Hoşgeldin Selçuk, keyifli forumlar...
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle forumun kurulum ve yönetimindeki arkadaşlardan başlayarak, değerli bilgilerini burda paylaşan herkesi tebrik ediyorum.
Mayıs, 2009 da otomobilimi aldığımdan beri formu sık sık ziyaret etmeye başladım. Bir süre önce de üye oldum.
Otomobiller ve G.Punto hakkında sizler kadar tecrübeli değilim ancak öğrenmeye her zaman açığım.
Saygılar,
Selçuk
Hoşgeldin Selçuk, keyifli forumlar...
aktif- keyifli forumlar...
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşgeldin
aramıza hoş geldin selçuk
bilgi paylaşıldıkça çoğalır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
sen yine almadan önce gr punto yu araştırıp almışsındır,benim ilk gördüğüm punto aldığım punto oldu
,galeriye giderken haberim bile yoktu böyle bi arabadan,2,5 yıldan sonra bu site sayesinde puntoyu bijonlarına kadar tanır oldum
. size hoşgeldiniz diyorum,bu vesileyle bir teşekkürde benden siteye emeği geçenlere.
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
hoşgeldiniz akttif forumlar
Aramıza hoşgeldin Selçuk. Böyle bir aile ortamında aracınla ilgili kafana takılan her sorunu çözebileceğine ve aracını daha iyi tanıyacağına inanıyorum. Kazasız şürüşler ve keyifli forumlar.
Aramıza Hoşgeldin..
Keyifli,bol sohbetli ve aktif forumlar dilerim..
Aramıza hoşgeldin Selçuk kardeşim. Keyifli forumlar.
hoş geldin keyifli forumlar
hoşgeldiniz
keyifli forumlar
Hoş geldin.
foruma hoşgeldin
hoşgeldin selçuk aktif forumlar dilerim
Karşılamalar için teşekkürler, arkadaşlar.
Profil düzenlemeside yapayım en kısa zamanda. (Resim ve diğer bilgiler)![]()
Hoşgeldiniz Selçuk bey,keyifli ve aktif forumlar..
aramıza hoş geldin toprak
hoşgeldin, keyifli forumlar. kazasız belası sürüşler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri