Merhaba,
Bugün akşam üstü Cebeci dolaylarında 2. şeride park etmiş araçlar yüzünden, 3 şeritli yol tek şeride düşmüş ve dolayısıyla o noktada bi kargaşa vardı. Normalen araçlar tek şeride düşen yollarda birbirlerine yol vererek bi o taraftan, bi bu taraftan birer birer geçerler. Yol hakkının bana geçtiğini düşünerek burnunu soldaki şeride uzattım. Yandaki araç korna çaldı ve ufak çaplı bi ağız dalaşı oldu. Aldırmadım ve devam ettim. Işıklara geldiğimizde, arkama geçti ve aracından indi. 4 kişiydiler ve hepsi PTT gömleği giymiş görevlilerdi. Yanıma geldiler. Bağırıp çağırdı, yumruk atmaya çalıştı başarılı olamadı. Arkadaşlarından bi tanesi engel olmaya çalıştı falan ama aracın tavanına vurmayı başardı. O an bir sorun olabileceğini düşünmedim, biraz ileride durdum ve tavana baktım. Göçük oluşmuştu. Hemen gittikleri yöne ilerledim ancak nafile.. Etraftaki ptt şubelerine sordum, bizden biri değil dediler. Kavşakta trafik ekibi bekliyordu. Onlar beni Cebeci Karakoluna yönlendirdiler. (mobeseler henüz çalışmıyormuş) Aracın plakasını tam göremediğimden hiç bir şey yapamayacaklarını söylediler. Anlayacağınız tavandaki göçük ile kaldım.. Yarın Ptt den araç sorgulatacağım.
Trafikte diş gösterirsiniz, başınız belaya girer. Sessiz kalırsınız, böyle manyaklar dadanır. Eskiden sessiz kalmıyordum ancak çok bela atlattım. Artık sakinim ancak yine bela buldu mu buluyor. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum..
Sizden isteğim, lütfen oruç tutuyorsanız mümkünse araç kullanmayın. Hem sıcak hem oruç insanları geriyor. Bu tür vakalar artıyor.
Biraz uzun oldu ancak esas sormak istediğim şey, tavanı servis dışında yaptırabileceğim bir yer var mı?
Şimdiden teşekkürler
2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus
Let the music play!
geçmiş olsun.bende oruç iken araba kullanıyorum hergün ama agresif olacağım anlamına gelmiyor bu,insan kendini bildikden sonra sorun yok.ama size denk gelen şuursuzlar maalesef kol geziyor trafikde,bu adamlar oruç olmasa da böyledir emin olabilirsiniz...
autoking hallediyor diye biliyorum.bi ara ankaraya yağan dolu yüzünden arkadaşımın arabasının tavanında göçükler oluşmuştu autoking de çözdüler sorunu,oraya gösterin isterseniz.geçmiş olsun tekrar...
geçmiş olsun inşallah bulunur etraftaki dükkanların kameralarınada bakabilirsiniz belki takılmıştır.dediğiniz doğru kimseye bulaşmamak lazım bizim burda bir arkadaş pek samimi değilim geçen sene tatile gitmiş yolda tartışma çıkmış adam çekip ateş etmiş sol arka kapıda ve arka çamurlukta mermi izleri vardı onu gördükten sonra hiç bulaşmıyorum eğer kalabalıksak iş değişiyor
büyük geçmiş olsun
eğer kim oldukları bulursanız biz de kalabalık bir iade ziyareti yapalım4 kişi gelmek nasıl oluyormuş görsünler
Umut gerçekten büyük geçmiş olsun. böyleleri insanı katil eder. dediğin gibi bu aralar oruç ve sıcakla beraber sinirler biraz gevşek oluyor.
tavanına çok üzüldüm, inşallah istediğin gibi bir yer bulup orada yaptırabilirsin. ve umarım bunu yapan saygısızları! bulabilirsin. tekrar geçmiş olsun
evet ankaralılar olarak bir buluşma düzenleyelim arkadaşların çalıştığı ptt şubesindeoruçları açnayalım ki şartlar eşit olsun
![]()
Dediğinin doğru, her zaman öyle olacak diye bir şey yok. ancak yine de malum aşırı sıcaklar var, insan istemeden sinirli veya dikkatsiz davranabiliyor. Gayet doğal bir durum. Sadece biraz çaba göstermeliyiz.
Güvenlik kameraları için yarın bi gidip bi kaç dükkan gezsem iyi olur sanırım =) Ama o "eğer kalabalıksak iş değişir" kısmını tuttum =D
Teşekkür ederim, du bakalım bi tespit edelim de ziyareti düşünürüz =D
2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus
Let the music play!
Bence Olayı Uzatmanın Mantığı Yok Dediğiniz Gibi Ramazan Günü Olabilecek Şeyler Bunlar Hayırlısı Deyip Geçin. Belkide İlerde Olabilecek Daha Büyük Bir Kazadan Allah Sizi Esirgedi Öyle Düşünün Sonuçta Bir Daha Karşınıza Çıkıp Size Çıkaratırsalar O Zaman Nereye Diyorsanız Hep Beraber Gidelim Uyar Her Türlü .
Aracınıza Gelince ABC Peugeot Plazaya Bağlı Ziebartda Yurt Dışında Göcük Düzeltme Uygulaması Getirtmişler. Tavanda 90 a Yakın Göçüğü Düzelttiğini Biliyorum. Gitmenizi Tavsiye Ederim. Müsait Bir Gün Haberleşip Beraberde Gidebiliriz Abi Ben Özl Msj Bıraktım Bakarsanız Orda Msnim Var. Geçmiş Olsun Tekrar.
Geçmiş olsun, insanın katil olması an meselesi valla. Yanındaki arkadaşlarına güvenmiştir ezik herif, yoksa o kadar erkeklik yapamazdı. Sen yine sabırlıymışsın tebrik ederim![]()
GP in mirror is faster than they appear !
iftar ve yakın zamanlarında trafiğe çıkmak istemiyorum açıkcası. illaha kavga gürültü değil. insanlar çok dalgın ve aceleci oluyorlar...
Abi çok büyük geçmiş olsun zorbalıktan başka bişey değil inşallah etraftaki dükkan kameralarından falan araç bulunur ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
geçmiş olsun hocam açıkcası böyle olaylarla karşılaşmak çok üzücü
göçüklere gelince autokingsizin işinizi halleder kaskonuz var ise bedavaya halletirebilirsin autokingbu konuda gerçekten ustadır boya yapılmadan sorun çözülür daha önceden benimde başıma gelmişti göçük falan hallettiler
geçmiş olsun, trafikte sakin olmak önemli çoğu zaman bende kendimi tutamıyorum ama her türlü pislik var trafikte silah taşıyan adamda çok...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
********ler diyorum başka bişey demiyorum..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
geçmiş olsun... hepimizin başına geliyor böyle olaylar... ama ben inerdim araçtan...
kardeş çok geçmiş olsun. böle adamlar trafikte hep oluyorlar merak etme. senin yapman gereken bu aracı bulmak ve polise bildirmek keşke şahit falanda olsaydı ama o durumda bulman zor tabi. ortalık şehir eşkiyası kaynıyor bu yüzden arabanda daima bi sopa olacak fakat kendini korumak için.![]()
Çok geçmiş olsun.. Toplanıp gidelim valla GPTR forumcuları olarak.. Görsünler ********ler puntişimizin tavanına nasıl vurulurmuş..
Aynı sizin olayınıza benzer olay benimde başıma geldi geçen gün 3 kişilerdi **onlarla ağız dalaşı yaptık ve bunlar benim önümü kestiler ve geldiler yanıma bağrınıyolar camlarıma vuruyolar ulan sizi ************ler deyip torpidodan çıkardım biber gazını ve indim aşağı başladım sıkmaya hepsi felç tabiki bir güzel de 3 üne daldım heriflerin tek söylediği şey gözüümmmm anammm gözümmm ben vurdukça vurma lannn gözümü bi açabilsem ahhhh vurma lannn... 5 dakika tepelendim onlarla bindim arabama bastım gittim1 haftadır arabamı garajdan çıkarmıyorum her ihtimale karşı ama gene gelsinler gene aynısını yaparım bu sefer levyeyle girerim ********lere...
Bu arada servise bir danışın onların bir vakum aletleri var göçük olan yere takıp çekiyorlar...
Büyük geçmiş olsun, insan müsvettesi bu tür kişiler için katil olmaya bile değmez ama ne yazıkki insanı artık zıvanadan çıkarıyorlar.Birde eğer o göçüğün oluştuğunu o an anlasaydınız sizde kendinize hakim olamayacaktınız ve belki çok daha kötü şeyler olabilecekti.Ne diyelim, Mevlam kötü ile karşılaştırmasın...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri