Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 Mayıs Trakya Buluşması(Tekirdağ)
atmaca615
20/05/2010, 14:02
sen konuşma zaten senin yüzünden kendi arabamdan soğudum...
bir daha test sürüşü atmıcam bravoyla falan :):):)
tabiki şaka kendi arabamı seviyorum :):):)
Sen Gene İyisin be murat abi benim aklıma girdi resmen araba benim arabayı zaten birtürlü şey yapamıyorum satışa çıkardm:) bravo alacam bende
EviLDoeR
20/05/2010, 14:45
Sen Gene İyisin be murat abi benim aklıma girdi resmen araba benim arabayı zaten birtürlü şey yapamıyorum satışa çıkardm:) bravo alacam bende
al tabi anıl yaaa bir test sürüşüde o organizasyonda yaparız
böylee gaza basarız koltuğa yapışırız falan renkli karaler ortaya çıkar ;)
bravo_sercan
20/05/2010, 14:57
al tabi anıl yaaa bir test sürüşüde o organizasyonda yaparız
böylee gaza basarız koltuğa yapışırız falan renkli karaler ortaya çıkar ;)
Arada black smoke atarız :shutup20:
taner-59
21/05/2010, 00:43
Emeği geçen herkeze teşekkürler.
EviLDoeR
21/05/2010, 11:53
Arada black smoke atarız :shutup20:
olur seni kırarmıyım sercancım :):)
WiSTaRiA
21/05/2010, 13:02
Emeği geçen herkeze teşekkürler.
Tanerim Hoşgeldin.... İyi forumlar...
Uzun süredir yoktum Türkiye'de. Neler oluyor arkadaşlar. Konuyu hala güncel tutuyorsunuz. Yokmu ufukta bir buluşma.
whitegold
11/06/2010, 11:25
Uzun süredir yoktum Türkiye'de. Neler oluyor arkadaşlar. Konuyu hala güncel tutuyorsunuz. Yokmu ufukta bir buluşma.mustafa abıcım bu pazar çatalca buluşmamız vargelmek ıstemezmısın?
mustafa abıcım bu pazar çatalca buluşmamız vargelmek ıstemezmısın?
Allah'dan bir mani çıkmazsa geleceğim. Evde boya badana işi olacak ama artık erteleyeceğim :)
whitegold
11/06/2010, 15:19
Allah'dan bir mani çıkmazsa geleceğim. Evde boya badana işi olacak ama artık erteleyeceğim :)abıcıgım forumdan arkadasları toplıyıp gelelım cumartesı aksamından pazara ış bırakmaylım sana:)pazar aramızda gormek uzere abıcıgım saygılar...
WiSTaRiA
17/06/2010, 21:52
:)
Trakya da sezon kapanmadan eylül sonu ekim başı gibi tekrar bi forum toplaşması düşünülmeli bence hem forumun da 1 kez daha reklamını yapmıs oluruz.
WiSTaRiA
19/09/2010, 21:04
Şuanda büyük buluşmamız mevcut olduğundan katılımın sağlanmıyacağından eminim ama şuaralar projem Trakya Grubunu toplamak ve Tekirdağ il ve ilçelerindeki, Kırklareli ilve ilçelerindeki ve edirne il ilçelerindeki puntocu arkadaşlarla ortak bir noktada organizasyon yapmak planım... Katılımlarınızı ve desteklerinizi beklerim...
Şuanda büyük buluşmamız mevcut olduğundan katılımın sağlanmıyacağından eminim ama şuaralar projem Trakya Grubunu toplamak ve Tekirdağ il ve ilçelerindeki, Kırklareli ilve ilçelerindeki ve edirne il ilçelerindeki puntocu arkadaşlarla ortak bir noktada organizasyon yapmak planım... Katılımlarınızı ve desteklerinizi beklerim...
inşallah toplanırız.. gerekli destegi vermeye hazırım..
WiSTaRiA
19/09/2010, 21:44
Sağolasın kardeşim.... 1nci Trakya Buluşmamız gayet güzel olmuştu... 2ncisini seneye yaza girişte daha görkemli bir şekilde organize etmeyi planlıyorum... Desteklerinizle gayet güzel olucağındanda eminim...