Orijinalini görmek için tıklayınız : İş arayan, eleman arayan, iş bulma kurumu
Arkadaşlar daha önce yapıldımı hatılamıyorum ama yapıldıysada önemli diil .
İş arayan ,eleman arayan ihtiyacı olan kişiler belki buradan birbirimize yardımcı olabiliriz ..
İlk ben başlıyorum :)
Oto aksesuar yedek parça satış montaj işinde çalışmak üzere vasıflı vasıfsız elemanlar alınacaktır . Oto elektrik kalfa ve çırak ta olabilir..
Müracat :Kemal oto Ankara
Tel :0312 394 15 10
Gsm : 0543 727 06 06
Adres : Merkez sanayi 574. sk no :31 ivedik organize ANKARA.
Acil sayılır..
serdar2362
05/12/2009, 13:07
Çevremiz çapımızdan geniş olduğu için ha bire bana iş müraacatı yapan dostlarımız var sana yönlendiriyorum haberin ola.
Tabiki abicim gönder eleman sayımızı biraz yükseltmek istiyoruz :)
abi bizim bi arkadaş var, hacettepe matematik te okuyor. baktı ki kendisinden matematikçi olmaz, böyle bi iş arıyor. sana yönlendiriyorum. adı tolga :D
KaMiKaZe
05/12/2009, 16:23
çağrı sen daha uygun olursun elektronik mühendisliği yapamyacağın ortada git bari meslek öğren menemende yersin bol bol karnın doymuş olur bizde ağız kokundan kurtuluruz.
çağrı sen daha uygun olursun elektronik mühendisliği yapamyacağın ortada git bari meslek öğren menemende yersin bol bol karnın doymuş olur bizde ağız kokundan kurtuluruz.
ahahhahaa:D :D
arkadaşım femoliciiiğimin konusunu lütfen kirletme. ayıp oluo :D
menemenimi de yirim femolime yardımda ederim kıskanmayalım lütfen :)
ahahhahaa:D :D
sende sırtarma :D
Yaw orhan ne gereksizzin yaw :D İŞ ihtiyacın varsa yada çalışacak eleman biliyorsan yaz yoksa gereksiz yere meşkuliyet verme :)
Çağrı bugün dese hemen alırım ondan iyi elemanmı bulacağım ;) kardeşim benim .:)
mustafaf
07/12/2009, 19:06
ewt daha once yapıldı :D buldugun part tıme eleman kacmıs abı heralde :D
https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/3641-staj-yardimlasma-basligi.html
Yaw orhan ne gereksizzin yaw :D İŞ ihtiyacın varsa yada çalışacak eleman biliyorsan yaz yoksa gereksiz yere meşkuliyet verme :)
Çağrı bugün dese hemen alırım ondan iyi elemanmı bulacağım ;) kardeşim benim .:)
saolasın abim benim. iş ne olaki abim ne zaman yardım istese ben yanındayım. lütfen aramıza girmeye çalışma orhan zibidisi :D :D
tolgaank88
07/12/2009, 23:51
abi bizim bi arkadaş var, hacettepe matematik te okuyor. baktı ki kendisinden matematikçi olmaz, böyle bi iş arıyor. sana yönlendiriyorum. adı tolga :D
ben miyim la o
ararsın gecenin bi yarısı "gangaaaaa şu integrali alamadım bi alıver nolur la" diye :D :D :D
matematikçi olmaz mış,olum ders verdiğim adamlar universiteyi kazandıgında gorecem seni,hatta senden daha once bitircekeler :D :D
ayrıca ben her daim mehmet abimin yanındayım foto larla ispatı apaçıktır,daha geçen aylardan birinde ticari taksiyi mod ladık :D :D
Don Vito Puntoleone
08/12/2009, 02:59
Bu arada Femolinin de bol bol menemen yediğini anlıyoruz...Öğrencilik yıllarında yemek listemizin demirbaşıydı..Hatta listenin tek elemanıydı.. varsa güzel yapan bir menemen partisi yapsın lütfen..Bizde eski günleri yad edelim..Yoksa evde yapınca tek başına tadı olmuyor..
Bi geldiklerinde menemen yapmıştım adamlar hergeldiklerinde sayıklıyorlar görende her daim menemen yiyoruz zannedecek :D yine toplansakta bir menemen daha yapsak belki yemeyeli aylar oldu benimde :(
Yaw konu neydi nerelere geldi :D
ben geldiğimde niye yapmadın. bir dahaki gelişime yapmazsan menemen olayı çıkarırım bak
Tamam gel söz sanada yaparız :)
Rezil ettiniz konuyu menemen olayına çevirdiniz..
Ben de Mehmet hergün döner yiyor sanıyordum :D:D:D
Kim yanıma ilk geldiğinde ne yediyse hep ondanmı yiyorum zannediyor :D:D enteresanmısınız ule :D:D
Kim yanıma ilk geldiğinde ne yediyse hep ondanmı yiyorum zannediyor :D:D enteresanmısınız ule :D:D
bit tabii. mesela ben seni sürekli suşi yiyo sanıyorum :D
GP COSKUN
08/12/2009, 21:19
mehmet ben geldiğimde ne yapacan yemeğe
serdar2362
08/12/2009, 21:23
mehmet ben geldiğimde ne yapacan yemeğe
Mehmet'i bilmem ama buraya yolun düşerse ben nasıl ağırlayacağımı bilirim.
neyse mehmete ve yanına gidenlere afiyet olsun diyelim ve konuyu hiç etmeden 1. mesajdan devam edelim :)
hay ağzını öpeyim fatih hoca :D
Güncellll
Bİr yada İki Adet Vasıflı vasıfsız oto aksesuar elektrik , yardımcı temizlik cay tezgahtar vs işleri için bay ve bayan eleman aranıyor.
Müracat kemal oto ankara 0312 394 15 10- 0543 727 06 06
Kriminal
09/06/2010, 13:24
Gercekten cevresınde ıs arayan ışçı arayan yada duydukları pozısyonlar ıcın bırbırımızı haberdar etmek cok mantıklı