Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa +1...!!! (Herkese selam)
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle forumun kurulum ve yönetimindeki arkadaşlardan başlayarak, değerli bilgilerini burda paylaşan herkesi tebrik ediyorum.
Mayıs, 2009 da otomobilimi aldığımdan beri formu sık sık ziyaret etmeye başladım. Bir süre önce de üye oldum.
Otomobiller ve G.Punto hakkında sizler kadar tecrübeli değilim ancak öğrenmeye her zaman açığım.
Saygılar,
Selçuk
Hoşgeldin Selçuk, keyifli forumlar...
aktif- keyifli forumlar...
hoşgeldiniz keyifli forumlar
abulbul08
08/02/2010, 00:33
hoşgeldin
GP COSKUN
08/02/2010, 00:39
aramıza hoş geldin selçuk
bilgi paylaşıldıkça çoğalır
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle forumun kurulum ve yönetimindeki arkadaşlardan başlayarak, değerli bilgilerini burda paylaşan herkesi tebrik ediyorum.
Mayıs, 2009 da otomobilimi aldığımdan beri formu sık sık ziyaret etmeye başladım. Bir süre önce de üye oldum.
Otomobiller ve G.Punto hakkında sizler kadar tecrübeli değilim ancak öğrenmeye her zaman açığım.
Saygılar,
Selçuk
:):) sen yine almadan önce gr punto yu araştırıp almışsındır,benim ilk gördüğüm punto aldığım punto oldu:),galeriye giderken haberim bile yoktu böyle bi arabadan,2,5 yıldan sonra bu site sayesinde puntoyu bijonlarına kadar tanır oldum:). size hoşgeldiniz diyorum,bu vesileyle bir teşekkürde benden siteye emeği geçenlere.
BuRaK-BG
08/02/2010, 11:33
hoşgeldiniz akttif forumlar
Aramıza hoşgeldin Selçuk. Böyle bir aile ortamında aracınla ilgili kafana takılan her sorunu çözebileceğine ve aracını daha iyi tanıyacağına inanıyorum. Kazasız şürüşler ve keyifli forumlar.
emrequzel
08/02/2010, 12:08
Aramıza Hoşgeldin..
Keyifli,bol sohbetli ve aktif forumlar dilerim..
serdar2362
08/02/2010, 12:25
Aramıza hoşgeldin Selçuk kardeşim. Keyifli forumlar.
hoş geldin keyifli forumlar
Erdem Bozdağ
08/02/2010, 13:28
hoşgeldiniz
keyifli forumlar
koyublack
08/02/2010, 13:49
foruma hoşgeldin
hoşgeldin selçuk aktif forumlar dilerim
Karşılamalar için teşekkürler, arkadaşlar.
Profil düzenlemeside yapayım en kısa zamanda. (Resim ve diğer bilgiler) :)
Hoşgeldiniz Selçuk bey,keyifli ve aktif forumlar..
aramıza hoş geldin toprak
bozkurt0632
08/02/2010, 21:20
hoşgeldin, keyifli forumlar. kazasız belası sürüşler
Aramıza hoşgeldin Selçuk. Keyifli ve aktif forumlar.