Türksat üzerinden mi seyredeceksiniz yoksa Eutelsat üzerinden mi ?Digitürkün bütün kanallarının bulunduğu uydu Eutelsattır.
dıgıturk uydu alıcısını uyelık surenız bıtımınde dıgı canagınızı hangı uyduya cewırırsenız o uyduyu seyredersınız... dıgı kutu aynı zamanda receıwer gorevı gorur... arkada cıft gırısı vardır dıgıturk ıle beraber ıkıncı bır canak takıp aynı receıver uzerınden mesela hotbırd seyredebılırsınız..... menusundede ıncelersenız gorursunuz dıgı kutunun.... dıgıturk te olmayıp normal uyduda olan kanallarda bellı zaten ... ne kadar yerel kanal varsa, ne kadar ucube muzık kanalı gıbı takılan kanal varsa ne kadar dırek satıs ve ne ıdüğü belırsız kanal varsa hepsı uyduda mevcut.... 13 tl lık paket bır aıle ıcın yeterlı bence 24 ay sonrada cewır canagı turksata ızle yayınları.........
Ümit eminsin dimi digi cihazının uyduya uyumlu olduguna...Eğer öyleyse kesınlıkle alırım...mantıklı gelıyor bu sekılde bakınca
Dsmart başka söze gerek yok 4 senedir digiturk kullandımda noldu bende ilk girdiğimde 9.90dı kanal yoktu dogru düzgün simdi 25 gibi bişey ödüyorum. ama dsmart'a geçiyorum tabi bi 1 ay lig tv bdava falan iptal ettirirken verelim dicekler bi düşünün dicekler![]()
Repair
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri