PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa Koç kaza geçirdi bacağı kırıldı! :(

narkoz30
14/01/2010, 23:27
https://i.sabah.com.tr/2010/01/14/Haber/424611325000.jpg

Mustafa Koç kaza geçirdi
https://forum.grandepuntotr.com/c/i/sp.gif
AJANSLAR
Giriş Saati : 14.01.2010 11:47
Güncelleme : 14.01.2010 16:29

https://forum.grandepuntotr.com/c/i/sp.gif

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçirdiği deniz kazası sonrasında sağ bacağında meydana gelen kırık nedeniyle ameliyat oldu.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesinden yapılan açıklamada, dün akşam geçirdiği deniz kazası sonrasında Amerikan Hastanesi Acil Servisi'ne gelen Koç'un genel durumunun iyi ve bilincinin açık olduğu belirtildi.

Açıklamada, sağ bacağında saptanan kırığın tedavisi için ameliyata alınan Koç'un sağlığıyla ilgili gelişmelerin basınla paylaşılacağı kaydedildi.

ŞAMANDIRAYA ÇARPTI

Koç Holding İcra Komitesi Eski Başkan Vekili Uğur Ekşioğlu ile Nurettin Hasman, dün akşam geçirdiği deniz kazası sonrasında Amerikan Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen ve sağ bacağında kırık oluşan Koç'u ziyaret etti.

Ekşioğlu ve Hasman, gazetecilere yaptıkları açıklamada, Koç'un dün akşam Çırağan Sarayı açıklarında şamandıraya çarptığını bildirdiler.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ameliyatının bittiği bildirildi.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Koç'u ziyaret etti. Sarıgül, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Mustafa Koç'un sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve ameliyatının bittiğini bildirdi.

Koç'un büyük bir kaza geçirdiğini, ancak çok ucuz atlattığını ifade eden Sarıgül, ''Tekneyi kendisi kullanıyormuş. Ancak kendisinin kullanmaması gerekiyordu. Ucuz atlatılmış bir kaza... Sağlık durumu çok iyi. Kendisiyle konuştum. Neşesi ve morali yerinde'' diye konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Faruk Süren de Koç'un durumunun iyi olduğunu, yemeğini yediğini söyledi. ''Tarih tekerrürden ibarettir'' diyen Süren, Rahmi Koç'un da 40 yıl önce aynı şekilde deniz kazası geçirdiğini belirtti.

AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ

Teknesiyle kaza geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un, sağ bacağında saptanan kırığın tedavisi için ameliyata alındığı, 2 saat süren ameliyatın başarılı geçtiği bildirildi.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Koç'un genel sağlık durumunun iyi olduğu, birkaç gün içerisinde taburcu olmasının beklendiği belirtilerek, şu bilgilere yer verildi:

"Mustafa Koç, 13 Ocak gecesi geçirdiği deniz kazası sonrasında saat 21.00 civarında Amerikan Hastanesi Acil Servisi'ne gelmiştir. 14 Ocak günü saat 11.00'da sağ bacağında saptanan kırığın tedavisi için ameliyata alınmıştır. 2 saat süren ameliyat başarılı geçmiştir. Ameliyatta platotibial kırık, plak ve vida ile tespit edilmiştir. Hastanın genel durumu iyi olup, hastanemizdeki tedavisi normal odada devam etmektedir. Bir kaç gün içerisinde taburcu olması beklenmektedir."

cann
15/01/2010, 00:20
kusura bakma sevgili kardeşim,aslında konunun cevap yazılıp yazılmamaya değip değmeyeceği konusunda epey bir tereddüt yaşadım,ama merakım galip geldi.
felsefe olarak hiçbir insanın burnunun bile kanamasını istemeyiz,konuda bahsi geçen mustafa koç a da geçmiş olsun tabii de,
ülkemizde ve dünyada her gün her dakika binlerce insan saçma sapan sebeplerden hayatını kaybederken,sakat kalırken mustafa koç un ayağının kırılmasının forumda haber yapılmasını şahsen pek şık bulmadım.,koç grubu bünyesinde çalışıyorsanız bir nebze anlayabilirim.saygılar.

Don Vito Puntoleone
15/01/2010, 00:41
Dostlarım demin aradım bugün aracım 8. günü servis bana cumaya kadar araç tahsis edecekti ancak şimdi de pazartesi diye kıvırıyorlar. Açtım telefonu fiat a durumu ilettim yeri gelirse fenerbahçe kulübüne ctesileri giderim görürsem lokalde ali koç ile görüşeceğim kendisini kulüpten tanıyorum zaten o da mustafa koç a söyler böylelikle işim hızlı görülür. Fenerbahçeli olmanın avantajları işte :) .........

:) hakan bey' in lokalden tanışları olur biraderleri (Ali Koç)....

narkoz30
15/01/2010, 00:48
Mustafa Koç FİAT Türkiye ve birçok şirketin CEO sudur. Konu biz Fiat severleri ilgilendirdiği gibi bir çok İnsanı da etkileyecektir hatta borsayı bile.
Mustafa koç ayağı kırılan herhangi biri değildir. Benim koç bünyesinde çalışıp çalışmamam önemli değildir. Kaldı ki haberi direk verdim altına yorumumu yapmadım.
Saygılarımla bildiririm.

Mustafa koç ve koç ailesine geçmiş olsun dileklerimi eminim ki tüm forumca hep beraber yürekten diliyoruzdur.
Ülkemize katkısı olan Koç holding gibi kaliteli kuruluşlara o kadar ihtiyacı vardır ki bu değerler herhangi bir şey ile kıyaslanamayacak kadar büyüktür.
Bir FİAT çı olarak bu haberi vermeyi önemli bir gelişme olarak değerlendiriyorum.

cann
15/01/2010, 00:55
hakan kardeşim ,öncelikle belirteyim amacım polemik yaratmak ve konuyu uzatmak diildir,şahsınızı rencide etmek gibi bir niyetimde yoktur,eğer böyle anlaşıldıysa özür dilerim.
forumdaki arkadaşların bu konudaki duygularını bilemem ama benim için mesele sıradan bir ayak kırılması meselesidir.

narkoz30
15/01/2010, 00:56
:) hakan bey' in lokalden tanışları olur biraderleri (Ali Koç)....
Ya sevgili kardeşim ali koç kulübe girdiği zaman herkesin kapıya gelip ayakta durarak karşılamasına şahit olmadıysan sadece komiklik olsun diye yazdıklarımın bir kısmını vererek beni küçük duruma düşürmeye çalışıyorsan bu ayaklar koktu biz fenerbahçeliyiz böyle şeylere tahammül edemeyiz.
Ama güler geçeriz de. Kendi kendinize polemik yaratmayınız.
Yoksa siz GS li yada BjK li misiniz? :):):)
Ha şunu da belirteyim ali koç ile veya x kişiyle tanışmak veya konuşmak da o kadar önemli değil önemli olan insanın işini görevini mesleğini büyük bir sevgiyle bağlılıkla yönetmesidir. Ben işimi iyi yapan biriyim ve işini iyi yapan insanları hep kendime örnek almışımdır. Alay edilen safta olmak pahasına olsada.
Siz yine kıs kıs gülün ben GS liginize veriyorum. :) Ne de olsa bazılarımız çok fanatik oluyoruz ve kalp bile kırıyoruz ama değmez güzel kardeşim sen keyfine bak rahat ol o bize yeter. Ayağı kırılan ne sensin ne de yarın borsada milyonlarca dolar kaybeden birisin ufacık yorumlarla dalgana devam et. :)

StrawBeeRy
15/01/2010, 10:00
her nedense hakan abi ne zaman bir konu açsa hep tartışma çıkıyor negatif bir elektirik var galiba :)

BSK
15/01/2010, 10:15
...

Erdem Bozdağ
15/01/2010, 16:10
kusura bakma sevgili kardeşim,aslında konunun cevap yazılıp yazılmamaya değip değmeyeceği konusunda epey bir tereddüt yaşadım,ama merakım galip geldi.
Felsefe olarak hiçbir insanın burnunun bile kanamasını istemeyiz,konuda bahsi geçen mustafa koç a da geçmiş olsun tabii de,
ülkemizde ve dünyada her gün her dakika binlerce insan saçma sapan sebeplerden hayatını kaybederken,sakat kalırken mustafa koç un ayağının kırılmasının forumda haber yapılmasını şahsen pek şık bulmadım.,koç grubu bünyesinde çalışıyorsanız bir nebze anlayabilirim.saygılar.

++++10000

KaGaN
15/01/2010, 23:28
Nede olsa bir "İNSAN".Geçmiş olsun..

GP COSKUN
15/01/2010, 23:37
vah vah çok üzüldüm
napsak acaba forumca kalkıp hastaneye ziyarete mi gitsek
ama bizi içeride almazlar
ama belki hakan beyin gönderdiğini söylersek alırlar
ama almazsalar bu sefer de hakan bey foruma madara olucak
en iyisi oturalım oturduğumuz yerde
her neyse geçmiş olsun Mustafa bey

Cnyt01
16/01/2010, 00:16
obamanın kızıda grip olmus. canım çok sıkıldı. bi kaç saat internete giremicem artık ben. coskun abi acil bi durum olursa bana pm atabilirmisin .)

narkoz30
16/01/2010, 11:48
Selam Aradaşlar.
Burayı panayıra çeviren forum ahalisinin duygusal yaşından şüpheliyim :)
Allah size ve yorumlarınıza akıl fikir versin demekten başka bişey bulamıyorum ya öyle yorumlar yapıyorsunuz ki sanki koç kardeşlerin kankasıymışım gibi :) Ah keşke öyle olsa en azından aklı başında iyi eğitim almış insanlarla birlikte birşeyler paylaştığımı sanarak foruma yazmaya devam ediyorum.
Şakanın da bir dozu vardır millet esprilerine teşekkür ediyor böyle bir teşekkür oylaması yalakalıktan başka bişey değildir.
Ciddi olunacak yer burası değil hakan bey siz fazla kastırmayın dalgaıza bakın bol bol da madara olun da sizinle alay edelim forumca demek biraz teessüf edilecek bir konudur benim için.
Öncelikle mercedes bir araç almam ev ve muhit değiştirmeden böyle birşey almam hataydı.
Sonrasında bunu forumda bir arkadaşın alması ve benim de ötv indiriminden aldıgımı beyan etmem hataydı.
En sonrasında deneyimlerimi paylaşmak istemem ve kalben ciddi oldugunu bildiğim şeyleri gerçek olduguna inanarak burada yazmam da hataydı.
Mustafa koç ve kardeşini yılda 40-50 kere görmem ve kulup lokaline uğradıklarında sade bir selamlaşma ile karşılamamız sanki onun kankasıymışız gibi algılanması ve bunları foruma yazmam da büyük bir hataydı.
Bir insanı 10-20 kere vs görmeyle selm vermeyle onun kankası olunmaz bunu anlamayan ve her fırsatta gırgır geçen arkadaşlar sizinle aramızda sanırım sınıf farkı var ve benim yalan söylediğime inanarak forumu bana karşı insanları rencide edecek düzeyde ayaklandırarak cephe almaya yöneltmeniz (ki bu bir suçlamadır) ne yazık ki bana bunu anlatıyor.

Bu tarz yaklaşımları çok seven bir arkadaşınız benimle bir gün geçirirse büyük memnuniyetle bir gün benimle gezerek yaptığım iş hakkında foruma belki birşeyler yazar falan diye bir teklif sunacağım artık. :)

Arkadaşlar konu ben olmamalıyım forumda aşırı bir testesteron salgılaması var egemenlik falan tribüne oynama vs . Ben bunlara gülerim ve foruma yorum yapmayan bir çok insan da bunları okuyarak gülüyor. :)

Ancak yapılan yorumlarda şaka bil olsa o kadar büyük yanlışlar var ki negatif kutuplu ekti yaratması muhtemeldir.
Duyguları ile hareket eden insanaladan her daim korkmuşumdur o yüzden size biraz da objectif olmanızı yorum yaparken ben dahil kimseyi kırmamanızı öneriyor ve rica ediyorum.
Ben Tribüne oynamak istemiyorum. Bana bu tarz yorum yaptırtmayın çünkü her alanda haksızlığa uğradığımda daim kendimi korurum ama mahalle ağzıyla konuşacam Allah belamı versin ki forumda 2 haber koydum diye ön plana çıkma girişimim yoktur ve bunu bir çıkar amacı güderek yapmıyorum.
Sınıf farkı sadece oturdugun yer altındaki araba ve cebindeki para ile olmaz bunu hiçbir maddiyatın alamayacağı bir değerde olduğunu anlayan erdem sahibi insanlara özgü bir iç hesaplaşma olduğunun bilincinde olan önce kendi içinde nerede ne konumda olduğunu bilen insanın kendi için gerekli birşeydir.
Yoksa kıroların da (kırolar alınmasn) :) cebinde parası var ama yemek nasıl yenir bilmeyen bir yanları da var.
Anlattığım şeylerde amaç sizlerin saygınıza ve emeğinize forumu bir dostluk ortamına çevirmeye çalışma içerisinde olduğunuzdan dolayı benim biraz kuralcı ve kişilik haklarımı korumadan dogan tutumumun yanlış anlaşılmaya ehemniyet vermemesi açısından titiz olmamdır. Yoksa çok kasıntı biri değilim ben de şaka yaparım yaw :) ben de insanım :) Ben de nişantaşı çocuğuyum beni de alın aranıza ya :):):):):)

SON SÖZLERİM.
Mustafa Koç un fiat çağrı merkezini ve birmot temsilciliğini arayarak bizzat müşteri şikayetlerini dinlediğini bana söyleyen (artık mecburi oldu yazmak ) Fiat Beylikdzü BİRMOT müşteri temsilcisi ESRA hanımdır.
Ben bu kadar dalga geçileceğini bilseydim daha önceki yazılarımda bundan bahsederdim sadece yazdım. ESRA hanım kusura bakmayın size bir tepki gelirse artık bana söyledğiniz neyse anlatırsınız.
Saygılar Sevgiler falan filan :)

BSK
16/01/2010, 12:38
Hakan bey bunları yazan sizsiniz;

"Burayı panayıra çeviren forum ahalisinin duygusal yaşından şüpheliyim :)
Allah size ve yorumlarınıza akıl fikir versin demekten başka bişey bulamıyorum ya öyle yorumlar yapıyorsunuz ki sanki koç kardeşlerin kankasıymışım gibi :) Ah keşke öyle olsa en azından aklı başında iyi eğitim almış insanlarla birlikte birşeyler paylaştığımı sanarak foruma yazmaya devam ediyorum"

Kafanıza silah dayayan mı var! yazmaya devam etmeyin bence, bize bi sövmediğiniz kalmış! benim duygusal yaşımdan da eğitim durumumdan da aklımın neremde olduğundan da size ne Hakan Bey? Kimse zorla buraya girmiyor madem beğenmediğiniz bir ortam içindesiniz çıkın o zaman durmayın burda hem emotion punto da yok artık bravo forumundan da devam edebilirsiniz belki orada kalite daha yüksektir aklı tepesinde duygusal zekası tavan yapmış insanlar falan vardır belki orda. Açtığınız yorum yaptığınız her olay tepki çekiyorsa belki problem bizde olmayabilir Hakan Bey? Aldığım eğitimi zorlayarak yazdığım satırlar umarım duygularımı size açıklamaya yeterli gelmiştir. Keyifli forumlar.

narkoz30
16/01/2010, 12:58
Hakan bey bunları yazan sizsiniz;

"Burayı panayıra çeviren forum ahalisinin duygusal yaşından şüpheliyim :)
Allah size ve yorumlarınıza akıl fikir versin demekten başka bişey bulamıyorum ya öyle yorumlar yapıyorsunuz ki sanki koç kardeşlerin kankasıymışım gibi :) Ah keşke öyle olsa en azından aklı başında iyi eğitim almış insanlarla birlikte birşeyler paylaştığımı sanarak foruma yazmaya devam ediyorum"

Kafanıza silah dayayan mı var! yazmaya devam etmeyin bence, bize bi sövmediğiniz kalmış! benim duygusal yaşımdan da eğitim durumumdan da aklımın neremde olduğundan da size ne Hakan Bey? Kimse zorla buraya girmiyor madem beğenmediğiniz bir ortam içindesiniz çıkın o zaman durmayın burda hem emotion punto da yok artık bravo forumundan da devam edebilirsiniz belki orada kalite daha yüksektir aklı tepesinde duygusal zekası tavan yapmış insanlar falan vardır belki orda. Açtığınız yorum yaptığınız her olay tepki çekiyorsa belki problem bizde olmayabilir Hakan Bey? Aldığım eğitimi zorlayarak yazdığım satırlar umarım duygularımı size açıklamaya yeterli gelmiştir. Keyifli forumlar.
nezaket ve terbiyenizi kınıyorum forumda sizin hakkınızda dalga geçilse alacağınız tavrı düşümüyorum sadece yani bana dokunmayın ama bana laf sokana da suçlayıcı cevaplar yazarım gibisinden yorum yapmışsınız. Ben bana yapılan dalga geçilme modundan espri düzeyi sivri zekası ile üretilen şaka yazılarınızın ( gocunan tüm herkes için) dem vurmuştum bu esprileri yaparken kültür düzeyiniz yeterli de bana cevap vermeye gelince mi zorlanıyorsunuz. :) Halbuki ben size değil yapılan yorumlara cevap vermiştim gizli özne siz değlsiniz.
Ne yazsam ne yapsam da sizin gibi insanlara yaranamam o yüzden beni kim ve hangi sıfatla başka foruma kovduğunuzu anlamış değilim yazılarınız kızgınlık taşıyor oysa ki bana cevap verirken benim de sizin kadar espri düzeyi dalga geçmeye yönelik cevaplarınızdan (genel ) rahatsız olmama ragmen yine de yazmama anlatmaya çalıştığım şeyin ise sizin gibi düşünen insanlara birazcık da olsa benim nasıl hissettiğimi anlatmaya yönelikti ama anlamıyorsanız davul zurna bile az :)
TARTIŞMA DOZUNU YÜKSELTMEK İÇİN YAZININ SADECE BİR BÖLÜMÜNÜ ALARAK GERİSİNİ OKUMADAN YORUM YAPMANIZI DA ESEFLE KINIYORUM. İŞTE SİZİN BU YORUMUNUZ DA BİR NEVİ TİRÜBÜNE OYNAMADIR VE BUNU SALAK OLMAYAN HERKES YAZINIZDAN ÇIKARABİLİR.

Erdem Bozdağ
16/01/2010, 13:28
Abi yazının tümünü okudum

1-Öncelikle abi sence genel olarak forum üyeleri tarafından tepki çekmenin sebebi nedir?Yani kimse bukadar tepki görmezken neden sen?Hiç bunu düşünüyor musun?

2-Eğitim düzeyi,kültür,sizin gibiler gibi bir sürü terim kullanmışsın abi,kendi eğitim düzeyini ve kendini nerde gördüğünü anlatır mısın?Kimsenin fark edemediği ama sende olan o fark nedir?

3-Mercedes almış olabilirsin,Koçları goruyo olabilirsin ama! sanal ortamda: "her mesajda benım aracım emotion" "ben tenis oynarım" "Koçları tanırım" gibi örnekleri arttırılcak mesajların burda yazmanın sence eğitim düzeyi veya görgüyle alakası olabilirmi

ben de mesajımın sonuna gülücük koyayımda senin gibi herşeyi söyleyip sora gırgır yapıyorum havası olsun

:)

BSK
16/01/2010, 13:54
Hakan Bey! Beni kınayacak hayattaki son insanlar sıralamasında bile son sırada olurdunuz heralde, o yüzden buna gülüp geçiyorum. Esas sorun sizinle dalga geçilmesi değil, sorun insanların ilgisini çeken ve tiye alınmanıza sebep olacak mesajlar yazmanız. Zaten yazınızı üzerime alınmadım sadece üslubunuz hoşuma gitmedi, klavye başında yazdıklarınızı insanlara yüz yüze söyleyebilirmiydiniz buna cesaretiniz olurmuydu onu da merak ediyorum açıkçası. Bizim gibi insanlara yaranmak istemenizin sebebini de anlayamadım şahsen ben kimseye yaranmaya çalışmıyorum. Eğer insanlara hem hakaret edeyim hem de forumda durayım diyorsanız ikisi bir arada olmaz ya hakaret etmeyi bırakın yada forumu. Ayrıca sizinle dalga geçtiğini düşündüğünüz kişilere özel mesaj yoluyla cevap verebilirdiniz ama sayı çok diye mi genele yazdınız onu da anlamadım. Tekrar ediyorum varsa bir sorun belki bizde değil sizde olabilir bi bunu da irdeleyin. Tribüne oynamak nedir ki? bana teşekkür mü gelecek cebime para mı konacak forum birincisi mi olacağım nedir ? Erdem kardeşimin sorduğu sorular da gayet mantıklı cevapları ben de merak ediyorum. Kısacası Hakan Bey araçları hakkındaki soruları sorunları bilgileri ve arkadaşlığı paylaşmak için burada toplanan insanlara genelleme yaparak yapmış olduğunuz hakaret için özür dilemeniz gerektiğini düşünüyorum.

femoli
16/01/2010, 14:03
Teşekkür butonu Bir söze bir konuya katılım sağlamak için forumda flood ve fazla msj olmaması için koyulmuştur ..

Ama isterseniz sizin için tribüne oyna diye değiştiririz butonun ismini :)

Garanti
Başka bir arzunuz :)

GP COSKUN
16/01/2010, 14:22
hakan bey son kozlarını oynuyorsun
yazdığın ve kurduğun cümlelere dikkat et
forumun içinde kimseyi ve hiç bir üyeyi aşağılama rencide etmene
daha fazla müsade etmiycem
lütfen yazdıklarınıza dikkat edin

narkoz30
16/01/2010, 17:14
oynamak ve koz tanımıını bana öğretecek kişi sen değilsin yapacağın en fazla ban vermektir bu da haksız olacaktır ben durup yaptığım tek şeyin kendi hakkımı savunmak ve sataşmalara cevap vermekten ibaret olduğunu yazdım sen biraz sıcak kanlısın istabulda isen zaten seinle görüşmek istiyorum belki beni sürekli yanlış anlayan takımdan çıkarsın özelden mesaj çekerim bir ara Tehdit etmek güzel bir davranış değil laf ebeliğine soyunan birkaç insan var ve sürekli forumdan rahatsızlık duyuyor acısını benden çıkarıyor bu insanlar arkasında yıgınları da sürükleyebiliyor arkadaşım ben kültür meselesine girmem bu bana yeter medeni cesareti olanbiriyim lütfen bir telefon aç görüşelim yada çaldır ben arayayım .

Erdem Bozdağ
16/01/2010, 17:31
ben hala insanlara "takım""laf ebelerı" gibi ithamlarda buluncagınıza sorulara yanıt beklıyorum lafı dolandırmanın anlamı yok

ayrıca abi bence kendını fazla onemsıyorsun sana karsı takım kurulcak fılan fazla abartmıssın gıbıme geldı

:):):)

narkoz30
16/01/2010, 18:35
ben hala insanlara "takım""laf ebelerı" gibi ithamlarda buluncagınıza sorulara yanıt beklıyorum lafı dolandırmanın anlamı yok

ayrıca abi bence kendını fazla onemsıyorsun sana karsı takım kurulcak fılan fazla abartmıssın gıbıme geldı

:):):)
whalla ben de öyle sanmıyordum hiç işiniz gücünüz yok mu yaw sizin diye sorduğum da olmuyor değil hani diğer sorulara cevap vermiyorum kişisel sataşma içeriyor daha derinlere gitmesin ben kendimi biliyorum elbette önemsiyorum karşılıgında seni ve senin gibi forumu okuyan insanları da önemsiyorum tek derdim bu sataşmalar haklı değil daha doğrusu ben günah keçisi değilim bunu anlatamadım. Neyse neyse neyse. :)

femoli
16/01/2010, 18:39
oynamak ve koz tanımıını bana öğretecek kişi sen değilsin yapacağın en fazla ban vermektir bu da haksız olacaktır ben durup yaptığım tek şeyin kendi hakkımı savunmak ve sataşmalara cevap vermekten ibaret olduğunu yazdım sen biraz sıcak kanlısın istabulda isen zaten seinle görüşmek istiyorum belki beni sürekli yanlış anlayan takımdan çıkarsın özelden mesaj çekerim bir ara Tehdit etmek güzel bir davranış değil laf ebeliğine soyunan birkaç insan var ve sürekli forumdan rahatsızlık duyuyor acısını benden çıkarıyor bu insanlar arkasında yıgınları da sürükleyebiliyor arkadaşım ben kültür meselesine girmem bu bana yeter medeni cesareti olanbiriyim lütfen bir telefon aç görüşelim yada çaldır ben arayayım .
Hakan bey mutlaka kendinizi savunacaksınız bu sizin en doğal hakkınız ,Yanlız savunurken yazdığınız kelimelerle diğer yazılanlardan bir adım öne geçmek için kaba ve kırıcı ve tüm meclisi kaplayacak kelimeler kullanmamalısınız . bu size karşı hep bir antipati yaratacaktır ..

İyi bir insansınız (sanırım) kültür düzeyinizide anladık (her daim bunu yazıyorsunuz ) ama lütfen bırakında bunu yazılarınızdan biz anlayalım yani siz kendi sınıfınızı belli edici kelimeler kullanmayın ,efendiliğinizi oturaklığınızı bırakın biz söyleyelim ..

Konularda dikkat çekmeniz sebebide zannedersem şu deyimden geliyor , Adı çıkmış dokuza inmez sekize :) çünkü zmanında (sadece hatırladıklarım) benim aracım emotion ,benim bravom ,benim kültürüm , benim sınıfım ,diye bahsetmeniz insanlarda bir ön yargı oluşturdu ben yine size karşı iyi niyetli yaklaşıyorum çünkü özünüzde iyi insan ama bunları kelimelere dökerken biraz zayıflık yaşayan biri olarak görüyorum ,İnsan kendini zayıf görünce kaşısındakine belli etmemek için kendini yüce gibi gösterip karşısındakini küçümsermiş ..

Neyse uzun lafın kısası siz ve sizn gibiler olmasa sitede pek atrakson olmayacak iyiki varsınız :):):):):):):):):):):):):):):):):) bi çok smille koydum ...

alpimmm
16/01/2010, 18:56
felsefe olarak hiçbir insanın burnunun bile kanamasını istemeyiz,konuda bahsi geçen mustafa koç a da geçmiş olsun tabii de,

aynen. teşekkürler güzel yorum

KaMiKaZe
16/01/2010, 18:59
gereksiz bir konu,
sırf forumdan birisimi acaba diye açtım, olmaması hem sevindirici hem hayal kırıklığı.

GP COSKUN
16/01/2010, 20:48

derhal arıyorum
bir konuşalım bakalım

femoli
16/01/2010, 20:53
derhal arıyorum
bir konuşalım bakalım
çoşkunum ballı böreğim fazlada uzatmamak gerekir hepimiz aynı ortamda aynı vizyondan göremeyiz :)

Sen beni ara :D

GP COSKUN
16/01/2010, 20:56
çoşkunum ballı böreğim fazlada uzatmamak gerekir hepimiz aynı ortamda aynı vizyondan göremeyiz :)

Sen beni ara :D

senide arıyom derhal

JASMINE
16/01/2010, 21:03
Hayırdır Coşkun. Turkcell'in kampanya kapasitesini zorlamaya çalışıyorsun galiba. Elin değmişken tüm forumu ara bari :) :)

cann
16/01/2010, 22:03
Selam Aradaşlar.
Şakanın da bir dozu vardır millet esprilerine teşekkür ediyor böyle bir teşekkür oylaması yalakalıktan başka bişey değildir.

hayatım boyunca en büyük hedefim bilerek kimsenin kalbini kırmamak olmuştur,bu konuya cevap yazarken de özellikle bu yüzden çok dikkatli olmuştum,konunun uzamasından da üzüldüğümü belirterek,bu msj la son bulmasını ümit ediyorum.

1-int.de uzun süre olabilecek bir zaman geçiren biri olarak forum kullanıcılarımızın seviye olarak ortalamanın üstünde bir duyarlılığa ve seviyeye sahip olduğuna inanıyorum.bu demek değildirki hepimiz mükemmeliz her kurum her sosyal toplulukta olduğu gibi bizim içimizde de yanlış insanlar olabilir.bu konuda da forum ilgilisi arkadaşların gerekli hassasiyeti gösterdiklerine inanıyorum.
2-ilk yazdığım mesajda kimse kırılmasın diye açık olarak söylememiştim ama madem saptama konu sahibi tarafından yapılmış,o halde açık açık söyliyeyim,

* Mustafa Koç a kimsenin bir düşmanlığı yok,elbette kendisi ülkemiz için önemli bir şahsiyettir,hangi takımlı olduğuda önemli değil, çünkü biz insanları tuttuğu takıma göre değerlendirmeyecek kadar olgunluğa ve sağ duyuya sahibiz.
*Mustafa Koç un ayağının kırılmasının (çok geçmiş olsun) borsaya bir etkisinin olacağını da zannetmiyorum,eğer gerçekten de bu olaydan dolayı o borsa düşecekse zaten yerin dibine batsın:)
*Bu olay sıradan bir kaç cümleyle haber yapılsaydı da bir sorun olmazdı,ancak haberin kocaman puntolarla ve resimlerle haber yapılması beni rahatsız etti.

Niyemi rahatsız etti?

birisinin esprisine teşekkür etmenin yalakalık olarak nitelendirildiği bir yerde herhalde neden rahatsız olduğum anlaşılmıştır.

Cnyt01
16/01/2010, 22:18
adami lokalde görsem tanımam bu konu yuzunden kendisinden soğudum .) bitsin bu çile yha. tv de yaw ne kadar gereksiz diip izlediğimiz programlar gibi oldu bu konu .)

GP COSKUN
16/01/2010, 22:25
daha fazla tartışmalara sebebiyet vermemesi açısından konuyu kilitliyorum arkadaşlar

GP COSKUN
16/01/2010, 22:36
arkadaşlar konuyu açıyorum
hakan beyinde söylemek istediklari varmış
son sözü ona verelim

16 CSE 79
16/01/2010, 22:40
Hakan bey bu kadar olumlu bir yorumun altına konuyu bu kadar uzatabilmekte ayrı bir yetenek olsa gerek.

narkoz30
16/01/2010, 22:44
Yazılanları okudum herkese teşekkürler.
Yorumlar biraz ucu açık kalmış yani bencil bir yapım var hep kendimden ve yaptıklarımdan bahsettiğim kanaatine vardım. Bunu biraz sulandırmanın da faydası olur o halde ancak benim emotion satılalı aylar oluyor. şimdilerde dynamic kullanıyorum :)
Çoşkun bir ara görüşürüz kaydettim seni olgun bir arkadaşa benziyorsun hafta içi konusur dertleşiriz buradan yazdım. :)
Kimsenin kalbini kırmak değil yazılanların ve yorumlayanların yer değiştirmesini düşünmelerini sağlamaktı amaç dedim ya biraz kendinizi benim yerime koyun femolinin dediği gibi adım çıkmış dokuza inmez sekize :)
Neyse biraz sinir hakimdi hafta sonu yazıyorum aile ile geçirilen en iyi saatlerde sırf meraktan yorumları okumak hastalık yaptı :)
Biraz ağırdan almakta fayda var yanlış anlaşılmamak için çaba sarfetmek daha da yanlış anlaşılmaya neden oluyor.
Son birşey sabah gazetesinin haber sayfasında gördüm yazıyı diğer kaynaklar kısa bahsediyorlardı bir tek sabah detaya girmişti hemen sizlerle paylaştım yoksa mustafa koç beni tanımaz ama bu yazıyı okuyorsa kesin (okumaz ama) çok güler. :):)
Arkadaşlar kalbinizi kırdıysam hepinizden özür dilerim.
Sizleri seviyorum ya sizler beni sevmeseniz de :)
(Hayatımda tenis oynamadım ya bu kadar da atılmaz ki zuhamuhaha :):):) )
İyi hafta sonları ve sağlıcakla kalın şimdilik. :)