Tofaş, Abdi İbrahim İlaç Sanayi filosu için 2 bin 78 adet Fiat Linea teslim edecek.
Haberin devamı...
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
yanlış tercih neden punto evo değil de linea ?
ilaç mümessilleri aileleri ile mi ilaç tanıtımı ve satışı yapacaklar anlamadım....
2008 Fıat Grande Punto 1.3 M.jet Active
2011 Toyota Auris 1.4D-4D Comfort Plus
2012 Honda Jazz Fun + CVT
Metın punto grubu asla almazlar nedenı ıse aracın genıs olmamasıdır.O araca kolı kolı ilac promosyon kutuları konulacak kısacası satıs temsılcısının bındıgı arac kamyonet gıbı olmalı.Puntoların hacımlerı kucuk , Vıleda da calısan arkadaslar sıkayet ederdı ulen bu arabayada bı sey sıgmıyor ne stand gırıyor ne baska bısey dıye onlara kamyonet gerekırde ıstemezler karızma cızılır dıye![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
almaları çok ilginç genelde kiralıyorlar...
şirket aracı için emotion almış. para çok demekki![]()
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
mümessil arkadaşların arabalarına bakıyorum ama hiç emotion olanını görmedim
aslında ben mümessillik olayı ile bir çok şeyide yazarımda ortalığı bulandırmayım şimdi..
tek şunu söyleyim yazık diyorum sadece. sözde avrupa yasalarına uyumlu değiştiriyoruz ya herşeyi biri çıksada bunuda değiştirse avrupadaki gibi olsa..
cp pilicde lınea yı tercıh ettı
pazarlıkla vur kır kavga dövüşle iyi iskonto almışlardır.
ithal araçlarda istedikleri fiyatı alamazlardı ama yerli olunca tofaş indirmiştir de indirmiştir , hele kış zamanı iş yapmak için karı minimize etmiştir .
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
o aracı alan abdi ibrahimin arac kiralama sirketi yani abdi ibrahim kendine iralıyacak daha sonra artık vergi algıo oyunları mı nedir bilmem boylesi daha işlerine geliyor sanırım
yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı...helal abdi ibrahime...![]()
yerli malı haftasında abdi ibrahim ilaç firması en uygun olanı yaptı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri