Orijinalini görmek için tıklayınız : Sisli Redstorm
Merhabalar,
Femolinin elindeki ilk serinin son sis farını haftaiçi satın aldım. Bugün Hüseyin Abi'nin (husso) de yardımlarıyla arka sis farı kontrolüne taktırdım. Onun da deyimiyle bir sis farı, aracın görünüşünü ancak bu kadar değiştirebilir :) Sislere 5000K'lık OSRAM H1 hyper white ampul koydum, bence xenon düşünmeyenler için ideal bir seçim. Farlara da (Philips Diamond Vision 5000K) yeterince uyum sağladı zaten. Sonuç olarak gerçekten içime sindi.
bravo_sercan
06/03/2010, 20:55
Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. =)
StrawBeeRy
06/03/2010, 21:03
hayırlı olsun güle güle kullanın
yolunuzda açık sislerinizde hep açık olsun :D
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
alperyonar
06/03/2010, 21:52
Hayrılı olsun güle güle kullanın. Cam filmleri sorun çıkarmıyordur umarım:D
Hayrılı olsun güle güle kullanın. Cam filmleri sorun çıkarmıyordur umarım:D
Hehe, valla en açık ton yaptırmaktan son anda vazgeçtim, orta tonu görünce :)
sislerin ayarını nasıl yaptınız
sislerin ayarını nasıl yaptınız
Ayar xenonlara gerekir diye biliyorum, burda ampul kullandık sadece.
bende geçen gün taktırdım farın altında yükseklik ayarı için vida vardı onla aşşa yukarı hareket ettirebiliyosun
bende geçen gün taktırdım farın altında yükseklik ayarı için vida vardı onla aşşa yukarı hareket ettirebiliyosun
+1984
bu arada güzel görünüyor. güle güle kullanın
GP COSKUN
07/03/2010, 01:13
demek sende sislendin
çok güzel olmuş
kazasız belasız kullanman dileğimle
ExTReMe_
07/03/2010, 02:57
hayırlı olsun bende düşünüyorum darısı başıma :D
bozkurt0632
07/03/2010, 04:16
hayırlı olsun güle güle kullanın.
Güzel olmuş , güle güle kullan...
Güle güle kullan , gayet şık olmuş :)
karanlık günlerde çevreniz aydınlık bir sekilde kullanmanız dileğiyle.
yakısmıs cokda guzel olmus gule gule kullanın.
Arkadaşlar sisler çok tatlı oldu ama canımı sıkan ek bir problem var. Arka sis butonuna bağlattığım için seyir halinde giderken sisleri kapatıp tekrar açtığımda dış lamba ampul ikaz lambası yanıyor (sarı ampul) ve hem arka hem de ön sisler anlık yanıp sönüyor. Kontağı kapatıp tekrar farları açtığımda ortada sorun kalmıyor. Sonuçta ön farlara arkadan kaçak hat alındı ama tabii röle takılarak. Bu normal bir durum gibi gözükse de sizce yapmam gereken birşey var mı?
Güle güle kullan çağadaş ;)
Aslında extradan bir düğmeye bağlatsaydın hem sorun olmazdı hemde kafan dinç olurdu her zman arka sisleri yakmak istemeyebilirsin ;)
Bugün harici bir anahtara bağlattım sanayide, sorun falan kalmadı, anahtar da korktuğum gibi kötü durmadı, ecu kapağının üst tarafında şık oldu.
erosistanbul
13/03/2010, 23:34
Sislerin çok hoş durmuş.kırmızı, film ve sis.bence güzel bi üçlü olmuş.güle güle kullan.
taktırdıqını ek dugmenın gorunusunu resım olarak koyabılırmısınız?ampuller ne kadar aldınız taktırma ısı ne kadar mal oldu ?_
taktırdıqını ek dugmenın gorunusunu resım olarak koyabılırmısınız?ampuller ne kadar aldınız taktırma ısı ne kadar mal oldu ?_
Tavan lambası ampulu ve yan sinyal lambası ampulu için 10 tl verdim, ampul takma işini sağolsun ücretsiz halletti. Düğmeyi 10 tl'ye bağladı elektrikçi. Fotoları birazdan koyucam.
tesekkur ettım bılgıler ıcın sagolun resımlerı beklıyorum
gayet ıyı olmus gule gule kullanın suan o dugmeyle dımı acılıp kapanıyor arka sısle bı alakası kalmadı ?
gayet ıyı olmus gule gule kullanın suan o dugmeyle dımı acılıp kapanıyor arka sısle bı alakası kalmadı ?
Teşekkür ederim. Evet, ne arka sisle bağlantısı kaldı, ne de ön farlarla. Kısalardan bağımsız kullanabiliyorum.
gayet ıyı bende taktırmayı dusunuyorum bılgı edınmıs oldum montajıda uzun degıl kolay sanırım ..
Toplamda 15-20 dk bile sürmedi.
Ziyaretci046
14/03/2010, 22:47
güle güle kullan abi tek kapı olmasıyla benim çok ilgimi çekti bi de kırmızı derler ya kırmızı olsun beş lira fazla olsun
İnsan boğa burcu olup üstüne de Galatasaray'ı tutunca geriye pek fazla seçenek kalmıyor renk konusunda :)
Çok iyi yapmışsın çağadaş böylesi daha iyi olmuş güle güle kullan ;)
Temiz oldu abi, yok arkadan fazla akım çekti, yok voltaj farkı var, polemiğe girmeye gerek yok :)
orhangedikli
17/03/2010, 02:56
sis farı takmak için tesisat var mı active modelin bilgisi olan ?
siyahinci83
17/03/2010, 03:11
sis farı takmak için tesisat var mı active modelin bilgisi olan ?
tesisat yok oto elektrikçisi sıfırdan tesisat çekip düğme yapıyor
çok şık, güle güle kullan .
ben de aksilik olmazsa mayısta sislenicem Femoli ye gidip.
kardeş sen balçovadansın galiba bende balçovadanım görüşelim bir ara :) kazasız belasız sis farları çok yakışmış :)
Eyvallah Hakan, Balçova Teleferik'teyim, hertürlü buluşalım :)