Sayfa 1/3 123 SonSon
52 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Trafikteki yol tartışmasının puntomda bıraktığı hatıra..

Umut Çetin
    ucs33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 24

Standart Trafikteki yol tartışmasının puntomda bıraktığı hatıra..

Merhaba,

Bugün akşam üstü Cebeci dolaylarında 2. şeride park etmiş araçlar yüzünden, 3 şeritli yol tek şeride düşmüş ve dolayısıyla o noktada bi kargaşa vardı. Normalen araçlar tek şeride düşen yollarda birbirlerine yol vererek bi o taraftan, bi bu taraftan birer birer geçerler. Yol hakkının bana geçtiğini düşünerek burnunu soldaki şeride uzattım. Yandaki araç korna çaldı ve ufak çaplı bi ağız dalaşı oldu. Aldırmadım ve devam ettim. Işıklara geldiğimizde, arkama geçti ve aracından indi. 4 kişiydiler ve hepsi PTT gömleği giymiş görevlilerdi. Yanıma geldiler. Bağırıp çağırdı, yumruk atmaya çalıştı başarılı olamadı. Arkadaşlarından bi tanesi engel olmaya çalıştı falan ama aracın tavanına vurmayı başardı. O an bir sorun olabileceğini düşünmedim, biraz ileride durdum ve tavana baktım. Göçük oluşmuştu. Hemen gittikleri yöne ilerledim ancak nafile.. Etraftaki ptt şubelerine sordum, bizden biri değil dediler. Kavşakta trafik ekibi bekliyordu. Onlar beni Cebeci Karakoluna yönlendirdiler. (mobeseler henüz çalışmıyormuş) Aracın plakasını tam göremediğimden hiç bir şey yapamayacaklarını söylediler. Anlayacağınız tavandaki göçük ile kaldım.. Yarın Ptt den araç sorgulatacağım.

Trafikte diş gösterirsiniz, başınız belaya girer. Sessiz kalırsınız, böyle manyaklar dadanır. Eskiden sessiz kalmıyordum ancak çok bela atlattım. Artık sakinim ancak yine bela buldu mu buluyor. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum..

Sizden isteğim, lütfen oruç tutuyorsanız mümkünse araç kullanmayın. Hem sıcak hem oruç insanları geriyor. Bu tür vakalar artıyor.

Biraz uzun oldu ancak esas sormak istediğim şey, tavanı servis dışında yaptırabileceğim bir yer var mı?

Şimdiden teşekkürler
    2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus

Let the music play!

2. Bu mesajı için 2 kişi ucs33'ye teşekkür etti:

Hasan Aksoy
    insomnia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 93

geçmiş olsun.bende oruç iken araba kullanıyorum hergün ama agresif olacağım anlamına gelmiyor bu,insan kendini bildikden sonra sorun yok.ama size denk gelen şuursuzlar maalesef kol geziyor trafikde,bu adamlar oruç olmasa da böyledir emin olabilirsiniz...
    autoking hallediyor diye biliyorum.bi ara ankaraya yağan dolu yüzünden arkadaşımın arabasının tavanında göçükler oluşmuştu autoking de çözdüler sorunu,oraya gösterin isterseniz.geçmiş olsun tekrar...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

geçmiş olsun inşallah bulunur etraftaki dükkanların kameralarınada bakabilirsiniz belki takılmıştır.dediğiniz doğru kimseye bulaşmamak lazım bizim burda bir arkadaş pek samimi değilim geçen sene tatile gitmiş yolda tartışma çıkmış adam çekip ateş etmiş sol arka kapıda ve arka çamurlukta mermi izleri vardı onu gördükten sonra hiç bulaşmıyorum eğer kalabalıksak iş değişiyor

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

büyük geçmiş olsun
    eğer kim oldukları bulursanız biz de kalabalık bir iade ziyareti yapalım4 kişi gelmek nasıl oluyormuş görsünler

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

Umut gerçekten büyük geçmiş olsun. böyleleri insanı katil eder. dediğin gibi bu aralar oruç ve sıcakla beraber sinirler biraz gevşek oluyor.
    tavanına çok üzüldüm, inşallah istediğin gibi bir yer bulup orada yaptırabilirsin. ve umarım bunu yapan saygısızları! bulabilirsin. tekrar geçmiş olsun

Hasan Aksoy
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

evet ankaralılar olarak bir buluşma düzenleyelim arkadaşların çalıştığı ptt şubesindeoruçları açnayalım ki şartlar eşit olsun

Umut Çetin
    ucs33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 24

Dediğinin doğru, her zaman öyle olacak diye bir şey yok. ancak yine de malum aşırı sıcaklar var, insan istemeden sinirli veya dikkatsiz davranabiliyor. Gayet doğal bir durum. Sadece biraz çaba göstermeliyiz.

Güvenlik kameraları için yarın bi gidip bi kaç dükkan gezsem iyi olur sanırım =) Ama o "eğer kalabalıksak iş değişir" kısmını tuttum =D

Teşekkür ederim, du bakalım bi tespit edelim de ziyareti düşünürüz =D
    2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus

Let the music play!

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı ucs33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğinin doğru, her zaman öyle olacak diye bir şey yok. ancak yine de malum aşırı sıcaklar var, insan istemeden sinirli veya dikkatsiz davranabiliyor. Gayet doğal bir durum. Sadece biraz çaba göstermeliyiz.

Güvenlik kameraları için yarın bi gidip bi kaç dükkan gezsem iyi olur sanırım =) Ama o "eğer kalabalıksak iş değişir" kısmını tuttum =D

Teşekkür ederim, du bakalım bi tespit edelim de ziyareti düşünürüz =D
    Bence Olayı Uzatmanın Mantığı Yok Dediğiniz Gibi Ramazan Günü Olabilecek Şeyler Bunlar Hayırlısı Deyip Geçin. Belkide İlerde Olabilecek Daha Büyük Bir Kazadan Allah Sizi Esirgedi Öyle Düşünün Sonuçta Bir Daha Karşınıza Çıkıp Size Çıkaratırsalar O Zaman Nereye Diyorsanız Hep Beraber Gidelim Uyar Her Türlü .

Aracınıza Gelince ABC Peugeot Plazaya Bağlı Ziebartda Yurt Dışında Göcük Düzeltme Uygulaması Getirtmişler. Tavanda 90 a Yakın Göçüğü Düzelttiğini Biliyorum. Gitmenizi Tavsiye Ederim. Müsait Bir Gün Haberleşip Beraberde Gidebiliriz Abi Ben Özl Msj Bıraktım Bakarsanız Orda Msnim Var. Geçmiş Olsun Tekrar.

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Geçmiş olsun, insanın katil olması an meselesi valla. Yanındaki arkadaşlarına güvenmiştir ezik herif, yoksa o kadar erkeklik yapamazdı. Sen yine sabırlıymışsın tebrik ederim
    GP in mirror is faster than they appear !

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

iftar ve yakın zamanlarında trafiğe çıkmak istemiyorum açıkcası. illaha kavga gürültü değil. insanlar çok dalgın ve aceleci oluyorlar...

Ogulcan ÖĞÜT
    Ogulcan.Öğüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    78 SK 363
    Edilen teşekkür: 417

Abi çok büyük geçmiş olsun zorbalıktan başka bişey değil inşallah etraftaki dükkan kameralarından falan araç bulunur ..
    Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...

Ayhan Güler
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. ayhan1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    16 L 1377
    Edilen teşekkür: 414

geçmiş olsun hocam açıkcası böyle olaylarla karşılaşmak çok üzücü

göçüklere gelince autokingsizin işinizi halleder kaskonuz var ise bedavaya halletirebilirsin autokingbu konuda gerçekten ustadır boya yapılmadan sorun çözülür daha önceden benimde başıma gelmişti göçük falan hallettiler

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

geçmiş olsun, trafikte sakin olmak önemli çoğu zaman bende kendimi tutamıyorum ama her türlü pislik var trafikte silah taşıyan adamda çok...
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

********ler diyorum başka bişey demiyorum..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

geçmiş olsun... hepimizin başına geliyor böyle olaylar... ama ben inerdim araçtan...

BARIS UCAR
    suvari_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BD 1257
    Edilen teşekkür: 153

kardeş çok geçmiş olsun. böle adamlar trafikte hep oluyorlar merak etme. senin yapman gereken bu aracı bulmak ve polise bildirmek keşke şahit falanda olsaydı ama o durumda bulman zor tabi. ortalık şehir eşkiyası kaynıyor bu yüzden arabanda daima bi sopa olacak fakat kendini korumak için.

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Çok geçmiş olsun.. Toplanıp gidelim valla GPTR forumcuları olarak.. Görsünler ********ler puntişimizin tavanına nasıl vurulurmuş..

Aynı sizin olayınıza benzer olay benimde başıma geldi geçen gün 3 kişilerdi **onlarla ağız dalaşı yaptık ve bunlar benim önümü kestiler ve geldiler yanıma bağrınıyolar camlarıma vuruyolar ulan sizi ************ler deyip torpidodan çıkardım biber gazını ve indim aşağı başladım sıkmaya hepsi felç tabiki bir güzel de 3 üne daldım heriflerin tek söylediği şey gözüümmmm anammm gözümmm ben vurdukça vurma lannn gözümü bi açabilsem ahhhh vurma lannn... 5 dakika tepelendim onlarla bindim arabama bastım gittim 1 haftadır arabamı garajdan çıkarmıyorum her ihtimale karşı ama gene gelsinler gene aynısını yaparım bu sefer levyeyle girerim ********lere...

Bu arada servise bir danışın onların bir vakum aletleri var göçük olan yere takıp çekiyorlar...

21. Bu mesajı için 2 kişi WiSTaRiA'ye teşekkür etti:

İrfan Demirer
    kaptan_ahab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 378

Büyük geçmiş olsun, insan müsvettesi bu tür kişiler için katil olmaya bile değmez ama ne yazıkki insanı artık zıvanadan çıkarıyorlar.Birde eğer o göçüğün oluştuğunu o an anlasaydınız sizde kendinize hakim olamayacaktınız ve belki çok daha kötü şeyler olabilecekti.Ne diyelim, Mevlam kötü ile karşılaştırmasın...

Hasan Aksoy
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun.. Toplanıp gidelim valla GPTR forumcuları olarak.. Görsünler ********ler puntişimizin tavanına nasıl vurulurmuş..

Aynı sizin olayınıza benzer olay benimde başıma geldi geçen gün 3 kişilerdi **onlarla ağız dalaşı yaptık ve bunlar benim önümü kestiler ve geldiler yanıma bağrınıyolar camlarıma vuruyolar ulan sizi ************ler deyip torpidodan çıkardım biber gazını ve indim aşağı başladım sıkmaya hepsi felç tabiki bir güzel de 3 üne daldım heriflerin tek söylediği şey gözüümmmm anammm gözümmm ben vurdukça vurma lannn gözümü bi açabilsem ahhhh vurma lannn... 5 dakika tepelendim onlarla bindim arabama bastım gittim 1 haftadır arabamı garajdan çıkarmıyorum her ihtimale karşı ama gene gelsinler gene aynısını yaparım bu sefer levyeyle girerim ********lere...

Bu arada servise bir danışın onların bir vakum aletleri var göçük olan yere takıp çekiyorlar...
    eline sağlık

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Alıntı insomnia06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eline sağlık

Sağolasın.. Esasında övünüşecek yada gururlanılıcak bir davranış değil ama insan o anda kendini kaybediyor.. Benim koltuğumun yanında bir levye var iyiki onu alıp adamlara dalmamışım... Allah korumuş genede...

Sayfa 1/3 123 SonSon