Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nedir bu milletten çektiğim..

StrawBeeRy
16/10/2010, 00:04
arkadaşlar herkesden özür dilerim bu akşam babam kaza yaptığı için trafik kurallarını baya bir katlettim ortalığı birbirine kattım çok punto gördüm sanırım bir kaç tane stcikerı olanda gördüm kusura bakmayın işim acildi tekrar özür dilerim..

4lülerim yanıyor emniyet şeridinden gidiyorum selektör kornalara rağmen yol vermeyince makas yoluna başvuruyorum artık yeter nedir bu milletten çektiğim acil durumda bile millet çaça görünce yol vermiyor nereye kadar gidicek böyle otoban gişelerinde birinden özür diledim yol vermedi bu insanlık nereye gidiyor bir gram insanlık kalmamış yolda beni üzen herkes Allahından bulsun inşallah kendi başlarınada gelir... :realmad::realmad::realmad:

EMNİYET ŞERİDİNİ KATLEDEN DELİKANLILAR ELBET BİR GÜN O ANI SİZDE YAŞARSINIZ İNŞALLAH :realmad:

sawyer
16/10/2010, 00:09
Geçmiş Olsun Mert Önemli Bişey Yoktur İnş.

fortune
16/10/2010, 00:11
Kardeş geçmiş olsun.Kızmakta haklısın hak veriyorum sana.

StrawBeeRy
16/10/2010, 00:13
Geçmiş Olsun Mert Önemli Bişey Yoktur İnş.

önemli bir şey yok abi maddi hasarlı

uraaal
16/10/2010, 00:21
hadi yaaa cok cok gecmis olsun kardesim ya.herzaman dedigimiz gibi cana gelmesinde mala gelsin her ne kadar cok zor olsada

StrawBeeRy
16/10/2010, 00:23
bizi bu duruma mahruz bırakanlar utansın efendi gibi gidince kaza yaptırmaya çalışıyorlar illa hayvan gibimi gitmemiz lazım :(

edelsang
16/10/2010, 00:43
çok çok geçmiş olsun o sinirle sizinde kaza yapmamanız büyük şans olmuş daha dikkatli ve sakin olman gerekli bu tür durumlarda.

StrawBeeRy
16/10/2010, 00:45
evet 2 sefer kaza yapmaktan sıyırdım ama benim suçum yoktu emniyetten gidiyorum 150 160 olmuşum selektör yapıp kornaya basıyorum herif hala emniyete önüme çıkmaya çalışıyor yok böyle bir zihniyet ya istanbul bir kez daha bıktım senden..

uraaal
16/10/2010, 00:48
ee burası istanbul mert kardeşim onca yıllık trafigi görükten sonra öğrendiğim tek şey şükür etmek oldu unutma kötünün kötüsüde vardır...

edelsang
16/10/2010, 00:49
evet 2 sefer kaza yapmaktan sıyırdım ama benim suçum yoktu emniyetten gidiyorum 150 160 olmuşum selektör yapıp kornaya basıyorum herif hala emniyete önüme çıkmaya çalışıyor yok böyle bir zihniyet ya istanbul bir kez daha bıktım senden..
suçu olmayıpta kazada hayatını kaybeden insanlarda var sonuçta.izmir'inde istanbul'dan farkı yok her tarafda aynı tip insanlar var

StrawBeeRy
16/10/2010, 00:51
ee burası istanbul mert kardeşim onca yıllık trafigi görükten sonra öğrendiğim tek şey şükür etmek oldu unutma kötünün kötüsüde vardır...

ya varya bayrampaşadan çıktım o trafiği görünce deli oldum sonra dörtlüleri yaktım emniyete girdim tırcılarmı kamyoncularmı otobüsçülermi hepsi sıkıştırdı hepsine lanet yağdırıyorum..

suçu olmayıpta kazada hayatını kaybeden insanlarda var sonuçta.izmir'inde istanbul'dan farkı yok her tarafda aynı tip insanlar var
işte sorun orda zaten benim kızdığım nokta o :bash:

NyhatShu
16/10/2010, 00:53
geçmiş olsun mert. trafikten sıkıldıysan izmire gel. yavaş yavaş burasıda istanbullaşıyor... izmirde gitti gidiyor trafik felaket akşam saatlerinde özellikle sabah 8'den 11'e kadar akşam 6'dan 9'a kadar trafiğe çıkmıcaksın. bukadar basit.

StrawBeeRy
16/10/2010, 00:55
artık istanbulda zaman farketmiyor ne zaman çıksam bu sorunlarla karşılaşıyorum bakın bir gün gelin benimle beraber istanbulda bir yere gidelim bakın nasıl önüme kıranlarmı sağımdan solundan sıfır geçenlermi o zaman anlarsınız neden bu kadar çok kızdığımı

NyhatShu
16/10/2010, 01:01
haklısın ya orda millet artık çıldırmış bence. ben gelcem 2 senedir gelmeye tırsıom işin açıkcası..

Romeo_er2
16/10/2010, 01:04
kardeşim geçmiş olsun çok varmı yapabileceğimiz birşey?

StrawBeeRy
16/10/2010, 01:06
kardeşim geçmiş olsun çok varmı yapabileceğimiz birşey?
saol abi şuan birşey lazım değil arabayı servise çektiler çıkması 1 haftayı geçer herhalde kaportada sorun yok ama altında olabilirmiş çünkü tarlaya uçmuş kapıya kadar çamura saplanmış

Romeo_er2
16/10/2010, 01:11
tüh yahu allah beterinden saklasın kardeşim..

sawyer
16/10/2010, 01:12
amin Ertuğ

StrawBeeRy
16/10/2010, 01:12
amin cümlemize

erdali
16/10/2010, 01:18
arkadaşlar herkesden özür dilerim bu akşam babam kaza yaptığı için trafik kurallarını baya bir katlettim ortalığı birbirine kattım çok punto gördüm sanırım bir kaç tane stcikerı olanda gördüm kusura bakmayın işim acildi tekrar özür dilerim..

4lülerim yanıyor emniyet şeridinden gidiyorum selektör kornalara rağmen yol vermeyince makas yoluna başvuruyorum artık yeter nedir bu milletten çektiğim acil durumda bile millet çaça görünce yol vermiyor nereye kadar gidicek böyle otoban gişelerinde birinden özür diledim yol vermedi bu insanlık nereye gidiyor bir gram insanlık kalmamış yolda beni üzen herkes Allahından bulsun inşallah kendi başlarınada gelir... :realmad::realmad::realmad:

EMNİYET ŞERİDİNİ KATLEDEN DELİKANLILAR ELBET BİR GÜN O ANI SİZDE YAŞARSINIZ İNŞALLAH :realmad:
geçmiş olsun kimsede birşey yoktur inşallah
Allah ıslah etsin hepsini

makeles
16/10/2010, 01:21
geçmiş olsun..
bu arada dikkatli olun yaptığınız çok çok tehlikeli..

StrawBeeRy
16/10/2010, 01:23
geçmiş olsun..
bu arada dikkatli olun yaptığınız çok çok tehlikeli..
evet ama ona zorluyorlar abi ah bi binsen ah bi yaşasan bana çok çok hak vericeksin de anlatınca yanlış anlaşılıyor galiba

cilem
16/10/2010, 01:35
çok geçmiş olsunn.Allah beterinden saklasın inşallah. valla katılıyorum insan gibi araba kullanmak çogu zaman makbule gecmiyor. insanların üstüne üstüne gidince ancak kenara çekiliyorlar. sellöktör yapıp 4lüleri yakınca olmuyor işte.. neyse Allah yanına bırakmaz kmsenin..tekrar gecmiş olsun

StrawBeeRy
16/10/2010, 01:38
acil durumlar için emniyet şeridi yapmışlar kullandırmıyorlar ben geçmeyeyim diye yolu yarılayıp gidenlermi yanından geçince arkamdan selektör yapanlarmı arasın ne kadar ilginç bir milletiz biz Allahım ya sen sabır ver

WiSTaRiA
16/10/2010, 02:51
Çok geçmiş olsun mertim

evolodi
16/10/2010, 02:52
geçmiş olsun yegen cana gelmesin candan değerli değil.bu konu da haklisin maalesef yapacak bir şey yok herşey devlette bitiyor o kadar mobese radar vs getiriyosun bunlari madem can mal trafik güvenliği için getirdin madem neden yillardir ortalikta hala böyle herifler var bizlerin modifiyesini sislerine ivirina zivirina bakacagina her gün katledercesine giden bu heriflerin ehliyetlerine el koy da canımızdan malimizdan olmayalim :)

PLaTiNuN
16/10/2010, 09:35
Geçmiş olsun kardeşim umarım baba da bişey yoktur araba bi şekilde hallolur...O emniyet şeridini yok yere işgal edenlerin zaten şoför olduğuna inanmıyorum ben sadece arazide araba kullanmayı öğrenmiş balta diyebiliyorum...

ademtahir
16/10/2010, 09:35
geçmiş olsun mertcim...

Scottie
16/10/2010, 09:41
geçmiş olsun Mert.. Allah beterinden korusun...

faithless1905
16/10/2010, 10:12
büyük geçmiş olsun

hsyn28
16/10/2010, 10:52
Geçmiş olsun Mert kardeşim Allah daha beterlerini göstermesin buna da şükür diyelim.Bu arada ben hergün ambulans görüyorum kozyatağı E-5 te ambulansa bile yol vermiyolar ya da yol vermek isteyene şerit değiştirmesine izin vermeyen kişilikler mevcut.

serkankucuk
16/10/2010, 10:52
geçmiş olsun kardeşim...
insanlar trafikte hep ben önde gideyim boşluğu ben doldurayım diye düşündüklerinden ben de çok çıldırıyorum 15 dk.lık eve dönüş yolum 40 dk oluyo bazen inip birini pataklıcam en son o trafikte...

StrawBeeRy
16/10/2010, 12:16
herkese teşekkür ederim önemli bir sağlık sorunu yok sadece maddi hasarlı bir kaza öndeki aracın ani fren yapmasıyla araba spin atmış ters dönmüş karşıdan tırın geldiğini görünce geri vitese takıp kendini tarlaya atmış büyük ihtimalle arabanın altında sorun vardır olsun cana gelen mala gelsin diyorum tekrar sesleniyorum emniyet şeridini ihlal edenlere yarın öbür gün inşallah sizde aynı şeyi yaşarsınız Allahınızda bulun akşam bana zor anlar yaşatanlar veya yaşatmaya çalışanlar Allah belanızı versin...

zafermutlu
16/10/2010, 12:26
çok geçmiş olsun. önemli olan size birşey olmaması. çok haklısın. insanlar çok saygısız olmuş. büyük şehirde araba kullanmak çok büyük eziyet. helede benim gibi alışkın olmayanlar için. ne zaman o trafige girsem çıldırıyorum. önümde var 100 araba arkamdakiler korna çalıyor. boşuna gürültü sanki korna çalınca trafik hemen açılacak dügün konvoyu gibi korna çalan çalana.. zaten trafigi tıkayanda yanlış araba kullanma adam önüme kafa çıkartıyor otomatikman ben duruyorum arkadakiler duruyor.. dolmuşcular vede taksicilere zaten ayrı yol yapmaları lazım . bütün yolların kendilerinin oldugu kanısındalar zaten.. zor büyük şehir trafigi kendi tuhaf kuralları var...

farukileri
16/10/2010, 12:57
artık istanbulda zaman farketmiyor ne zaman çıksam bu sorunlarla karşılaşıyorum bakın bir gün gelin benimle beraber istanbulda bir yere gidelim bakın nasıl önüme kıranlarmı sağımdan solundan sıfır geçenlermi o zaman anlarsınız neden bu kadar çok kızdığımı

Geçmiş olsun mert,babanda bir şey olmaması sevindirici,araba bir şekilde düzelir zaten.

Sadece emniyet şeridinde manyak yok ki abi,ortalarda kamyonlar da manyak.Birkaç gün önce az daha bi Axor beni önüne alıyodu bariz,bir anda görüp kurtardım arabanın arkasını kamyonun önünden.Emniyet şeridinden gidenlere zaten çok kızıyorum,bi de bakmadan şerit değiştirenler var,onlar da fena,kaç defa yan yana geldik,hani biraz daha birimiz yaklaşsa arabalar yandan birleşecek...

Bizim en ERKEN şekilde trafik eğitimine ihtiyacımız var,trafik kültürünün gelişmeye ihtiyacı var başka türlü olmaz bu iş.Ben avrupada kimsenin kaza olduğu sırada emniyet şeridini kullanarak geçtiğini görmedim,direk ambulans geçti gitti oralardan

trakya_
16/10/2010, 13:00
geçmiş olsun mertt

Misafir
16/10/2010, 13:03
Geçmiş olsun, verilmiş sadakası varmış babanızın. Allah beterinden saklasın. Trafik magandaları o kadar fazla ki maalesef. İki gün önce akşam iş çıkışında ben de bu zihniyetteki insanların aciz davranışlarına maruz kaldım. Yağmur bardaktan boşalırcasına yağıyor, silecek son kademede bana mısın demiyor. Önümüzü zor görüyoruz. Fren mesafesini korumak adına fazla yakın gitmiyorum ama arkadaki araç sanki 32 derece sıcak yaz akşamında araç kullanıyor herhalde ki etkilenmiyor kendisi.. Sellektör, korna tacizinin ardından beni sağımdan geçerek arkada bırakıyor. 500 metre sonra bir araca arkadan çarpmış şekilde gördüğüm ford minübüs kullanıcısını saygıyla anıyorum. Çarptığın adamın suçu neydi??

StrawBeeRy
16/10/2010, 13:27
Geçmiş olsun, verilmiş sadakası varmış babanızın. Allah beterinden saklasın. Trafik magandaları o kadar fazla ki maalesef. İki gün önce akşam iş çıkışında ben de bu zihniyetteki insanların aciz davranışlarına maruz kaldım. Yağmur bardaktan boşalırcasına yağıyor, silecek son kademede bana mısın demiyor. Önümüzü zor görüyoruz. Fren mesafesini korumak adına fazla yakın gitmiyorum ama arkadaki araç sanki 32 derece sıcak yaz akşamında araç kullanıyor herhalde ki etkilenmiyor kendisi.. Sellektör, korna tacizinin ardından beni sağımdan geçerek arkada bırakıyor. 500 metre sonra bir araca arkadan çarpmış şekilde gördüğüm ford minübüs kullanıcısını saygıyla anıyorum. Çarptığın adamın suçu neydi??
ben normalde yağmurlu havalarda hızlı gitmem ama akşam mecburdum öyle gitmeye ve geçtiğim kişilerden geçerken özür diledim ama dilememe rağmen beni sıkıştırıp kaza yaptırmaya zorladılar ben ona sinir oldum :(

Misafir
16/10/2010, 13:34
ben normalde yağmurlu havalarda hızlı gitmem ama akşam mecburdum öyle gitmeye ve geçtiğim kişilerden geçerken özür diledim ama dilememe rağmen beni sıkıştırıp kaza yaptırmaya zorladılar ben ona sinir oldum :(

Hepimizin mecbur kaldığı anda yapacağı şeyi yapmışsın .. İnsanlıktan nasibini alamamış magandalara karşı dikkatli olmakta fayda var..

StrawBeeRy
16/10/2010, 13:40
Hepimizin mecbur kaldığı anda yapacağı şeyi yapmışsın .. İnsanlıktan nasibini alamamış magandalara karşı dikkatli olmakta fayda var..
evet o magandalar yüzünden tırın altında kalıyordum herif girmiş emniyet şeridine tamponuna yapışmışım kornaya basıyorum selektör yapıyorum banamısın demiyor artık tampon değdi değicek aynadan çakıyorum selektörü yok çekilmiyor sonra bi anda çekildi bende emniyet kapalı herhalde trafik var zannettim onun arkasından girdim sola aynadan baktım tır selektör yapıyo kornaya basıyor arka tamponumda sonra en sola girdim attım kendimi tekrar en sağa girdim bu arada arabanın arkası baya bir kaydı topladım sonra anladım emniyet açıkmış bu herif bana bilerek yapmış bunlar yüzünden insanların canı yanıyor işte

alperyonar
16/10/2010, 13:40
Geçmiş olsun mert. Baban da birşey olmaması sevindirici. Araba bir şekilde yapılır zaten..

StrawBeeRy
16/10/2010, 13:42
Geçmiş olsun mert. Baban da birşey olmaması sevindirici. Araba bir şekilde yapılır zaten..
arabaya üzülmedim zaten o anki stresle bana zor anlar yaşatanlara kızdım

bu arada tekstilkent istoç arasın stickerlı bir kaç punto gördüm rahatsız ettiysem hatam varsa özür dilerim :(

fatihhhh
20/10/2010, 14:55
saygısızlık etmek istemem ama,
yanlış okumadıysam yada anlamadıysam,
acil durum nedir?
emniyet şeridi neden kullanılır?
babanızın kazası için çok geçmiş olsun.
ama her işi acil olan emniyet şeridine girip te 150-160 basarsa sonumuz nice olur?
eğer babanızı hastaneye felan yetiştirmek mecburiyetiniz yoksa, yani sağlığı tehlikede değilse o kadar hızlı gitmenizin ne anlamı var?
tam aksine siz bu sefer hem kendinizi, hem de başkalarının sağlığını tehlikeye atabilirsiniz.
eğer babanızın durumu acilse,
sizin gitmeni yerine 112 nin aranarak ambulansla gitmesi daha doğru olur.
tekrardan geçmiş olsun.