Haydaaa :/
Daha çok çıtırdı Eser abi ya,
Alana hayırlı olsun şimdiden..
Arkadaşlar iş durumumum bozulması artı ev alma ihtiyacından tjet 120 hp-skydome-güvenlik paketli BRAVO mu üzelerek satmak zorunda kalıyorum
Haydaaa :/
Daha çok çıtırdı Eser abi ya,
Alana hayırlı olsun şimdiden..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Hayırlı olsun eser abi.. Allah daha iyilerini nasip etsin abim...
eser abıcım hayırdır uzdun bırden bızı,abıcıgım bravon veya herangı bır fıatın olmasada bızım sıze sızın gıbı abılerımıze herzaman kapımız acık umarım bızlerı unutmazsın arabacıgını satınca. sercanında dedıgı gıbı tazecık bır beyaz meklektı arabanalacak arkadasa sımdıden hayırlı olsun
Hayırlı satışlar peki fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
Hayırlı olsun Eser Bey.
Aynen araç ile ilgili bilgileri paylaşabilir misiniz?
araba 8000 km de 120 tjet hp cam tavan sunroof,güvenlik paketi gerisi malum 6 airbag,djital klima vs,,,,
fiyatını sizler belirleyin
kaça aldıysanız en az 6 milyar aşşağı fiyatı belirlemek zor değil.
takas dusunursen mjet ile bende dusunuyorum aslında ama ev ihtiyacı demişssin sanırım takas dusunmuyorsun,hayırlı satışlar.
Hayırlısı olsun eser abi umarım tez zamanda satılır ihtiyacını karşılar...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Şu anki piyasa değerini bilmiyorum,şu anki sfır değerinin 5-6 bin altı olabilir,ve bügünde libyadan iş teklifi geldi araba yatacak gidersem,anlaşırız gelen tekliflere karşı
Konu eser1959 tarafından (24/06/2010 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.
Libya ya işin hayırlı olsun abimLibya ya gidiceksin ve bir müddet orada kalıcaksın.. Eee sonra istanbula dönünce tatil için falan arabasız kalıcan.. Bence sen arabanı satma abi geldiğinde araba olur buralarda. Sen o KARTOPUNU bana ver ben ona gözüm gibi bakar yokluğunu aratmam geldiğindede arabanla gezersin
seni havaalanında bile karşılarım....
![]()
puntoyu aldığımda rusyaya gittim araba 2 sene yattı,yine aynı olsun istemiyorum
Ne akıllılığı be TolgacımAmaç yardımımız dokunsun dedim.. Çalışan demir ışıldar misali
Ben libyayada götürür libyadanda alırım.. İstanbulda da şoförlüğünü yaparım
İşin suyunu çıkarmıyalım tabiki canlarım... Hakkında hayırlısı ne ise eser abi o olsun...
eser abi yaz bi fiyat be abibende beklıyorum bak fıyatını. ortamı kızıştırmamak femoliyi kızdırmamak için pusuda beklıyorum
aracın satıs fıyatı 38bın. yanı 32 bın mı ıstıyosun sımdı sen abı?
![]()
33.000 tl istiyorum,kesin alıcı çıkarsa az daha ikram olur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri