Arkadaşlar daha önce yapıldımı hatılamıyorum ama yapıldıysada önemli diil .
İş arayan ,eleman arayan ihtiyacı olan kişiler belki buradan birbirimize yardımcı olabiliriz ..
İlk ben başlıyorum
Oto aksesuar yedek parça satış montaj işinde çalışmak üzere vasıflı vasıfsız elemanlar alınacaktır . Oto elektrik kalfa ve çırak ta olabilir..
Müracat :Kemal oto Ankara
Tel :0312 394 15 10
Gsm : 0543 727 06 06
Adres : Merkez sanayi 574. sk no :31 ivedik organize ANKARA.
Acil sayılır..
Konu femoli tarafından (23/08/2011 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.
Çevremiz çapımızdan geniş olduğu için ha bire bana iş müraacatı yapan dostlarımız var sana yönlendiriyorum haberin ola.
Tabiki abicim gönder eleman sayımızı biraz yükseltmek istiyoruz![]()
abi bizim bi arkadaş var, hacettepe matematik te okuyor. baktı ki kendisinden matematikçi olmaz, böyle bi iş arıyor. sana yönlendiriyorum. adı tolga![]()
çağrı sen daha uygun olursun elektronik mühendisliği yapamyacağın ortada git bari meslek öğren menemende yersin bol bol karnın doymuş olur bizde ağız kokundan kurtuluruz.
Yaw orhan ne gereksizzin yawİŞ ihtiyacın varsa yada çalışacak eleman biliyorsan yaz yoksa gereksiz yere meşkuliyet verme
Çağrı bugün dese hemen alırım ondan iyi elemanmı bulacağımkardeşim benim .
![]()
ewt daha once yapıldıbuldugun part tıme eleman kacmıs abı heralde
https://forum.grandepuntotr.com/serb...a-basligi.html
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
ben miyim la o
ararsın gecenin bi yarısı "gangaaaaa şu integrali alamadım bi alıver nolur la" diye![]()
![]()
matematikçi olmaz mış,olum ders verdiğim adamlar universiteyi kazandıgında gorecem seni,hatta senden daha once bitircekeler![]()
ayrıca ben her daim mehmet abimin yanındayım foto larla ispatı apaçıktır,daha geçen aylardan birinde ticari taksiyi mod ladık![]()
![]()
Konu tolgaank88 tarafından (08/12/2009 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.
Bu arada Femolinin de bol bol menemen yediğini anlıyoruz...Öğrencilik yıllarında yemek listemizin demirbaşıydı..Hatta listenin tek elemanıydı.. varsa güzel yapan bir menemen partisi yapsın lütfen..Bizde eski günleri yad edelim..Yoksa evde yapınca tek başına tadı olmuyor..
Özel Kurmay Başkanı...
Bi geldiklerinde menemen yapmıştım adamlar hergeldiklerinde sayıklıyorlar görende her daim menemen yiyoruz zannedecekyine toplansakta bir menemen daha yapsak belki yemeyeli aylar oldu benimde
Yaw konu neydi nerelere geldi![]()
ben geldiğimde niye yapmadın. bir dahaki gelişime yapmazsan menemen olayı çıkarırım bak
Tamam gel söz sanada yaparız
Rezil ettiniz konuyu menemen olayına çevirdiniz..
Ben de Mehmet hergün döner yiyor sanıyordum![]()
Kim yanıma ilk geldiğinde ne yediyse hep ondanmı yiyorum zannediyorenteresanmısınız ule
![]()
mehmet ben geldiğimde ne yapacan yemeğe
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri