PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balata için kapak

axi
28/12/2010, 22:37
Arkadaşlar balataların üzerine takılan kapakları daha önce farklı marka araçlarda gördüm çokda hoşuma gitti... bir yerden 60 tl ye brembo marka buldum.. benim araba beyaz sizce beyazmı alsam iyi olur.. kırmızımı alsam kırmızının üzeirndeki brembo yazısı beyaz?? beyazmı kırmızımı?

StrawBeeRy
28/12/2010, 22:40
bnce araba beyazsa her ikiside güzel durur ama ben kırmızıdan yanayım farklı olucam derseniz beyaz takın

axi
28/12/2010, 22:44
mert ne dedin baba yaa daha çok kafam karıştı =)

takres
28/12/2010, 22:48
kırmızı tabii ki :)

StrawBeeRy
28/12/2010, 22:53
yani beyaz arabaya beyaz kapak kırmızı yazı değişik durur beyaz arabay kırmızı kapak beyaz yazı klasik durur demek istedim :)

Alp
28/12/2010, 22:53
Bu kapaklar jantta surtme yapabilir. Kontrol etmeden alma, ayrica montaji sikintilidir. Silikonla yapistirirsan zamanla ayrilma yapabilir, kalipere vidalarsanda orjinal gibi durmaz. Ayni zamanda hava girisini kesecegi icin frenlerin cok cabuk isinir ve performansi duser. Emin ol bende cok dusundum fakat yazdigim sebeplerden oturu vazgectim. İllaki alicam dersen de kirmizi tercih et.

axi
28/12/2010, 23:00
Bu kapaklar jantta surtme yapabilir. Kontrol etmeden alma, ayrica montaji sikintilidir. Silikonla yapistirirsan zamanla ayrilma yapabilir, kalipere vidalarsanda orjinal gibi durmaz. Ayni zamanda hava girisini kesecegi icin frenlerin cok cabuk isinir ve performansi duser. Emin ol bende cok dusundum fakat yazdigim sebeplerden oturu vazgectim. İllaki alicam dersen de kirmizi tercih et.

önerilerin için teşekkürler.. bahsettiğin olumsuzlukları hiç düşünmemiştim.. !! ee napsak boyatsakmı acaba?

WiSTaRiA
28/12/2010, 23:21
Kırmızı güzel olur...

alpimmm
28/12/2010, 23:36
Eren valla ikisinin de güzel olacağı kesin,
ama ben kırmızıdan yanayım.

not: imzandaki yazı süper, bayıldım

axi
29/12/2010, 00:20
Eren valla ikisinin de güzel olacağı kesin,
ama ben kırmızıdan yanayım.

not: imzandaki yazı süper, bayıldım

Bende kırmızıda daha çok takıldım.. kırmızı takıcam ilerleyen zmanlada beyazda alırım değiştire değiştire kullanırım :D

imzadaki yazı çok net... teşekkürler

bulut
29/12/2010, 00:31
zevk senin tabi ama bence hiç bir işlem yapma aracın bomba gibi maşallah.
ayrıca alp abime de katılıyorum veriği bilgiler için

axi
29/12/2010, 00:35
Bulut sen öylediyon ama cam filmi oldu.. xenon takıldı... perşembe günü ön tampon ekide takılıyo.. daha yazılım var. müzik tesisatı.... yay.. ... :D dipsiz kuyu gibi be yaa

krakercocuk
29/12/2010, 00:38
brembo uygulama benım aracta vardı eren görmedinmi buluşmada:D karalıkdan farketmemişsindir:) ayrıca araca kesınlıkle beyaz takardım kırmızı artık cok klışe oldu bende kalıperlerı sıyaha cevırıp brembolarıda siyah yaptım

axi
29/12/2010, 02:03
Fırat ön tampon eki perşembe takılıyo önümüzdeki haftada bremboları takarız.. kırmızının üzeirnde brembo yazısı beyaz o yüzden kırmızı düşünüyorum ama beyazda çok iyi olur ne biliyim bu gidişle hem kırmızı hem beyaz alcam heralde :D

emrekut
29/12/2010, 02:21
kırmızının görüntüsü beyaz araçta çok tatlı oluyo, ve beyazdan daha çok dikkat çeker, ben olsam kırmzı derdim :)

krakercocuk
29/12/2010, 13:01
Fırat ön tampon eki perşembe takılıyo önümüzdeki haftada bremboları takarız.. kırmızının üzeirnde brembo yazısı beyaz o yüzden kırmızı düşünüyorum ama beyazda çok iyi olur ne biliyim bu gidişle hem kırmızı hem beyaz alcam heralde :D

hadi hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz fotolarını..arzumdamı yaptırdın nasıl oldu:)

Budweiser
29/12/2010, 23:28
Ankara Sheraton ın önünde siyah bi GP vardı Tjet mi bilemiyorum Sitedenmi onuda bilemiyorum ama fren kaliper kapakları kırmızı bremboydu hoş duruyodu.

axi
31/12/2010, 00:56
hadi hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz fotolarını..arzumdamı yaptırdın nasıl oldu:)

Arzumda yaptırdım.. bugun takılacaktı renk tutmadığından yarınakaldı.. tamamlansın fotoları ekleyeceğim siteye

evo_45_evo
01/01/2011, 02:49
Kırmızı olsun eren daha iyi durur...Ön tampon ekinide biraz daha açık renk boyat biraz fark ediyor kardeşim bugün gördüm iyi gelmedi gözüme...:D:D:D