Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 Mayıs Trakya Buluşması(Tekirdağ)
whitegold
11/05/2010, 20:37
arkadaslar ben ve benım dahılımde bırkac arkadasın gelmesınde bı sakınca varmı?
WiSTaRiA
11/05/2010, 20:37
GÜNCEL
1-) Orçun Çabuk - wistaria - Tekirdağ
2-) tolga yıldırır - platinun - İstanb4ul
3-) tolgay özkan - () - İstanbul
4-) Mustafa Sanlı - (msanli) - İstanbul +1
5-) Mete Tanergüçlü -(no_fear) -Edirne
6-) Serkan Demir -serkandemir -İstanbul
7-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - İstanbul
8-) Özhan Şener - (evo61) -Tekirdağ
9-) Tuğrul Dönmez -(hotflush) -Tekirdağ
10-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul +1
11-) Anıl Şahin - atmaca615 - İstanbul
12-)Gürkan kara - dsmgurkan-Kırklareli
13-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ +1
14-)Taner BAYAZIT (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
15-)Semih Tuna - Ravenseye - Tekirdağ
16-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul
17-)İlyas Kösdere - (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
18-)Soner Şen - whitegold - İstanbul
19-)Güner TUNA -Çorlu GP Tuningçisi - Tekirdağ
20-)Sercan istanbul FİAT FİORİNO TESİSATIMLA COŞTURACAGIM SİZLERİ :)
Arkadaşlar bu arada ben +4 oldum yaww :) misafirlerimde var orçun köfteleri 2şer porsiyon hesapla bizleri ona göre aç kalmayalım oralarda :)
özkanım köftecide köfte bol sen merak etme :):)
WiSTaRiA
11/05/2010, 20:42
arkadaslar ben ve benım dahılımde bırkac arkadasın gelmesınde bı sakınca varmı?
Sonercim sorduğun sorudan gerçekten ben alınıyorum... Böyle bişey sormamış ol bizde duymamış hatta okumamış... :) Tabiki gelebilirsin. Nedemek ya.. Özel bir organizasyon yada buluşma değilki bu sonuçta biz puntocuların www.grandepuntotr.com (https://www.grandepuntotr.com) forumumuzu daha fazla kişilere duyurmak ve yeni arkadaşlıkları dostlukların percinleneceği bir buluşma olarak düzenliyoruz.. Başımızın üstünde yerin var.. Bir kaç arkadaştan kastın punto olarakmı yanında getireceğin arkadaşınmı?? Bir kaç punto dahaysa fazla araba olması daha güzel olur yanında getireceğin arkadaşlarınsa tabiki neden olmasın dostum... Sevgilerimle...
bravo_sercan
11/05/2010, 20:46
Ben konuyu kaçırmışım baya, baya ya, Özkan abiyle goruştuk şimdi. benide eklemiş zaten listeye.
Buluşma saati 12 diye konuşulmuş. Telefonda konuştuk Özkan abiyle, 12 geç olur diye
, ne zaman gidicez ne zaman donucez. bide Çorluyla buluşup ordan gecicekmişiz tekirdağ. orda olmamız 3 u falan bulucak.
şey dedik.
İstanbul 9.30 gibi mahmutbey gişilerinde buluşup çıkalım, 11 gibi çorluda olup, çorluyla buluşup 12 , yarım gibi tekirdağ'da oluruz.
ordan bide donuşumuz var.
Arabasıyla gelmek istemeyen varsa aramızdada paylaşabiliriz.
WiSTaRiA
11/05/2010, 20:46
Arkadaşlar 16 Mayıs 2010 Pazar Günü Düzenlenecek Olan 1nci TRAKYA Buluşması Tekirdağ Hakkında Son Ve Tamamlanmış bilgileri Aktarıyorum size;
1-) Haliç Oto, belediye ile bizim buluşma alanımızı ve araçlarımıza otopark işini ayarlamış olup yer kirasını vs'leri halletmiştir.. O yönde herhangi bir sorunumuz yoktur...
2-) Trakya'nın yerel medyası olan TRAKYA 2000 basın organıyla görüştüm organizasyonumuzla ilgilendiler.. Web sitelerinde ayrıca yerel gazetelerinde yayınlıyacaklar ve gelip resimler röportajlar yapılacak.. Trakyada bulunan diğer medya kuruluşlarına bizi duyurup reklamımızı yapacaklar..
3-) Organizasyonumuzun akşam saatlerinde hep beraber TEKİRDAĞ KÖFTESİ yeriz diye TEKİRDAĞ' IN güzel ve nezih restaurantınla görüştüm. Organizasyonumuzdan bahsettim ve bana güzel fiyat verdiler...
1 Porsiyon Köfte + Piyaz + Ayran yada Meşrubat = 9 TL
4-) Çorlu'da Punto ve diğer araçların tuningçi arkadaşımla görüştüm kendiside bizimle olucak ve Haliç Otonun kuracağı stand'a asmak üzere kendisinden branda afiş istedim ve beni kırmadı afiş dizaynını yaptım ve Tuna Tuning tarafından afiş yapılıcaktır..
5-) Afişi reklamcı arkadaşıma yaptırıcam.. Organizasyondan bahsettim afişi yarı fiyatına getirttim ve sponsor olarak afişimize logosunu koydum..
6-) Son olarakta Tuna Tuning sahibi arkadaşım Güner TUNA ben bazı hediyeler ayarlıyayım orada çekiliş yapar çekilişte hediyeler kime çıkarsa hatıra olarak veririz dedi ve hediyeleri kendisi ayarlıyor...
7-) Ve buluşma gününün gelmesini beklemeye başladık..... :)
İnşallah güzel eğlenceli bir gün yaşarız arkadaşlar..........
WiSTaRiA
11/05/2010, 21:06
Ben konuyu kaçırmışım baya, baya ya, Özkan abiyle goruştuk şimdi. benide eklemiş zaten listeye.
Buluşma saati 12 diye konuşulmuş. Telefonda konuştuk Özkan abiyle, 12 geç olur diye
, ne zaman gidicez ne zaman donucez. bide Çorluyla buluşup ordan gecicekmişiz tekirdağ. orda olmamız 3 u falan bulucak.
şey dedik.
İstanbul 9.30 gibi mahmutbey gişilerinde buluşup çıkalım, 11 gibi çorluda olup, çorluyla buluşup 12 , yarım gibi tekirdağ'da oluruz.
ordan bide donuşumuz var.
Arabasıyla gelmek istemeyen varsa aramızdada paylaşabiliriz.
Özkanla şimdi telefonla konuştum ve eğer diğer istanbuldan gelecek arkadaşlarada uyarsa 9.30 - 10.00 gibi Mahmutbey gişelerinde buluşur direk çorluya gider çorluda soluklanır kahvemizi içer oradanda çorlu grubu ile Tekirdağ organizasyon alanına gideriz hep beraber dedi.. Bencede mantıklı ama siz nasıl uygun görürseniz arkadaşlar. Sonuçta yoldan geleceksiniz...
bravo_sercan
11/05/2010, 21:06
İstanbuldan giderken saat 9.30 da Mahmutbey gişelerinde buluşucaz , ordan ver elini Çorlu, 11 gibi çorluda olucaz kısmetse , orion avm'de bi kahve höpürdetip tekirdaga geçicez dogrumudur ? benim ogrendigim kararlaştırdıgımız budur ?
Herkez okeymi ?
atmaca615
11/05/2010, 21:37
Ben okeyim sorun yok saat ve buluşma noktası konusunda...
WiSTaRiA
11/05/2010, 22:50
İstanbuldan giderken saat 9.30 da Mahmutbey gişelerinde buluşucaz , ordan ver elini Çorlu, 11 gibi çorluda olucaz kısmetse , orion avm'de bi kahve höpürdetip tekirdaga geçicez dogrumudur ? benim ogrendigim kararlaştırdıgımız budur ?
Herkez okeymi ?
Doğrudur sercanım... Biraz önce dışarı çıktım orion avm girişinde güzel nezih bir kafemiz var adı ÖZSÜT oranın sahibide arkadaşım sevdiğim bir abimiz onunla konuştum buyursunlar gelsinler kolaylıkta gösteririm dedi. Dediğin gibi kahvemizi höpürdettikten sonra ufak ufak ve yavaş yavaş Tekirdağa doğru süzülürüz....
Ok anılım... Diğer İstanbuldan katılacak arkadaşların düşünceleri nedir onlara uyarmı uyarsa problem yok...
Evet Fikirleriniz ARKADAŞALAR???
Edirneden katılıcak arkadaşlar siz nasıl yapıcaksınız? Direk Tekirdağamı geliceksiniz?
PLaTiNuN
11/05/2010, 22:57
Özkan abi alem adamsın walla hem dedin ki tem'den niye gidiyoruz anlamıyorum hem de mahmutbey gişelerde buluşalım :D:D Benim içinde problem yok o saatte oradayım Allah'ın izniyle...Bekle bizi GrandePuntoTRakya :D:D:D
WiSTaRiA
11/05/2010, 23:05
Bekliyoruz sizi GRaNDePuNToTRaKYa oLaRaK...
bravo_sercan
11/05/2010, 23:12
Otobanda ben roll isterim. en dişliniz kimse gelsin :D
ozel_egt
11/05/2010, 23:20
bende tekırdağda katılıcam tam olarak buluşma noktamız tekırdağın nerresıdır ...
WiSTaRiA
11/05/2010, 23:25
bende tekırdağda katılıcam tam olarak buluşma noktamız tekırdağın nerresıdır ...
Tekirdağ sahilidir... ama tekirdağdan sinan kardeşim bizi maxinin otarafta karşılıyacak...
WiSTaRiA
11/05/2010, 23:27
Otobanda ben roll isterim. en dişliniz kimse gelsin :D
Sercancım grandepuntotr forumunu tanıtacağımız için ve puntocu olduğumuz için punto aracımla katılıcam organizasyona ama punto harici araçla katılmak ser ise diğer araçla geleyim ozaman sana rakip olurum biraz..
bravo_sercan
11/05/2010, 23:38
Sercancım grandepuntotr forumunu tanıtacağımız için ve puntocu olduğumuz için punto aracımla katılıcam organizasyona ama punto harici araçla katılmak ser ise diğer araçla geleyim ozaman sana rakip olurum biraz..
e bende bravo var abi, ben gelemicekmiyim :hmm:
bravo gorunumlu punto diye yedirsek :robot000:
WiSTaRiA
11/05/2010, 23:43
Yok kardeşim onu demek istemedim bravo yani senin aracın tabiki olur ben diğer marka x firma demek istedim... Herhalde geleceksin gelmezsen zaten gönül koyarım.. Yanlış anlattım herhalde :)
bravo_sercan
11/05/2010, 23:55
Yok kardeşim onu demek istemedim bravo yani senin aracın tabiki olur ben diğer marka x firma demek istedim... Herhalde geleceksin gelmezsen zaten gönül koyarım.. Yanlış anlattım herhalde :)
Yok abi yok ben takılıyorum sana =)
WiSTaRiA
11/05/2010, 23:56
ok kardeşim...
WiSTaRiA
12/05/2010, 00:01
Arkadaşlar 16 Mayıs 2010 Pazar Günü Düzenlenecek Olan 1nci TRAKYA Buluşması Tekirdağ Hakkında Son Ve Tamamlanmış bilgileri Aktarıyorum size;
1-) Haliç Oto, belediye ile bizim buluşma alanımızı ve araçlarımıza otopark işini ayarlamış olup yer kirasını vs'leri halletmiştir.. O yönde herhangi bir sorunumuz yoktur...
2-) Trakya'nın yerel medyası olan TRAKYA 2000 basın organıyla görüştüm organizasyonumuzla ilgilendiler.. Web sitelerinde ayrıca yerel gazetelerinde yayınlıyacaklar ve gelip resimler röportajlar yapılacak.. Trakyada bulunan diğer medya kuruluşlarına bizi duyurup reklamımızı yapacaklar..
3-) Organizasyonumuzun akşam saatlerinde hep beraber TEKİRDAĞ KÖFTESİ yeriz diye TEKİRDAĞ' IN güzel ve nezih restaurantınla görüştüm. Organizasyonumuzdan bahsettim ve bana güzel fiyat verdiler...
4-) Çorlu'da Punto ve diğer araçların tuningçi arkadaşımla görüştüm kendiside bizimle olucak ve Haliç Otonun kuracağı stand'a asmak üzere kendisinden branda afiş istedim ve beni kırmadı afiş dizaynını yaptım ve Tuna Tuning tarafından afiş yapılıcaktır..
5-) Afişi reklamcı arkadaşıma yaptırıcam.. Organizasyondan bahsettim afişi yarı fiyatına getirttim ve sponsor olarak afişimize logosunu koydum..
6-) Son olarakta Tuna Tuning sahibi arkadaşım Güner TUNA ben bazı hediyeler ayarlıyayım orada çekiliş yapar çekilişte hediyeler kime çıkarsa hatıra olarak veririz dedi ve hediyeleri kendisi ayarlıyor...
GÜNCEL
20-)Sercan istanbul FİAT FİORİNO TESİSATIMLA COŞTURACAGIM SİZLERİ :)
bravo_sercan
12/05/2010, 00:04
Pardon , şu son sıradaki Sercan benmiyim ?
ne fiorino'm var ne , ses sistemim ?
Özkan abi öyle bişey yazmışta anlamadı ben..
34ozkankurtuldu34
12/05/2010, 00:52
Arkadaşlar sabah saat 09:30da istanbul mahmut bey gişelerinde buluşacagız Ve ordan 11:00 gibi ilk buluşma noktamız çorlu orion aleşveriş mezrezi orda kahve ve kahvaltı edilecek daha sonra tekirdag köftesi yemeye :)
GÜNCEL
10-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul +4
20-)Sercan istanbul FİAT FİORİNO TESİSATIMLA COŞTURACAGIM SİZLERİ
21-)bravo_servan Sercan turköz istanbul
22-)ozel-egt salih kokmen istanbul
Tekirdag köftesinden 2şer porsiyon ayırın geliyoruz :)
On numara buluşma olacak
WiSTaRiA
12/05/2010, 01:01
GÜNCEL
Güzel bir gün olucak.... Çünkü katılanlar ve katılım güzel... :)
volkanselvi
12/05/2010, 01:16
arkadaşlar edirne den +1 yapabilirim. gelmeye çalışıcam. kesin söz veremiyorum kesinleşince yine dönüş yaparım. etkinliğe katkı verenler: ellerinize sağlık.
34ozkankurtuldu34
12/05/2010, 02:59
İstanbul Avrupa yakası buluşma noktası mahmutbey gişiler saat 09:30 da
GÜNCEL
22-)ozel_egt salih kokmen tekirdag
Güzel bir gün olucak.... Çünkü katılanlar ve katılım güzel... :)
34ozkankurtuldu34
12/05/2010, 03:14
İstanbul avrupa yakası buluşma noktası mahmutbey gişeler saat 09:30 da
Ordan slalom yaparak :) Çorluda kahve höpürdetilecek ve kahvaltı ordakilerle istişarede bulunulup tekirdag sahil ve köfteleri götürmeye :) bayılıyorum böyle ortamlara :) on numara oldu valla destegi olan herkeze teşekkürler öncelikle (ORÇUN yüregine saglık arkadaşım...)
GÜNCEL
Not: Gelemeyenler kudursun :)
bravo_sercan
12/05/2010, 14:07
Fiorino lu sercan kim ? :) ?
PLaTiNuN
12/05/2010, 14:08
Taktın kafayı sercan :D Heralde Çorlu'dan tabi emin diilim...
bravo_sercan
12/05/2010, 14:15
Taktın kafayı sercan :D Heralde Çorlu'dan tabi emin diilim...
İstanbul dio abi
sercan dio
fiorino dio
ses sistemi diyo
bulandim, yanls anlasma yada yanlis yazim soz konusu sanrim , neyse o gun ogreniriz :)
whitegold
12/05/2010, 18:37
orçun kısmetse pazar gunu ordayım kardesım yanımda 3 kısıyle beraber bıde edırneden volkan selvı agbımızın o gun dogum gunuymus eger bızı kırmayıp aramıza katılırsa organızasyona ufakta olsa bı pasta ayarlamayı unutmazsan sevınırım :) bak volkan abı gel dıye elımden gelenı yapıyorum gelmemezlık yapma sakın :) gorusmek uzere....
Desolator
12/05/2010, 21:20
orçun kısmetse pazar gunu ordayım kardesım yanımda 3 kısıyle beraber bıde edırneden volkan selvı agbımızın o gun dogum gunuymus eger bızı kırmayıp aramıza katılırsa organızasyona ufakta olsa bı pasta ayarlamayı unutmazsan sevınırım :) bak volkan abı gel dıye elımden gelenı yapıyorum gelmemezlık yapma sakın :) gorusmek uzere....
Punto şeklinde pasta yaptıralım :sorcerer::evet:
atmaca615
12/05/2010, 21:48
Nasıl Diyorlar hani 4 hece 9 harf neydi ooo?:)
Heh bulduuuummmm G.E.L.İ.Y.O.R.U.Z . . . . ! ! ! :D
WiSTaRiA
12/05/2010, 21:57
Volkan arkadaşımız ogün müsait olup aramıza katılırsa hep beraber bir pasta yaptırırız tabiki... Tekirdağlı olarak sinan kardeşim bu konuda yardımcı olur bize...
Bu arada bu organizasyona göstermiş olduğunuz ilgiden ve alakadan çok teşekkür ederim.... Yanılmıyorsam Tuningçilerin buluşmalarından başka Trakya olarak ilk defa böyle bir organizasyona tanık olucak buraları... Bugünü saymıyorum ve son 3 GÜN.....
WiSTaRiA
12/05/2010, 22:26
Dostlar bugün afişimizi reklamcıdan teslim aldım... Afişimizi ekliyorum eyer gözükmüyorsa bildirin başka şekilde ekliyeyim.. Buraya reklamcıya verdiğim taslağı ekliyorum. Afiş büyük olunca resim çekemedim. Artık Tekirdağda afişin önünde hep beraber çekiliriz :)
bravo_sercan
12/05/2010, 22:30
Çekilişte hediye olarak ne verilicek, merak ettimde şimdi =)
Bellimi ?
WiSTaRiA
12/05/2010, 22:39
Hediyelerin ne olduğunu şimdi söylersem ayıp olur bende tam bilmiyorum ama arkadaşımla konuştum biraz çıtlattı. Tuna Tuning sahibi arkadaşım Güner hatıra olması maksadıyla hediye çekilişi yaparız dedi yarım elma gönül alma gibi birşeyler işte....
WiSTaRiA
12/05/2010, 22:44
https://forum.grandepuntotr.com/attachments/toplantilar-bulusmalar/7898d1273688803t-16-mayis-trakya-bulusmasi-tekirdag-trakya-bulusmasi-orcun-corel-jpg (https://forum.grandepuntotr.com/attachments/toplantilar-bulusmalar/7898d1273688803-16-mayis-trakya-bulusmasi-tekirdag-trakya-bulusmasi-orcun-corel-jpg) AFİŞİMİZ...............
WiSTaRiA
12/05/2010, 22:45
GÜNCEL
22-)ozel-egt salih kokmen istanbul
SpyHunter33
12/05/2010, 22:46
Süper bir buluşma olacak anlaşılan hadi hayırlısı :)
WiSTaRiA
12/05/2010, 23:00
Sağolasın Erkan....
PLaTiNuN
12/05/2010, 23:10
Volkan arkadaşımız ogün müsait olup aramıza katılırsa hep beraber bir pasta yaptırırız tabiki... Tekirdağlı olarak sinan kardeşim bu konuda yardımcı olur bize...
Bu arada bu organizasyona göstermiş olduğunuz ilgiden ve alakadan çok teşekkür ederim.... Yanılmıyorsam Tuningçilerin buluşmalarından başka Trakya olarak ilk defa böyle bir organizasyona tanık olucak buraları... Bugünü saymıyorum ve son 3 GÜN.....
Asıl biz sana teşekkür ederiz abi bu kadar emek verdin ve en önemlisi hevesle yapıyosun bunu takdir ediyorum böyle başarılı iş çıkartanları...
WiSTaRiA
12/05/2010, 23:15
Asıl biz sana teşekkür ederiz abi bu kadar emek verdin ve en önemlisi hevesle yapıyosun bunu takdir ediyorum böyle başarılı iş çıkartanları...
Çok teşekkür ederim....
PLaTiNuN
12/05/2010, 23:19
Walla bugün çok samimi bir arkadaşım nikah davetiyesini tutuşturdu elime içimden "pazar günü deme nolur" dedim ama malesef pazar günüymüş...Ama Allahtan akşam 5 te :D Davetiye de yanımda olacak zaten ordan direk nikaha yetişmeye çalışırım artık...
atmaca615
12/05/2010, 23:31
Olmazsa istanbula dönüşte nikaha çıkartma yaparız grande puntolarla:D
PLaTiNuN
12/05/2010, 23:32
Bomba olur hee :D
atmaca615
12/05/2010, 23:34
nikah nerdeymişki
PLaTiNuN
12/05/2010, 23:36
Beyoğlu
34ozkankurtuldu34
13/05/2010, 00:53
Arkadaşlar buluşmada konuşuruz bu konuları Anıl ve Sinan benim hediyeyi unutmamışınızdır umarım...
ExTReMe_
13/05/2010, 01:12
Bombaa buluşma olucakk coming soon :D
atmaca615
13/05/2010, 02:22
Zaten ben seninle buluşmada çok şey konuşucam abi gönül koydum biraz onu belirteyimde
Konuyu uzun süredir sadece gelen maillerden takip edebiliyordum. Bu arada bir çok gelişme olmuş.
Öncelikle, geçmiş olsun Hüseyin.
Orçunç Bravo valla. acılan ikinci topic'de buluşmayı sağladın. Hafta sonu güzel bir gün olacak.
34ozkankurtuldu34
13/05/2010, 03:27
Arkadaşlar bu sercan fiorinosu olan rot balans yag degişi her türlü aracın bakımı söz konusu olan bir dükkanı var cennetmahallesinde sizlerle tanıştıracagım puntocu sercan kadar on numara bir sercan arkadaşımız daha oldu herkeze bir faydası olacaktır bu arkadaşımızın mekanı ile her zaman yanınızda olacak emin olabilirsiniz pazar günü tanıştıracagım sizlerle adam 4000 5000 tl harcayarak fiorinoya tesisat yaptı bende detaylı olarak pazar günü buluşmada görecegim tesisatı aramızda olacak sakıncası yoktur sanırım çünkü oda FİAT ailesinden sonuçta görüşmek üzere arkadaşlar Anıl gönül koyulacak birşey yok arkadaşım konuşuruz buluşmada ama tadımız kaçmasın lütfen uzatmanın anlamı yok çünkü yaşandı ve bitti sonuçta görüşmek üzere pazar günü arkadaşlar herkeze eglenceli bir hafta sonu geçirmesini diliyorum saygılar...
34ozkankurtuldu34
13/05/2010, 03:29
Ordan slalom yaparak :) Çorluda kahve höpürdetilecek ve kahvaltı ordakilerle istişarede bulunulup tekirdag sahil ve köfteleri götürmeye :) bayılıyorum böyle ortamlara :) on numara oldu valla destegi olan herkeze teşekkürler öncelikle (ORÇUN yüregine saglık arkadaşım...)
GÜNCEL
Desolator
13/05/2010, 07:54
Abii aklımda ama zor bulunan bir model olduğu için biraz zaman alabilir :(
Konuyu uzun süredir sadece gelen maillerden takip edebiliyordum. Bu arada bir çok gelişme olmuş.
Öncelikle, geçmiş olsun Hüseyin.
Orçunç Bravo valla. acılan ikinci topic'de buluşmayı sağladın. Hafta sonu güzel bir gün olacak.
tesekkür ederim Mustafa abi Allah razı olsun keşke aranızda olabilseydim o gün her an bir sürpriz olabilir ama yarın aksam kesinlesecek Giresun a gidip gitmeyecegim beklemedeyim su an evoyla pesinize takılabilirim pazar günü İstanbul lular.
34ozkankurtuldu34
13/05/2010, 13:24
GÜNCEL
atmaca615
13/05/2010, 14:51
GÜNCEL
Not: İstanbuldan buluşma noktasına gidecek arkadaşların ilk buluşma noktası pazar günü Sabah Saat 09:30 da tem otoyolu mahmutbey gişeleridir gelen arkadaşların saatinde orda bulunmaları rica olunur
whitegold
13/05/2010, 15:20
istanbuldan katılcak arkadaslar son karar sabah 9,30 mahmutbey gıseler dımı bı yalnıslık yok. bu arada orcun ben + 2 yada 3 uz bılgın olsun arkadasım bırde gercekten boyle guzel ve duzenlı bır organızasyonu yaptıgın ıcın sana sımdıden cok tesekkur ederım ınsallah pazar gunu keyıflı bırgun gecırırız.PAZAR SABAH MAHMUTBEY GISELERDEYIM :)
Bu sercanın soyadı süber mi eger oysa aracı 10 numara olmus hafta sonu kulaklarınız patlayacak tesisat bomba gibi.
Not:Aracı nette bir sitede gördüm.
atmaca615
13/05/2010, 15:56
Yazdığım Gibi Pazar Günü Sabah Saat 09:30 da tem otoyolu üzerindeki mahmutbey gişelerinde buluşup hep beraber çorluya doğru yola çıkıcaz...
Desolator
13/05/2010, 20:51
Bir sürpriz yapıp bende çorluya kadar gelebilirim :)
PLaTiNuN
13/05/2010, 21:06
Kaldı 2 :D
WiSTaRiA
13/05/2010, 21:30
Herkez bana Teşekkür etmiş ama ilk önce ben size teşekkür ederim arkadaşlarım, abilerim ve kardeşlerimmm.... Esasında ben birşey yapmadım yapılanlar sizden alığım enerji ve sevginizle doğal bir yolla gerçekleşti.... Katılacak olan herkeze bir daha teşekkürler....
PLaTiNuN
13/05/2010, 21:34
Sen bi kuyuya taş attın :D:D:D
WiSTaRiA
13/05/2010, 21:37
Bir sürpriz yapıp bende çorluya kadar gelebilirim :)
Sevinirim Kardeşim....
WiSTaRiA
13/05/2010, 21:39
Sen bi kuyuya taş attın :D:D:D
öyle demiyelim canım... Ben size bir pasta sundum o pastayı dilimlediniz pazarda o dilimleri yiyeceğiz....
PLaTiNuN
13/05/2010, 21:51
Şaka tabi doğrusunu söyliyim sen bir iyilik yaptın ve denize attın :)
WiSTaRiA
13/05/2010, 22:10
Şaka tabi doğrusunu söyliyim sen bir iyilik yaptın ve denize attın :)
Teşekkür ederim canım...
atmaca615
14/05/2010, 00:33
Allaha şükür Çok sağlam geliyoruz tekirdağa süper bir buluşma olucakk İnşallah:)
Bu arada sercan online isen bana yaz
34ozkankurtuldu34
14/05/2010, 00:43
GÜNCEL
Not: İstanbuldan buluşma noktasına gidecek arkadaşların ilk buluşma noktası pazar günü Sabah Saat 09:30 da tem otoyolu mahmutbey gişeleridir gelen arkadaşların saatinde orda bulunmaları rica olunur
atmaca615
14/05/2010, 00:46
Yarın cuma mübarek gün bidahaki gün cumartesi artıkın bilemiyorum yani özkan abi cumartesi gecesi ben heyecandan uyuyamayabilirimmm napsakki acaba yaniiiiii :D
farukileri
14/05/2010, 02:46
listeye eklenti olabiliyor isek,benim bir aktivite durumuna göre gelip gelemeyeceğım belli olacak.Gelmek istiyorum;fakat şu anda kesin olarak geliyorum diyemiyorum.İnşallah kontağı tekirdağ'a açarız...
PLaTiNuN
14/05/2010, 09:30
Özkan abi coşmuş yine :dj:
dsmgurkan
14/05/2010, 10:32
Arkadaşlar kusura bakayın hafta sonu planlarım değişti. Kısmetse birdahaki buluşmada aranızda olurum. Çok çok özür.
EviLDoeR
14/05/2010, 12:25
GÜNCEL
16-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul +1
atmaca615
14/05/2010, 12:38
Süper Bir buluşma Olacak Süper Gelmeyenler Çatlayacak yani Çatt Diye:D
Buarada Herkes AYnı avatarı kullanmasın kafam karışıyor:D
34ozkankurtuldu34
14/05/2010, 14:43
GÜNCEL
12-)
REZERVASYON KALDIRILDI :) SAFLARI SIKLAŞTIRALIM :)
atmaca615
14/05/2010, 14:56
Yarın olsun dicemki Anıl Şahin i Yapın +10 Herkesi smile yaptırtcam:D
whitegold
14/05/2010, 14:58
istanbuldan kac arac olduk arkadaslar?
atmaca615
14/05/2010, 15:01
5 Araba falan olucaz sanırım
whitegold
14/05/2010, 15:02
bu arada iç aydınlatma yaptırdım aracımın ıcıne garajıma gırıp bakabılırsınız cok cıcı oldu herkeze tavsıye ederım fakat resımlerı cep telefonundan cektırdıgım ıcın bıraz kotu ve ısıgın rengı mavımsı olmus ısık beyazdır.dusunen arkadaslara yardımcı olurum şiddetle tavsıye edıyorum cok orjınal duruyor.
whitegold
14/05/2010, 15:03
okadar azmıyız ya sankı gelcem dıyenler 11 kısıydı fıremı verdık yanı anıl.sen kesın gelıyosun dımı kardes
atmaca615
14/05/2010, 15:05
Gelmeme gibi bir lüxümüz varmı sence?:)
whitegold
14/05/2010, 15:11
olmasında zaten :) ana sayfaya gırıp garajdan bı bakarmısın ıc aydınlatma yaptırdım nasıl olmus fıkrını alayım yada benım garajdan
atmaca615
14/05/2010, 15:15
Maşallah maşallah maşallah süphanAllah çok güzel olmuş güle güle kullan ama konuyu dağıtmayalım burdan:)
whitegold
14/05/2010, 15:17
ya o nasıl olcak ben bu sıteyı kullanmayı bır turlu ogrenemedım ya:) ıkımızde ıstanbuldayız bı gun bulusalımda ogret bana ya:) semt neresı anıl?
atmaca615
14/05/2010, 15:20
Özel mesaj attım sana ordan hareket ederiz :)
farukileri
14/05/2010, 18:43
Dün yazmıştım bir aktivite daha var onun belli olmasına bakar gelişim diye.Bugün belli oldu,ve Tekirdağ'a geliyorum.Mahmutbey gişelerde görüşmek üzere pazar sabahı
PLaTiNuN
14/05/2010, 19:00
5 kişiden fazlayız arkadaşlar ama araçlarını bırakıp tek bi araçla gelecek arkadaşlarımız da var sanırım o yüzdena araç sayısı daha az olucak...
WiSTaRiA
14/05/2010, 19:21
Dün yazmıştım bir aktivite daha var onun belli olmasına bakar gelişim diye.Bugün belli oldu,ve Tekirdağ'a geliyorum.Mahmutbey gişelerde görüşmek üzere pazar sabahı
Kardeşim geleceğine sevindim şahsım adına.. 4-5 araba gelinmesi problem değil.. Sağsalim gelinde gerisi hikaye arkadaşlar...
atmaca615
14/05/2010, 19:22
Senin geliyor olman süper bir haber :)
Herkesi Pazar günü sabah 09:30 da tem otoyolu mahmutbey gişelerinde bekliyoruzzzz:D
ExTReMe_
14/05/2010, 19:59
kapışalım :D
WiSTaRiA
14/05/2010, 20:07
Beyler Lütfen kağışmak mağışmak uslu uslu gelin... Mustafa abi bu gençlere mukayet olursun dimi?? Yolda kapışmasınlar uslu gelin olum... Güzel bir gün geçirelim.. 11.00 de değilde 11.30 da burada olun.. Yeterki güle oynaya gelin arkadaşlar... LÜTFENNNNNNNNN.........
whitegold
14/05/2010, 20:16
aynen orcuna katılıyorum keyf yapmaya guzel bır gun gecırmeye gıdıyoruz uzulmeyelım arkadaslar.cağatay arkadasımızda oylesıne soledıgıne emınım :)
34ozkankurtuldu34
14/05/2010, 20:44
Faruk aramıza katıldıgına sevindim bu akşam liste degişir diye düşünyorum ama bakalım zaman gösterecek diyelim işteyim valla pazar günü çalışma vardı kalmadım gitti çil çil paracıklar ama canımız sagolsun söz verdik birkere gelmesek olmaz bize yakışan budur haksızmıyım arkadaşlar?
Neyse az kaldı görüşmek ümidiyle listeyi güncelleyelim ben işteyim ugraşmaya vaktim yok deli gibi çalışıyoruz yıkıla yıkıla geliyor İSTANBUL :)
bravo_sercan
14/05/2010, 20:51
Dişime göre araç olsa, bi rolling denemesi yapalım dicemde, siz bana hafif gelirsiniz , ehehehehe =)
farukileri
14/05/2010, 20:54
Hey kapışmak falan yok kapışma yaparsan kendinle kapışırsın :)
Faruk aramıza katıldıgına sevindim bu akşam liste degişir diye düşünyorum ama bakalım zaman gösterecek diyelim işteyim valla pazar günü çalışma vardı kalmadım gitti çil çil paracıklar ama canımız sagolsun söz verdik birkere gelmesek olmaz bize yakışan budur haksızmıyım arkadaşlar?
Neyse az kaldı görüşmek ümidiyle listeyi güncelleyelim ben işteyim ugraşmaya vaktim yok deli gibi çalışıyoruz yıkıla yıkıla geliyor İSTANBUL :)
Çok teşekkürler Özkan abicim =) F1 olmadı bu oldu,ama güzel olacak sanırsam,görüntü öyle.
WiSTaRiA
14/05/2010, 21:06
Dişime göre araç olsa, bi rolling denemesi yapalım dicemde, siz bana hafif gelirsiniz , ehehehehe =)
sercannnnnnn :):)
atmaca615
14/05/2010, 21:37
Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış o hesap işte:)
PLaTiNuN
14/05/2010, 21:37
GÜNCEL
12-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ +1
13-)Taner BAYAZIT (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
14-)Semih Tuna - Ravenseye - Tekirdağ
15-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul +1
16-)İlyas Kösdere - (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
17-)Soner Şen - whitegold - İstanbul
18-)Güner TUNA -Çorlu GP Tuningçisi - Tekirdağ
19-)Sercan istanbul FİAT FİORİNO TESİSATIMLA COŞTURACAGIM SİZLERİ
20-)bravo_servan Sercan turköz istanbul
21-)ozel_egt- salih kokmen tekirdag
GP COSKUN
14/05/2010, 21:40
GÜNCEL
22-)FARUK İLERİ -(farukileri) istanbul
atmaca615
14/05/2010, 21:42
Aha coşkun abide geliyor
atmaca615
14/05/2010, 21:44
GÜNCEL
23-)Ümit Coşkun Turaca-(GP COŞKUN) İstanbul
PLaTiNuN
14/05/2010, 21:44
Yakışır :)
bravo_sercan
14/05/2010, 21:47
yok artık =)
atmaca615
14/05/2010, 21:49
Yok'u Mok'u yok artık geliyor daa işte bu listeye adını yazdırıpta gelmemezlik yaparmı hiç coşkun abi aklınız basıyormu?
bravo_sercan
14/05/2010, 21:51
arz meselesi..
GP COSKUN
14/05/2010, 21:55
arz meselesi..
yok ama
gaz meselesi
len anıl rahat dur uleyn
çalışıyorum bu pazar yakıt gelicek
tuvalete bile zor giderim bu hafta :rolleyes2:
PLaTiNuN
14/05/2010, 22:06
Yaw bende diyorum bu işte bi yanlışlık var :D Coşkun abi listeyi düzeltmek için msj yazdı anıl da yanlış anladı :D:D
GP COSKUN
14/05/2010, 22:09
ewt
faruk ileriyi eklemeyi unutmuşsunuz
atmaca615
14/05/2010, 22:48
Coşkun abi ben anlamam abi listeye adın bir kere girdi pazar günü sabah 09:30 da mahmutbey gişelerinde görüşmek üzere abi:D
ExTReMe_
14/05/2010, 22:49
7-) Ve buluşma gününün gelmesini beklemeye başladık..... https://forum.grandepuntotr.com/images/smilies/erdi/smile000.gif
GÜNCEL
7-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - İstanbul +1 veya +2
12-)
REZERVASYON KALDIRILDI https://forum.grandepuntotr.com/images/smilies/erdi/smile000.gif SAFLARI SIKLAŞTIRALIM https://forum.grandepuntotr.com/images/smilies/erdi/smile000.gif
ExTReMe_
14/05/2010, 22:52
Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış o hesap işte:)
ahahaha ne gaz verdim millete he yok ya ne kapışması :D sercan kaşınıon bak alıcam Clio RS mi Kanu arabası kalır senin araç demedi deme :D
farukileri
14/05/2010, 22:55
eyvallah =)
bravo_sercan
14/05/2010, 22:57
ahahaha ne gaz verdim millete he yok ya ne kapışması :D sercan kaşınıon bak alıcam Clio RS mi Kanu arabası kalır senin araç demedi deme :D
Kanu mu , kanu ne arar la bazarda..
Kânı arabası demek istedin sanırım =)
ne rs ler gt ler gordu bu bünye :spider:
WiSTaRiA
15/05/2010, 00:44
G Ü N C E L
2-) tolga yıldırır - platinun - İstanbul
4-) Mustafa Sanlı - (msanli) - İstanbul
10-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul
12-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ
15-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul
G Ü N C E L
Çoşkun aramızda görmek isterdik seni ama anladığım kadarıyla pazar günü müsait değilsin. Allah kısmet ederse başka bir organizasyonda görüşmek ümidiyle.. Seninle de tanışmayı isterdim....
WiSTaRiA
15/05/2010, 00:47
Sevgili arkadaşlar burada açıklamadan çekinmediğim için sizlere telefon numaramı veriyorum... Özkanın teli var zaten siz pazar günü yola çıktığınızla onunla telefonlaşıp sizin koordinatlarınızı alıcam zaten.... Herhangi bir konu için benimle irtibata geçmek istenirse yada vs nedenlerden dolayı numaram 0 532 673 99 05
GP COSKUN
15/05/2010, 00:50
teşekkür ederim orçun bende tanışmayı çok isterim
ama dediğim ibi çalışıcam ogün
inşallah bir dahaki sefere
WiSTaRiA
15/05/2010, 01:01
Gelemesende hatta gelmek isteyipte gelemiyenler üzülmesin... Gönüllerimiz bir....
Desolator
15/05/2010, 01:27
Orçun abi seninle görüştüğümüz günkü arkadaşımıda ekliyelim listeye :)
WiSTaRiA
15/05/2010, 01:34
Orçun abi seninle görüştüğümüz günkü arkadaşımıda ekliyelim listeye :)
odamı punto aldı yoksa :)
Desolator
15/05/2010, 01:39
odamı punto aldı yoksa :)
Yok abi yancı o :P
WiSTaRiA
15/05/2010, 01:45
Tamam canım problem yok... Tabiki gelsin ogün bende çağırmıştım onu... Sana artı 2 diyecez okadar... :) Listeye araçlarıyla gelecekleri yazdıkya o yüzden listeye eklemiyorum... Her gelenin başımızın üstünde yeri var :) Sinanım ben kaçar... Yarın sabah erken kalkıcam yarın çooook işim var çoook... :) Buluşmanın detaylarını tekrar gözden geçiricem sonradan herhangi bir pürüz çıkmasın diye.. Herşey fazlasıyla tamamda ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlıyayım... :) Hayırlı geceler.....
Desolator
15/05/2010, 01:58
Tamam abicim iyi geceler.. Benimde yarın taşınma telaşım var.. Evde kolileme telaşı var çok fena.. O işleri halledeyim :)
Beyler Lütfen kağışmak mağışmak uslu uslu gelin... Mustafa abi bu gençlere mukayet olursun dimi?? Yolda kapışmasınlar uslu gelin olum... Güzel bir gün geçirelim.. 11.00 de değilde 11.30 da burada olun.. Yeterki güle oynaya gelin arkadaşlar... LÜTFENNNNNNNNN.........
Ne bilim arkadaş, Genç bunlar tabi, kanları kaynıyor. Engellemeye çalışırım da ne kadar başarılı olurum bilmem. Belki Silivri Trafik bölgesine haber verirsek radar falan çıkartırlar yola. Radar onları engeller :)
Şakası bir yanada, Kınalı kavşağına kadar yolda 110-130 gidebiliriz. Kınalıdan sahil yoluna döndüğümüzde 2 ayrı noktada radar kontrolü var. 1 Gümüşyaka, 2 birinci Çorlu kavşağını geçtikten sonra. Orçun ve arkadaşları bu noktada konvoya katılacaklar sanırım. Yanılıyormuyım Orçun???
Tüm katılan arkadaşlar için ortak çağrım. TRAFİK KURALLARINA MUTLAKA UYALIM. Pazar günümüz güzel başlasın ve güzel bitsin.
atmaca615
15/05/2010, 02:49
Vallahi Ben Sabırsızlanıyorum yaaa
34ozkankurtuldu34
15/05/2010, 13:25
G Ü N C E L
4-) Mustafa Sanlı - (msanli) - İstanbul
10-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul
12-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ
15-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul
G Ü N C E L
WiSTaRiA
15/05/2010, 13:29
Ne bilim arkadaş, Genç bunlar tabi, kanları kaynıyor. Engellemeye çalışırım da ne kadar başarılı olurum bilmem. Belki Silivri Trafik bölgesine haber verirsek radar falan çıkartırlar yola. Radar onları engeller :)
Şakası bir yanada, Kınalı kavşağına kadar yolda 110-130 gidebiliriz. Kınalıdan sahil yoluna döndüğümüzde 2 ayrı noktada radar kontrolü var. 1 Gümüşyaka, 2 birinci Çorlu kavşağını geçtikten sonra. Orçun ve arkadaşları bu noktada konvoya katılacaklar sanırım. Yanılıyormuyım Orçun???
Tüm katılan arkadaşlar için ortak çağrım. TRAFİK KURALLARINA MUTLAKA UYALIM. Pazar günümüz güzel başlasın ve güzel bitsin.
Abim kınalıdan direk çorluya geliyosunuz yorgunluk atmaya ve kahve içmeye arkadaşlar öyle istedi ve öyle bir plan yaptık.. 1 saat takıldıktan sonra hep beraber Tekirdağa yol alıcaz... KInalıdan Çorlu istikametine döndükten sonra yolda radar var haberiniz olsun.. Gizli radarda koyuyorlar..
Dikkatli gelinnnn....
whitegold
15/05/2010, 14:53
slm arkadaslar lısteyı kım guncellıyo bılmıyorum ama ben + 2 yada 3 gelıcem bılgınıze yarın sabah gıselerde gorusmek dılegıyle. ınşallah yarında yagmur yagmaz tanı cıkarırız.
whitegold
15/05/2010, 14:55
mustafa agbıye katılıyorum
farukileri
15/05/2010, 17:44
Yarın için bana ulaşılmak istenirse numaramı yazıyorum: 0 535 468 24 69
Çok daha rahat hareket ederiz diye düşünüyorum bu şekilde...
Abim kınalıdan direk çorluya geliyosunuz yorgunluk atmaya ve kahve içmeye arkadaşlar öyle istedi ve öyle bir plan yaptık.. 1 saat takıldıktan sonra hep beraber Tekirdağa yol alıcaz... KInalıdan Çorlu istikametine döndükten sonra yolda radar var haberiniz olsun.. Gizli radarda koyuyorlar..
Dikkatli gelinnnn....
Orçun selam, Bu işi ilk gün beraber başlatıktık ve senin büyük katkılarınla bu güne kadar geldik. Çok çok eğleneceğinizi biliyorum. En hefesli olanların başında geliyorum fakat ne yazıkkı işin içine Allah işi karıştı. Annem kadar sevdiğim, arkadaşımın annesi bu sabah vefat etti. Sabahdan beri arkadaşımla hastahane işiyle uğraşıyoruz ve yarın defin işlemlerini yapacağız.
Bundan dolayı senin ve tüm arkadaşların affını istiyorum. Fakat bir şekilde Tekirdağ tarafına geldiğimde seni özellikle arayıp bulacağım.
Gidecek olan arkadaşlar, mutlaka Trafik kurallarına uyun. Edirne Otoyolu sanıldığından daha tehlikeli ve gizli virajlarla dolu.
Sevgiyle kalın, benim içinde eğlenin...
PLaTiNuN
15/05/2010, 21:23
Başınız saolsun mustafa abi Allah geride kalanlara sabırlar versin...Sen içini ferah tut kimse seni mahcub etmez umarım kal sağlıcakla...
EN SON GÜNCEL LİSTE
3-) Mete Tanergüçlü -(no_fear) -Edirne
4-) Serkan Demir -serkandemir -İstanbul
5-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - İstanbul
6-) Özhan Şener - (evo61) -Tekirdağ
7-) Tuğrul Dönmez -(hotflush) -Tekirdağ
8-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul
9-) Anıl Şahin - atmaca615 - İstanbul
10-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ
11-)Taner BAYAZIT (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
12-)Semih Tuna - Ravenseye - Tekirdağ
13-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul
14-)İlyas Kösdere - (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
15-)Soner Şen - whitegold - İstanbul +2 ya da +3
16-)Güner TUNA -Çorlu GP Tuningçisi - Tekirdağ
17-)Sercan istanbul FİAT FİORİNO TESİSATIMLA COŞTURACAGIM SİZLERİ
18-)bravo_servan Sercan turköz istanbul
19-)ozel_egt- salih kokmen tekirdag
20-)FARUK İLERİ -(farukileri) istanbul
EviLDoeR
15/05/2010, 22:29
EN SON GÜNCEL LİSTE
3-) Mete Tanergüçlü -(no_fear) -Edirne
4-) Serkan Demir -serkandemir -İstanbul
5-) Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - İstanbul
6-) Özhan Şener - (evo61) -Tekirdağ
7-) Tuğrul Dönmez -(hotflush) -Tekirdağ
8-) Özkan Kurtuldu -(34ozkankurtuldu34) -İstanbul
9-) Anıl Şahin - atmaca615 - İstanbul
10-)Sinan ATEŞ - Desolator- Tekirdağ
11-)Taner BAYAZIT (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
12-)Semih Tuna - Ravenseye - Tekirdağ
13-)Murat KOCA (EviLDoeR) - İstanbul +++1
14-)İlyas Kösdere - (orçun iş arkadaşı ) - Tekirdağ
15-)Soner Şen - whitegold - İstanbul +2 ya da +3
16-)Güner TUNA -Çorlu GP Tuningçisi - Tekirdağ
17-)Sercan istanbul FİAT FİORİNO TESİSATIMLA COŞTURACAGIM SİZLERİ
18-)bravo_servan Sercan turköz istanbul
19-)ozel_egt- salih kokmen tekirdag
20-)FARUK İLERİ -(farukileri) istanbul
Arkadaşım benim +1'imi niye siliyorsun sürekli :)
WiSTaRiA
15/05/2010, 22:47
Orçun selam, Bu işi ilk gün beraber başlatıktık ve senin büyük katkılarınla bu güne kadar geldik. Çok çok eğleneceğinizi biliyorum. En hefesli olanların başında geliyorum fakat ne yazıkkı işin içine Allah işi karıştı. Annem kadar sevdiğim, arkadaşımın annesi bu sabah vefat etti. Sabahdan beri arkadaşımla hastahane işiyle uğraşıyoruz ve yarın defin işlemlerini yapacağız.
Bundan dolayı senin ve tüm arkadaşların affını istiyorum. Fakat bir şekilde Tekirdağ tarafına geldiğimde seni özellikle arayıp bulacağım.
Gidecek olan arkadaşlar, mutlaka Trafik kurallarına uyun. Edirne Otoyolu sanıldığından daha tehlikeli ve gizli virajlarla dolu.
Sevgiyle kalın, benim içinde eğlenin...
Canım abim af nedemek.. Çok çok başınız sağolsun... Coşkun abiyede önceki mesajlarımda belirttiğim gibi gönüllerimiz bir olsun.. Sen sıkma canını... Herzaman beklerim abicim.. Tekirdağ tarafına nezaman gelirsen bir alo kadar uzak olacağım sana.... Kendine çok çok iyi bak ve dediğim gibi canını sıkma.. İnşallah başka bir buluşmada Tekirdağ buluşmasının acısını çıkarırız abicim.....
Arkadaşlar 3-) tolgay özkan - () - İstanbul arkadaşımız vardı.. Benmi kaçırdım acaba tolgayın mesajını niye silindi bu listeden arkadaş...
Başınız saolsun mustafa abi Allah geride kalanlara sabırlar versin...Sen içini ferah tut kimse seni mahcub etmez umarım kal sağlıcakla...
Canım abim af nedemek.. Çok çok başınız sağolsun... Coşkun abiyede önceki mesajlarımda belirttiğim gibi gönüllerimiz bir olsun.. Sen sıkma canını... Herzaman beklerim abicim.. Tekirdağ tarafına nezaman gelirsen bir alo kadar uzak olacağım sana.... Kendine çok çok iyi bak ve dediğim gibi canını sıkma.. İnşallah başka bir buluşmada Tekirdağ buluşmasının acısını çıkarırız abicim.....
Arkadaşlar çok sağolun. Eşim ve ben gerçekten çok istiyorduk gelmeyi. Kazasız belasız bir buluşma olsun bana yeter. Başka acı yaşamak istemiyorum. Bol bol fotoğraf çekip koyun siteye. En azından fotoğraflar ile avunayım. :(
Desolator
15/05/2010, 23:10
Şimdi tam olarak kaçta Tekirdağ'da olacaksınız Orçun abi? Beni bugün Atilla aradı.. O'da geliyor büyük ihtimalle :)
WiSTaRiA
15/05/2010, 23:14
Şimdi tam olarak kaçta Tekirdağ'da olacaksınız Orçun abi? Beni bugün Atilla aradı.. O'da geliyor büyük ihtimalle :)
Allah kısmet ederse 12.30 a doğru orada oluruz... Gene telefonlaşırız cnm...
GP COSKUN
16/05/2010, 00:06
HEPİNİZE ŞİMDİDEN İYİ EĞLENCELER
aranızda olmayı çok isterdim
sizden tek ricamız birbirinizi gaza getirmeyin
akıllı uslu gidip dönün
özellikle dikkat edilecek 2 kişi var
büyükler onları zaptetsin kanları kaynıyor maaşallah ama
trafik hata affetmiyor
güzel bir gün geçirin fotoğrafları bekliyoruz
WiSTaRiA
16/05/2010, 00:24
çok teşekkürler...
34ozkankurtuldu34
16/05/2010, 00:57
Bu iki kişi kim coşkun onuda söyleseydinde bilseydik... Başınız sagolsun MUSTAFA abi bir daha ki buluşmaya böyle acılı günlerde yanlarında olmak gerek biz yine buluşuruz bende işten çıkıyorum şuan sabah görüşmek ümidiyle 9,30 saat sonra görüşürüz işşallah...
WiSTaRiA
16/05/2010, 01:10
Artık saatler yavaş yavaş azalıyorr....
PLaTiNuN
16/05/2010, 01:10
Özkan abi pardon ya dikkat etmeden güncelledim listeyi :) bu arada tolgay özkan kardeşimiz arabasını parçalamış servise vermiş araçsız kaldığı için gelemiyomuş...Kendisiyle telden görüştüm..
GP COSKUN
16/05/2010, 01:12
aha bitanesi gelemiyomuş
kaldı bir tehlikeli adam
WiSTaRiA
16/05/2010, 01:15
Özkan abi pardon ya dikkat etmeden güncelledim listeyi :) bu arada tolgay özkan kardeşimiz arabasını parçalamış servise vermiş araçsız kaldığı için gelemiyomuş...Kendisiyle telden görüştüm..
Canı Sağolsun Tolgay Kardeşimizin.... Haberim vardı aracının serviste olduğundan ama çıkar diye konuşmuştuk neyse başka bir buluşmaya artık...
PLaTiNuN
16/05/2010, 01:15
Yarın sabah görüşmek üzere herkese iyi geceler...
Desolator
16/05/2010, 01:21
Haliç Oto standı ne zaman kuracakmış? Yarın buluşma yerine vardığımızda orada mı olacaklar?
WiSTaRiA
16/05/2010, 01:35
Yarın sabah görüşmek üzere herkese iyi geceler...
İyi Geceler Kardeşim...
Haliç Oto standı ne zaman kuracakmış? Yarın buluşma yerine vardığımızda orada mı olacaklar?
Haliç Oto Standı Sabahtan kurulacak.. Biz oraya vardığımızda bizi bekliyor olacaklar...
34ozkankurtuldu34
16/05/2010, 03:14
Tolgay başka bir araçla gelecegini söylemişti ama nerden çıkacagı belli olmaz onun karabatak gibi kendileri :) neyse az kaldı yatayım artık sabah görüşmek üzere arkadaşlar gelen gelir kalan saglar bizimdir güzel birgün olacak umarım kimse bişeylerini çıkarmaz bu işin :)
Desolator
16/05/2010, 11:05
Ben evden çıkıyorum.. Daha araba yıkanacak :) :) görüşürüz arkadaşlar
Başınız saolsun Mustafa abi sizlere uzun ömürler versin ALLAH.
Başınız saolsun Mustafa abi sizlere uzun ömürler versin ALLAH.
Sen sağol Hüseyinciğim. Allah hepimize sağlıklı ömür versin...
34ozkankurtuldu34
16/05/2010, 21:03
ilk foto benden müthiş birgündü orçun emegine saglık süper bir buluşma oldu gerçekten
Sen sağol Hüseyinciğim. Allah hepimize sağlıklı ömür versin...
Başınız sağolsun Mustafa Bey. Allah rahmet eylesin.
ilk foto benden müthiş birgündü orçun emegine saglık süper bir buluşma oldu gerçekten
Özkan hani nerde foto göremiyorum :) :)
34ozkankurtuldu34
16/05/2010, 21:10
Güzel bir günün bütün güzellikleri fotograf karelerinde yerlerini aldı bekleyin herkez döndügünde eklemeye başlarlar...
Yasemin hanım ekledim resmi göremiyormusunuz güzel birgündü ben döndüm istanbuldayım arkadaşlar yoldalar hala sanırım ben biraz erken çıktım yola üzücü bir olayda oldu sanırım orda bravo sercan ve haliç otonun bir bravosu kalkış yapmışlar el freni falan çekilmiş pist on numaraydı gaz geldiler herhalde polis falan gelmiş ama bir sorun yok sanırım yoldaymışlar hala süper bir organizasyon oldu gerçekten bir rakı ve bira yoktu oda başka zaman artık :)
Yasemin hanım ekledim resmi göremiyormusunuz güzel birgündü ben döndüm istanbuldayım arkadaşlar yoldalar hala sanırım ben biraz erken çıktım yola üzücü bir olayda oldu sanırım orda bravo sercan ve haliç otonun bir bravosu kalkış yapmışlar el freni falan çekilmiş pist on numaraydı gaz geldiler herhalde polis falan gelmiş ama bir sorun yok sanırım yoldaymışlar hala süper bir organizasyon oldu gerçekten bir rakı ve bira yoktu oda başka zaman artık :)
Güzel olmaz mı hiç? GP buluşmalarının hepsi mükemmel oluyor :)
Ancak çok şaşırdığımı söylemem lazım. Sen ve EFES'i aynı karede görmeye alışmıştık yok deyince şaşırdım :)
34ozkankurtuldu34
16/05/2010, 21:30
Evet bugün yudum içemedim desem yeri gerçekten her gittigim kafede sordum ama yoktu halbuki hazırlıklı gitmiştim özel şöför de vardı yanımda ama içemedik ama herkezin sözü var istanbulda trakya grubu ile rakı balık muhabeti yapacagız en kısa zamanda haliç otonunda katkıları büyüktü gerçekten aydan hanım bizlere her konuda yardımcı oldu onun bana BİRA sözü var BENİMDE ona RAKI sözüm var bakalım nerde gerçekleştirecegiz bu ara Havuz buluşması gerçekleştirebiliriz ama şortlarla fotolar güzel olmaz sanırım :)
atmaca615
16/05/2010, 23:11
Bu buluşmayı tarih unutmaaazzz :D
Tarihe Altın Harflerle işledik resmen bu buluşmayı gelmeyenler gelemeyenler kafalarını taşlara vursalar yeridir:D
Aklınıza gelebilen herşeyi yaşadık hız adranelin heyacan sohbet muhabbet makara bol bol sinir ve uyuzluk:D
Ama herşey yaniii:D
çok bomba resimler ve videolar çooookk yakında sercan kardeşimizden geliyor bizden ayrılmayınn Azzz Sonraaaa:D
bravo_sercan
16/05/2010, 23:13
Bugun çok güzel bi gun gecirdik, yapımda ve yayında emegi gecen herkeze çok tesekkür ediyorum. Fotografları ve video'ları az sonra eklicem =)
Başınız sağolsun Mustafa Bey. Allah rahmet eylesin.
Sağololun Yasemin Hanım. Acı dolu bir hafta sonu geçirdim...
Özkan hani nerde foto göremiyorum :) :)
Bu buluşmayı tarih unutmaaazzz :D
Tarihe Altın Harflerle işledik resmen bu buluşmayı gelmeyenler gelemeyenler kafalarını taşlara vursalar yeridir:D
Aklınıza gelebilen herşeyi yaşadık hız adranelin heyacan sohbet muhabbet makara bol bol sinir ve uyuzluk:D
Ama herşey yaniii:D
çok bomba resimler ve videolar çooookk yakında sercan kardeşimizden geliyor bizden ayrılmayınn Azzz Sonraaaa:D
Anıl burada fena taş atmışsın ama... güzel eğlenmişsiniz.
bravo_sercan
16/05/2010, 23:46
Anıl burada fena taş atmışsın ama... güzel eğlenmişsiniz.
Keşke aramızda olabilseydin abi sende :/
Keşke aramızda olabilseydin abi sende :/
Sağlık olsun kardeşim. Ağva, Şile veya Sapanca yaparız. Orda olur. Yakın zamanda F1 var...
bravo_sercan
16/05/2010, 23:59
https://img692.imageshack.us/img692/3084/dsc00501v.jpg
https://img339.imageshack.us/img339/8530/dsc00502ip.jpg
https://img39.imageshack.us/img39/1348/dsc00504kv.jpg
https://img237.imageshack.us/img237/1826/dsc00506d.jpg
9.30 civarı Mahmutbey Gişelerde buluştuk, kısa bi tanışma ardından YAVAŞ YAVAŞ, yola koyulduk =)
https://img80.imageshack.us/img80/3294/dsc00511u.jpg
Tabi ilk Mola yerine ugramadan olmaz =)
https://img26.imageshack.us/img26/2240/dsc00527f.jpg
https://img218.imageshack.us/img218/5207/dsc00533q.jpg
https://img535.imageshack.us/img535/4556/dsc00536ol.jpg
https://img299.imageshack.us/img299/6143/dsc00537wo.jpg
https://img196.imageshack.us/img196/1204/dsc00538ej.jpg
https://img97.imageshack.us/img97/8297/dsc00544rl.jpg
https://img295.imageshack.us/img295/2157/dsc00546r.jpg
https://img85.imageshack.us/img85/1301/dsc00547cu.jpg
https://img185.imageshack.us/img185/8319/dsc00548x.jpg
https://img295.imageshack.us/img295/4299/dsc00549.jpg
https://img101.imageshack.us/img101/4974/dsc00550jk.jpg
Tam 11 de Çorluya vardık ve Orçun abi bizi yol üzerinde müsayit bi yerde karşıladılar, Ordanda orion alışveriş magzanın yolunu tuttuk, Dedigimiz gibi kahvelierimizi höpürtettidk =)
https://img94.imageshack.us/img94/1781/dsc00552xs.jpg
https://img210.imageshack.us/img210/7117/dsc00556t.jpg
https://img14.imageshack.us/img14/2493/dsc00557ep.jpg
Ve buluşma alanına geldik, İyice tanıştık koklaştık, hediyeler çekildi yemekler yendi vs.. =) Herşey çok güzeldi, tekrar teşekkür ediyorum herkeze.
Videolar'da yolda ..
farukileri
17/05/2010, 00:18
Gerçekten güzel bir buluşmaydı.Bir sonraki buluşmada umarım burada olmayanlar ve olamayanlar da(Mustafa abi başın sağolsun,allah bizlere ve sana uzun ömür versin öncelikle) gelir de daha fazla kişi ile muhabbet ederiz.
Resimler için bolca teşekkürler serhat,eline sağlık...
PLaTiNuN
17/05/2010, 00:19
Emeği geçen, katılan katılamayan herkese çok teşekkürler...Gerçekten trakya grubu bizi mükemmel ağırladı önce çorluda karşılayan orçun abi ve haliç oto daha sonra tekirdağda bize katılan arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler gerçekten kaliteli bi organizasyon oldu kimse mahcub hissetmesin kendini herkes memnun döndü inşallah tekrarını gerçekleştirmek dileğiyle...
bravo_sercan
17/05/2010, 00:25
Evet 1. video =)
>>> tıklayın... >>>>>> View My Video (https://tinypic.com/r/2z89hg8/5)
Desolator
17/05/2010, 00:27
Gelen gelemeyen herkese teşekkürler :) Çok güzel bir gündü.. Yalnız söylemeden geçemicem keşke direk Çorlu'ya gelip karşılasaydım sizi :( Bir mini buluşmada orda olmuş.. Bende eklerim birazdan resimleri :)
evet gerçekten güzel bir gün oldu.herkezin ayagına saglık.ilk organizasyon oldugu icin belki bazı aksaklıklar oldu ama ileride telafi ederiz diye düşünüyorum.
atmaca615
17/05/2010, 00:30
Sercan'mmm:)
Yoldaşımmm yol arkadaşım resimler bukadar değildi daha vardı olması gerekiyor yani iyice bir bak ayıklama resimleri videolarıda bir an önce yükle yahu:D
PLaTiNuN
17/05/2010, 00:31
Kimsenin gözünde önemi yok özhan abi sizler için geldik sizde gayet güzel ağırladınız ve gönderdiniz saolun...
GP COSKUN
17/05/2010, 00:47
güzel bir buluşma olmuş katılan herkesi tebrik ederim
Desolator
17/05/2010, 00:51
Muhtemelen benim çektiğim fotoğrafların aynıları/benzerleri ekleneceği için begendiğim bir kaç tane fotoyu ekleyeyim :)
https://i206.photobucket.com/albums/bb150/SinanAtesh/Punto/100_1018.jpg
Edit: Tüh küçük çıktı resim. Başka bir ortama aktarınca büyük halini eklerim..
Devam.....
https://i206.photobucket.com/albums/bb150/SinanAtesh/Punto/100_1016.jpg
https://i206.photobucket.com/albums/bb150/SinanAtesh/Punto/100_0990.jpg
https://i206.photobucket.com/albums/bb150/SinanAtesh/Punto/100_0983.jpg
34ozkankurtuldu34
17/05/2010, 00:53
Arkadaşlar herkezin emegine saglık gerçekten süper bir organizasyon oldu gelen herkeze binlerce teşekkürler ORÇUN YÜREGİNE SAGLIK ARKADAŞIM SENİN GİBİ ARKADAŞLARA İHTİYACI VAR BU ORTAMIN örnek oldun herkeze tüm emegi geçen ve çekilişi gönlüyle organize eden arkadaşımızada teşekkürler. haliç oto aydan hanım bizler için bütün imkanlarını kullanarak bizlerle ilgili oldugu için onada teşekkürler... Nerde bu resim ve fotograflar yaww...
HEPİNİZİ SEVİYORUM ARKADAŞLAR İYİKİ VARSINIZ...
atmaca615
17/05/2010, 00:53
Ooowww Bu fotoğraf hakikaten süper abi imza yapılacak bir fotoğraf yakalamışız cidden yani hemen imzama eklemeliyim bunu
bravo_sercan
17/05/2010, 00:57
Ve en sevidigim =) VİDEO 2
>>> Buraya tıklayın.. Video - TinyPic - Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting (https://tinypic.com/r/k4uq7m/5)
atmaca615
17/05/2010, 00:59
O son saniyelerdeki gülüşünün sebebini merak edenler çok sercan bir açıklama yapta insanları merakta bırakma:D
bravo_sercan
17/05/2010, 01:01
Abi ilk fotografa eridim bittim, Ellerin dert görmesin , valla çok guzel çıkmış.
2 parça çekip, kaynakmı yaptın abi yoksa..
bravo_sercan
17/05/2010, 01:03
O son saniyelerdeki gülüşünün sebebini merak edenler çok sercan bir açıklama yapta insanları merakta bırakma:D
Veriyosun gazı ordan , yok dumana bog sunları yok Özkan abiye gaz ver yok hepsini geç, yok bilmemne, Sonra neden guluyo oluyo Sercan. :gunsmilie:
Desolator
17/05/2010, 01:06
Abi ilk fotografa eridim bittim, Ellerin dert görmesin , valla çok guzel çıkmış.
2 parça çekip, kaynakmı yaptın abi yoksa..
Yok Sercan, makinenin özelliğiydi.. 3 parça halinde çekiyorum kendi otomatik birleştiriyor.. :Ç
Büyük hali.. (Yani inşallah öyle olması ümidiyle ekliyorum) :)
https://i42.tinypic.com/wqua74.jpg
Edit: Üzgünüm arkadaşlar fotoğrafın orjinal boyutu 5040x1344 olduğundan hiçbiryerden ekleyemiyorum fotoğrafı.. :( İlla isteyen olursa msn, mail vs. vs. yoluyla iletebilirim..
34ozkankurtuldu34
17/05/2010, 01:09
eee Birileri gazlanacaksa bunuda anıl yapar zaten süperdi ama lop lop herkezi sollamışsın mutluluk verici dimi sercan kardeşim benim senin üstünede yok aramızda HIZ dediginde direk sen geliyon aklıma bir TOLGAY vardı ama onu kaybettik sanırım yok ortalıklarda bugün iş adamı oldu sanırım :) şu resimleri görsek başka videolarda vardı çorludan tekirdaga giderkende video çeken arkadaşlar vardı
bravo_sercan
17/05/2010, 01:14
eee Birileri gazlanacaksa bunuda anıl yapar zaten süperdi ama lop lop herkezi sollamışsın mutluluk verici dimi sercan kardeşim benim senin üstünede yok aramızda HIZ dediginde direk sen geliyon aklıma bir TOLGAY vardı ama onu kaybettik sanırım yok ortalıklarda bugün iş adamı oldu sanırım :) şu resimleri görsek başka videolarda vardı çorludan tekirdaga giderkende video çeken arkadaşlar vardı
Abi normalde ben şehir içinde acayip sakin kullanıyorum, kemer bile takıyorum, sadece arada sırada atraksiyon yapıyorum okadar, oda hayata küstügüm zamanlar :shocking:
EviLDoeR
17/05/2010, 01:15
Arkadaşlar herkezin emegine saglık gerçekten süper bir organizasyon oldu gelen herkeze binlerce teşekkürler ORÇUN YÜREGİNE SAGLIK ARKADAŞIM SENİN GİBİ ARKADAŞLARA İHTİYACI VAR BU ORTAMIN örnek oldun herkeze tüm emegi geçen ve çekilişi gönlüyle organize eden arkadaşımızada teşekkürler. haliç oto aydan hanım bizler için bütün imkanlarını kullanarak bizlerle ilgili oldugu için onada teşekkürler... Nerde bu resim ve fotograflar yaww...
HEPİNİZİ SEVİYORUM ARKADAŞLAR İYİKİ VARSINIZ...
özkan abi olayı süper özetlemişsin aslında
bu soruyu direk ben sormuştum peşinden aldığım cevap daha çok kahkahaydı.
bu arada Orçun abiye özel olarak Teşekkürü borç bilirim doğum günü konusunda ki hassasiyeti için iyi ki gelmişim (gerçi daha öncede buluşmalara katılmıştım ama) sizinle tanışmış oldum... Yoksa asla o kadar insan bir arada o kadar güzel bir sürpriz hazırlayamazdım. Herkese Özel olarak ÇOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM....
ayrıca ben Sercan'a sonuna kadar hak verdim
Bravo resmen hız için yapılmış içeride ki ses bile insanın hız yapma sebebi
bu da benim telefondan arkadaşlar :)
atmaca615
17/05/2010, 01:20
Abi normalde ben şehir içinde acayip sakin kullanıyorum, kemer bile takıyorum, sadece arada sırada atraksiyon yapıyorum okadar, oda hayata küstügüm zamanlar :shocking:
Canım Benim Geçeceksin o işleri sen işte yok ben normalde acayip sakin kullanıyorum kemer bile takıyorum falan madem öyle niye chip taktırdın?:)
Madem öyle arabaya niye yay istiyorsun?:)
Madem öyle Nie 60 cm düz boru egzoz muhabbeti dönüyor?:)
bu 3 sorumun cevabını istiyorum:D
farukileri
17/05/2010, 01:22
Anteni koyan yok mu yahu???
bravo_sercan
17/05/2010, 01:24
Sana Özel hemen geliyor abi :umut:
bravo_sercan
17/05/2010, 01:25
Canım Benim Geçeceksin o işleri sen işte yok ben normalde acayip sakin kullanıyorum kemer bile takıyorum falan madem öyle niye chip taktırdın?:)
Madem öyle arabaya niye yay istiyorsun?:)
Madem öyle Nie 60 cm düz boru egzoz muhabbeti dönüyor?:)
bu 3 sorumun cevabını istiyorum:D
Aşk , sevgi ve tutku..
'' Ve ve o degilde, Sehir içimde yanımda oturken, yav sercan - efendim ? - biz neden bukadar yavaş gidiyoruz diyen kişi ta kendisidir.. ''
34ozkankurtuldu34
17/05/2010, 01:27
Anteni bursa spor koydu faruk :)
bravo_sercan
17/05/2010, 01:28
https://img26.imageshack.us/img26/6692/dsc00541rd.jpg
https://img215.imageshack.us/img215/6052/dsc00542mu.jpg
atmaca615
17/05/2010, 01:30
Aşk , sevgi ve tutku..
'' Ve ve o degilde, Sehir içimde yanımda oturken, yav sercan - efendim ? - biz neden bukadar yavaş gidiyoruz diyen kişi ta kendisidir.. ''
Hatırlatırım ama o esnada aracımızda sadece 2 miz yoktuk 3.5 kişiydik sen ben çağatay v.s o esnadaki psikolojimi anlaman gerekir yani bir an önce yol bitsin gün bitsin hayat bitsin ister bir haldeydim yani:D
farukileri
17/05/2010, 01:30
Anteni bursa spor koydu faruk :)
onu gördüm abi ya :) çok fena oldu o...ama iyi ki erken kaçmışım okula yoksa trafikte kalacaktım
WiSTaRiA
17/05/2010, 01:36
Sevgili arkadaşlarım... Hepinizin ayaklarına ve yüreğinize sağlık.. İyiki geldiniz iyiki sizinle tanıştım... Sizin gibi pırıl pırıl ve cana yakın sevecen insanlarla tanıştığım için çok mutluyum.. Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla mutlu bir şekilde ayrılmışsınız Tekirdağdan.. Eyer öyleyse ne mutlu bana dostlarım.... Benim istediğim gibi planladığım gibi olmadı bazı aksaklıklar oldu ama ben sizinle tanıştığıma çok mutlu oldum.. Yaşanan aksaklıklar içinde hepinizden ayrı ayrı özür dilerim. Bu ilk organizasyonumuzda pürüzler çıktı ve inşallah 2ncisinde daha farklı ve güzel bir buluşma olucak... Hepinizin yüreğine sağlık canlarım.....
34ozkankurtuldu34
17/05/2010, 01:44
Orçun bırak bu aksakşık olaylarını bence yapılan en güzel organizasyon oldu istanbul ve çevresi için konuşuyorum bence ve kanımca arkadaşlar içinde güzel bir gündü aksaklık dediklerin hiç önemli olan şeyler degil biz gönül birligine geldik sen ve arkadaşların yüreginizin güzelliklerini ortaya koydunuz bizlerde bunlarla mutlu olmasını bildik ve emin ol herkez mutlu bir şekilde seni ve arkadaşlarını tanıdıgımıza memnun olduk emin olabilirsin pürüzleri unut bundan sonrakilere bakalım ilk fırsatta sen ve arkadaşlarında RAKI ile beni korkutmaya çalışan arkadaşlar vardı ortak bir nokta sultanköyde ben hepinizi misafir edicegim on numara bir gece geçirecegiz bir cumartesi akşamı misafirimsiniz...en kısa zamanda zamanı ayarlayalım Bugün içemedim çıldırdım ama şuan içiyorum anıl msnde kamera gördü kana kana içiyorum :)
Emin ol seni kazandıgımız için herkez mutlu oldu tekrar yüregine saglık arkadaşım benim yürekli bir arkadaşsın..
farukileri
17/05/2010, 01:48
Orçun abicim olur öyle aksaklıklar,bizler eğlendik,güldük muhabbet ettik ya,o bize yeter de artar bile...Gönüller bir olsun yeterli bizler için.
WiSTaRiA
17/05/2010, 01:50
Orçun bırak bu aksakşık olaylarını bence yapılan en güzel organizasyon oldu istanbul ve çevresi için konuşuyorum bence ve kanımca arkadaşlar içinde güzel bir gündü aksaklık dediklerin hiç önemli olan şeyler degil biz gönül birligine geldik sen ve arkadaşların yüreginizin güzelliklerini ortaya koydunuz bizlerde bunlarla mutlu olmasını bildik ve emin ol herkez mutlu bir şekilde seni ve arkadaşlarını tanıdıgımıza memnun olduk emin olabilirsin pürüzleri unut bundan sonrakilere bakalım ilk fırsatta sen ve arkadaşlarında RAKI ile beni korkutmaya çalışan arkadaşlar vardı ortak bir nokta sultanköyde ben hepinizi misafir edicegim on numara bir gece geçirecegiz bir cumartesi akşamı misafirimsiniz...en kısa zamanda zamanı ayarlayalım Bugün içemedim çıldırdım ama şuan içiyorum anıl msnde kamera gördü kana kana içiyorum :)
Emin ol seni kazandıgımız için herkez mutlu oldu tekrar yüregine saglık arkadaşım benim yürekli bir arkadaşsın..
Bilmukabele Dostum...
Resimleri hazırlıyorum ekliyebilirsem hepsini ekliyeceğim şimdi...
Beni Yalnız bırakmıyan iş arkadaşlarım olsun Trakya grubu arkadaşlarım olsun onlarada sonsuz teşekkür ederim.... Ayrıca hep yanımızda olan sıcaklığını bizimle paylaşan Aydan Hanımada sonsuz teşekkürler...
Desolator
17/05/2010, 01:55
Sanki herkes birbirini 40 yıldır tanıyormuş gibi sıcak bir ortam vardı... :)
WiSTaRiA
17/05/2010, 02:00
Sanki herkes birbirini 40 yıldır tanıyormuş gibi sıcak bir ortam vardı... :)
Süper bir ortamdı... Devamı istanbulda daha harika olucak...
*********** Sevgili arkadaşlar 65 tane resim var bende ve bunların hepsini nasıl birden ekliyeceğim yardım............ :):):)
Desolator
17/05/2010, 02:03
İnşallah abi :)
Bu arada abi ben sana bişey verecektim.. Cebimdeydi polis falan filan derken unuttum.. İlk görüştüğümüzde artık..
Abi tek tek upload edilmesi lazım onların.. Yada forumun resim ekleme kısmı var ama kaç tane arka arkaya olur bilmem.. En garantisi imageshack tarzı sitelerden birine upload etmen olur..
WiSTaRiA
17/05/2010, 02:06
İnşallah abi :)
Bu arada abi ben sana bişey verecektim.. Cebimdeydi polis falan filan derken unuttum.. İlk görüştüğümüzde artık..
Problem yok kardeşim....
Resim ekliyemiyorum :(
34ozkankurtuldu34
17/05/2010, 02:21
Yaww nerde bu resimler herkez çekiyordu fotoları neden kimse koymuyor valla kamera ve fotograf makinası ile gelmiştim herkezde var diye çıkarmadım ama pişmanım şimdi uyudumu herkez yawww şişşştt herkez bursasporun şampiyonlugunu hazmedemeyip uyudumu yorgunluktan yoksa :)
WiSTaRiA
17/05/2010, 02:55
durun resimler geliyor yahuuuuu
WiSTaRiA
17/05/2010, 02:59
https://i39.tinypic.com/24q6zgm.jpg
https://i43.tinypic.com/hvyrgh.jpg
https://i39.tinypic.com/zvucgo.jpg
https://i41.tinypic.com/raov29.jpg
https://i39.tinypic.com/24mu9e9.jpg
https://i43.tinypic.com/jg7eat.jpg
https://i43.tinypic.com/clt1v.jpg
https://i39.tinypic.com/a1raj9.jpg
https://i43.tinypic.com/foqhp3.jpg
https://i44.tinypic.com/2hxuat3.jpg
https://i41.tinypic.com/2d147bm.jpg
https://i42.tinypic.com/23kxhqc.jpg
https://i40.tinypic.com/156rdhh.jpg
https://i41.tinypic.com/350l2bm.jpg
https://i44.tinypic.com/15zqlih.jpg
https://i41.tinypic.com/15hdcsm.jpg
https://i39.tinypic.com/2ebbvhw.jpg
https://i43.tinypic.com/28i7nr6.jpg
https://i42.tinypic.com/53sjo5.jpg
https://i44.tinypic.com/1zfybs.jpg
https://i40.tinypic.com/21lon53.jpg
https://i40.tinypic.com/wv5x7s.jpg
https://i41.tinypic.com/1z5jfgn.jpg
https://i42.tinypic.com/3499air.jpg
https://i42.tinypic.com/246kiet.jpg
WiSTaRiA
17/05/2010, 03:01
https://i44.tinypic.com/28svjn8.jpg
https://i40.tinypic.com/2ik76h5.jpg
https://i39.tinypic.com/24wylw6.jpg
https://i44.tinypic.com/242in3l.jpg
https://i42.tinypic.com/n1b7kn.jpg
https://i41.tinypic.com/5o61i1.jpg
https://i44.tinypic.com/qq69s1.jpg
https://i42.tinypic.com/2echq4w.jpg
https://i40.tinypic.com/11lhjxs.jpg
https://i44.tinypic.com/3011p29.jpg
https://i40.tinypic.com/2yl9shv.jpg
https://i39.tinypic.com/28kisfo.jpg
https://i40.tinypic.com/qqe5gg.jpg
https://i40.tinypic.com/1iby91.jpg
https://i42.tinypic.com/34do32s.jpg
https://i44.tinypic.com/33a41ar.jpg
https://i39.tinypic.com/2wrmc6d.jpg
https://i40.tinypic.com/21bszsh.jpg
https://i42.tinypic.com/25guk4h.jpg
https://i39.tinypic.com/2u4ljr7.jpg
https://i42.tinypic.com/x20unt.jpg
https://i40.tinypic.com/2u6fhbl.jpg
https://i39.tinypic.com/s6ugkk.jpg
https://i44.tinypic.com/10pv8dh.jpg
https://i39.tinypic.com/295a6fd.jpg
WiSTaRiA
17/05/2010, 03:02
https://i41.tinypic.com/ncght5.jpg
https://i43.tinypic.com/20tfds5.jpg
https://i41.tinypic.com/15pg0e9.jpg
https://i42.tinypic.com/9u0yvp.jpg
https://i40.tinypic.com/11c6zkm.jpg
https://i40.tinypic.com/1zl3g5y.jpg
https://i40.tinypic.com/141qddl.jpg
Bu Kadar.............. :) :)
farukileri
17/05/2010, 03:17
Emeğine sağlık Orçun abi hakikaten güzel fotolar bunlar,hepsini bilgisayarda arşiv yapıp saklayacağım bunların :)
WiSTaRiA
17/05/2010, 03:22
Arşiv Yapılmıyacak gibide değilller Faruğum... Arabalar güzel, gün güzel ayrıca biz güzeliz..... :)
Herkeze hayırlı Geceler arkadaşlar..... Resimlerimi ekledim bana müsade... İyi uykular şimdiden herkeze.....
İstanbul Grubu unutmayın ki artık Tekirdağda uğruyacağınız dostlarınız var... Nezaman yolunuz bu taraflara düşerse bir alo kadar yakınız size... Sevgi ve Saygılarımla.. Allaha Emanet Olun Hepiniz.....
PLaTiNuN
17/05/2010, 10:00
Çok güzel resimler bravo :D bende de bikaç tane var ama aynı pozlar eklenmiş zaten benimde eklememe gerek yok...
EviLDoeR
17/05/2010, 10:36
ewet resimler çok başarılı ama bunları bir upload (rapid - hotfile vs.vs.) sitesine yüklesek oradan toplu olsak daha kolay olmaz mı?? bütün resim çekenler için böyle bir yol izlense herkes kolay bir şekilde bilgisayarında arşiv tutar...
GP COSKUN
17/05/2010, 10:39
yaw aşağıdaki resimlerin birinde özkanın önünde ayran var
benmi yanlış görüyorum
yoksa ayran kutusuna rakı koymuş ta olabilir
çözmem lazım
vay bee helal olsun arkadaslar güzel bir bulusma yapmıssınız eminim hepiniz cok keyif aldınız aranızda bulunamadıgım için pişman oldum desem yeridir.resimler gercekten cok güzel Orcun abi emegine saglık.
sancak26
17/05/2010, 11:50
fotolar harika, hele o minyatür gp :) yeni doğmuş çok sevimli.
katılan herkesin tekerine yüreğine sağlık.
cumartesı gecesı halı saha maçı bana pahalıya patladı koca şişmiş dikiş atılmış bır burun kan oturmuş goz torbaları kocaman bır sargı kırılmadıgınamı sewıneyım bu yuzden bu guzel we hep olmak ıstedıgım buluşmayı kacırdıgımamı üzüleyım anlamadım cok guzel bı bulusma olmus fotolardan gordugum kadarıyla ne mutlu orda olanlara bı dahakı sefere olmak umıdıyle hoş kalın...
atmaca615
17/05/2010, 14:22
Geçmiş olsun mete abi artık olan olmuş ama üzülme bu buluşmalar böyle 1 taneyle kalmaaazz devamı mutlaka gelir:D
34ozkankurtuldu34
17/05/2010, 14:45
Coşkuncum yanlış görmüyorsun ogün AYRAN içtik aydan hanım bira var içeride fıçı senin için hazır dedi ama ne fıçı görebildik nede bira ama sözleştik Rakı Muhabeti yapacagız birgün gerçi hoş sen yine aramızda bulunamazsın sanırım bulunsanda içemezsin yenge sopalar seni valla :) ama istanbula döndügümde şişenin dibini gördük yinede güzel bir gündü arkadaşlar hepinize teşekkürler aramızda olamayanlar çatlasın patlasın :) bir daha ki buluşma daha güzel olacak COŞKUNDA aramızda oalacagına söz verdi bir dahaki buluşma için ama kısmet diyelim çünkü COŞKUN bu ne zaman ne yapacagı belli olmuyor sözüm ona sözünü unutmasın TEKİRDAG grubu aramızda olacak ilk buluşmada onları fazla yormamak adına AVRUPA yakasında bir buluşma düzenleyelim buluşma yerleri konusundada ANKET yapalım derim herkez tercihini yapar netice ona göre belirlensin herkeze saygılar...
atmaca615
17/05/2010, 16:15
Coşkuncum yanlış görmüyorsun ogün AYRAN içtik aydan hanım bira var içeride fıçı senin için hazır dedi ama ne fıçı görebildik nede bira ama sözleştik Rakı Muhabeti yapacagız birgün gerçi hoş sen yine aramızda bulunamazsın sanırım bulunsanda içemezsin yenge sopalar seni valla :) ama istanbula döndügümde şişenin dibini gördük yinede güzel bir gündü arkadaşlar hepinize teşekkürler aramızda olamayanlar çatlasın patlasın :) bir daha ki buluşma daha güzel olacak COŞKUNDA aramızda oalacagına söz verdi bir dahaki buluşma için ama kısmet diyelim çünkü COŞKUN bu ne zaman ne yapacagı belli olmuyor sözüm ona sözünü unutmasın TEKİRDAG grubu aramızda olacak ilk buluşmada onları fazla yormamak adına AVRUPA yakasında bir buluşma düzenleyelim buluşma yerleri konusundada ANKET yapalım derim herkez tercihini yapar netice ona göre belirlensin herkeze saygılar...
Abi Bu anket konusunda avrupa yakasında hem fikir olur isek nereleri ankete ekleyebileceğimizi bir görüşelim ben yada başka bir arkadaş yada sen fark etmez artık bir konu açıp anketi yayınlayalım bakalım noluyor hep beraber görelim yanlışmıyım?
çok gzl bi gun olmuss gelemedık inş.. bidakine bi aksilik çıkmazda buluşurrz
merhaba,
eee üye olmadan olmaz değil mi? :) buluşmaya katılan ve bizlere HALİÇ OTO ekibine teşekkür eden herkese çok çok çoook teşekkür ederim...sizlerin ilgisi ve sıcaklığı çok keyif verdi..inşallah bundan sonrakiler de görüşmek üzere diyorum...
AYDAN
atmaca615
17/05/2010, 17:36
Ooooo Aydan Hanııımm Merhabalar Hoşgeldiniz Efendim Bizde Size Teşekkür ederiz herşey için kusursuz bir buluşmaydı herşey güzeldi mutlu döndük yani:)
selam..bir sonrakilerde daha da güzel olacak emin olun ama en kısa sürede yeni buluşmada ben yine aranızda olmaktan keyif alıcam...kurtulamayacaksınız bendeeeeeen :)
bu arada orçun sizlerinde katıldığı gibi çok iyi bir arkadaş çok iyi bir dosttur... :)
whitegold
17/05/2010, 18:19
eveeeet;oncelıkle dunku bulusmada emegı gecen herkeze sevgılı orcun arkadasıma halıc oto ekıbımne ve trakyalı punto sever arkadaslara bu guzel organızasyonu yaptıkları ıcın vede bızlerı agırladıklerı ıcın cok cok tesekkur ederım.gercekten cok guzel ve keyıflı bır gun gecırdık hersey herkez cok guzeldı inşallah bundan sonrakı bulusmalarda hep bırlıkte oluruz ve katılım artar punto kardeslıgı buyur.sercan kardesımle resımlerı koyan arkadaslarada ayrıca tesekkur ederıom her bır kare bırbırınden guzel cekılmıs emeklerınıze saglık dıyorum tekrardan gorusmek dılegıyle.
ExTReMe_
17/05/2010, 21:04
VEeeeeee gp farkııı :D Herkese çok çok teşekkürler güzel buluşmaydı Haliç oto ya Aydan hanıma Orçun abime ve tüm herkese Çok teşekkürler ediyoruz çok eğlendik süper geçti yakında yeni buluşmalarımızla görüşmek dileğiyle :)
Güzel bir buluşma olmuş, fotolar da çok güzel,
Katılanlara, emeği geçenlere teşekkürler...
PLaTiNuN
17/05/2010, 22:26
cumartesı gecesı halı saha maçı bana pahalıya patladı koca şişmiş dikiş atılmış bır burun kan oturmuş goz torbaları kocaman bır sargı kırılmadıgınamı sewıneyım bu yuzden bu guzel we hep olmak ıstedıgım buluşmayı kacırdıgımamı üzüleyım anlamadım cok guzel bı bulusma olmus fotolardan gordugum kadarıyla ne mutlu orda olanlara bı dahakı sefere olmak umıdıyle hoş kalın...
Çok çok geçmiş olsun mete abi canın saolsun bir dahakine inşallah...
Bu arada çekiliş düzenleyip çam sakızı çoban armağını hediyelerini bizlere dağıtan (bişe kazanamasamda :D) GÜNER TUNİNG' e de teşekkürler...
WiSTaRiA
18/05/2010, 02:52
Çok çok geçmiş olsun mete.. Acil şifalar dilerim....
Aydan hoşgeldin aramıza....
Evet arkadaşlar gerçekten çok güzel ve özel bir gündü.. Sağolun varolun.. Yeni buluşmalarda tekrar beraber olucaz. Valla ben Trakya Grubundan olarak nerde ve nezaman bir organizasyon olursa ölüm kalım mazeretim haricinde oradayım tabiki aydan hanımıda peşimden sürüklüyeceğim.. :)
Daha çok katılımlı ve eğlenceli bir organizasyon yapıcaz hepberaber arkadaşlar.
Bu arada resimleri .rarladım şuanda rapidshare'e upload ediyorum.. Oradan herkez indirir.. Diğer ellerinde resim olan arkadaşlarda benim yaptığım gibi yaparsa güzel bir arşivi olur herkezin...
Sevgi ve Saygılarımla....
Arkadaşlar link'i veriyorum;
https://rapidshare.com/files/388541021/Grandepuntotr_1nci_Trakya_Bulu__masae_.rar.html
Arkadaşlar yeni buluşma yerimiz olarak çatalca taraflarını öneriyorum.Çok güzel çiftlikler varmış.Bir arkadaşım resimlerini yollayacak,sizlerle paylaşacagım....
whitegold
18/05/2010, 11:52
mete cok gecmıs olsun arkadasım ınşallah bıdakı bulusmalarda senı aramızda goruruz Allah acıl sıfalar versın
EviLDoeR
18/05/2010, 14:32
Arkadaşlar yeni buluşma yerimiz olarak çatalca taraflarını öneriyorum.Çok güzel çiftlikler varmış.Bir arkadaşım resimlerini yollayacak,sizlerle paylaşacagım....
Özhan abi buluşmaları tadını aldın hemen yenisi istersin tabi...
abi biraz zaman geçsin bence malum yakın zamanda sınav dönemleri falan başlayacak gelemeyen arkadaşlar olabilir ama 2. trakya buluşmasını tabiki iple çekiyoruz :):)
WiSTaRiA
18/05/2010, 14:36
Evet biraz zaman geçsin arada özlemler olsun arkadaşlar.. :) Merak etmeyin 2nci Trakya buluşması daha güzel ve özel olucak arkadaşlar...
tarihlere baktıgımda bu buluşmanın 2 ayda organize oldugunu görüyorum.Bence şimdiden yeni buluşmanın organizasyon çalışmalarına başlamalıyız.Anca........
t GP almak isteyen arkadaşlar için :)
Evo olanını bulamadım :(
ModaCar - FIAT GRANDE PUNTO 1:24 Model Otomobil 281115 - Ürün Detayı - Artıurun.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş (https://www.artiurun.com/urun/da87be379715678d2b944da9eea451ad/ModaCar-FIAT-GRANDE-PUNTO-1:24-Model-Otomobil-281115)
WiSTaRiA
18/05/2010, 14:51
tarihlere baktıgımda bu buluşmanın 2 ayda organize oldugunu görüyorum.Bence şimdiden yeni buluşmanın organizasyon çalışmalarına başlamalıyız.Anca........
Biraz zaman geçsin yeni bir topic açar konuşuruz bu mevzuyu...
farukileri
18/05/2010, 15:05
Ben daha güzel bir öneri de sunabilirim olmadı.Yazın konserim falan olursa istanbul içerisinde buradan davet yollarım,arabasız gelirsiniz,içersiniz diye düşünmekteyim.Ne dersiniz?
WiSTaRiA
18/05/2010, 15:07
Ben daha güzel bir öneri de sunabilirim olmadı.Yazın konserim falan olursa istanbul içerisinde buradan davet yollarım,arabasız gelirsiniz,içersiniz diye düşünmekteyim.Ne dersiniz?
Buda güzel bir fikir...
34ozkankurtuldu34
18/05/2010, 20:07
Özhanın dedigi gibi çatalcada güzel piknik alanları mevcut oralarda tercih edilebilir aslında güzel fikir bence amaç piknikse orası olsun derim ama HAVUZ muhabeti dahada makara olur herkez şortlarla düşünsenize :)
whitegold
18/05/2010, 20:17
aynen ozkana katılıyorum gercı bıze hıcbıryer farketmez yeterkı muhabbet olsun:)
EviLDoeR
18/05/2010, 20:45
Valla güzel fikir alkollü bir konser fena olmaz :):):)
resimler harika...süper bir bluşma olmuş... herkesin emeğine sağlık....
whitegold
18/05/2010, 23:29
orcun resımlerın hepsı bırbırınden guzeller ellerıne kollarına saglık emegıne saglık. senın ve sızlerınde ıstenbulda bı kapınız oldugunu unutmayın hersey ıcın tekrar tekrar tesekkur ederım tum trakyalı arkadaslara selam
atmaca615
18/05/2010, 23:42
orcun resımlerın hepsı bırbırınden guzeller ellerıne kollarına saglık emegıne saglık. senın ve sızlerınde ıstenbulda bı kapınız oldugunu unutmayın hersey ıcın tekrar tekrar tesekkur ederım tum trakyalı arkadaslara selam
+94397987398247 aynı şekilde abi kim gelirse gelsin kapımız herkese açıktır bir telefon yeterli yani bir tuş uzağınızdayız:D
Bu arada soner abi yarın napıyorsun müsaitmisin?
WiSTaRiA
19/05/2010, 02:10
Çok teşekkürler dostlarım.....
Anıl; +94397987398247 bu nasıl bir numaradır ya... :):)
resimler harika...süper bir bluşma olmuş... herkesin emeğine sağlık....
Valla ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu buluşmayla ilgili yazılanları okudukca hangi birine üzüleceğimi bilemiyorum....
StrawBeeRy
19/05/2010, 23:11
güzel olmuş gene elinize sağlık (basık fiorino kimin geçen gün beylikdüzü birmotta görmüşütm)
WiSTaRiA
19/05/2010, 23:13
Hiç üzülme mustafa abicim... Yakın zamanda istanbul tarafında bir organizasyon yapıcaz burada acısını çıkartırız merak etme abim...
WiSTaRiA
19/05/2010, 23:34
Elinde resim olan arkadaşlar rapide eklesenizde bizde o resimleri download yapıp arşivimizi oluşturalım...
atmaca615
20/05/2010, 01:50
Çok teşekkürler dostlarım.....
Anıl; +94397987398247 bu nasıl bir numaradır ya... :):)
10 numara bir numero işte abi kelimeler kifayetsiz kalıyor yaniii:D
WiSTaRiA
20/05/2010, 01:58
:):)
bravo_sercan
20/05/2010, 02:16
güzel olmuş gene elinize sağlık (basık fiorino kimin geçen gün beylikdüzü birmotta görmüşütm)
fiorino sercan
:D
'' ama ben degilim ''
BERKAY69
20/05/2010, 13:05
slm arkadaşlar heleşükür üye oldummmm bende sizinle tanıştığıma memnun oldum inşallah diğer buluşmalarda görüşmek umuduylaaaa
StrawBeeRy
20/05/2010, 13:15
slm arkadaşlar heleşükür üye oldummmm bende sizinle tanıştığıma memnun oldum inşallah diğer buluşmalarda görüşmek umuduylaaaa
hoşgeldiniz tanışma bölümünde kendinizi daha ayrıntılı bir şekilde tanıtırsanız sizi daha iyi tanırız
EviLDoeR
20/05/2010, 13:28
fiorino sercan
:D
'' ama ben degilim ''
sen konuşma zaten senin yüzünden kendi arabamdan soğudum...
bir daha test sürüşü atmıcam bravoyla falan :):):)
tabiki şaka kendi arabamı seviyorum :):):)