Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikteki yol tartışmasının puntomda bıraktığı hatıra..

ucs33
18/08/2010, 00:56
Merhaba,

Bugün akşam üstü Cebeci dolaylarında 2. şeride park etmiş araçlar yüzünden, 3 şeritli yol tek şeride düşmüş ve dolayısıyla o noktada bi kargaşa vardı. Normalen araçlar tek şeride düşen yollarda birbirlerine yol vererek bi o taraftan, bi bu taraftan birer birer geçerler. Yol hakkının bana geçtiğini düşünerek burnunu soldaki şeride uzattım. Yandaki araç korna çaldı ve ufak çaplı bi ağız dalaşı oldu. Aldırmadım ve devam ettim. Işıklara geldiğimizde, arkama geçti ve aracından indi. 4 kişiydiler ve hepsi PTT gömleği giymiş görevlilerdi. Yanıma geldiler. Bağırıp çağırdı, yumruk atmaya çalıştı başarılı olamadı. Arkadaşlarından bi tanesi engel olmaya çalıştı falan ama aracın tavanına vurmayı başardı. O an bir sorun olabileceğini düşünmedim, biraz ileride durdum ve tavana baktım. Göçük oluşmuştu. Hemen gittikleri yöne ilerledim ancak nafile.. Etraftaki ptt şubelerine sordum, bizden biri değil dediler. Kavşakta trafik ekibi bekliyordu. Onlar beni Cebeci Karakoluna yönlendirdiler. (mobeseler henüz çalışmıyormuş) Aracın plakasını tam göremediğimden hiç bir şey yapamayacaklarını söylediler. Anlayacağınız tavandaki göçük ile kaldım.. Yarın Ptt den araç sorgulatacağım.

Trafikte diş gösterirsiniz, başınız belaya girer. Sessiz kalırsınız, böyle manyaklar dadanır. Eskiden sessiz kalmıyordum ancak çok bela atlattım. Artık sakinim ancak yine bela buldu mu buluyor. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum..

Sizden isteğim, lütfen oruç tutuyorsanız mümkünse araç kullanmayın. Hem sıcak hem oruç insanları geriyor. Bu tür vakalar artıyor.

Biraz uzun oldu ancak esas sormak istediğim şey, tavanı servis dışında yaptırabileceğim bir yer var mı?

Şimdiden teşekkürler

insomnia06
18/08/2010, 01:02
geçmiş olsun.bende oruç iken araba kullanıyorum hergün ama agresif olacağım anlamına gelmiyor bu,insan kendini bildikden sonra sorun yok.ama size denk gelen şuursuzlar maalesef kol geziyor trafikde,bu adamlar oruç olmasa da böyledir emin olabilirsiniz...
autoking hallediyor diye biliyorum.bi ara ankaraya yağan dolu yüzünden arkadaşımın arabasının tavanında göçükler oluşmuştu autoking de çözdüler sorunu,oraya gösterin isterseniz.geçmiş olsun tekrar...

StrawBeeRy
18/08/2010, 01:03
geçmiş olsun inşallah bulunur etraftaki dükkanların kameralarınada bakabilirsiniz belki takılmıştır.dediğiniz doğru kimseye bulaşmamak lazım bizim burda bir arkadaş pek samimi değilim geçen sene tatile gitmiş yolda tartışma çıkmış adam çekip ateş etmiş sol arka kapıda ve arka çamurlukta mermi izleri vardı onu gördükten sonra hiç bulaşmıyorum eğer kalabalıksak iş değişiyor

Erdem Bozdağ
18/08/2010, 01:06
büyük geçmiş olsun
eğer kim oldukları bulursanız biz de kalabalık bir iade ziyareti yapalım:)4 kişi gelmek nasıl oluyormuş görsünler

alpimmm
18/08/2010, 01:08
Umut gerçekten büyük geçmiş olsun. böyleleri insanı katil eder. dediğin gibi bu aralar oruç ve sıcakla beraber sinirler biraz gevşek oluyor.
tavanına çok üzüldüm, inşallah istediğin gibi bir yer bulup orada yaptırabilirsin. ve umarım bunu yapan saygısızları! bulabilirsin. tekrar geçmiş olsun

insomnia06
18/08/2010, 01:08
evet ankaralılar olarak bir buluşma düzenleyelim arkadaşların çalıştığı ptt şubesinde:)oruçları açnayalım ki şartlar eşit olsun:)

ucs33
18/08/2010, 01:09
Dediğinin doğru, her zaman öyle olacak diye bir şey yok. ancak yine de malum aşırı sıcaklar var, insan istemeden sinirli veya dikkatsiz davranabiliyor. Gayet doğal bir durum. Sadece biraz çaba göstermeliyiz.

Güvenlik kameraları için yarın bi gidip bi kaç dükkan gezsem iyi olur sanırım =) Ama o "eğer kalabalıksak iş değişir" kısmını tuttum =D

Teşekkür ederim, du bakalım bi tespit edelim de ziyareti düşünürüz =D

SRDR KRKC
18/08/2010, 01:17
Dediğinin doğru, her zaman öyle olacak diye bir şey yok. ancak yine de malum aşırı sıcaklar var, insan istemeden sinirli veya dikkatsiz davranabiliyor. Gayet doğal bir durum. Sadece biraz çaba göstermeliyiz.

Güvenlik kameraları için yarın bi gidip bi kaç dükkan gezsem iyi olur sanırım =) Ama o "eğer kalabalıksak iş değişir" kısmını tuttum =D

Teşekkür ederim, du bakalım bi tespit edelim de ziyareti düşünürüz =D

Bence Olayı Uzatmanın Mantığı Yok Dediğiniz Gibi Ramazan Günü Olabilecek Şeyler Bunlar Hayırlısı Deyip Geçin. Belkide İlerde Olabilecek Daha Büyük Bir Kazadan Allah Sizi Esirgedi Öyle Düşünün Sonuçta Bir Daha Karşınıza Çıkıp Size Çıkaratırsalar O Zaman Nereye Diyorsanız Hep Beraber Gidelim Uyar Her Türlü .

Aracınıza Gelince ABC Peugeot Plazaya Bağlı Ziebartda Yurt Dışında Göcük Düzeltme Uygulaması Getirtmişler. Tavanda 90 a Yakın Göçüğü Düzelttiğini Biliyorum. Gitmenizi Tavsiye Ederim. Müsait Bir Gün Haberleşip Beraberde Gidebiliriz Abi Ben Özl Msj Bıraktım Bakarsanız Orda Msnim Var. Geçmiş Olsun Tekrar.

Genius
18/08/2010, 02:07
Geçmiş olsun, insanın katil olması an meselesi valla. Yanındaki arkadaşlarına güvenmiştir ezik herif, yoksa o kadar erkeklik yapamazdı. Sen yine sabırlıymışsın tebrik ederim ;)

Du Hast
18/08/2010, 02:34
iftar ve yakın zamanlarında trafiğe çıkmak istemiyorum açıkcası. illaha kavga gürültü değil. insanlar çok dalgın ve aceleci oluyorlar...

Ogulcan.Öğüt
18/08/2010, 02:46
Abi çok büyük geçmiş olsun zorbalıktan başka bişey değil inşallah etraftaki dükkan kameralarından falan araç bulunur ..

ayhan1
18/08/2010, 02:46
geçmiş olsun hocam açıkcası böyle olaylarla karşılaşmak çok üzücü

göçüklere gelince autokingsizin işinizi halleder kaskonuz var ise bedavaya halletirebilirsin autokingbu konuda gerçekten ustadır boya yapılmadan sorun çözülür daha önceden benimde başıma gelmişti göçük falan hallettiler

OzzY
18/08/2010, 03:06
geçmiş olsun, trafikte sakin olmak önemli çoğu zaman bende kendimi tutamıyorum ama her türlü pislik var trafikte silah taşıyan adamda çok...

Romeo_er2
18/08/2010, 04:04
********ler diyorum başka bişey demiyorum..

Scottie
18/08/2010, 09:16
geçmiş olsun... hepimizin başına geliyor böyle olaylar... ama ben inerdim araçtan...

suvari_84
18/08/2010, 09:21
kardeş çok geçmiş olsun. böle adamlar trafikte hep oluyorlar merak etme. senin yapman gereken bu aracı bulmak ve polise bildirmek keşke şahit falanda olsaydı ama o durumda bulman zor tabi. ortalık şehir eşkiyası kaynıyor bu yüzden arabanda daima bi sopa olacak fakat kendini korumak için. :)

WiSTaRiA
18/08/2010, 09:59
Çok geçmiş olsun.. Toplanıp gidelim valla GPTR forumcuları olarak.. Görsünler ********ler puntişimizin tavanına nasıl vurulurmuş..

Aynı sizin olayınıza benzer olay benimde başıma geldi geçen gün 3 kişilerdi **onlarla ağız dalaşı yaptık ve bunlar benim önümü kestiler ve geldiler yanıma bağrınıyolar camlarıma vuruyolar ulan sizi ************ler deyip torpidodan çıkardım biber gazını ve indim aşağı başladım sıkmaya hepsi felç tabiki bir güzel de 3 üne daldım heriflerin tek söylediği şey gözüümmmm anammm gözümmm ben vurdukça vurma lannn gözümü bi açabilsem ahhhh vurma lannn... 5 dakika tepelendim onlarla bindim arabama bastım gittim :D:D 1 haftadır arabamı garajdan çıkarmıyorum her ihtimale karşı ama gene gelsinler gene aynısını yaparım bu sefer levyeyle girerim ********lere...

Bu arada servise bir danışın onların bir vakum aletleri var göçük olan yere takıp çekiyorlar...

kaptan_ahab
18/08/2010, 10:03
Büyük geçmiş olsun, insan müsvettesi bu tür kişiler için katil olmaya bile değmez ama ne yazıkki insanı artık zıvanadan çıkarıyorlar.Birde eğer o göçüğün oluştuğunu o an anlasaydınız sizde kendinize hakim olamayacaktınız ve belki çok daha kötü şeyler olabilecekti.Ne diyelim, Mevlam kötü ile karşılaştırmasın...

insomnia06
18/08/2010, 10:05
Çok geçmiş olsun.. Toplanıp gidelim valla GPTR forumcuları olarak.. Görsünler ********ler puntişimizin tavanına nasıl vurulurmuş..

Aynı sizin olayınıza benzer olay benimde başıma geldi geçen gün 3 kişilerdi **onlarla ağız dalaşı yaptık ve bunlar benim önümü kestiler ve geldiler yanıma bağrınıyolar camlarıma vuruyolar ulan sizi ************ler deyip torpidodan çıkardım biber gazını ve indim aşağı başladım sıkmaya hepsi felç tabiki bir güzel de 3 üne daldım heriflerin tek söylediği şey gözüümmmm anammm gözümmm ben vurdukça vurma lannn gözümü bi açabilsem ahhhh vurma lannn... 5 dakika tepelendim onlarla bindim arabama bastım gittim :D:D 1 haftadır arabamı garajdan çıkarmıyorum her ihtimale karşı ama gene gelsinler gene aynısını yaparım bu sefer levyeyle girerim ********lere...

Bu arada servise bir danışın onların bir vakum aletleri var göçük olan yere takıp çekiyorlar...

:)eline sağlık:)

WiSTaRiA
18/08/2010, 10:21
:)eline sağlık:)

Sağolasın.. Esasında övünüşecek yada gururlanılıcak bir davranış değil ama insan o anda kendini kaybediyor.. Benim koltuğumun yanında bir levye var iyiki onu alıp adamlara dalmamışım... Allah korumuş genede...

zafermutlu
18/08/2010, 12:13
geçmiş olsun kardeş.. olay çok ilginç .ilginç olan ptt görevlisi olmaları. resmi bir görevli agız dalaşına girmiş birde tavana vurmuş bu ne cesaret. alacaktın plakalarını arabadan inip araç durdurmak birde darp yapmak nasıl oluyormuş göreceklerdi.

ozdem
18/08/2010, 12:55
çok geçmiş olsun, tekrarı ve daha beteri olmaması dileğiyle.
bence ehliyet alırken diğer sınavların yanında psikolojik testler de yapılmalı.

evolodi
18/08/2010, 12:57
trafikte oluyor böyle şeyler geçmiş olsun umarım birdaha yaşanmaz son bulur

fatihhhh
18/08/2010, 13:03
aracını yaptırmadan önce bi fotosunu çektir.
ilerde satmaya kalkarsan zorlanabilirsin.
takla atmış...vs derler.

ucs33
18/08/2010, 13:44
valla sopa var ama o bi seviyeden sonra devreye girer diye düşünüyorum. o an zaten arabaya bi zarar geldiğini de fark edemedim. biber gazı iyiymiş =D

byspayn
18/08/2010, 14:50
Abi geçmiş olsun. Üzüldüm... Cezalarını en yakın zamanda bulurlar inşallah.

aslam0740
18/08/2010, 16:19
Sağolasın.. Esasında övünüşecek yada gururlanılıcak bir davranış değil ama insan o anda kendini kaybediyor.. Benim koltuğumun yanında bir levye var iyiki onu alıp adamlara dalmamışım... Allah korumuş genede...

İYİ YAPMIŞSINböylesine böyel müstahak

ibrahim06
18/08/2010, 16:38
Bahsettiğiniz yoldan ben de çok geçerim ve bu akşam gene geçeceğim. Ankarada en nefret ettiğim yoldur orası. Trafik polisleri o saatlerde orda bulunup ceza yağdırsalar o yol bak nasıl açılıyor. Ha bu arada polislerimiz nerden bilsin oraların hatalı parklarla dolu olduğunu değil mi? Pehh.

silentscream
18/08/2010, 16:59
Yeterli olgunluğa ve zeka seviyesine ulaşamamış bu gibi yaratıklarda oruç tutmak gibi dini vecibeler böyle yanetki yapabiliyor.
Ben yolda özellikle bu aralar herkese yol veriyorum..Sıkıştıran olmasın göremez sinirlidir saatlerdir sigara içmemiştir vs vs diye..
Maganda olarak tabir edilen bu yaratıklar aramıza karışmış durumda ve sürekli olarak üremektedirler.Bu gibi yaratıkların ya evcil hale getirilip eğitilip kısırlaştırılıp topluma yavaşça adapte edilmesi ya da barınaklarda özel parklarda yine kısırlaştırılıp doğal ortamlarında halkın ziyaretine açılarak gösterilmesi gerekir diye düşünüyorum..
Saygılar..

insomnia06
18/08/2010, 17:10
yeterli olgunluğa ve zeka seviyesine ulaşamamış bu gibi yaratıklarda oruç tutmak gibi dini vecibeler böyle yanetki yapabiliyor.
Ben yolda özellikle bu aralar herkese yol veriyorum..sıkıştıran olmasın göremez sinirlidir saatlerdir sigara içmemiştir vs vs diye..
Maganda olarak tabir edilen bu yaratıklar aramıza karışmış durumda ve sürekli olarak üremektedirler.bu gibi yaratıkların ya evcil hale getirilip eğitilip kısırlaştırılıp topluma yavaşça adapte edilmesi ya da barınaklarda özel parklarda yine kısırlaştırılıp doğal ortamlarında halkın ziyaretine açılarak gösterilmesi gerekir diye düşünüyorum..
Saygılar..
+1000

ademtahir
18/08/2010, 18:31
arkadaşım geçmiş olsun
köpekle dalaşacağına çalıyı dolaş demişler trafikte dikkat etmek lazım manyak psikopat çok ruhsatlı ve ruhsatsız silahla gezen çok fazla var yol vermedin diye adam vuruluyor ülkemizde daha çok eğitim lazım öğrenilecek çok şey var kimseye bulaşmayın..

magic
18/08/2010, 18:47
Büyük geçmiş olsun, Allah daha kötülerinden sakınsın. Uymamak lazım böyle tiplere ama işte insan o anda nasıl davranacağını bilemiyor, bir anda şalterler atıveriyor ya da kal geliyor.

evolodi
18/08/2010, 19:14
kisirlaştiracaksin bunlari üremesinler

ZAK1980
18/08/2010, 19:45
arkadasım cevredekı banka,apartman vb guvenlık kamerları vardır buyuk ıhtımal onlara bu bak derım

ZAK1980
18/08/2010, 19:47
Bahsettiğiniz yoldan ben de çok geçerim ve bu akşam gene geçeceğim. Ankarada en nefret ettiğim yoldur orası. Trafik polisleri o saatlerde orda bulunup ceza yağdırsalar o yol bak nasıl açılıyor. Ha bu arada polislerimiz nerden bilsin oraların hatalı parklarla dolu olduğunu değil mi? Pehh.
arayacksın 155 ı boyle durum var dıye bakarlar hemen cezada prım var sonucta :)

ayhan1
18/08/2010, 19:58
aracını yaptırmadan önce bi fotosunu çektir.
ilerde satmaya kalkarsan zorlanabilirsin.
takla atmış...vs derler.
böyle birşeye gerek yok tavanda boya falan olmayacak nasıl olsa ama hatıra olarak saklarım derseniz o ayrı

alpimmm
18/08/2010, 20:11
Orçun eline sağlık valla. biber gazı zararsız kesin çözüm, bi tane torpidoya atmak gerekiyor :)

lionT-JET
18/08/2010, 22:03
gecmıs olsun.uyma uyma ama bır yere kadar be arkadaslar.bırde zeytınyagı gıbı uste cıkıyorlar.tam dayaklık bunlar..

ZAK1980
18/08/2010, 22:42
Orçun eline sağlık valla. biber gazı zararsız kesin çözüm, bi tane torpidoya atmak gerekiyor :)
Arkadaslar ıstersenız toplu halde bıber gazı satın allım gecen sene kız arkadasım ıcın arastırmıstım ayrılınca ne halı varsa banane dedım almadım :)

Atakale Güvenlik sistemleri -CCTV Kamera Alarm sistemleri -GÜVENLİK SİSTEMLERİ-CCTV ALARM KAMERA . (https://www.megametropol.com/product_info.php?products_id=460)

lınk :
ATAKALE ELEKTRONİK LTD. ŞTİ.
Selanik 63/3 Kızılay
ANKARA
GSM: 506 855 4903
TEL : 312 425 2200
FAX:312- 425 2122

UCRETIDE: 4,53 YADA 5 TL (TOPLU ALIMDA EN AZ 10 ADET ALINMALIYMIS)

alperyonar
18/08/2010, 23:40
Her gün o yolu kullanıyorum ve trafik hat safhada.. Eskiden bende çok sinirliydim ve bu sinirliliğim yüzünden sizin gibi bir çok bela atlattım. Sonra bulaşmamaya çalıştım ama bu seferde adam sizi pısdırdığını sanıyor. Ama unutmayın trafikte kavga etmeden önce polis arabadan önce kimin indiğini soruyor. İlk inen ben olmamaya özen gösteriyorum bakıyorum hala artisleniyor alttan ''HAYDAR'' ı gösterdim mi ister 1 kişi olsun ister 3, indiği gibi tın tın geri dönüp biniyor arabasına.

smartmavi
18/08/2010, 23:59
Yeterli olgunluğa ve zeka seviyesine ulaşamamış bu gibi yaratıklarda oruç tutmak gibi dini vecibeler böyle yanetki yapabiliyor.
Ben yolda özellikle bu aralar herkese yol veriyorum..Sıkıştıran olmasın göremez sinirlidir saatlerdir sigara içmemiştir vs vs diye..
Maganda olarak tabir edilen bu yaratıklar aramıza karışmış durumda ve sürekli olarak üremektedirler.Bu gibi yaratıkların ya evcil hale getirilip eğitilip kısırlaştırılıp topluma yavaşça adapte edilmesi ya da barınaklarda özel parklarda yine kısırlaştırılıp doğal ortamlarında halkın ziyaretine açılarak gösterilmesi gerekir diye düşünüyorum..
Saygılar..

Arkadasim cok guzel soylemissin de bu türün sayisi kontrolden cikti artik. Kurallara uygun araba kullanan bizlerin sayisi oldukca az. Bence biz bunlarin icinde kayboluyoruz ve bela hergecengun daha da yaklasiyor.

guven_ogun
19/08/2010, 01:05
Orçun eline sağlık valla. biber gazı zararsız kesin çözüm, bi tane torpidoya atmak gerekiyor :)arabamda taşıyorum,bir kezde kullanmak mecburiyetinde kaldım,gerçekten çok etkili,yok kafa atmışım,yok yumruk atmışım gerek yok,hepsinin etkisini anında gösteriyor:)

ucs33
19/08/2010, 03:55
valla şu biber gazı olayı benim de hoşuma gitti. suç teşkil etmiyo en başta. haydar olayı bende de var ancak daha önce başıma bela açtım bu yüzden. çok mühim olmadıkça çıkmıyo ortaya.

2. si bugün servise, ve serdar abinin dediği ziebart a gidebilme şansım oldu. autoking ile henüz konuşamadım. 2 si de vakumla çıkmayacağını söyledi. çünkü darbe tavandaki kuşak denilen (tavanda ortadan geçen demir) yerin tam üstüne geldiğinden ve tam kenarda olduğundan vakum işlemezmiş. boyayı bozup daha da çirkin yapabilme ihtimali çok yüksekmiş. serviste iç kaplamayı söktürüp alttan çekiç yaptırıcam sanırım. boya istemeyecek kadar yapılır dedi servis danışmanım. başıma böyle gereksiz işler açtım anlayacağınız...

ayhan1
19/08/2010, 04:02
bence autokingbir gidin birde orayla konuşun %99 sorununuz düzelecektir boya falan olmadan autoking türkiyeye bu sistemi ilk getiren şirket işlerini iyi yapıyorlar

demon
20/08/2010, 03:55
Bu tip bir duruma İzmir' de şahit oldum. Yol verme tartışması yüzünden PTT aracındaki iki şahıs bir adamı dövdüler. Çevredeki esnaf müdahale etti ve PTT' cileri tartakladılar.
Ayrıca PTT elemanları genç ve dövmeli filan garip tiplerdi. Adamın bir suçu olmadığı halde yol tartışması nedeni ile adamı dövmeye kalktılar. Sanırım PTT bu tip işler için dışarıdan adam alıp çalıştırıyor. Keşke plaka alsaydınız. Orada çok hata etmişsiniz. Ama bu olayın peşini bırakmazsanız çözüme kavuşturursunuz. Ve peşini bırakmayın.

ucs33
20/08/2010, 21:40
internetten araç sorgulama yaptım ve 06 BB ile başlayan sonu 3 haneli olan 999 tane araca tek tek baktım. şu an elimde 2 plaka var ve kesinlikle bunlardan bir tanesi. en kısa sürede bu şahısları bulmaya çalışıyorum

ZAK1980
20/08/2010, 21:49
internetten araç sorgulama yaptım ve 06 BB ile başlayan sonu 3 haneli olan 999 tane araca tek tek baktım. şu an elimde 2 plaka var ve kesinlikle bunlardan bir tanesi. en kısa sürede bu şahısları bulmaya çalışıyorum
nerden sorgulama yaptın bu arada ısın arkasınıda bırakma hatta bır gun once yaz forumca gıdıp hesap soralım

ucs33
20/08/2010, 21:52
ptt şubelerinden 1 tl karşılığı e-devlet şifresi alıyorsunuz. www.turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranızı ve aldığınız şifreyi girerek içeride işlem yapabilirsiniz. bunlardan birisi de plaka sorgulama

bu arada hesap sorma işinde gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim =)

SKELETER
23/08/2010, 01:02
Geçmiş olsun. Allah cezasını versin böyle tiplerinde. Olayda haklısınız ayrıda haksız bile olsanız nedir bu celallenme. Ben kompleksli ezik insanların direksiyon başında kendini bir şey zannetmesine bağlıyorum durumu. Yol vermeyince büyük insan oldu aklınca ki yol sizinmiş. Ankaralı olarak bu uygulama artık görgü, nezaket ve zeka gereğince uygulama olmuştur. Yol tek şeride düşmüşse bir soldan bir sağdan geçerki araçlar hem trafik yürüsün, hemde trafikteki diğer sürücü boş şeride burnunu atmasın yandakini sıkıştırmasın insan gibiii kullanalım arabamızı.

Ben karşımdaki iki ayaklı hayvan olmadıktan sonra yanlışlıkla yola girmiş dalgınlıkla hata yapan sürücüye sert fren yapsam dahi korna çalmıyorum. Zaten kişi insansa hatasını farkediyor onun korkusu, mahcubiyeti ona yeter birde üstüne korna çalmak neden.

Bu arada plakayı tespit edip PTT'nin sitesinden başvuru yapıp durumu anlatırsanız ilgilenirler diye düşünüyorum. En azından size bir cevap ve soruşturma konusunda muhattap olabileceğiniz isim verirler ki nezaket yoksunu, orman kaçkınının yanına kalmasın. Yanlız araç özel ise kuruma ait değilse yapabilecek çok şey yok.

dgn
23/08/2010, 01:09
Geçmiş olsun..Allah belalarını versin

geçen haftada bize 10 kişi saldırdılar kazma küreklerle bagajdan kaptığım gibi sopayı kürekli olanını indirdim diğerleriyle kavga felan şimdi ise mahkemeliğiz adamlarla..

ZAK1980
23/08/2010, 01:15
Bıber gazı almak lazım bu kopeklere ancak oyle etkısız hale gelırler

ucs33
23/08/2010, 01:19
Geçmiş olsun..Allah belalarını versin

geçen haftada bize 10 kişi saldırdılar kazma küreklerle bagajdan kaptığım gibi sopayı kürekli olanını indirdim diğerleriyle kavga felan şimdi ise mahkemeliğiz adamlarla..

işte böyle gereksiz yere uğraştırırlar..