hayırlı uğurlu olsun... kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah...
arkadaşlar bugün medosa gitme planım varken haliç otoya bir uğrayıp fiyat alıp sonra medosa geçecektim.ancak fiatın(birmot) satış müdürlerinden birini araya sokan babam hemen gel diye çağırdı direk gittim bir baktım evonun pazarlığı dönüyorlafı uzatmayayım birmotun arka garajına girdik evo siyahı bir araca bindik vs meğer araç oymuş peder gözüne kestirmiş
neyse çıktık ben dynamic 105 ps ma olsun diyorum babam 77 hp bana fazla bile diyo
bu arada öyle cok fazla bir fark göremedim nedense.yanlız 105lik dynamicti ve active göre nedense daha bir tok geliyordu.müdürün söylediğine göre sadece psikolojikmiş
neyse malesef babamı ikna edemedim ve start&stoplu bir evoya kavustuk sonunda bakalım babam yarın plaka için emniyetten birilerini araya sokacak adam haftaya teslim alırsınız dedi ama süreyi kısaltmaya çalışıyoruz.alınca resimlerinide koyarım inşallah.şimdilik bu kadar tüm puntoculara sevgiler
![]()
hayırlı uğurlu olsun... kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah...
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun..
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın..
kazasiz belasiz kullanman dileğiyle.bi tur verirsin artik![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
yok abi senin bravo da on numara maşallah![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
teşekkürler arkadaşlar bi tur veririz ya nedirkibakalım araç gelsinde bir şöyle biraz yakınlaşalım kendisiyle şimdi böyle uzaktan ne söylesek boş
bu arada bravo çok farklı bir araba ya inanın bence golf dahi halt etmiş bravonun yanında tabi şahsi fikrim
![]()
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile...
hayırlısı olsun kazasız belasız
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hayılı olsun....
birde birşey soracağım teslim alırken nelere dikkat edeyim ve ne gibi bir hediye isteyebilirimsanırım birmotuın garajda gördüğüm kadarıyla teslim etmeden önce yıkayıp öyle veriyorlar aracı ama pek nazik davranmıyor gibiler kaputu olmayan sıfır bir doblodan kir içinde kalmış puntolara kadar ne arabalar vardı garajda bu arada yatan en az evo kadar grande vardı ve inanmazsınız grandenin fiyatı puntodan daha yüksek çıktı nedense ?
ortak cihaz gelsinde senle bir yola cıkalım bakalım makine nasıl gidiyor![]()
Ural yeni Evo'n hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri