Geçmiş Olsun Mert Önemli Bişey Yoktur İnş.
arkadaşlar herkesden özür dilerim bu akşam babam kaza yaptığı için trafik kurallarını baya bir katlettim ortalığı birbirine kattım çok punto gördüm sanırım bir kaç tane stcikerı olanda gördüm kusura bakmayın işim acildi tekrar özür dilerim..
4lülerim yanıyor emniyet şeridinden gidiyorum selektör kornalara rağmen yol vermeyince makas yoluna başvuruyorum artık yeter nedir bu milletten çektiğim acil durumda bile millet çaça görünce yol vermiyor nereye kadar gidicek böyle otoban gişelerinde birinden özür diledim yol vermedi bu insanlık nereye gidiyor bir gram insanlık kalmamış yolda beni üzen herkes Allahından bulsun inşallah kendi başlarınada gelir...
EMNİYET ŞERİDİNİ KATLEDEN DELİKANLILAR ELBET BİR GÜN O ANI SİZDE YAŞARSINIZ İNŞALLAH![]()
Geçmiş Olsun Mert Önemli Bişey Yoktur İnş.
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Kardeş geçmiş olsun.Kızmakta haklısın hak veriyorum sana.
Puntolojik
hadi yaaa cok cok gecmis olsun kardesim ya.herzaman dedigimiz gibi cana gelmesinde mala gelsin her ne kadar cok zor olsada
bizi bu duruma mahruz bırakanlar utansın efendi gibi gidince kaza yaptırmaya çalışıyorlar illa hayvan gibimi gitmemiz lazım![]()
çok çok geçmiş olsun o sinirle sizinde kaza yapmamanız büyük şans olmuş daha dikkatli ve sakin olman gerekli bu tür durumlarda.
evet 2 sefer kaza yapmaktan sıyırdım ama benim suçum yoktu emniyetten gidiyorum 150 160 olmuşum selektör yapıp kornaya basıyorum herif hala emniyete önüme çıkmaya çalışıyor yok böyle bir zihniyet ya istanbul bir kez daha bıktım senden..
ee burası istanbul mert kardeşim onca yıllık trafigi görükten sonra öğrendiğim tek şey şükür etmek oldu unutma kötünün kötüsüde vardır...
Konu StrawBeeRy tarafından (16/10/2010 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.
geçmiş olsun mert. trafikten sıkıldıysan izmire gel. yavaş yavaş burasıda istanbullaşıyor... izmirde gitti gidiyor trafik felaket akşam saatlerinde özellikle sabah 8'den 11'e kadar akşam 6'dan 9'a kadar trafiğe çıkmıcaksın. bukadar basit.
Repair
artık istanbulda zaman farketmiyor ne zaman çıksam bu sorunlarla karşılaşıyorum bakın bir gün gelin benimle beraber istanbulda bir yere gidelim bakın nasıl önüme kıranlarmı sağımdan solundan sıfır geçenlermi o zaman anlarsınız neden bu kadar çok kızdığımı
haklısın ya orda millet artık çıldırmış bence. ben gelcem 2 senedir gelmeye tırsıom işin açıkcası..
Repair
kardeşim geçmiş olsun çok varmı yapabileceğimiz birşey?
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
tüh yahu allah beterinden saklasın kardeşim..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri