Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda evolandık
arkadaşlar bugün medosa gitme planım varken haliç otoya bir uğrayıp fiyat alıp sonra medosa geçecektim.ancak fiatın(birmot) satış müdürlerinden birini araya sokan babam hemen gel diye çağırdı direk gittim bir baktım evonun pazarlığı dönüyor:cool:lafı uzatmayayım birmotun arka garajına girdik evo siyahı bir araca bindik vs meğer araç oymuş peder gözüne kestirmiş:cool0000: neyse çıktık ben dynamic 105 ps ma olsun diyorum babam 77 hp bana fazla bile diyo:agiskavgasi:bu arada öyle cok fazla bir fark göremedim nedense.yanlız 105lik dynamicti ve active göre nedense daha bir tok geliyordu.müdürün söylediğine göre sadece psikolojikmiş:dilcikartma:neyse malesef babamı ikna edemedim ve start&stoplu bir evoya kavustuk sonunda bakalım babam yarın plaka için emniyetten birilerini araya sokacak adam haftaya teslim alırsınız dedi ama süreyi kısaltmaya çalışıyoruz.alınca resimlerinide koyarım inşallah.şimdilik bu kadar tüm puntoculara sevgiler:locked00:
hayırlı uğurlu olsun... kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah...
kaptan_ahab
17/08/2010, 00:32
Hayırlı olsun.
EvoKoray
17/08/2010, 00:42
hayırlı olsun..
zafermutlu
17/08/2010, 11:17
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın..
kazasiz belasiz kullanman dileğiyle.bi tur verirsin artik:D
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
SRDR KRKC
17/08/2010, 11:49
arkadaşlar bugün medosa gitme planım varken haliç otoya bir uğrayıp fiyat alıp sonra medosa geçecektim.ancak fiatın(birmot) satış müdürlerinden birini araya sokan babam hemen gel diye çağırdı direk gittim bir baktım evonun pazarlığı dönüyor:cool:lafı uzatmayayım birmotun arka garajına girdik evo siyahı bir araca bindik vs meğer araç oymuş peder gözüne kestirmiş:cool0000: neyse çıktık ben dynamic 105 ps ma olsun diyorum babam 77 hp bana fazla bile diyo:agiskavgasi:bu arada öyle cok fazla bir fark göremedim nedense.yanlız 105lik dynamicti ve active göre nedense daha bir tok geliyordu.müdürün söylediğine göre sadece psikolojikmiş:dilcikartma:neyse malesef babamı ikna edemedim ve start&stoplu bir evoya kavustuk sonunda bakalım babam yarın plaka için emniyetten birilerini araya sokacak adam haftaya teslim alırsınız dedi ama süreyi kısaltmaya çalışıyoruz.alınca resimlerinide koyarım inşallah.şimdilik bu kadar tüm puntoculara sevgiler:locked00:
Banada Sattırıp Bravoyu Valla Evo Aldıracaksınız Arkadaş :) Hayırlı Olsn Güle Güle Bin Akradaşım..
yok abi senin bravo da on numara maşallah:)
StrawBeeRy
17/08/2010, 11:56
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
kazasiz belasiz kullanman dileğiyle.bi tur verirsin artik:D
ne kadar yüzsüz ya :D:D:D
teşekkürler arkadaşlar bi tur veririz ya nedirki :) bakalım araç gelsinde bir şöyle biraz yakınlaşalım kendisiyle şimdi böyle uzaktan ne söylesek boş :) bu arada bravo çok farklı bir araba ya inanın bence golf dahi halt etmiş bravonun yanında tabi şahsi fikrim :P
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile...
krakercocuk
17/08/2010, 13:30
hayırlısı olsun kazasız belasız
beyaz evo80
17/08/2010, 15:31
hayılı olsun....
birde birşey soracağım teslim alırken nelere dikkat edeyim ve ne gibi bir hediye isteyebilirim :) sanırım birmotuın garajda gördüğüm kadarıyla teslim etmeden önce yıkayıp öyle veriyorlar aracı ama pek nazik davranmıyor gibiler kaputu olmayan sıfır bir doblodan kir içinde kalmış puntolara kadar ne arabalar vardı garajda bu arada yatan en az evo kadar grande vardı ve inanmazsınız grandenin fiyatı puntodan daha yüksek çıktı nedense ?
StrawBeeRy
18/08/2010, 00:46
birde birşey soracağım teslim alırken nelere dikkat edeyim ve ne gibi bir hediye isteyebilirim :) sanırım birmotuın garajda gördüğüm kadarıyla teslim etmeden önce yıkayıp öyle veriyorlar aracı ama pek nazik davranmıyor gibiler kaputu olmayan sıfır bir doblodan kir içinde kalmış puntolara kadar ne arabalar vardı garajda bu arada yatan en az evo kadar grande vardı ve inanmazsınız grandenin fiyatı puntodan daha yüksek çıktı nedense ?
hangi birmot bu beylikdüzündenmi bahsediyorsunuz?
hangi birmot bu beylikdüzündenmi bahsediyorsunuz?
yok çilek dostum zincirlikuyu birmot:sorcerer:
StrawBeeRy
18/08/2010, 01:07
yok çilek dostum zincirlikuyu birmot:sorcerer:
:) birmotlardan pek hediye beklemeyin anca sıkıştırırsanız alırsınız oda boya koruma felan bence boya koruma yada kaput filmi isteyin
ortak cihaz gelsinde senle bir yola cıkalım bakalım makine nasıl gidiyor :)
Ural yeni Evo'n hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.
StrawBeeRy
18/08/2010, 01:27
ortak cihaz gelsinde senle bir yola cıkalım bakalım makine nasıl gidiyor :)
:) ciğerlerine kadar motorunu bile açarız zevkle :)
:) ciğerlerine kadar motorunu bile açarız zevkle :)
ciğer kalırsa tabi:Ç
StrawBeeRy
18/08/2010, 01:30
ciğer kalırsa tabi:Ç
kalır kalır :) istanbulun neresinde oturuyorsunuz?
şişli tarafı ortak ben yanlız neden resmi dairedeymişiz gibi konusuyorsun çözemedim :P
StrawBeeRy
18/08/2010, 01:41
şişli tarafı ortak ben yanlız neden resmi dairedeymişiz gibi konusuyorsun çözemedim :P
:D alışkanlık diyelim nasıl konuşalım :)
:D alışkanlık diyelim nasıl konuşalım :)
vur gitsin dibineeeee :mellow00: öğrenci adamız nasıl konuşalım :-)
StrawBeeRy
18/08/2010, 01:54
vur gitsin dibineeeee :mellow00: öğrenci adamız nasıl konuşalım :-)
:) genelde forumda böyle konuşurum msn dilini anlayan var anlamayan var birde türkçeyi düzgün kullanıyoruz işte :)
:) genelde forumda böyle konuşurum msn dilini anlayan var anlamayan var birde türkçeyi düzgün kullanıyoruz işte :)
tabiki mr.çilek kızma hemen öylesine takıldım bende elbette ki türkçemizi doğru kullanmalıyız.ben işin eğlencesiydeyim sadece.dediğim gibi makine gelsinde bakalım problemi neymiş :huh00000:
StrawBeeRy
18/08/2010, 01:59
tabiki mr.çilek kızma hemen öylesine takıldım bende elbette ki türkçemizi doğru kullanmalıyız.ben işin eğlencesiydeyim sadece.dediğim gibi makine gelsinde bakalım problemi neymiş :huh00000:
yok kızmadım kızılcak bir durum yok ortada :) bu arada bakarız 1.4 fire nasıl gidiyormuş hiç binmemiştim
ya arkadaslar yeter ya bu plakanın cıkması bu kadar sürermi kafayı yicem valla :) perşembeye kadar çıkar diyorlar sizce ne zaman arayıp sıkıstırayım ona göre özel iizin alıcam işyerinden :)