evo için angel far yok diye biliyorum
Merhabalar....Yaklaşık 2 ay önce punto evo aldım ama farlarını angel olarak değiştirmek istiyorum...Nasıl bi verim alırım,ücretleri nasıldır fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
evo için angel far yok diye biliyorum
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Keske olsada taksaniz evoya henuz angel far uretimi yapilmadi . 1 yada 2 seneye kadar yapilir diye umuyorum allah buyuk olmezde sag kalirsak gelir gelmez bilgi verecegim![]()
Arkadaşlar GP için orjinal siyah tabanlı far varmı? Hafta sonu olduğu için servisi arayamadım. Bilgisi olan varmı?
Özel Kurmay Başkanı...
Kemal Oto adresinde angel fari bulabilirsiniz siyah yada chrome ..
Konu Punto_Can tarafından (07/04/2011 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.
bende var oldugundan soylemiyorum zevk meselesi bence angellılar daha güzel gozukuyor abarthınkinden
I ♥ Punto
+1
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
+2
-5![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
angellar gündüz çok basit duruyor gece ise önünüzü göstermiyor yorum yaparken bunlarıda dikkate katmak lazım![]()
Doğrusu angelların performansını hiçte öyle kötü bulmuyorum. Xenon far ile kullanıyorum, memnunum. Ancak uzunlar komedi.
Herkeste aynı mı bu arkadaşlar? Selektör yaparken yüzümde aptalca bir gülümsemeye sebep oluyor bende. Niye yapıyorsam gibilerinden.![]()
Basit durmak gorecelidir basit bakmayla alakalionunu gostermekte far ayari bozuksa ayarlanir illaki gormek istemiyorsan gozlerinide kapatabilirsin ben sahsen cok cok memnunum ikna olmayan gelip huzmelerimi izleyebilir
![]()
uzunlara ayar yaptıracaksanız aklınızda bulunsun tampon sökülüyor cünkü ayar kısmını oyle biryere koymuslar ki far cıkmadan ayar olmuyor uzunları yaktıgında ise kısalar sönüyor buna bir cozum olsun diye sigortalara diyot baglandı kısa ve uzunun sigortasına oda şase yaptı sanırım kontagı cıkarttıgımda farlar yanmaya basladı bende cıkarttım bagımsız calısıyorlar şimdi ve uzunlarda cok güzel yol gosteriyor kısalarında mercekleri büyük olsa daha iyi olacagına eminim
I ♥ Punto
1 sene geçmiş üzerinden angel far hala yokmu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri