PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Bravo 1.4 16V Turbo 120 Hp Dynamic

eser1959
23/06/2010, 19:16
Arkadaşlar iş durumumum bozulması artı ev alma ihtiyacından tjet 120 hp-skydome-güvenlik paketli BRAVO mu üzelerek satmak zorunda kalıyorum

bravo_sercan
23/06/2010, 19:22
Haydaaa :/
Daha çok çıtırdı Eser abi ya,
Alana hayırlı olsun şimdiden..

WiSTaRiA
23/06/2010, 19:57
Hayırlı olsun eser abi.. Allah daha iyilerini nasip etsin abim...

whitegold
23/06/2010, 20:08
eser abıcım hayırdır uzdun bırden bızı,abıcıgım bravon veya herangı bır fıatın olmasada bızım sıze sızın gıbı abılerımıze herzaman kapımız acık umarım bızlerı unutmazsın arabacıgını satınca. sercanında dedıgı gıbı tazecık bır beyaz meklektı araban :) alacak arkadasa sımdıden hayırlı olsun

femoli
23/06/2010, 20:09
Hayırlı satışlar peki fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

JASMINE
23/06/2010, 22:13
Hayırlı olsun Eser Bey.

Aynen araç ile ilgili bilgileri paylaşabilir misiniz?

eser1959
23/06/2010, 22:46
araba 8000 km de 120 tjet hp cam tavan sunroof,güvenlik paketi gerisi malum 6 airbag,djital klima vs,,,,
fiyatını sizler belirleyin

dallix
23/06/2010, 23:11
kaça aldıysanız en az 6 milyar aşşağı fiyatı belirlemek zor değil.

femoli
23/06/2010, 23:24
kaça aldıysanız en az 6 milyar aşşağı fiyatı belirlemek zor değil.

salih kesin hukmu vermissin :)

tam olarak dusundugunuz fiyat nedir. istedigim bir arac aslinda :)

tolgaank88
24/06/2010, 00:07
takas dusunursen mjet ile bende dusunuyorum aslında ama ev ihtiyacı demişssin sanırım takas dusunmuyorsun,hayırlı satışlar.

PLaTiNuN
24/06/2010, 00:31
Hayırlısı olsun eser abi umarım tez zamanda satılır ihtiyacını karşılar...

femoli
24/06/2010, 00:44
takas dusunursen mjet ile bende dusunuyorum aslında ama ev ihtiyacı demişssin sanırım takas dusunmuyorsun,hayırlı satışlar.

ulen piyasayi neden kizistiriyorsun :D

eser1959
24/06/2010, 15:49
Şu anki piyasa değerini bilmiyorum,şu anki sfır değerinin 5-6 bin altı olabilir,ve bügünde libyadan iş teklifi geldi araba yatacak gidersem,anlaşırız gelen tekliflere karşı

WiSTaRiA
24/06/2010, 18:43
Şu anki piyasa değerini bilmiyorum,şu anki sfır değerinin 5-6 bin altı olabilir,ve bügünde libyadan iş teklifi geldi araba yatacak gidersem,anlaşırız gelen tekliflere karşı

Libya ya işin hayırlı olsun abim :):) Libya ya gidiceksin ve bir müddet orada kalıcaksın.. Eee sonra istanbula dönünce tatil için falan arabasız kalıcan.. Bence sen arabanı satma abi geldiğinde araba olur buralarda. Sen o KARTOPUNU bana ver ben ona gözüm gibi bakar yokluğunu aratmam geldiğindede arabanla gezersin :) seni havaalanında bile karşılarım.... :):)

PLaTiNuN
24/06/2010, 18:51
Libya ya işin hayırlı olsun abim :):) Libya ya gidiceksin ve bir müddet orada kalıcaksın.. Eee sonra istanbula dönünce tatil için falan arabasız kalıcan.. Bence sen arabanı satma abi geldiğinde araba olur buralarda. Sen o KARTOPUNU bana ver ben ona gözüm gibi bakar yokluğunu aratmam geldiğindede arabanla gezersin :) seni havaalanında bile karşılarım.... :):)

Way sen ne akıllıymışsın bee :D :D :D

hsyn28
24/06/2010, 19:03
Ben gelir seni Libya dan alırım:D yok mu arttıran:)

eser1959
24/06/2010, 19:20
puntoyu aldığımda rusyaya gittim araba 2 sene yattı,yine aynı olsun istemiyorum

WiSTaRiA
24/06/2010, 19:24
Way sen ne akıllıymışsın bee :D :D :D

Ne akıllılığı be Tolgacım :):) Amaç yardımımız dokunsun dedim.. Çalışan demir ışıldar misali :):)

Ben gelir seni Libya dan alırım:D yok mu arttıran:)

Ben libyayada götürür libyadanda alırım.. İstanbulda da şoförlüğünü yaparım :):)

İşin suyunu çıkarmıyalım tabiki canlarım... Hakkında hayırlısı ne ise eser abi o olsun...

mm_isik
25/06/2010, 19:06
eser abi yaz bi fiyat be abi:) bende beklıyorum bak fıyatını. ortamı kızıştırmamak femoliyi kızdırmamak için pusuda beklıyorum :) aracın satıs fıyatı 38bın. yanı 32 bın mı ıstıyosun sımdı sen abı? :)

eser1959
25/06/2010, 19:30
33.000 tl istiyorum,kesin alıcı çıkarsa az daha ikram olur

mm_isik
25/06/2010, 19:38
inşallah kısa sürede istediğin rakama satarsın eser abi.

WiSTaRiA
26/06/2010, 02:41
Hayırlı satışlar eser abi...

eser1959
10/07/2010, 19:53
herkes benzinliden korkuyor,galiba arabaya talep çıkmadı

narkoz30
10/07/2010, 23:56
Evet benim araca da aynı oldu kimse yanaşmıyor benzinliye zaten bu araçlar lüks araç yani parası olana hitap ediyor parası olan adam da 2. eline tenezzül etmiyor ancak hacı yatmazın biri gelip alacak onda da 33 binlira çıkmaz çık sa çıksa şark kurnazlarının tekliflerini söyleyeylim 21000 lira ile 23500 lira arasında teklif gelir benim araç en fazla 25 bini gördü üzerinde 5500 liralık aksesuar var olduğu halde ha alacak adam kesin yemişim skydom u der onu söyleyim ben arabayı satabilmek için artık hurdalıktan bi pert arabanın diesel motorunu alıp araca taktıracam nedir bu milletin diesel sevdası anlamam lpg de kar etmiyor üstelik.

sersev
16/07/2010, 16:54
bravo ılanı oldumu narkoz cevap vermeden duramıyor arkadasım senın arac ıle bu aracı kıyaslamak alakasız olur hatta sacmalık olur....arac satılırken hıc kımse ekstralara para vermıyor bu 3 senedır boyle aracda ekstra para etmıyor onun dısında bu araba tertemız senın kı ıle kıyaslanmaz bıle...senın gelıp burda bu araca 21 22 verıyor demende artık ılan sahıbı ben olmadıgım bravolarla bır alakam olmadıgı halde sıkmaya basladı butun bravoları oldurdun kotuledın mundar ettın gıttı be narkoz arkadasım...forum yonetıcılerının artık senı bravo konusunda konusmanı yasaklamaları gerekır(esprı ıle soyluyorum alınmanı gerektırmez).....

bravoların fıyatını dusuren en buyuk faktör ıctenlıkle soyluyorum senın konusmaların alıcak adamı caydırırsın sen her bravo baslıgında kendı satısa cıkardıgın baslıkda bıle aracını kotulemıssın oldurmussun para etmıyor vermıyorlar demıssın acılan her ılanada gırıp aracı kotulemıssın kardesım... cıdden ilan sahıbı ben olsam acayıp bır sekılde tepkı gosterırım..?? senın bravo yu aldıgında ben arac ıle olan herseyı okudum arızalı bakıma gıtmemıs hıc bravoyu ucuz aldın alırkende sana herkes soyledı o araba sakat fıyatı ucuz bak dıkkat et dedı sen dınlemedın gıttın aldın bakıma gıtmemıs arabaya 10 mılyar harca yıne duzelmez yıne duzelmez....ama gelıp bu bravo ıle sen kendı aracını kıyaslarsan ayıp edersın amacının farklı nıyetının kotu oldugu ortaya cıkar... ben ankaradayım cevremde 3 kısı bu aracdan aldı fıyatlarıda normal....

neyse bu kadar yeter arkadasın ılanı bosa gıtmesın aracı guzel arkadasın 33 satamazsan 32 ye satarsın sıfır gıbı arac hayırlı satıslar kardesım