bnce araba beyazsa her ikiside güzel durur ama ben kırmızıdan yanayım farklı olucam derseniz beyaz takın
Arkadaşlar balataların üzerine takılan kapakları daha önce farklı marka araçlarda gördüm çokda hoşuma gitti... bir yerden 60 tl ye brembo marka buldum.. benim araba beyaz sizce beyazmı alsam iyi olur.. kırmızımı alsam kırmızının üzeirndeki brembo yazısı beyaz?? beyazmı kırmızımı?
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
bnce araba beyazsa her ikiside güzel durur ama ben kırmızıdan yanayım farklı olucam derseniz beyaz takın
mert ne dedin baba yaa daha çok kafam karıştı =)
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
kırmızı tabii ki![]()
yani beyaz arabaya beyaz kapak kırmızı yazı değişik durur beyaz arabay kırmızı kapak beyaz yazı klasik durur demek istedim![]()
Bu kapaklar jantta surtme yapabilir. Kontrol etmeden alma, ayrica montaji sikintilidir. Silikonla yapistirirsan zamanla ayrilma yapabilir, kalipere vidalarsanda orjinal gibi durmaz. Ayni zamanda hava girisini kesecegi icin frenlerin cok cabuk isinir ve performansi duser. Emin ol bende cok dusundum fakat yazdigim sebeplerden oturu vazgectim. İllaki alicam dersen de kirmizi tercih et.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Konu axi tarafından (29/12/2010 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
Kırmızı güzel olur...
Eren valla ikisinin de güzel olacağı kesin,
ama ben kırmızıdan yanayım.
not: imzandaki yazı süper, bayıldım
Konu axi tarafından (29/12/2010 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
zevk senin tabi ama bence hiç bir işlem yapma aracın bomba gibi maşallah.
ayrıca alp abime de katılıyorum veriği bilgiler için
obsessed the red
Bulut sen öylediyon ama cam filmi oldu.. xenon takıldı... perşembe günü ön tampon ekide takılıyo.. daha yazılım var. müzik tesisatı.... yay.. ...dipsiz kuyu gibi be yaa
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
brembo uygulama benım aracta vardı eren görmedinmi buluşmadakaralıkdan farketmemişsindir
ayrıca araca kesınlıkle beyaz takardım kırmızı artık cok klışe oldu bende kalıperlerı sıyaha cevırıp brembolarıda siyah yaptım
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Fırat ön tampon eki perşembe takılıyo önümüzdeki haftada bremboları takarız.. kırmızının üzeirnde brembo yazısı beyaz o yüzden kırmızı düşünüyorum ama beyazda çok iyi olur ne biliyim bu gidişle hem kırmızı hem beyaz alcam heralde![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
kırmızının görüntüsü beyaz araçta çok tatlı oluyo, ve beyazdan daha çok dikkat çeker, ben olsam kırmzı derdim![]()
Ankara Sheraton ın önünde siyah bi GP vardı Tjet mi bilemiyorum Sitedenmi onuda bilemiyorum ama fren kaliper kapakları kırmızı bremboydu hoş duruyodu.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
Kırmızı olsun eren daha iyi durur...Ön tampon ekinide biraz daha açık renk boyat biraz fark ediyor kardeşim bugün gördüm iyi gelmedi gözüme...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri