Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara servis yardım v.s tavsiye...
SRDR KRKC
15/08/2010, 01:46
Arkadaşlar Aracımı Servise Götürücem Ankaradaki Servisleri Tanımıyorum. İyi Ve Kötü Yönleriyle Servis Tavsiyelerinizi Bekliyorum.
Punto_Can
15/08/2010, 01:51
ankara'daki gp ve bravo kullanan arkadaşların çoğu bende dahil olmak üzere kavaklıdere servisi tercih ediyoruz. her yönüyle 4*4lük bir servis.
detaylı bilgi için ana sayfadaki "kavaklıdere oto" reklamını tıklaman yeterli olacaktır...
Ziyaretci046
15/08/2010, 01:51
kavaklıdereye gidn sormanız hata profesyonel arıza çözüm teknikleriyle on numara olur işleriniz
SRDR KRKC
15/08/2010, 01:56
Siteyi İnceledim. Valla Arkadaşlar Fren Balatalarını Değişicem Bozhöyük Eskişehir Alanya Antalya Hepsine Baktım Yok En Son Alanya Servis, Fiatın Elindede Yok Deyince Canım Sıkıldı. Fren Balatası Olmazmı Bir Arabanın Ayrıca Vites Topuzu Felan Değişicek Diğer UFak Tefek Sıkıntılarım Var Onlarada Çzöüm Bulmam Lazım Servisi Yol Etmemem İçin Sağlam Bir Servis Lazım.
Randevu Şartı Varmı Kavaklıderenin _?
Ben İzmir'den gelip bakımımı Kavalıdere'de yaptırdım. Ankara'da olsam her gün oradaydım kesin :)
SRDR KRKC
15/08/2010, 02:13
Ben İzmir'den gelip bakımımı Kavalıdere'de yaptırdım. Ankara'da olsam her gün oradaydım kesin :)
Nedenki Nedir Bu Kadar Sempati Oluşturucak Fark ?_
Bir şey söylemiyorum sadece bir kez git. Müslüm ve ekibi ile tanış. Aracına senden daha çok özen gösteren bir ekip tarafından yapılan servis ve işçilik kalitesini gözlerin ile gör. Sonra zaten senin yorumlarında aynı olacak ve bir daha oradan başka bir yere gitmeyeceksin. ;)
Forum içinde arama yaparsan kaç kişinin memnuniyetini belirttiğini görebilirsin :)
Erdem Bozdağ
15/08/2010, 02:20
ben de kavalıkdere derim kesinlikle
farkı nedir dersen
bir servisten ne bekliyorsan fazlasını buluyorsun tek tek yazmama gerek yok ondan
kısaca fiyattan tut ilgiden yaklaşımdan güleryüzden fazlasıyla tatmin oluyorsun
arabanla o servis çıkış yokuşunu çıkarken suratında bir gülümseme oluyor herzaman:)
SRDR KRKC
15/08/2010, 02:22
Sıkıntılarımı Dile Getiren Bir Email Attım Ona Göre Gelecek Cevapla Bizde Müslüm Ve Ekibi İle Tanışalım Bakalım. TŞk Ederim Arkadaşlar Birde Servisini Yolunu Bulursam Sıkıntı Yok Yeni Bir Ankaralı Olarak :)))
kavaklıdere varken gerisi hakkında konuşmaya gerek yok :)
SRDR KRKC
15/08/2010, 02:26
Birşey Daha Sorucam Arkadaşlar Servise Müşteri Girebiliyormu ? Ben Aracımın Başında Olmayınca Rahatsız Oluyorum Genelde Girilmese Bile Ben Girmek İçin Israr Ediyorum :) Kavaklıdere Sıkıntı Yaratıyormu Bu Konuda Bilginiz Varmı ?
erdiyilmaz
15/08/2010, 02:31
https://forum.grandepuntotr.com/servis/10815-ankara-fiat-bayii-servisleri-musteri-memnuniyeti-anketi.html
SRDR KRKC
15/08/2010, 02:33
https://forum.grandepuntotr.com/servis/10815-ankara-fiat-bayii-servisleri-musteri-memnuniyeti-anketi.html
Ona Bakmıştım Erdi Eyw. 70 Görünüyor Ama Yinede Sormakta Fayda Var.
Servis sırasında herhangi bir sorun olmadan aracınızı gözlemleyebiliyorsunuz. Zaten gerekli ilgiyi gösterdikleri için bir süre sonra başında beklemenin gereksiz olduğunu düşünüp bekleme odasında keyifle kahvenizi yudumluyorsunuz :D
Yeri ise çok basit Karum AVM tam karşısında :)
Sıkıntılarımı Dile Getiren Bir Email Attım Ona Göre Gelecek Cevapla Bizde Müslüm Ve Ekibi İle Tanışalım Bakalım. TŞk Ederim Arkadaşlar Birde Servisini Yolunu Bulursam Sıkıntı Yok Yeni Bir Ankaralı Olarak :)))
tunalı hilmi caddesinin başına çık orda u dönüşü yeri var karumun biraz ilerisinde oradan dön zaten görürsün
iyi yanları saymakla bitmez kavaklıdere'nin ama kötü yanına gelirsek aşırı ilgi ve dostluktan bunalıyor insan :P :D
serkankucuk
15/08/2010, 15:17
daha bugün pazar pazar sabah 10'da bıraktığım aracımın 100.000km bakımı bitti diye saat 12.30'da aradılar :) ben akşama biterse alırım düşüncesindeydim...
ibrahim06
15/08/2010, 16:36
Tüm Ankara oraya gidince bize yer kalmayacak :)
Arkadaşlar Aracımı Servise Götürücem Ankaradaki Servisleri Tanımıyorum. İyi Ve Kötü Yönleriyle Servis Tavsiyelerinizi Bekliyorum.
kavaklıdere ye gıtmenı onerırırım :D
üstün otomotıve de kesınlıkle gıtme onunden gecme ıstanbul yolundan gıderken ya alttan kopru altından kac yada ısıklardan dırek karsıya gec o gobekden donme etımesguttan dolan gel . ustune otomotıve gıdıcegıne arabayı benzın dokup yakabılırsın :D sen yakmazsan onlar farklı yollardan bunları sana yaptırırlar zaten . aracını boyatmak falan ıstersen sulu boya al kendın boya cunku daha ıyı tutar :D .
BuRaK-BG
15/08/2010, 20:14
kavaklıdere tek tercih.tavsiye etmekle kalmaz, memnuniyet garantisi bile verebiliriz. aracınızın bakım aşamalarını takip edebilir ustalar ile görüş alışverşi yapabilirsiniz. müslüm abinin ilgi ve alakasını gördüğünde eminim doğru karar verdiğinizi anlarsınız.
suvari_84
16/08/2010, 09:58
kavaklıdere müslüm abi derim. hem servise götür hemde motor korumanı bedavaya yaptır. müslüm abi bakıma gelenlere motor korumada hediye ediyor. orda otur çayını kahveni iç sohbet et aracın başınaa bulun herşey mülüm abinin orda ser :)
SRDR KRKC
17/08/2010, 01:24
Valla Motor Koruma Çanta Vb. Hediyeler Alamadık Ama Daha İşimiz Bitmedi :) Sonunda Yapar Herhalde Güzelliğini Ama İlgi Alaka Müşteri Memnuniyeti En Üst Düzeyde Teşekkür Ederim Kavaklıdere Otomotive Ve Grande Punto Tr Üyelerine...
kavaklıdere oto ve müslüm fiat için çok büyük + bence süper hızlı hizmet yüksek kalite
arkadaşlarımın hepsine +1000
nerhal61
19/08/2010, 18:13
Arkadaşlar,
Ben de aracımı 1 Mart 2010'da Kartaş'tan almıştım. Temmuzun 1'inde 5000 bakımına gittim. Yani kontrolüne...Yağ su vs tamam idi ama arçla ilgili 1-2 şikayetim vardı. Bunları aktardım, haftaya döneriz dediler. Şu anda Ağustos 19 u ve arayan soran yok. Dedim ya araçta bi problem yoktur muhtemelen ama kulak arkası ettiler. En azından bi telefon et de deki cok yogunuz da falan filan. O bile yok. Bu yönüyle Kartaşa küsmüşlerdenim :) Aracı alırken de satış görevlisinde ayne şunu dedim . Bu araçlar seri üretim ve ne kadar kontrol edilmiş olursa olsun daha başından sorun cıkartabilir. Önemli olan satış sonrası hizmettir dedim. Yoksa sıfır araba showroomda harika, herkes begenir. Ama alırsın 1 ay sonra amortisör patlar, klima bozulur ne bileyim hersey olur. Ben size telefon ettiğimde sorunu nasıl ve ne kadar hızlı çözdügünüz önemlidir dedim. Tabi tabi demişlerdi, ben şahsen ilgilenrim de demişti, cok da sevecen gördügüm kişi. İsmini vermeyeyim....
Velhasılı yarın sabah Kavaklıdereden randevu aldım gideceğim. Araç 6600 km de şu anda...Umarım ciddi bisey yoktur.
Ha bu arada şikayetlerim neler mi?
Aracın rölantide çalışmasında belli belirsiz (bazen bayagı) bir titreşim, sallama var. Çamurluk ağızları motor kaputu altından motor bölümüne su alıyor. Ama bu genel bir sorun tüm punto ve evolarda var. Arkadaşım birmottan gp almıştı ve aldıgından hemen sonra oraları plastik bir tür kaynakla kapattırmıştı. Kartaş da yaparız ederiz demişti ama aramadılar işte....Diğer şikayetim ise klima full auto konumundayken direksiyonda titreşim algılıyorumç Belki de normaldir bilemiyorum...Yanid edim ya cok ipe sapa gelir seyler degil. Ama rölantide sallama konusu ileride azabilir bir problem olabilir. Bakılmalı...
Herkese selamlar
kavaklıderenin ilgisi alakası çok güzel ama ordaki ustaların bilgisi çok zayıf klimayı gösterdim hiçbirşey anlamadılar cihaz bağladılar sorun yok dediler söktüler taktılar en sonunda bişey yok bütün arabalarda bu böyle deyip heybeden işçilik aldılar neymiş 1 parça söküp takmış benim kafamdaki soru işaretini cevaplayamayan bi servis kartaşa göstericem bide orda zayıf bi usta var adı aklımda deyil sakın ona göstermeyin aracınızı anlamıyor hiç birşeyden sis lambalarım neden tam oturmuyor dedim yeni tampon takıldı benim araca adam diyoki civataları orjinal olmadığı için bakıma geldiğinde orjinal civara buluruz ona göre dedi bende tamam dedim başka ustaya gösterdim usta dediki emotion tamponu olmadığı için tırnakları var onları kırmadan sisler oturmaz civatayla alakası yok aktive tampon takılmış sana yani yetkili servisteki adam bunu anlamıyor ama Femoli Memet abi 1 bakışta bunu anlıyorsa diyecek bişey bulamıyorum o kavaklıdereyi ayakta tutan Müslüm bey gerisi hikaye
06kaymak
19/01/2011, 17:40
merhaba
ilk önce şunu söyleyeyim: aracınız önden hasarlı ve yetkili serviste yapılmadığını babanız telefonla bizzat bana bildirdi..bundan dolayı bir kaç şikayetinizin olduğunu uygun bir zamanda getirip getiremeyeceğini tarafıma sordu ben de ne zaman isterlerse yardımcı olacağımızı söyledim.hasardan sonra da aracınız için uygun parça kullanılmamış.ve sis farlarınız için de sorununuzun sebebi budur.sis civataları yerine tampon civataları takılmış...size yardımcı olmak anlamında da gayet samimi bir yaklaşımla da bir daha ki servis ziyaretinizde uygun parça temin edileceği bilgisi verilmiştir.
Klima ile ilgili ise yine yapılması gerekenler yapılmış aracınız makineye bağlanmıştır.Aracınızın özelliğinden dolayı klimanın böyle çalışması normal olduğu bilgisi verilmiştir.
Ödediğiniz ücrete gelince: Aracınıza hasardan sonra koyulması gereken 2 lt kırmızı antifiriz konulmuş.Ayrıca aracınızla 1 saat uğraşılmış olup ödediğiniz tutarın bedeli olarakda 70 Tl ücret alınmıştır...
ibrahim06
19/01/2011, 17:49
merhaba
ilk önce şunu söyleyeyim: aracınız önden hasarlı ve yetkili serviste yapılmadığını babanız telefonla bizzat bana bildirdi..bundan dolayı bir kaç şikayetinizin olduğunu uygun bir zamanda getirip getiremeyeceğini tarafıma sordu ben de ne zaman isterlerse yardımcı olacağımızı söyledim.hasardan sonra da aracınız için uygun parça kullanılmamış.ve sis farlarınız için de sorununuzun sebebi budur.sis civataları yerine tampon civataları takılmış...size yardımcı olmak anlamında da gayet samimi bir yaklaşımla da bir daha ki servis ziyaretinizde uygun parça temin edileceği bilgisi verilmiştir.
Klima ile ilgili ise yine yapılması gerekenler yapılmış aracınız makineye bağlanmıştır.Aracınızın özelliğinden dolayı klimanın böyle çalışması normal olduğu bilgisi verilmiştir.
Ödediğiniz ücrete gelince: Aracınıza hasardan sonra koyulması gereken 2 lt kırmızı antifiriz konulmuş.Ayrıca aracınızla 1 saat uğraşılmış olup ödediğiniz tutarın bedeli olarakda 70 Tl ücret alınmıştır...
Abi seni yakalımışken şu benim trafik sigortasına bi baktırıver :)
kavaklıderenin ilgisi alakası çok güzel ama ordaki ustaların bilgisi çok zayıf klimayı gösterdim hiçbirşey anlamadılar cihaz bağladılar sorun yok dediler söktüler taktılar en sonunda bişey yok bütün arabalarda bu böyle deyip heybeden işçilik aldılar neymiş 1 parça söküp takmış benim kafamdaki soru işaretini cevaplayamayan bi servis kartaşa göstericem bide orda zayıf bi usta var adı aklımda deyil sakın ona göstermeyin aracınızı anlamıyor hiç birşeyden sis lambalarım neden tam oturmuyor dedim yeni tampon takıldı benim araca adam diyoki civataları orjinal olmadığı için bakıma geldiğinde orjinal civara buluruz ona göre dedi bende tamam dedim başka ustaya gösterdim usta dediki emotion tamponu olmadığı için tırnakları var onları kırmadan sisler oturmaz civatayla alakası yok aktive tampon takılmış sana yani yetkili servisteki adam bunu anlamıyor ama Femoli Memet abi 1 bakışta bunu anlıyorsa diyecek bişey bulamıyorum o kavaklıdereyi ayakta tutan Müslüm bey gerisi hikayeŞahin biraz fazla yüklenmiş bir msj olarak görüyorum .. Bana geldiğinde sis farlarının oturmadığını gordüm ve tamponun active tamponu takıldığını bununda traşlanmadan takılmayacağını söyledim bunu serviste bilir fakat servis bunu yapmaz özellikle kavaklıdere çünkü onlar mutlaka ve mutlaka orj parça takarlar yani bu tip sorunları asla meydana getirmezler , sana yanlış civata takıldığını söylemişler evet doğru yanlış civata tampon civatasını sis yerlerine takarlarsa kavaklıdere ne yapsın :) uygun dillede anlatmışlar klima problemide dediğim gibi hangi servise gidersen git sorununu sorun olarak görmeyip (çünkü hatayı bulamazlar kış mevsiminden ) uygun dille sana izah edeceklerdir.. zannedersem biraz yanlış anlaşılma ve karşılıklı anlayış problemi çekmişsiniz umarım bu kaadar memnun olunan bir servisten (tüm problemleri çözmek için çalışan)sende memnun kalırsın ;)
Budweiser
19/01/2011, 21:57
Ya benimde km 10.000 yaklasmakta bu kadar övgüden sonra başka bir yere gidilmez heralde ki bi o kadarda sorunum var..
merhaba
ben heralde kendimi ifade edemedim yanlış bişey dediysem kusura bakmayın gençliğime verin ama ordaki usta anlayamıyorsa o tamponu tırnakları görmüyosa ben bilemiyorum daha civatayla alakası yok sislere orjinal civatası takılı zaten klimaya gelince teknik bilgiyi orda bilmiyolar işleme başlamadan önce sorsa birisine soruştursa boşuna 1 saat benim aracımıdaki parçaları söküp takmicak sonuçta usta o ben değilim parasındada deyilim servis sonuçta tabiki saatlik ücretini alıcak her neyse Müslüm abi tekrar kusura bakma.
06kaymak
04/02/2011, 12:27
ne demek kardeşim sen de haklısın ...önemli olan senin aracının probleminin giderilmesi ve senin memnun edilmesi...Özür dilenecek bir durum yok...Yanlış anlaşılma olmuş...
Sağlık olsun abi yanlış anlaşılma olmuş iki taraflı. En iyi servis kavaklıdere kesinlikle