Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir seferde 2 bin 78 araç sattı
https://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/fiat-linea[1].thumb.jpg (https://www.ntvmsnbc.com/id/25164799/)Tofaş, Abdi İbrahim İlaç Sanayi filosu için 2 bin 78 adet Fiat Linea teslim edecek.
Haberin devamı... (https://www.ntvmsnbc.com/id/25164799/)
GrandeTalha
27/12/2010, 15:59
yanlış tercih neden punto evo değil de linea ?
ilaç mümessilleri aileleri ile mi ilaç tanıtımı ve satışı yapacaklar anlamadım....
ilaç mümessilleri aileleri ile mi ilaç tanıtımı ve satışı yapacaklar anlamadım....
Metın punto grubu asla almazlar nedenı ıse aracın genıs olmamasıdır.O araca kolı kolı ilac promosyon kutuları konulacak kısacası satıs temsılcısının bındıgı arac kamyonet gıbı olmalı.Puntoların hacımlerı kucuk , Vıleda da calısan arkadaslar sıkayet ederdı ulen bu arabayada bı sey sıgmıyor ne stand gırıyor ne baska bısey dıye onlara kamyonet gerekırde ıstemezler karızma cızılır dıye :)
almaları çok ilginç genelde kiralıyorlar...
Metın punto grubu asla almazlar nedenı ıse aracın genıs olmamasıdır.O araca kolı kolı ilac promosyon kutuları konulacak kısacası satıs temsılcısının bındıgı arac kamyonet gıbı olmalı.Puntoların hacımlerı kucuk , Vıleda da calısan arkadaslar sıkayet ederdı ulen bu arabayada bı sey sıgmıyor ne stand gırıyor ne baska bısey dıye onlara kamyonet gerekırde ıstemezler karızma cızılır dıye :)
+1
bunun yanında Linea yerli bir araç, Punto ile bir değil.. Bu da çok büyük bir etken.. Sonuçta şirket aracı statüsünde kullanılacak, bakım maliyetleri çok önemli..
GP COSKUN
27/12/2010, 17:29
+1
bunun yanında Linea yerli bir araç, Punto ile bir değil.. Bu da çok büyük bir etken.. Sonuçta şirket aracı statüsünde kullanılacak, bakım maliyetleri çok önemli..
+1000
kesinlikle katılıyorum
+1000
kesinlikle katılıyorum
Bu tarz şirketlerde prestij önemlidir. Hem yerli hem prestijli = Linea :)
şirket aracı için emotion almış. para çok demekki :D
ademtahir
27/12/2010, 17:57
mümessil arkadaşların arabalarına bakıyorum ama hiç emotion olanını görmedim
mümessil arkadaşların arabalarına bakıyorum ama hiç emotion olanını görmedim
:glare000: Abdi İbrahim araçlarının tamamının emotion olması gerek...
ademtahir
27/12/2010, 18:03
:glare000: Abdi İbrahim araçlarının tamamının emotion olması gerek...
konya'daki mümessilleri adam yerine koymuyorlar demekki :D
konya'daki mümessilleri adam yerine koymuyorlar demekki :d
+1000
ademtahir
27/12/2010, 18:09
aslında ben mümessillik olayı ile bir çok şeyide yazarımda ortalığı bulandırmayım şimdi..
tek şunu söyleyim yazık diyorum sadece. sözde avrupa yasalarına uyumlu değiştiriyoruz ya herşeyi biri çıksada bunuda değiştirse avrupadaki gibi olsa..
cp pilicde lınea yı tercıh ettı
pazarlıkla vur kır kavga dövüşle iyi iskonto almışlardır.
ithal araçlarda istedikleri fiyatı alamazlardı ama yerli olunca tofaş indirmiştir de indirmiştir , hele kış zamanı iş yapmak için karı minimize etmiştir .
o aracı alan abdi ibrahimin arac kiralama sirketi yani abdi ibrahim kendine iralıyacak daha sonra artık vergi algıo oyunları mı nedir bilmem boylesi daha işlerine geliyor sanırım
yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı...helal abdi ibrahime...:)
sezerism
29/12/2010, 04:01
yerli malı haftasında abdi ibrahim ilaç firması en uygun olanı yaptı.