Orijinalini görmek için tıklayınız : Angel far
evo_45_evo
26/09/2010, 16:13
Merhabalar....Yaklaşık 2 ay önce punto evo aldım ama farlarını angel olarak değiştirmek istiyorum...Nasıl bi verim alırım,ücretleri nasıldır fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
Ogulcan.Öğüt
26/09/2010, 16:19
evo için angel far yok diye biliyorum
Keske olsada taksaniz evoya henuz angel far uretimi yapilmadi . 1 yada 2 seneye kadar yapilir diye umuyorum allah buyuk olmezde sag kalirsak gelir gelmez bilgi verecegim :)
evo_45_evo
26/09/2010, 21:10
Keske olsada taksaniz evoya henuz angel far uretimi yapilmadi . 1 yada 2 seneye kadar yapilir diye umuyorum allah buyuk olmezde sag kalirsak gelir gelmez bilgi verecegim :)
Çıknca haber verirsen sevinirim....:happydan:
Don Vito Puntoleone
26/09/2010, 21:23
Arkadaşlar GP için orjinal siyah tabanlı far varmı? Hafta sonu olduğu için servisi arayamadım. Bilgisi olan varmı?
StrawBeeRy
26/09/2010, 22:26
Arkadaşlar GP için orjinal siyah tabanlı far varmı? Hafta sonu olduğu için servisi arayamadım. Bilgisi olan varmı?
orjinal gp için derken karatışmışmı yoksa angel lı olanlardanmı? her ikisinden de var
Kemal Oto (https://www.kemaloto.com) adresinde angel fari bulabilirsiniz siyah yada chrome ..
Punto_Can
27/09/2010, 00:09
evet orjinal olarak siyah tabanlı farlar mevcut, yetkili servislerden temin edebilirsiniz. ürün abarth far olarak geçiyor ve fiyatı yaklaşık çifti 650-660 TL civarında. aracımda kullanıyorum, bilgi için birkaç foto :)
bende var oldugundan soylemiyorum zevk meselesi bence angellılar daha güzel gozukuyor abarthınkinden
krakercocuk
29/09/2010, 13:50
+1
Don Vito Puntoleone
29/09/2010, 15:16
evet orjinal olarak siyah tabanlı farlar mevcut, yetkili servislerden temin edebilirsiniz. ürün abarth far olarak geçiyor ve fiyatı yaklaşık çifti 650-660 TL civarında. aracımda kullanıyorum, bilgi için birkaç foto :)
eywallah... güzel görünüyor..angellardan daha hoş...
KaMiKaZe
05/10/2010, 00:26
angellar gündüz çok basit duruyor gece ise önünüzü göstermiyor yorum yaparken bunlarıda dikkate katmak lazım :D
Doğrusu angelların performansını hiçte öyle kötü bulmuyorum. Xenon far ile kullanıyorum, memnunum. Ancak uzunlar komedi.
Herkeste aynı mı bu arkadaşlar? Selektör yaparken yüzümde aptalca bir gülümsemeye sebep oluyor bende. Niye yapıyorsam gibilerinden. :D
Basit durmak gorecelidir basit bakmayla alakali ;) onunu gostermekte far ayari bozuksa ayarlanir illaki gormek istemiyorsan gozlerinide kapatabilirsin ben sahsen cok cok memnunum ikna olmayan gelip huzmelerimi izleyebilir :)
uzunlara ayar yaptıracaksanız aklınızda bulunsun tampon sökülüyor cünkü ayar kısmını oyle biryere koymuslar ki far cıkmadan ayar olmuyor uzunları yaktıgında ise kısalar sönüyor buna bir cozum olsun diye sigortalara diyot baglandı kısa ve uzunun sigortasına oda şase yaptı sanırım kontagı cıkarttıgımda farlar yanmaya basladı bende cıkarttım bagımsız calısıyorlar şimdi ve uzunlarda cok güzel yol gosteriyor kısalarında mercekleri büyük olsa daha iyi olacagına eminim
1 sene geçmiş üzerinden angel far hala yokmu